Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Superliga Srbije 2012.

Статус
Затворена за писање одговора.

PFC manija

Grobarčina
Учлањен(а)
13.07.2010
Порука
5.074
Reaction score
437
Локација
ИСТОК!
Милосављевић: Победили срцем

Драган Милосављевић је један од најбитнијих шрафова у црно-белој машинерији. Био целе сезоне, био и у финалу.

z2.jpg


- Хтели смо да завршимо сада, макар на њиховом терену, пред њиховим навијачима. Утакмица је стварно била тешка, исцрпљујућа, услови су били много лоши, терен клизав. Убацили смо битне шутеве, у неким ситуацијама имали и срећу. Честитам играчима на великом пожртвовању, играли смо и победили срцем – с озбиљним изразом на лицу је констатовао.
Не можете да се насмејете?
- Могу, могу, наравно – и, уследио је широк осмех. – Подразумева се да сам пресрећан због овога. Једва чекам да славим. Него сам уморан.
Генерално, утисак о целој сезони?
- Пуно успона и падова, разочарења али много више срећних тренутака. Узели смо Куп и домаће првенство. Нажалост, нисмо имали среће да узмемо и Јадранску лигу, али када се све узме у обзир, још једна веома успешна сезона.
Zna da me izludi sa kamikaza ulazom, ali je veliki borac koji nas je milion puta izvadio ove sezone. Nadam se da će ostati, naredna sezona bi mogla da bude njegova.
 

Maestro

Super Moderator
Учлањен(а)
25.09.2007
Порука
8.068
Reaction score
8.369
Локација
Crno bela Srbija nesloga je ubija
Sad gledam an sos-i reprizu utakmice sa izjavama. Nedovic izjavio da navijaci treba da budu zadovoljni jer su uzeli dve srebrne medalje :buhaha :confused.

Jbt krenuce prica cigana da im je ovo itekako uspesna sezona generalno, u kosarci dve medalje, u fudbalu titula u kupu.... :buhaha :buhaha
 

Qaaph

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
644
Reaction score
47
Локација
Coruscant
Da se i ja upisem i cestitam nasim borcima sto su uspeli da izguraju i pokazu da se ne moze silom protiv magije.
Jos uvek ne mogu da verujem da su pljuvali po nasem treneru. Umobolnici...
 

goran NTT

Banned
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
2
Reaction score
0
Sve cestitke SAMPIONIMA SRBIJE! I sa najslabijim timom u zadnjih 11 godina uspeli smo da osvojimo duplu krunu. TO se zove DOMINACIJA! Sada, malo odmora, pa opet Vlado nanovo! S tim sto bi uprava trebala da poradi i da sledece sezone odemo dalje u EURO LIGI! Pozdrav svim GROBARIMA!
 

Zagor

Guest
О дивна јунска ноћи, топла и весела...

Заиста нисам дуго осетио овакво усхићење после једног успеха. Гледати Владу испљуваног сакоа, са оним жаром у очима, чинило је да ни једног тренутка не посумњам у победу и тријумф, велики тријунмф, који се, као млаз црно-беле мокраће, надвио над логистиком арканових терориста.

Посебно је уживање било да после утакмице дочекујемо ситан број циганина који су знојави, смрдљиви и глибави избијали из аутобуса 88, издвајали се из групе својих малоумних истомишљеника и погнута чела пролази поред локалног драгстора одакле су допирали наши усклици, усликици среће, ликовања и менталне доминације!

Кад, у један трен, појави се на трафичици и извесни директор кошаркашке лиге Србије. Упитам га осећа ли срамоту што се утакмица играла у онаквим условима. Са пуно олакшања у очима ми је признао да је био убеђен да се утакмица неће завршити. Шта је предузео да то спречи? Па вероватно исто колико и бранко ружић да спречи цигански линч у рупи протеклог новембра. Платио је туру и запалио, наш осмех су искидале псовке среће и презира.

Влада, Милосавов курац циганима, Бертанс, Џејмс, слободна бацања и Велики Дуле Кецман учинили су да се са сетом сећам да сам, у време када су цигани (под било којим именом, више указујем на ментални склоп и говедарштину која све то прати) последњи пут били прваци, тек окончавао основну школу. Када смо ми почели низ, још увек сам био средњошколац, а данас, када се низ наставља, бележим 4. годину радног стажа... Са радошћу ишчекујем пензију! :D
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.428
Reaction score
40.814
Локација
Žrnov
Evo naše ekipe u predgrađu :)
 

Прилози

  • predgradje.jpg
    predgradje.jpg
    95,9 KB · Прегледа: 207

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
I to je to. 11. titula zaredom. Vidimo se na jesen u pohodu na 12.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top