Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Slaviša Jokanović

Статус
Затворена за писање одговора.

igor-1

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2007
Порука
2.133
Reaction score
494
Локација
STADION JNA
Ok , tribina i jug su uz Jokana i da, koga jug potera ,taj mora da ode. A kazi mi ti kad ce to biti ? Kad se cigansture oporave za dve tri sezone ili kad mi prodamo jos kojeg igraca .pa nam oni opet uzmu titulu. Jel je samo to merilo nekog trenera ? Ako pobedis zvezdu ,navijas za Partizan i smeker si ,sedi bato slobodno na klupi i uci se .
Aj onda da se vise neprimamo ko majmuni i da se lozimo da mozemo u LS. Za mene je jedino merilo kako igra ekipa , a ne da li je pobedila Zvezdu ,koju su prosle sezone drali i mnogi drugi.
Zavrsavam sa ovom temom , i odoh na more ,da saniram rane !
 

Bokkie

Grobarčina
Учлањен(а)
10.12.2006
Порука
1.564
Reaction score
13
Do pre par godina cigani su nas tukli redom , plakali smo posle svakog derbija , nismo mogli da sastavimo ni tim ni igru,iako smo imali bolji tim puno puta od njih. Od kad je Jokan dosao mi njih razvaljujemo , izgubili smo jednom i to nesrecno.

Pvali smo igracima " jebes borac hajduk cukaricki , dobite vi jedan derbi..."

Sad odjednom nama nisu cigani protivnik nego Evropa. pa ne moze bato tako , moras da imas realnost... Mozemo mi da se duvamo Evropom koliko hoces nama su cigani pandan. Kraj price. Dokle god se ne ulozi ozbiljan novac u klub , Partizan nece biti konkurentan manje vise. Za kraj pogledaj Dinamo , ulozili su samo u onog grka preko 1M eura i kraj price .Dzabe sve nemas ligu nemas kvalitet nisi za evropu vec za domacu ligu i to je to.


Jokan bije cigane gde stigne i to je meni velika uteha ako nista drugo.

То реци нашој управи. Нисам ја ваљда обећавао улазак у ЛШ?! Не можеш сад да критикујеш навијаче кад је направљена таква атмосфера да се у ЛШ просто мора ући и да је све ван тога катастрофа. Ја сам на почетку припрема писао овде да ни ЛЕ уопште није лоша за нас и да је то можда у овом тренутку и најбоље решење, јер сваки клуб мора да иде корак по корак. Ништа не може преко ноћи, поготово кад не уложиш довољно. Могли су по угледу на КК и Дулета да данима причају како Партизан због финансијске ситуације и поред олакшаног система ипак није у стању да уђе у ЛШ, али да ће дати све од себе и да су чуда ипак могућа. Дуле већ 3 године за редом прави невероватне резултате у Евролиги, и ниједном му није пало на памет да обећа макар исте такве и наредне сезоне. Једноставно, наша управа не ради у складу са оним што прича.

Као што се може приметити, нигде нисам ни споменуо Јокана, зато што није он много тога крив. Можемо да му замеримо на неким чудним одлукама (и најбољи тренери их имају, па неки на крају буду у праву), али питам се да ли би и један тренер пристао да му продају пред сам почетак квалификација стандардног десног бека, а да му притом не пронађу адекватну замену (иначе, Томићу су на почетку прелазног рока била пуна уста како Стевановић никако неће отићи из Партизана, а поготово не без адекватне замене, а Иван Стевановић је чак изјавио да га ни понуда од неког великог европског клуба не би одвојила сада од Партизана).

Мање приче - више рада!
 

