Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Slaviša Jokanović

Статус
Затворена за писање одговора.

Dr.Hofmann

Guest
Slažem se sa Davidom 100% ,od početka sam podržavao dolazak Jokanovića na trenersku klupu Partizana, upravo iz razloga što je provereni Grobar, i imajući u vidu koja imena su figurirala pored njega kao potencijalni Partizanovi treneri ipak sam podržao jokanovića svestan rizika da je neiskusan, nadam se i verujem da će se to isplatiti ušao je u jedan određeni kontinuiteti iz dana u dan napreduje!! Očigledno je da je naša igra još dosta daleko od igre neke ozbiljne evropske ekipe, ali za naše usove smo prejaki, nadajmo se da ćemo jačati iz sezone u sezonu i dostići jedan nivo koji recimo danas ima Porto mislm da imamo kapacitete za tako nešto.
 

IN 10

Grobarčina
Учлањен(а)
03.04.2008
Порука
2.514
Reaction score
5.145
ljudi,nemamo ni jedan razlog da od jokana pravimo fergusona!!!
u proslom postu sam rekao da je jokanov napredak u zadnje vrijeme evidentan,ali ovi mitovi,epovi,hvalospjevi...koje pojedijnci pisu,nisu na mjestu!!!
svi se mi slazemo da je partizan,gledajuci pojedinacni kvalitet igraca,barem duplo bolji od cz i vojvodine,a o ostalima da ne pricam...pa zar onda nije poitpuno normalno da osvojimo titulu?ili je mozda normalno da zbog toga jokana dizemo u nebesa?!?

ovo za pojedinacni kvalitet igraca i timsku igru...potpuna nebuloza!!!pa da li treba da jokanu pripisujemo zasluge za pobjedu u utakmici u kojoj ne napravimo ni 2 dobre sanse protiv 5 puta slabije ekipe samo zato sto je moreira genije???u
neko je u nekoj od tema napisao da je izracunao da je nas prosjek upotrebljivih centarsuteva po utakmici 2,6...ne znam koliko je to tacno,ali sigurno nije daleko od istine.jel jokan kriv sto stevanovic ne zna da centrira??ako je zasluzan sto moreira dadne go,onda je kriv i za stevanoviceve centarsute!!!

da bi neko bio dobar trener,mora da bude dobar covjek i da navija za tim u kojem radi?!?!niti je murinjo dobar covjek(moje licno misljenje),niti voli inter ili celzi...

u svakom slucaju,ja i dalje smatram da jokan ne izvlaci iz ekipe ono sto bi izvukao,recimo,antic i to je razumljivo-jokan je mlad i neiskusan trener,ali sad za razliku od jesenas smatram da je talentovan ,da ima perspektivu i da ga treba istrpiti.
 

Boris-NK

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
1.986
Reaction score
8
Локација
Niksic
Био бих задовољнији да је на клупи Партизана неки искуснији тренер, да се Јокан калио у неком другом клубу и да је дошао у Партизан као изграђен тренер. Убеђен сам да би Партизан, ове сезоне играо ЛШ.

Grdno se varas. Podsjeticu te da mi nismo ispali od Fenerbahcea zato sto je kvalitetniji.
U dobrom dijelu posta se mogu sloziti sa tobom i sa IN10 da Jokan nije Ferguson i da ima jos mnogo da napreduje. Ne pisemo mi hvalospjeve nego se to tako cini nakon ogromne kolicine pljuvanja po Slavisi.
@IN 10
Ja sam napisao da je vazno biti dobar covjek i voljeti Partizan, ali stvarno ne zelim da ulazim u raspravu sa tobom po tom pitanju, jer znam da ti ne mogu promjeniti misljenje. Samo cu reci da postoji nesto po cemu se razlikuju Partizan i ostali evropski klubovi i ja tesko shvatam da to neko ne vidi. I mi nikad necemo moci biti kao oni, a ako nekim slucajem budemo onda to nece biti Partizan. I zato ne bih mjenjao Jokanovica za Fergusona.
 

