Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Sale Stanojević

Статус
Затворена за писање одговора.

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Stanojeviću skromna plata, bogata premija

Stan-610.jpg


Mada predlog o imenovanju novog selektora još nije stigao do Izvršnog odbora FSS, "Sportski žurnal" objavio je praktično sve detalje, vezane za primanja Mihajlovićevog naslednika.

Iako Aleksandar Stanojević (40) u ovom trenutku nije zvanični kandidat za selektora fudbalske reprezentacije Srbije, u praksi se njegova inauguracija tretira kao manje-više tehničko pitanje.

Očekuje se da ga Stručni odbor FSS - koji ima samo savetodavnu ulogu - predloži Izvršnom odboru, a onda bi to telo moglo Stanojevića da proglasi selektorom već u sredu u Staroj Pazovi. Žreb kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. biće održan 23. februara i bilo bi čudo da se tog dana u Nici ne nađe i novi strateg "orlova".

Prema pisanju "Sportskog žurnala", Stanojević će kao selektor znatno manje koštati srpsku "kuću fudbala" od kontroverznog Siniše Mihajlovića.

Dok je Miha, nezvanično, imao garantovanu godišnju platu od 380.000 evra, Stanojevićev "start" iznosiće maksimalno 12.000 evra mesečno, odnosno 144.000 godišnje.

Nekadašnji trener Partizana, Dalijan Erbina i Pekinga ostvariće "bingo" ako odvede nacionalni tim na EP u Francuskoj, što je posle dva propuštena velika takmičenja - apsolutni prioritet. Tada bi i Savez lepo popunio svoju kasu, a kreatoru eventualnog uspeha sledovala bi premija vredna 300 do 400 hiljada evra.

( Mondo )
 

morrel

Партизановац
Учлањен(а)
04.01.2010
Порука
4.391
Reaction score
811
Локација
Winterfell
Jebeš mi sve jedva čekam da gledam Srbiju. :šal
 

duxpfc

Grobar
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
984
Reaction score
1.972
Po prvi put cekam utakmicu reprezentacije sa istom zeljom kao i utakmicu Partizana... :ziveli
 

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.262
Pa sta sad bi?? Bas sam se obradovao kad sam cuo da dolazi.. sad ovo :(
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Šta bi... pa to je lako pogoditi.

"Sale, evo ti vodi reprezentaciju, ali ipak moraš malo da slušaš manadžere i nas i ubaciš po kojeg njihovog, tj našeg. Moramo i mi od nečega da živimo"!
 

drossyagan

Početnik
Учлањен(а)
05.12.2012
Порука
125
Reaction score
1
Jedan je Sale Stanojevic!Takav karakter dugo nije vidjen u nasem fudbalu.
 

maximilian72

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2011
Порука
6.100
Reaction score
2.039
Локација
Ispod zenine suknje
Sale svaka ti cast ne znam razlog ali ih ima i previse da se covjek ne prihvati tog posla. Do vidjenja na nasoj klupi zelim ti sve najbolje u karijeri.
 

Dr.Hofmann

Guest
Ako je istina da je Stanojević odbio selektorsku funkciju to je po meni odlična odluka i iskreno epilog kojem sam se ja nadao.

Zbog čega tako mislim, pa zbog toga što je na taj način još jednom pokazao da je pametan čovek i čovek koji ima obraza i časti u sebi.

Beži Stanojeviću što dalje od mafijaške Srpske reprezentacije bez obzira kakve ti pare nudili, ne kaljaj svoje ime naći ćeš ti već dobar angažman daleko od ove bande.
 

nimante

Grobarčina
Учлањен(а)
18.05.2010
Порука
2.337
Reaction score
3.302
Локација
Istok O
Bar ću imati o čemu da pričam unucima - I tako je vaš deda početkom februara 2014. godine UMALO počeo da navija za Srbiju u fudbalu.
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Za očekivati je sada, kad Sale odbije Svrbiju i prihvati kinesku reprezentaciju da sva ciganska govna ospu paljbu po njemu.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.473
Reaction score
41.229
Локација
Žrnov
Sale, svaka ti čast :respect:

S jedne strane mi se nije dopalo to što ćeš prihvatiti tu funkciju, iako znam da je to dobar potez, profesionalno, za tebe, pored toga što bi to značilo da ćeš nam biti blizu...

Budi ti ako treba i daleko, ali svoj!
 

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
Сале, бежи што даље од ове мафијашке државе у којој је једина препорука да ли си нечији брат или рођак и где је једини критеријум "дођем ти - дођеш ми".

Нека им репрезентацију воде Тумба, Косан или Ђора, а Терза и Толе још 20 година нека се пљују па онда лижу, и још ако може Ћоки Мафијашка Пудлица (copyright by A. Vučić) да уђе у органе ФСС, да забава буде комплетна.
 

OnlyYou

Grobar
Учлањен(а)
28.03.2008
Порука
752
Reaction score
246
Obrisali bi parket sa njim i prodali ga kao onomad djukica (namerno malo slovo) posle prvog problema! Sale je pametno odlucio, cast je biti selektor svoje zemlje, ali negde drugde. U ovoj ciganskoj zemlji najbolje je nemati posla sa bagorm.
 