ЖИВОРАД

Доброћудни костур
Учлањен(а)
13.10.2006
Порука
3.018
Reaction score
677
Dok osvaja domaće titule i jebe cigane nadam se da ćemo ga gledati sledećih 10 godina, pa i duže.
-----------------------
Zaista, smiri se, nema potrebe za pljuvanjem članova koji se ne slažu sa nama. Mada i mene iritira njihovo selektivno pamćenje!
За први део поруке :respect до неба... тако сам размишљао,размишљам и размишљаћу... европа ми је задња рупа на свирали док све иде како треба по питању титуле и дербија...
а за други део,јбг,извањам се још једном,али био сам пукао,слушао сам дебиле око себе на Југу(који узгред први пут долазе на стадио,пита ме лик,јел има негде вц на овој трибини :banghead ),па онда још и овде... нема везе,свако има право на своје мишљење,па макар оно било и погрешно :D
Јокане остани!
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.783
Reaction score
55.552
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Ja na Jokana gledam potpuno neutralno,stvarno mi je odličan lik,u trenersko znaje nisam siguran,ali kažem niti sam za odlazak niti sam njegov vatreni branitelj...
Ali samo jedno pitanje: zar stvarno merilo uspeha treba da nam bude dupla kruna u vaterpolo ligi u kojoj niko nije mogao da nam se suprotstavi?
po meni je oduvek bila podela na evropske i trenere za domaću ligu...
Primer tumba uvek sam govorio da je rešenje da imamo dva trenera:D
Teško je moguće da postoji trener koji ume i da probija bunker kao tumba i da se brani u evropi(ovim ne mislim na ovu utakmicu nego inače) kao recimo vermez ...
 

Marko_pfc

Grobar
Учлањен(а)
10.04.2008
Порука
218
Reaction score
0
Локација
Leskovac
Jeste Jokan kriv za ovo protiv APOEL sto nam se desilo , ali boze moj... Nijedan trener nije savrsen... jbs LS ja sam zadovoljan samo da se cuva dupla kruna u humskoj...:ziveli
 

Svetogorska

Početnik
Учлањен(а)
18.08.2008
Порука
125
Reaction score
2
ЖИВОРАД је написао(ла):
... тако сам размишљао,размишљам и размишљаћу... европа ми је задња рупа на свирали док све иде како треба по питању титуле и дербија...

Da li ovo treba komentarisati?

Znaš li ti koliko treba da se odigra domaćih utakmica da bi se zaradilo novca koliko je dobijeno sinoć proti Apoela.
 

Cerberus

Grobarčina
Учлањен(а)
29.11.2008
Порука
1.027
Reaction score
56
Znaš li ti koliko treba da se odigra domaćih utakmica da bi se zaradilo novca koliko je dobijeno sinoć proti Apoela.


Ne treba komentarisati. Kad se strmeknemo, ne daj Boze, u Ligi Evropa, pa na zimu budu prodata 3-4 igraca da bi se pokrila jama u budzetu, onda ce da krene pljuvacina po upravi kluba sto sve prodaje. Zato nas za Evropu zabole, bitno je da osvojimo titulu i onaj drugi pehar napravljen od rashodovanog auspuha koji nicemu ne sluzi.
 

NJ22

Banned
Учлањен(а)
11.04.2009
Порука
559
Reaction score
0
Локација
Mladenovac
po meni je oduvek bila podela na evropske i trenere za domaću ligu...

Opet kazem, svako ima pravo na svoje misljenje... ali ja trenere delim na dobre i lose. A to da li je Grobar ili Delija; da li je smeker ili nije smeker; da li lupa gluposti ili ne lupa gluposti je manje bitno.

Давид је написао(ла):
Сви се слажемо да је Јокан неискусан тренер. Не може се очекивати од неког ко има 1.5 сезону тренерског искуства, у трећеразредној европској лиги, да доведе тим до ЛШ, односно, може се очекивати само, колико је то реално?

Ma i Lotar je bio neiskusan ali je imao ono sto Jokan nema. Imao je rec. Kad pocne da se dere na nemackom, da vidim da Tomic i Ljajic ne potrce za igracem nazad... Ilijev bre sutira penal, ode lopta u pm ovaj skoci udje u teren i tapse i bodri ekipu. Zavrsi se utakmica Mateus u terenu grli se sa igracima. U Rilu, dajemo prvi gol, cela klupa skace, on sedi... Da se Krle zapita sto mu je trebalo da ga da...

