Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Uprava i marketing

Да ли долазите на протестну шетњу против управе ФК Партизан 31.8?


  • Total voters
    203
  • Poll closed .

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Ovo je bila super ideja i super je proslo al da me neko pogresno ne shvati mislim da su se i nasi momci pogubili u ovakvoj atmosferi gde je bila konstatna graja. Ne kazem par puta su lepo skandirali mi smo grobari i slicno i prvi sam da se svaku utakmicu sto domacu sto evropsku otvori sever za male grobare samo mislim na buku sto su pravili nije bila bas prijatna. Mada ta graja i graja kad smo na stadionu a tri grupe pevaju i nije neka razlika.

I zasto Bilja nije isekla deo gde kazu klinci da navijaju za zvezdu okej bilo ih je to je i logicno ako ih je iz jedne skole fudbale dolazilo po 20 30 i logicno je da klinci navijaju za njih ali iseci to pa intervjuisi nekog ko je mali partizanovac.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.803
Reaction score
29.767
Локација
Beograd
Šta ima da seče, nismo na mitingu SNSa, SPSa, SKJa, KPJa...pa da moraju svi da budu podobni i da svi misle isto...
Ne volim da se istina ,,režira,,...
O.k. mogla je Bilja da nasnimi više detalja pa da izabere u montaži šta je onako ,,najslikovitije,, ili ,,najzvučnije,, ali to mi je više stvar estetike, nego stvar toga da li je podobno što je neko dete što navija za Zvezdu došlo na JNA na utakmicu Partizana...pa nisu ga valjda puškom naterali na to...
Čak
Štaviše
Dapače
Ovo je svetli primer toga kako treba da se ponaša neko u medijima kad ,,naleti,, na neko suprotno navijačko (i to dečije!) opredeljenje, a ne kao Vulin da pred svima i RTSom šikanira i vređa devojčicu što navija za Partizan!
Nismo isti.
:napred-partizan:
 

GR88ĆU

Grobar
Учлањен(а)
05.06.2017
Порука
844
Reaction score
2.948
Локација
Ušće Ravanice u Veliku Moravu
Kod mene u gradu nismo imali vremena i nas dvojica smo organizovali prevoz za petoro dece, mi finansirali, jedan vozio,samo deca iz lokalnog kluba ali sva petorica provereni Grobari. Jedan od njih moj sin.
Ako uđemo u ligu evrope i ostane kazna još jednu utakmicu i bude isto sa decom plan mi je da organizujem jedan autobus, kontaktiraću klub da vidim da li mogu nešto da pomognu ako ne sami u organizaciji Grobara iz mog grada.
 

Leo42

Početnik
Учлањен(а)
24.07.2018
Порука
151
Reaction score
444
Локација
Niš
Nadam se da je ovo prava tema da pomenem, ipak je marketing u pitanju, ja se pitam zašto nas dugo godina nema nijednoj od dvije najpoznatije fudbalske simulacije, u igricama PES i FIFA?! Ako iko zna pa da kaze nesto, kako to ide, mada tu obicno proizvodjac igrica plaća licencu, klubovi valjda ne moraju ništa, a velika je stvar pojaviti se u tim simulacijama i predstaviti se bukvalno čitavom svijetu. Mogu li ovi naši išta tu da probaju? Primjera radi, i u PES-u 2020 i Fifi 2020 će biti potpuno licenciran Dinamo Zagreb.
Ovde moze da se glasa da Partizan bude ubacen u FIFI 20
 

Kanda90

Grobar
Учлањен(а)
16.07.2010
Порука
721
Reaction score
876
Uu jbt, jel realno da smo prvi na listi?! Leo, da li je ovaj sajt koliko validan sa Fifom? Ulazite svi odje i glasajte... ajmo ljudiiii...sviiii
 

Leo42

Početnik
Учлањен(а)
24.07.2018
Порука
151
Reaction score
444
Локација
Niš
Mislim da je validan. I ja sam bio bas iznenadjen kad sam video. Moze i za nasu ligu da se glasa, ali tu bas zaostajemo, a ovo glasanje traje do 1. septembra.
 

ctpaxota

Grobar
Учлањен(а)
14.05.2008
Порука
403
Reaction score
536
Od prvog Septembra, izgleda da ce Zeljko Pantic iznositi svoja misljenja u emisiji na svom kanalu, pod drugim imenom. Partizanov Vesnik nece vise trpiti njegove izlive emocija.

Pohvale za ovu emisiju, narocito za Filipa domacina!
 

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.441
Reaction score
7.738
Локација
E-WEST
Pa već je najavio da vraća emisiju dođite na stadion, a Partizan TV će se baviti samo sportom.

A gde vam je zvaničan kanal?

Kretenski je uopšte što su dozvolili da jedan.čovek privatizuje TVP i da radi šta hoće i sve kači na svoj lični kanal.
 

Zlatiborpfc

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.779
Reaction score
19.523
Локација
Nickname
Nemamo 3 koji mogu da ga pogode kad treba.
Dovodite napadača klošari do 00:00 ili odjebite od svetog kluba govnari, dno ovog društva!
Sav se tresem majku vam jebem dobiću neku bolest zbog vašeg ponašanja već 5 godina.
Mislite da smo mi toliki majmuni pa da ćutimo i pušimo, kvrcnuće nekome u glavi a bićete na pogrešnom mestu u pogrešno vreme. Samo da to ne budem ja koji imam poštovanja prema godištu Vučelića ali takvo govno samo preko leđa dok mu sav tompus na nos ne izadje.
 
Top