IN 10

Grobarčina
Учлањен(а)
03.04.2008
Порука
2.514
Reaction score
5.145
ma ja bi volio da svi igraci i trener vole partizan kao ja i ti,ali to mi nije najvaznije!!!ja nikad ne bih moreiru mjenjao za racu,a kad bi mi neko ponudio da biram izmedju jokana i fergija...ni sekund ne bi razmisljao...(izabrao bih vengera,naravno:wink:)
i ne bi partizan izgubio tu draz o kojoj pricas sa nekim drugim...nista nam nije hvalilo dok je bio mateus!!!
ali da zavrsimo pricu,talentovan,cini mi se,jeste,izrazio je zelju da ostane u partizanu duzi period-ima moju podrsku!!!
 

BVDC

Grobar
Учлањен(а)
14.01.2008
Порука
339
Reaction score
3
Imao sam u pocetku lose misljenje o Jokanu, kao i vecina vas.
Jos uvek je neiskusan za evropski fudbal i tesko da mozemo u ligu sampiona, ali za domaci sampionat je postao ekspert.
Takodje, drago mi je sto dovodi mlade talente i daje im sansu da se dokazu u prvom timu, odavno omladinska skola nije bila ovako zastupljena kao kod njega.
 

mrzim_sve

Legenda
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
2.728
Reaction score
2.044
Локација
Na groblju...
Ohoho... Fino se rasplamsala prica o pojedinacnim zaslugama pojedinih fudbalera!

Za one koji su zaboravili - fudbal je uvek bio i ostace timska igra. Nema diskusije oko ovoga! Da je suprotno - Realu, Chelsea-ju i ostalima i ne bi trebao trener... Pa zar treba biti nuklearni fizicar da bi stavio u prvu postavu jednog Drogbu ili u nasem slucaju Moreiru i posle reci - trener je zasluzan!?

Da se ne ponavljam... Od Jokana hocu da npr. protiv Javora i slicnih ekipa stavi svoj licni potpis na pobedu (kao sto npr. pametno vrsi izmene u poslednje vreme, itd.) - a ne da gledamo vecito proigravanje Moreire koji ima tri igraca na ledjima za Dijaru i ovog potonjeg kako bezi smesnim odbrambenim igracima nasih seoskih ekipa! Od toga nema mnogo buducnosti a to su nam na tuzan nacin objasnile drugorazredne (ovo shvatite uslovno) evropske ekipe...

U glavi mi je uvek mec protiv Reala (a i vecina meceva u LS) kada su nasi igrali ravnopravno sa jednim od najmocnijih timova (po imenima) ikada... A ne kao na kraju nase evropske epizode ove jeseni!? Svi u klubu zadovoljni, kao svaku utakmicu smo igrali napadacki i na pobedu, itd. A na kontu NULA bodova!? Pa onda svi jaci od nas u duelu, svi iskusniji itd.

A Mateusu odu Moreira (Vukic) i Dijara (Lazovic) i on opet ostvari kakav-takav rezultat!

I da dodam... Ne trazim preko 'leba pogace'! Hvala mu do neba na svakom trofeju i svakoj pobedi... :)
 
Последња измена:

Boris-NK

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
1.986
Reaction score
8
Локација
Niksic
Ne treba biti nuklearni fizicar pa staviti Drogbu ili Moreiru u tim. Ali treba znati kad imas kvalitetne igrace da iskoristis taj njihov kvalitet. Skolari (jedan od najuvazenijih trenera svijeta!) nije znao da iskoristi tog Drogbu kojeg ti spominjes. U nasoj igri (koju predvodi Jokan) dolazi do punog izrazaja kvalitet Moreire i zato pobjedjujemo. U istoriji fudbala je postojalo mnogo kvalitetnih fudbalera koje treneri nisu znali na pravi nacin da iskoriste. Grijesio je i Jokan pa su neki fudbaleri igrali ispod svog nivoa. Ipak, napreduje i to je vazno. Mozda ce on i stati negdje, mozda nece postati ono sto nama treba. Ali mislim da je zasluzio sansu i o ovoj opciji i ne razmisljam. Ipak ne moze Jokanovic da nauci Stevanovica da centrira u njegovoj 25. godini. Pored odabira dobre taktike trenerov glavni zadatak je da eliminise brojne probleme i barikade u glavi, a mislim da kod nas ima prilicno takvih igraca, a taj posao nije nimalo lak.
 