Gledam na SOS-u izvestaj sa utakmice... odsvir'o Italijan kraj, nasi igraci popadali u travu, a on... on bre prodje pored njih k'o pored turskog groblja bre i ode u svlacionicu. Pa bre u pm, pridji igracima, podigni ih, kazi im bice bolje, glave gore... cestitaj protivnickim fudbalerima, strucnom stabu... eeee...
 

NINKE

Guest
Necija glava posle ovog ispadanja mora da padne, al ja nikako ne bih skidao Jokanovicevu glavu. Prvi i najbitniji razlog je to da se treneri ne menjaju ko carape. Eto vam :pickaciganska za primer, za poslednje 24 sezone oni su promenili 28 trenera, mi 16 za isti period.
Tako kao sto su oni radili ne radi ozbiljan klub. Trenera moras da drzis MINIMUM 3 godine na klupi da bi dobio iole ozbiljan rezultat kao sto je ulazak u LS na primer. Lepo je neko rekao na predhodnim stranama Kiprani ulazu u fudbal za razliku od nas.
Aj da postavimo ovako, sta i da ode Jokan, koga onda za trenera? Kako stvari stoje opet bi bio neki pocetnik i sta onda?
Ja bi licno Jokana promenio iskljucivo ako bi na njegovo mesto dosao neko poput Antare, Bore Milutinovica i sl, i sa takvim ljudima bi napravio ugovor na 6 godina, prve 3 godine ce mozda biti bez trofeja i ulaska u LS, al narednih 5 ce imati i trofeje i LS.
Jokan ne treba da ode, jel bi dolazak novog i neiskusnog bila pogubna za tim.
Al da neka ostavka u FK treba da padne to stoji.
 

Svetogorska

Početnik
Учлањен(а)
18.08.2008
Порука
125
Reaction score
2
WebGazda је написао(ла):
Vidim da još neko ima selektivnu amneziju.
.......
A da ja tebi postavim pitanje. Gde je posle toga naš vrsni trener zbog koga većina svršava čim mu se ime pomene završio i koliko je puta igrao Ligi šampiona posle nas. Da nije bilo neviđne sreće i onih kompleksaša sa severa Engleske, ne bi ni videli LŠ.
..........
Narode, nije smak sveta. Biće dana za megdana! Jebote, ponašate se kao da smo mi redovni učesnici Liga šampiona, pa eto ove godine nećemo biti... au bruke!

To šta je Lotar radio posle nas me ne zanima. Ako me sećanje ne vara on je iz prvog puta uradio ono što ovaj šmeker nije iz dva puta. Uveo nas je LŠ. A za protivnika je imao trećeplasiranu ekipu iz prvenstva Engleske. Ekipu koja je posle nas dogurala do polufinala kupa UEFA (eliminisala Bredu, Basel, Valerengu, Majorcu, i PSV) i prvenstvo završilala na 5 mestu. Trener im je bio čuveni Bobi Robson. A od koga je Jokan pukao. Od Fenerbahčea koji je učešće u Ligi Šampiona završio na na poslednjem mestu, i od APOELA prvaka KIPRA
 
Последња измена:

lucio angulo

Početnik
Учлањен(а)
03.01.2009
Порука
48
Reaction score
0
Mada mozda ni mi necemo videti LE ....

vidi kako smo odjednom postali "realni"...Bato moj, ne verujes ni ti jokanu ni grama, ni vi svi koji ga bezglavo branite, zato i pisete sad, nakon debakla da mi mozda i nemamo tim za evropu a imamo 10 reprezentativaca...to je tuga i jad, ovi igraci imaju kvalitet, itekako...i stvarno je neumesno vise pricati o tome, ko toga nije svesta nije ni cudo sto je Jokan genije i sto dobija raspalu mahalu!!
Od kad je on dosao, meni je svaka nasa utakmica ista!!! I kad dobijamo i kad gubimo, nista to nije sampionski i sa stilom...
 

