Jedna molba: ne stavljajte slike gde se vide lica ljudi. Cigani i sluzba sve evidentiraju.
Što se mene tiče, ako je ikome moje lice upalo u kadar kamere možete slobodno da stavite i objavite taj snimak gde god hoćete.
Ako Prekiju, Klinči, Đoletu, Duletu, ne smeta da ih svi snime ili vide gde su bili, što bio smetalo meni...
Već sam pričao jednom sa mojim forumskim prezimenjakom oko toga, razumem ja nečije razloge, ali, ljudi bre, kad izađeš iz ,,ilegale,, na ulicu, u javnost, u neki javni događaj, onda moraš da budeš spreman i da će neko da te uslika i da te možda čak posle negde i objavi...
A državna služba, ako to poželi, može da te locira i evidentira i bez foto-reportera ili foto-amatera...
''Boj se ovna, boj se govna, a kada ću živjeti?'' - što bi rekao Meša Selimović...
Evo i ja, čim sam podigao mobilni da snimim Grobariju koja prolazi pored moje firme, i to, rekao bih u suprotnom smeru od onoga gde treba da idu, odmah je jedan od njih rekao ''ne snimaj'' - ja mu kažem, brate, ja sam sa vama...
Morate da shvatite da su mediji jedna moćna stvar, i da veći deo Srbije samo putem medija, pa tako i fotografija koje negde objavimo, može da stekne neku sliku o našem okupljanju, jer svakako da nisu svi bili na licu mesta pa da sami vide kako je bilo...
Ako nekog događaja nema u medijima, pa makar i po cenu da je nečije lice upalo u kadar nekog snimka, shvatite da onda veći deo Srbije misli da se taj događaj nije ni desio...
I nemojte da to stavite u kategoriju ,,glupe većine,, jer je nama svaki novi čovek, rekao bih, ipak potreban...
Što se tiče izveštavanja sa protesta, bravo za Partizan.net, bravo za pojedince koji su fotografisali i snimali nešto, ali što se tiče ovih tiražnijih medija - nije da su se baš nešto pretrgli, vesti su bile šture, fotografije skromne, naveli su tek 2-3 govornika iako ih je bilo više...
Mislim da je i Pop trebao da najavi svakoga od njih bar na neki način, jer...pripadnici smo raznih generacija...neki neke znaju, ali one druge ne znaju...
Dosta su potencirani Đole, Dule, Srđa, ranije i Trobok, ali...
Ljudi...
Malo je dato na značaju da su tu bili i Preki i Nenad Stojković, dva asa Partizana koji su imali impresivne fudbalske karijere i posebno Klinča, koji je jedan od retkih koji ZAISTA zaslužuje taj epitet LEGENDA PARTIZANA!
Čovek koji je treći na listi igrača sa najviše odigranih utakmica u našem dresu, fudbaler koji je igrao na većini pozicija koje fudbal poznaje, borac koji je protrčao po apsolutno svakoj travki našeg terena i to u oba smera, neumorni naš Klinča koji je bio u Partizanu i kad je bilo najlepše i kad je bilo najteže, bio i klinac koji debituje na derbiju, i iskusni veteran a kapiten tima, i trener u našoj omladinskoj školi, a evo ga i sad, pod stare dane, kako pokušava da oslobodi naš i njegov Partizan!

Nego...kao i mnogo toga vrednog i bitnog kad je Partizan u pitanju, niko ni njegovu karijeru nije u nekom dostojnom obliku prebacio u ove nove virtuelne medije...
Na internetu ima nešto malo podataka, ali vidim da ga bar u njegovom rodnom Berovu i dalje pamte...
sr.wikipedia.org
Ime i prezime Nikica Klinčarski Rođen 05/01/1957 Mesto u timu Odbrana Utakmica za reprezentaciju 8 Golova za reprezentaciju 1 Debitovao 22/03/1980 Igrao u klubovima FK Partizan (Beograd), Västra Frölunda IF…
www.reprezentacija.rs
Partizanopedia je nezvanični, fan sajt koji se bavi istorijom i statistikom (pre svega) Fudbalskog kluba Partizan
www.partizanopedia.rs