Vuk23

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2008
Порука
1.551
Reaction score
862
Od početka sam uz Jokana,jer verujem da može da bude dobar. A kad je već tu i dobro nam ide,zašto menjati.Pre svega branio sam ga zato što smo počeli da deremo cigane,a to je svima nama najvažnije.On kako vreme prolazi sve je bolji i bolji i sigurno će mnogo napredovati.
Moram da dodam da me je igra u zadnjem derbiju oduševila,ali isto tako ovog proleća smo imali mnogo loših mečeva a još više loših poluvremena.Igrači su delovali bezvoljno i sve je prilično izgledalo jadno.Mislim da mu je najveća mana to što ne ume da ih motiviše,verovatno tu ima dosta i do igrača,Moreiri motivacija nikad ne nedostaje ali verovatno ima i do njegovog karaktera.Mislim da treba da pokaže veću energiju.Dobro u svemu ovome je što mi dobijamo i sa ovako lošom igrom,mada su i protivnici slabi.
Verujem da ćemo ipak napredovati u skorijoj budućnosti i doći do Lige Šampiona jer su tu pare,ali domaća titula je najvažnija.
 

Firestarter

Grobarčina
Учлањен(а)
28.05.2008
Порука
1.676
Reaction score
72
Ovako,nisam bio u startu za Jokana,jer sam mislio da ima i boljih rjesenja,ali vremenom sam naucio da "kapiram" ono sto on prica i kako vodi tim.On je jos neiskusan trener,ali cini mi se da se da polako pocinjem da nazirem njegov trenerski stil.U svakom slucaju kao alanfordovcu i nenadjebivom kralju napusavanju svega i svacega,a narocito cigana,ali ne seljacki i odvratno kao sto oni rade,nego fino i kulturno ja mu skidam kapu.:clapNadam se da ce mu njegovi rezultati "dozvoliti" da ostane dugo kao Dule,za tako nesto trebace i njemu i nama mnogo strpljenja:ziveli
 

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
Да не буде како пишемо хвалоспеве о Јокану, само преносимо писање "Политике". Није реч о Јокановом тренерском умећу већ о карактерним особинама.

Тренер каквог нема на свету

Славиша Јокановић је рекао да није могао да види, што није уопште под сумњом, да ли је био гол, али је открио да су му неки његови играчи казали да јесте. Да је ово у корист његовог тима не би било ништа ново, јер свако вуче на своју воденицу. Међутим, он је ово казао поводом противничког непризнатог поготка!

Да ли исправно није досуђен гол није толико битно у овом тренутку. Партизан има недостижну предност у првенству, а Јавор с тим једним бодом не би завршио битку за освајање другог или трећег места. На крају крајева, можда су судије заиста исправно процениле ситуацију. Уосталом, ако грешка није учињена с предумишљајем, а овде нема рашта - ништа страшно.

Међутим, суђење није тема овог написа. Разлог је тренер каквог данас, вероватно, нема на кугли земаљској. Не само што није прећутао оно што му је речено у поверењу, него је поштено оценио и игру свог тима.

И није му први пут да каже да је Партизан играо слабо. У таквим приликама тренери, да би избегли могуће питање о својој одговорности, обично скрећу причу на то како је најважније да су освојени бодови, да је њихов тим играо онолико колико је потребно, изналазе разноразна оправдања итд. Или, чак, лошу игру хвале налазећи потврду у акцијама, које су само они видели...

Јокановић је освежење за оне који прате фудбал, јер, за сада, може да му се верује на реч. Било би много добро када би тренери, играчи, функционери, навијачи и остали говорили само истину, а тиме и у корист фудбала.

И.Ц.
 

joca kkp pfc

Grobar
Учлањен(а)
24.06.2008
Порука
805
Reaction score
14
Локација
Knjazevac/BG
Meni se iskreno Jokanovic ne svidja kao trener.Ali mislim da treba da mu se daje sansa sve dok osaja titule jer se nista ne dogadja preko noci.Ni Dule nije odmah pravio rezultate u evropi.U nasoj ligi ocigledno smo mnogo bolji od drugih pa i ne moze bas da se oceni koliko je trener doprineo tome.O fudbalskim a i ljudskim kvalitetima Slavise Jokanovica ne treba mnogo polemisati.
 