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
Овде је неко поменуо како се на форуму бране лик и дело Славише Јокановића и то од стране уредништва. То нема везе са истином.

Да, јесмо својевремено делили поене, али се запитајте зашто и када. Критика је сасвим ОК али сви знамо да је било појединаца који ни о чему другом нису писали осим о Јокановићу, па сто пута једно исто и све тако у круг. Немојте ме терати да тражим, ко год жели лако ће да пронађе. Чак и онда када није било разлога за критику. Тема ФК Партизан и пост "Јокан није за Партизан". Тема Суперлига и опет "Јокан није за Партизан". Пише се о припремама и наравно,"Јокан није тренер за Партизан". Тема о најбољем играчу и опет...знате већ. А ако неко стално врти једно те исто и досађује и Богу и народу, наравно да ће да попије поене. Да не наглашавам што поједини имају манир да "пљуцну", просто им дан није потпун ако некога не оцрне.

Немам никакав разлог да браним Јокановића, али стојим иза сваког поена који сам поделио, а сигуран сам да тако мисле и остале колеге. И свако ће и даље имати право да критикује и њега и било кога, али неће моћи 1000 пута да смара и развлачи са једном истом причом, па био тема Јокан, Томић, Диара или Миша Тумбас.

А сада мој лични утисак. Тренер је добар све док су му резултати добри. Глупости типа "не играмо лепо" оставите по страни. Нема лепе и ружне игре, има само игре која има смисао а смисао је резултат. Игра или доноси резултат или га не доноси. Очигледно да ова игра од синоћ није донела резултат. Није било смисла у њој.

Највећи део кривице је на Јокану. Тактички је надигран на Кипру, а синоћ је његов и наш Партизан био недовољно храбар и конкретан, са много јалових потеза и спорог ритма. Играли су играчи који нису били дорасли задатку, попут Петровића, а у полувремену је бар могао да га замени. Није то урадио. Невероватна ми је Јоканова изјава да му није била намера да се "бунари" од 60. минута. Па због чега си онда на месту тренера него и да, између осталог кажеш и подвикнеш играчима у одређеном моменту? Ако се не игра по твојим замислима, па позови капитена и у две речи му реци да промене начин игре. Затим, оријентација на центаршутеве, уместо на шутеве на гол по клизавом терену.

Његова флегматичност почиње да ми иде на нерве. То је у неким моментима јако позитивна особина, али мајку му, дај бре мало агресије, ватре, подвикни, шутни рекламу, убризгај адреналин својим играчима!

Да резимирам - ако сам прошле године имао разумевања за европски неуспех, јер имали смо прејаку групу, ове године мислим да смо дебело подбацили. Нисам видео да је проблем бити четврти у групи са Штутгартом, Севиљом, Сампом и Стандардом.Нисам видео поенту у критикама тренера који је после тога поново узео и првенство и куп.

Ипак, ове сезоне, ЛШ никада ближа, али ми смо и даље на истом нивоу.

Судбину сваког тренера одређују резултати. Јокановић није са својом екипом успео да прође ни у плеј-оф и то је очигледно неуспех. Не верујем да ће се ишта мењати, све док (и ако) будемо имали успеха у првенству и Лиги Европе. Можда и не треба ништа ломити преко ноћи. Али, сигурно да је синоћњим неуспехом Јокан изгубио добар део кредибилитета и позиција. Само од њега зависи хоће ли остати ту. Можда направимо добар резултат и скупимо доста бодова у Лиги Европе. Сезона јесте лоше почела, али никако није пропала. Јокан је синоћњим неуспехом добро засекао грану и столицу на којој седи, а од њега зависи да ли ће му се позиције учврстити или додатно ослабити.