Sekula

Banned
Учлањен(а)
09.08.2007
Порука
644
Reaction score
149
Stoka je opet uspela. Govna iz septičke jame su opet preko svojih novinara , šljama od navijača i političkih linija izminirali jednu lepu priču. Prvo su birali ko može, a ko ne da igra za reprezentaciju.Ranije, po njima, mogli su Dojčinovski Jovanović, Mijailović i slični, nisu mogli Moca, Mance, Sale i mnogi naši ne zato što su bili loši, već zato što se ciganima mogle. Jedan koroman je igrao pre Saleta u reprexentaciji, Dojčinovski pre Moce išao na svetsko, , Savu su minirali svo vreme, Stanković je , makar na jednoj nozi , morao da odigra više utakmica od njega. Pokušavaju i golove da naštimaju, tako da je po njima Žigić najbolji strelac reprezentacije, jer se ono ranije ne račune,kao to nije bila Srbija.Sve im prolazi, mi sve vreme ćutimo. Napali su golmana reprezentacije, istovremeno i našeg, mi ćutimo. Godinama njihovi selektori vode reprezentaciju i masakriraju je, mi ćutimo. Godinama se njiovi poluigrači prodaju preko reprezentacije, mi ćutimo. Još malo, kad se bude birao trener u Partizanu, javiće se oni i reći ne može taj i tej zbog toga i toga, već mora ovaj, mi ćemo ćutati i prihvatati. Pa da je Stanoje izabran ni bi ponovili ono iz Đenove, s tim što bi sad neko verovatno poginuo, oni bi rekli nismo mi krivi, kriv je Stanoje i krivi su igrači jer si nam se našli na putu. Njih bi njihovi novinari i političari oprali, mi bi verovarno i dalje ćutali. Nije ovde u pitanju smo Stanoje, ovde je u pitanju matrica koja se ponavlja unazad 70 godina. Ako vam kažem da je sad prvi kandidat za selektora sin njima bliskog novinara, hoćemo li opet ćutati ili organizovti hajku kao oni?
 

Voyconic

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
603
Reaction score
47
Zaista mi je zao, ali posto mi Partizanovci dobro poznajemo karakter Saleta Stanojevica, ova odluka me ni najmanje ne cudi. Izgubili smo coveka koji bi nas 100% odveo na evropsko, i to u velikom stilu, ali sta je tu je. Sale puno srece u daljem poslu, i kamo srece da te jednog dana ponovo gledamo na klupi naseg Partizana.
 

publicenemy

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.329
Reaction score
2.766
Očigledno je dirigent i dalje prvi pik. A Sale je pametan čovek.
 

ASP GROBAR

Grobarčina
Учлањен(а)
07.04.2010
Порука
4.249
Reaction score
214
Локација
grad budala!
Saletu sve cestitke sto se nije uhvatio u kolo.
Sapnuo mu Tole,garant!
 
Последња измена:

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.262
Evo vam tole..
MONDO: Stanojević odustao zbog Mihajlovića!

Siniša Mihajlović i dalje je prvi pik predsednika FSS Tomislava Karadžića, što je navelo Aleksandra Stanojevića da se zahvali na ponudi.

Razlog zbog povlačenja Aleksandra Stanojevića je kontakt Tomislava Karadžića i Siniše Mihajlovića, saznaje MONDO!

Trenutak u kom je Fudbalski savez Srbije odlučio da otkaže sednicu Izvršnog odbora, na kojoj je u sredu trebalo da bude izabran novi selektor "orlova", bio je potez posle kojeg je Aleksandar Stanojević shvatio da on zapravo nije "prvi pik", već Mihajlović!

Karadžić i dalje čeka Mihajlovićev odgovor iz Đenove, a na temu povratka na čelo reprezentacije.

Nezvanično, Stanojević je bio samo druga opcija, iako je u medijima danima pripreman teren za njegovu promociju. Međutim, sve se oteglo zbog toga što Mihajlović nije rekao ni "da", ni "ne".

Stručni savet FSS, saznaje MONDO, predložio je Izvršnom odboru na razmatranje spisak od četvorice kandidata, a Karaždić je od početka insistirao da se na tom spisku nađe i Mihajlovićevo ime. Pored bivšeg selektora, našlo se Stanojevićevo ime, kao i ime Aleksandra Jankovića i Ljubinka Drulovića.

Stanojević je, saznajemo, bio označen kao pravo rešenje, AKO Mihajlović odustane od ideje o povratku, što se bivšem treneru Partizana nikako nije dopalo. On je donekle imao strpljenja i razumevanja za takvo postavljanje stvari od strane čelnika FSS, ali ga je ono izdalo ovog utorka, dana u kojem su pojedine novine već bile objavile njegovu platu!

FSS je pokušao u nezvaničnim kontaktima sa redakcijama da predstavi kako Izvršni odbor nikada nije ni bio zakazan za sredu i da su ga "zakazali" upravo mediji, ali je otprilike u isto vreme, u Jagodini, potpredsednik Saveza Zoran Milanović izjavio sledeće:

"Obavešten sam da se sednica Izvršnog odbora FSS odgađa i održaće se naredne nedelje".

Samo dva dana ranije, u nedelju, u susretu sa pojedinim fudbalskim poslenicima, Stanojeviću je već bilo čestitano na promociji. On nikada nije krio da mu je velika želja da jednog dana postane selektor reprezentacije Srbije.

Šta će biti sledeći korak Saveza?

Teško je predvideti, ali trenutno sve ide ka tome da se Mihajlović vrati na klupu "orlova".
mondo
 

brankobg

Grobarčina
Учлањен(а)
02.05.2008
Порука
1.227
Reaction score
1.542
Odlicna odluka, ne treba mu taj pritisak. Sto se tice ovog oko Mihajlovica, nesto i ne verujem u tu pricu ali ajde. Pre ce biti zbog menadzerisanja i onih bolesnika koji gledaju da sjebu reprezentaciju zato sto je vodi Aleksandar Stanojevic.

Kako da se dopusti da drzavni tim vodi neko ko navija za Partizan a pritom je jos i pevao kojekakve pesmice po svlacionicama. To je udar na drzavu jer zvezda je Srbija bla, bla, truc...
 
Последња измена:
Статус
Затворена за писање одговора.
Top