Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Sale Stanojević

Статус
Затворена за писање одговора.

Mijatovic

Banned
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
4.890
Reaction score
248
Локација
Death Valley
Препознао је и он ситуацију. Неће ускоро бити никаквих промена у управи (када није било у фебруару) па самим тим је легенда себи нашла нови посао и сву срећу му желим у новом клубу!
 

Nightwolf

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
2.582
Reaction score
21
Локација
Tamo negde...
Cestitam Sale! Da osvojis sve sto se moze osvojiti pa sledece godine ako Bog da i azijsku Ligu sampiona :wink: Namlati se para za te 3 godine pa se vrati u Partizan da nastavis gde si stao :)
 

Pingvin

Grobar
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
899
Reaction score
74
Smor! Kako mi je krivo što je prevaren i najuren, draga nam uprava potrošila još jednu u nizu legendi. Sale sve najbolje pa da nam se vratiš u neka bolja vremena.
 

PFC manija

Grobarčina
Учлањен(а)
13.07.2010
Порука
5.074
Reaction score
437
Локација
ИСТОК!
Sale, nek ti je sa srećom!

Nadam se da će u budućnosti doći do tvog povratka - u velikom stilu!
 

ASP GROBAR

Grobarčina
Учлањен(а)
07.04.2010
Порука
4.249
Reaction score
214
Локација
grad budala!
Sve najbolje bratu Saletu,pa ako da Bog da nam se vrati nekad .I naravno da prati nas forum i iz Kine!
 

Centurion

Grobar
Учлањен(а)
10.01.2012
Порука
855
Reaction score
675
Локација
Београд
У пријатељску Кину, у потрази за својом фудбалском срећом која му је овде привремено ускраћена, оде наш Брат Сале.
Велика је удаљеност између Србије и Кине, али не верујем да ће проћи један једини дан да наш Сале не сврати преко глобалне мреже до нас, његове Гробарске Браће и до његовог Партизана.
Одавно се нисмо са неким тако сродили, и неког осећали као једног од нас, "обичних" људи, који су свим својим срцем 24 сата уз Партизан.

Било је тренутака када нас је секирао, јер ни Сале, као и сви други није непогрешив, али чак и тада, када смо се љутили на њега, доживљавали смо га као неког нашег, рођеног, и подржавали смо га јер смо осећали да све што ради, ради срцем за наш клуб.

Ја Салету желим много среће и успеха у Кинеском фудбалу, због њега ћу сада редовно да пратим њихову лигу и поред ПАОК-а и ЦСКА да држим палчеве и његовом Далијену.
Сале Станојевић је био у Партизану много више од тренера, био је симбол велике борбе против олоша у клубу и свих душмана ван њега, био је трн у оку сваком ко не жели добро Парном Ваљку.
То не може да се заборави.

Сале нека ти је са срећом и да нам се што пре вратиш са трофејима у Хумску 1, тамо где је твоје и наше срце за сва времена.
За Партизан не брини, наша борба за боље сутра неће престати.
Већ колико сутра, из хиљада грла ће се орити песма подршке Парном Ваљку и сочан репертоар за ону гамад из управе.

Срећно Гробарчино.
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Још једном , Сале амиго ХВАЛА ТИ НА СВЕМУ. Пронађи своју срећу у Кини , па ако Бог да , да нам се вратиш једног дана.
 

Issa

Grobarčina
Учлањен(а)
06.02.2008
Порука
1.597
Reaction score
3.406
Локација
JNA
Srecno legendo..svako dobro,da i tamo deres sve redom... ;)
 

PFC.TOMCAT

Upravnik Kinoteke
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
7.434
Reaction score
735
Локација
Niš
Srećno ti bilo na dalekom istoku naš gospodine šefe stručnog štaba!
 

GARGAMEL

Banned
Учлањен(а)
04.01.2012
Порука
1.340
Reaction score
96
Локација
Duboko, u mraènoj šumi...
Kinezi: Stanojević je skroman, taktičar i nikada nije izgubio u "večitom derbiju"

04 April 2012 | 12:26
00071485.jpg
Doskorašnji trener Partizana Aleksandar Stanojević i zvanično je predstavljen kao šef stručnog štaba Dalijen Aerbina. Kako je objavljeno na sajtu trenutno pretposlednjeg tima kineske Superlige uprava je odlučila da angažuje Stanojevića u nadi da će doprineti boljim rezultatima.

- Iskreno se nadamo da će Stanojević svojim radom doprineti napretku kluba. Sa poslom će početi u sredu - navedeno je u saopštenju u čijem se nastavku javnost upoznaje sa karijerom srpskog trenera.

stanoje.png


Takođe je navedeno da nikada nije izgubio derbi protiv Crvene zvezde (Kinezi nisu računali kup utakmice), da je skroman, da mnogo pažnje posvećuje taktici i detaljnoj analizi protivnika. Stanojević je potpisao dvogodišnji ugovor prema kojem će po sezoni zarađivati 800.000 evra. Inače, odluka Arbitražne komisije Fudbalskog saveza Srbije o potraživanju Stanojevića od Partizana biće doneta 18. aprila.

Na klupi kluba u kojem igra i bivši defanzivac Zvezde Li Adi Stanojević će debitovati u subotu protiv Šangaja.

sportal.rs
 

Dr.Hofmann

Guest
Srećno mu bilo u daljem radu, jeste da je destinacija Kina, ali baš ga zabole uvo 800 hiljada evra po sezoni, milina, nek čovek naplati svoje znanje.