А ако неко мисли да сам се од "браниоца Јокановог лика и дела" преобратио у његовог критичара, зајеб`о се. Ја се само водим резултатима.. А резултати су једино мерило.

Извињавам се због дугачког поста.
 

Samuraj

Grobarčina
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
1.118
Reaction score
305
Mateus je bio trener borac. Trener koji je sigurno imao najjacu volju od svih trenera otkako pratim Partizan. Strucno nije bio nesto narocito.

Gnjavio je Sasu Ilica i Drulovica, forsirajuci Ilieva kao glavnog igraca. Na kraju su ga upravo Drulovic i Ilic spasili od blamaze. Malo je nedostajalo da nas Djurgarden eliminise i tad bi pricali drugu pricu.

Mateus je gubio od cigancice 2-0 i 3-0. Cisto da se ne zaboravi. Ovo nije odbrana Jokanovica, volio bih vidjeti umjesto njega nekog dugog trenera iako nisam Jokanov ogorceni kriticar, ali ne po svaku cijenu. Ako imamo alternativu mijenjao bih, ako nemamo neka ga.

Ponovicu se. 6 mjeseci je period gdje Jokan treba da pokaze da li napreduje ili ne. Ne treba nam tener koji stagnira. Ocekujem da bude jesenji sampion (sto u ovakvoj konkurenciji mora biti imperativ), ocekujem da udje u Ligu Evrope i da u grupnoj fazi osvoji bar 5 bodova (moze i 4 ukoliko bi to bila posledica manjka sportske srece, manje od toga nikako).
 

Leksa

Grobar
Учлањен(а)
16.10.2008
Порука
229
Reaction score
2
Jokanovic je samo jedan od gresnika one BLAMAZE sinoc.
On je dosao kao 1 na 11 nasoj UPRAVI.Zasto?
Pa da li bi iole OZBILJAN trener dopustio da mu se kao cilj namece ULAZAK U LS,a da mu par dana pred kvalifikacije prodaju prvog pika na beku(Stevanovica-ma kakvi njegovi kvaliteti bili) a pri tom ne dovedu NIKAKVO pojacanje?Pa kako mozes tako u LS???Uprava je ispala potpuno NEOZBILJNA sa tim potezom.Tomic je odradio DOBAR posao sa Mo,Dijarom i Zukom,sve posle toga su teski promasaji i mazanje ociju..pa sve vise licimo na onu nesretnicu iz komsiluka sa nagomilavanjem nekakvih poluproizvoda.Sve misle valjda,nabosce nekog za male pare,ali nema od toga NISTA.To se jednom desi u 100 pokusaja.I sta se desava?Umesto da se uloze pare u 2-3 KVALITETNA igraca koji nisu pred penzijom(svaka cast Krstajicu,ali evo,gde je on u ove dve utakmice?)..da se udje sa 3-4 miliona(nemojte samo da mi kazete da nema,na transfermarketu je sve jasno kao dan)..ne,oni ce na zimu OPET kako nemaju para i moraju da prodaju..Jokan ce fasovati kao kolateralna steta,i OPET ce doci neko koga ce UPRAVA moci da zavitlava,tj neko BEZ ZNANJA I AUTORITETA.
Sad o samom Jokanovicu,sta reci.Verujem da ce on biti jos jedan dobar igrac koji ce se lako POTROSITI kao trener.Njemu ne zameram ni taktiku,ni (ne)znanje,vec to sto nema ono sto imaju veliki treneri...neki x faktor,nek to tako nazovem.On jednostavno nije bio u stanju da MOTIVISE nase igrace sinoc.Jedini motivator na terenu je bio Moreira i pored svega sto je doziveo.Sramota da se Petrovic,Ljajic,Tomic..vuku kao babetine na terenu.To kod ozbiljnog trenera NEMA SANSE da se desi.Mozda jednom,ali dva puta NIKAKO.
Toliko.
 