Torres

Banned
Учлањен(а)
01.03.2009
Порука
320
Reaction score
3
Meni se Jokan cini kao pravi trener za nas...Pa dobro,i da ne udjemo odmah u LS ne
treba ga odma posuti drvljem i kamenjem :).Meni je veoma bitno (cak i bitnije od evrope)
da mi haramo nasom ligom,ako je moguce naravno i dupla kruna,koje ce najverovatnije doci s obzirom na kvalitet ostalih ekipa.Ponasanje Jokana fenomenalno.Genije...
Nije on kriv sto prosle godine nismo usli u Ls.Bilo je tu mnogo drugih razloga.Itd.
I ja nisam bio siguran da je Jokan pravi trener za nas,ali nisam ga ni pljuvao,jer sam znao da ima kvalitet da vodi veliki klub.Nadam se da ce i u narednoj godini,pa i za 2-3 biti isto ovako,pa da guzimo cigane na svakom derbiju.Napred Jokane.
 

Давид

Уредник - Стара гарда
Учлањен(а)
26.06.2007
Порука
3.747
Reaction score
60
Локација
Београд
Видим, великом броју људи је драже да се хара домаћом лигом него неки резултати у Европи. Нема ни једног разлога да се уз добре резултате на домаћој сцени нешто не поради и на евросцени. Сви знамо колико би нам (финансијски и на пољу имиџа) значио улазак у ЛШ. Играње у Европи не значи подређену улогу у домаћем првенству. Партизан је велики клуб и тако мора да се размишља и ради. Надам се да ће Јокан бити спреман за такве изазове.
 

Torres

Banned
Учлањен(а)
01.03.2009
Порука
320
Reaction score
3
U pravu si,ali da bi igrali u Evropi preduslov je da haramo nasom ligom,to mu dodje kao trening.
Meni je takodje veoma bitna evropa,ali bitno mi je da ciganima nabijamo komplekse u nasoj ligi.I evropa za nas ima vece finansijske interese u odnosu na nasu ligu i naravno da bi svi voleli da vidimo Partizan u evropi (sta ce se nadam se i ostvariti),ali je i nasa liga takodje veoma bitna...
 
Последња измена:

b-pfc

Grobarčina
Учлањен(а)
20.04.2009
Порука
1.616
Reaction score
91
Локација
БГ
Jokanu dobro ide, mlad je, ima svoju viziju i gura napred. Samo neka tako nastavi pa da se uskoro radujemo ulasku u Ligu sampiona. Siguran sam da je sposoban da se izbori sa tim izazovom.
 

Keshka

Grobar
Учлањен(а)
12.07.2007
Порука
213
Reaction score
2
sve je bolji, a izjavama me stvarno strasno podsjeca na grupu TNT. Samo cekam da sledeci put lose odigramo pa da odvali: "Pri izvodjenju jedanaesterca cir mi je presao sa dvanesterca na trinesterac"
 

Anthony

Grobar
Учлањен(а)
10.10.2008
Порука
730
Reaction score
18
Ja, kao kriterijume za dobrog trenera gledam igru i rezultat. Jokanovic, tj. Partizan trenutno nema igru, ali ima rezultat. Zato ga postujem. Iskreno, jako bih volio da dobijemo i neku prepoznatljivu igru. Jokanovic napreduje, to je ocigledno. Utakmice u prvenstvu su mnogo uznapredovale u drugom dijelu sezone, pa se nadam i da ce se u evropskim utakmicama osjetit isto. Njemu treba dat jos vremena, a on ga je osvajanjem titule upravo kupio.

Ne slazem se sa onima koji vise vole da gaze po Srbiji nego da igraju ravnopravno u Evropi. Utakmice u Evropi dizu rejting kluba i daju nam bodove, a ne utakmice sa Zvezdom. I zasto se svi ogranicavate na jadnu Zvezdu, kad nam vise nije ni do kolena.
 

djavo

Partizanovac
Учлањен(а)
17.01.2007
Порука
771
Reaction score
25
Za moje kriterijume čovek izgleda fenomenalno :D
 

A_Grobar

Banned
Учлањен(а)
03.10.2006
Порука
856
Reaction score
36
Локација
Beograd
A izgleda i da Jokanovic ne ostaje duzan klubovima i terenima gde je ostajao bez bodova.
 

PartizanSampion

Početnik
Учлањен(а)
14.04.2009
Порука
50
Reaction score
0
"Pojedini ljudi ne bi trebalo da u javnost iznose gluposti! Ako misle da su nam sudije pomagale onda neka govore argumentovano. Svi su priznali da smo najbolji, svejedno s bodom ili 20 razlike. Kad bih mogao poklonio bih protivnicima koji poen, da se ne ljute" – smeška se Jokanović.:clap covek je KRALJ.....:)
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top