I da sad i ja budem utopista malo, da se jednoga dana vrati u Partizan, kada budu neka normalnija vremena(ništa od tog sna)...
 

morrel

Партизановац
Учлањен(а)
04.01.2010
Порука
4.391
Reaction score
811
Локација
Winterfell
Jel postoji neki portal na engleskom gde se može propratiti ta kineska liga, rezultati, dešavanja i sl?
 

Sale87

Banned
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
97
Reaction score
11
Cekamo te da se vratis, LEGENDO!! Srecno!
 

dovla

Grobarčina
Учлањен(а)
22.06.2008
Порука
2.409
Reaction score
142
Локација
...
Srećno Sale...

Srce mi se cepa majku im imbecilsku jebem u pola pičke! :banghead
 

Brka

Grobarčina
Учлањен(а)
04.08.2007
Порука
1.226
Reaction score
4.038
Локација
Uvek uz Partizan
Stanojević: U Kini nisam zbog novca

Izvor. B92 Aleksandar Stanojević počeo je rad sa ekipom Dalijan Aerbin, članom kineske Superlige.

20778507974f7d9bfd09fb7865426991_orig.jpg
Donedavni trener Partizana stigao je u severoistočnu Kinu pre tri nedelje, a ekipu je preuzeo u utorak.
Dalijan Aerbin je trenutno pretposlednji u ligi, posle četiri odigrana kola. Posle prvog treninga sa ekipom, Stanojević je već utvrdio da je odbrana ključni problem.
Najveći problem ovog tima svakako je odbrana”,kaže Stanojević u prvom intervjuu za kineske medije. “Stvaramo šanse, ali će moja energija za početak biti koncentrisana na poboljšanje defanzivne igre”.

Plan trenera Dalijana je da sprovede sličan stil igre, kakav je forsirao u Partizanu.

Želim da naša ekipa vrši konstantan pritisak na loptu i protivnika. Želim da imamo loptu u nogama, i da postižemo više golova. Uzor nam je Barselona”, rekao je Stanojević.

Stanojević je tokom tri nedelje u Dalijanu upoznao ekipu koju će voditi.

Mislim da će im trebati dve nedelje da se naviknu na moj stil. Već u sledećoj utakmici videćete promene u fazi odbrane, a onda ćemo u naredne 2-3 utakmice početi da dobijamo formu koju želim. Utakmica za vikend je vrlo važna, još uvek nismo pobedili u sezoni, i biće bitno da ostvarimo dobar rezultat protiv Šangaja u subotu”.
703135774f7d9bfd16482731475560_orig.jpg
Šangaj se takođe bori za opstanak, a u sledećem meču rival im je Henan, koji je poslednji na tabeli, pa bi dva dobra rezultata u nizu omogućila dobar početak karijere u Kini za bivšeg selektora mlade reprezentacije Srbije.

Stanojević je domaćinima objasnio zašto su srpski treneri tako uspešni u Kini. Tamo već rade Dragan Okuka (Điangsu) i Svetozar Šapurić (Čangčun Jatai), a ranije su kineske klubove vodili Ljubiša Tumbaković, Milorad Kosanović, Slobodan Santrač, Ratko Dostanić, Vladimir Petrović, Ljupko Petrović, Ratomir Dujković, Bora Milutinović (bio selektor Kine).

Srbija ima niz dobrih trenera. Iako živimo na različitim krajevima sveta, u suštini je naš posao sličan. Gledao sam ovde uživo dve utakmice, pre potpisivanja ugovora, a uz to sam gledao snimke još nekoliko desetina kineskih utakmica".

Stanojević sa sobom nije poveo kompletan stručni štab, što strani stručnjaci često čine u Kini.

Zadovoljan sam trnerima koje sam zatekao, imali smo dva sastanka i odlično smo se razumeli. Pored mene je asistent Slobodan Kuljanin, koji već dugo radi sa mnom".
Nisam ovde došao zbog novca. Želeli su me i u Kataru, UAE, otišao bih tamo da je novac bio prioritet. Još sam mlad, druge stvari su mi važnije. Bio sam u Kini pre četiri godine na OI i bio sam fasciniran. U ovom klubu sam našao dobre i mlade igrače i ambicioznu upravu i to me je privuklo”.

Stanojević insistira na postupnom napretku ekipe.

Ja sam u Srbiji želeo da moj tim uvek bude šampion, ali ovde to ne bi bilo realno. Imamo dobre igrače, ali još nismo blizu vrhunskog nivoa. Ne želim da dajem prazna obećanja. Cilj u ovoj sezoni je plasman u gornju polovinu tabele, a onda korak po korak, doći će i vreme za priču o tituli”, zaključio je Aleksandar Stanojević.

Stanojević na klupi Dalijan Aerbina debituje protiv Šangaj Šenksina u subotu ujutro po našem vremenu. Šangajski tim ima 4, a Aerbin tri boda posle četiri kola.




Srecno Saletu u Kini, valjda ce se jednom vratiti. Sve u svemu propustili smo priliku da imamo trenera na duze staze, a uverili smo se da to daje rezultat.
 

GrobarPFC

DeFaktoUmjetnik
Уредник
Учлањен(а)
06.05.2007
Порука
4.777
Reaction score
1.168
Локација
Iran
JEbo majku kad uzme kinesku ligu opet ce biti TOle lopove :)
 

Zagor

Guest
Можда зато што су га отерали из клуба за који навија од малена..
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top