kursula

Grobar
Учлањен(а)
01.04.2007
Порука
225
Reaction score
0
Локација
South Side Edmonton,Canada
Meni stvarno nije jasno zasto ime svakog trenera dovodimo u kombinaciju sa rezultatima koje je postigao sa Cergom.Razumem da je pobeda protiv njih najsladja i svima draga ali to nema apsolutno nikakve veze sa celokupnim rezultatom jedne sezone (u domacim okvirima ili u Evropi)Mnogi su istakli da je prava mera i pokazatelj snaga ili slabosti nase ekipe utakmice u Evropi i sa tim se potpuno slazem.Jokan je vec drugu godinu podbacio na tom planu i ostaje stvarno pitanje sta da se radi dalje.Domace prvenstvo prosle godine smo uzeli dobrim rezultatima ali neubedljivom igrom,sto ce se verovatno ponoviti i ove godine.
Jedan tekst u vezi ove teme

Bez ikakve želje da zamahujemo kamenom ka Slaviši Jokanoviću, trener Partizana je upao u klasičnu zamku. Mahao je svojom fudbalskom karijerom, umesto da odgovori na pitanja. Čini se da je, kao i većina velikih igrača zanemario večnu istinu - prošlost na terenu nije premisa za uspeh na klupi.
JokanovicZnam da je omiljena disciplina u Srba ko će prvi baciti kamenom na onog što leži u blatu. Zato vam molim da ovu priču ne shvatite kao udar na Slavišu Jokanovića, već fenomen, znan po rečenici, „Eh, kad sam ja igrao“.

To kakav je trener Jokanović, ostavljam vam da sudite. Sa jedne strane, na vagi su duple krune u zemlji slepih, u kojoj je Partizan jednooki kiklop, što je očito nedovoljno kad se izađe iz balkanskih gudura.

Sa druge je simptom neuspeha u Evropi, za koji će većina, od danas kriviti čoveka na klupi.

JokanovicNo, o tome pričati nećemo, u pitanju je nešto drugo. Čekali smo i dočekali da Jokan upadne u zamku poznatu pod imenom „jel’ znate vi ko sam ja“. Naravno, takvo iskušenje nije lako izbeći, pogotovo jer su sećanja na fudbalske dane sveža, ali trebalo bi milioniti put objasniti isto, USPEŠNA FUDBALSKA KARIJERA TE NE ČINI APRIORI VELIKIM TRENEROM.

Milion puta sam video i čuo veličanstvene igrače zarobljene u prošlosti sopstvene realnosti, kako projektuju svoje igračke kvalitete kao dovoljan zalog trenerskih ambicija. Neki prekidaju treninge, kako bi objasnili svoj gol iz sedamdeset neke i auditorijumu ponudili dokaz svoje veličine.

jokanovicDrugi nipodaštavaju igrače, uz uzdah za vremenom prošlim, kad ovi „sadašnji“ ne bi nosili ni vodu posle treninga.

Insajd info iz jednog španskog kluba, kaže da su pre dve godine treninzi ličili na predavanje iz istorije Barselone, za koju je trener igrao, i da je teorija imala prednost u odnosu na praksu. Zato se Selta preselila u niži rang takmičenja u pomenutoj sezoni.

I tako, primera ima mnogo, valjda zato na većini bitnih trenerskih klupa u univerzumu sede ljudi koji se nemaju čime pohvaliti iz igračke karijere. Ferguson bi verovatno mogao da priča o blatu škotskih nižih liga i gledanju glazgovskog derbija na televiziji. Pelegrini o potucanju po ligama Južne Amerike, gde gostu prirede dobrodošlicu u vidu potopljene svlačionice. Murinjo nema ni to, na fakultetu fizičke kulture nisu puno igrali fudbal, Lipi ima sećanja, prosečan igrač bez šanse da zaigra za veliki tim.
Van GalBenitez?
Venger?
Luj Van Gal? Čuli ste za Telstar, još ga pamte kao igrača koji je stalno nešto filozofirao…

Ima naravno i suprotnih primera, Kapelo je bio solidna „desetka“ Rome i Juventusa u lošim godinama pomenutih ekipa, nove snage poput Pepa Gvardiole ili Ćira Ferare su igračke ikone svojih klubova.

Ali, niko od njih se ne osvrće. Slušao sam Fabija Kapela milion puta, raznim povodima dok je trenirao Juventus, i nikada nije pričao o svojim fudbalskim danima, ili prošlosti.

Moreira i LjajicDobar si koliko je dobar tvoj poslednji rezultat, to je pravilo broj 1 modernog fudbala. I možda zvuči surovo, ali ko je rekao da je fudbal samo igra?

Moreirine suze od sinoć i talas gorčine koji se valjao sa brda, upravo govore suprotno.

Ono što nam je trener Partizana ponudio je humor ,koji baš nije pajtonovski, ironija koja nema finoću koju daju godine i iskustvo, i svoju ličnu kartu, koju možete naći u svakoj fudbalskoj enciklopediji.

No, UEFA ne boduje fudbalsku karijeru trenera i broj osvojenih trofeja, zato će navijači Apoela sutra u podne se zakucati kraj računara, da bi saznali ko stoji na putu u raj.

Nama ostaje, kao i obično, utešna nagrada, trenerovi trofeji i sledeća godina.

sportske.net
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
vidi kako smo odjednom postali "realni"...Bato moj, ne verujes ni ti jokanu ni grama, ni vi svi koji ga bezglavo branite, zato i pisete sad, nakon debakla da mi mozda i nemamo tim za evropu a imamo 10 reprezentativaca...to je tuga i jad, ovi igraci imaju kvalitet, itekako...i stvarno je neumesno vise pricati o tome, ko toga nije svesta nije ni cudo sto je Jokan genije i sto dobija raspalu mahalu!!
Od kad je on dosao, meni je svaka nasa utakmica ista!!! I kad dobijamo i kad gubimo, nista to nije sampionski i sa stilom...



Pa ti nemoj onda da gledas istu utakmicu, jako je glupo stalno vrteti reprizu , imas druge utakmice pa slobodno gledaj. Kablovska radi punom parom :wink:
 

NJ22

Banned
Учлањен(а)
11.04.2009
Порука
559
Reaction score
0
Локација
Mladenovac
Aco, oko autorskih prava na one citate cemo da se dogovorimo. :D
Jesam kenjao kao nezdrav, smorio sam i sebe ali stojim iza svake reci. I znam da sam smorio i tebe i ostale urednike foruma, jbg.

Његова флегматичност почиње да ми иде на нерве. То је у неким моментима јако позитивна особина, али мајку му, дај бре мало агресије, ватре, подвикни, шутни рекламу, убризгај адреналин својим играчима!

Sutnuo bi je on, al' treba Plavi prvo da je donese do kucice, daleko jebiga, 'oce da pokisne...
 

Кајафа

Grobar
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
674
Reaction score
4
Локација
Поносна Србија
Статус Јокановића биће познат за шест дана

Драган Ђурић, председник Партизана, најављује да ће се клупско руководство наредних дана озбиљно посветити проблемима који су изазвали испадање у трећем колу квалификација за Лигу шампиона.



- Не можемо већ данас да направимо комплетну анализу, али у наредних пет, шест дана чланови који су задужени испред Извршног одбора разговараће са људима из струке како би се дошло до одговора на питање шта се дешава са играчима. Немамо много времена за исправљање грешака, јер нас већ данас чека жреб за друго европско такмичење у којем никако не смемо себи да дозволимо луксуз да станемо већ у наредном колу. У питању је озбиљан посао, многе екипе су квалитетније од ових које су се пласирале у последњи круг квалификација за Лигу шампиона.
http://www.blic.rs/sport.php?id=105112
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top