Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Uprava i marketing

Да ли долазите на протестну шетњу против управе ФК Партизан 31.8?


  • Total voters
    203
  • Poll closed .

Nemanja_1975

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2012
Порука
3.130
Reaction score
184
Локација
NBGD
Ljubiša Tumbaković o transferima: Ovo što se radi je amaterizam!

Nema ostavke
NISAM ZADOVOLJAN

Iako se prethodnih dana moglo čuti da je Ljubiša Tumbaković nekoliko puta nudio ostavku, zbog neslaganja s ostatkom UO, potpredsednik crno-belih ističe da nema nameru da odlazi.

Ako ćemo iskreno, da sam zadovoljan kako se radi, nisam, ali nisam ni nešto preterano nezadovoljan. Sa svima imam korektan odnos, a mene zanima isključivo Partizan i sve to me tera da radim još jače i motivisanije, a ne da se povučem - kaže Tumbaković.

http://www.kurir.rs/sport/fudbal/lj...-ovo-sto-se-radi-je-amaterizam-clanak-1682409
 

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
Ако је претходна управа увела саботерство сопственог клуба као принцип пословања, ова га је усавршила до максимума.

Што се тиче Жељка Пантића, можда је најбоље игнорисати овог лобисту, престати посећивати његов канал и гледати његове емисије. Тотално се разоткрио, а признајем да сам у почетку и ја мислио да се иза његовог деловања против Ђурића крије часна намера за напретком Партизана. Вратити га на 250 прегледа емисија, јер ми, навијачи Партизана, смо му и направили рекламу. Жалосно је како се данас манипулише добијеним простором у медијима у ко зна чије интересе.

Што се тиче даљег развоја ситуације, уопште ме не би изненадило, као што је неко већ наговестио, да се за 6 месеци, када ови Партизанови квислинзи све разјебу, сасвим "спонтано" појави велики спасилац Ж.З. и да се, према такође сасвим "спонтаној" иницијативи Гордана Петрића опет сазове скупштина и утврди да, ето, "овако више не може". А колико ће Партизан до тада да буде унакажен и рањен, то је право питање.

Једна позитивна ствар у свему овоме је што су скоро сви навијачи одмах препознали ово нескривено саботерство и начин на који се урушава клуб.
 

Jug Bogdan

Grobar
Учлањен(а)
31.12.2014
Порука
627
Reaction score
54
Истина. И што су се новинари, смелије и одважније него икад, дрзнули да свакодневно ударају по овим битангама.
Узгред, сјајан наслов из Курира, који је окачио Немања. Један наслов а контекст сасвим десети. Сачувај Боже.
 

monSi

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2014
Порука
2.187
Reaction score
2.825
Локација
Где год ОН да игра!!!
Stvar je jasna i očigledna! Ova uprava je prodala titulu Crvenoj zvezdi! Ne bi me čudilo da procenat od transfera Škuletića ide na drugu stranu brda. Svi uslovi su stvoreni za to. Može im se!
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.931
Reaction score
26.787
Kako strucno pripremaju alibi za gubitak titule! Nije uprava kriva, vec trener. Jeste, prodali smo dva spica ali smo hteli da mu dovedemo (jeftine ) zamene, a on bitanga nije hteo, i namerno nas je ostavio sa samo dva spica! Uz to, nezahvalnik jedan, nije hteo da dovedemo pojacanja koja smo mi hteli da dovedemo, nego hteo da dovedemo igrace koje on hoce!? Kakva drskost?! Ej bre, necuveno!? Gde to ima u savremenom fudbalu da se trener mesa u struku, i da minira ekstra strucnjake iz uprave koji su pronasli ekstra pojacanja, skoro besplatno! I naravno da ce trener biti kriv za gubitak titule, kada ceo prelazni rok radi protiv uprave, kada nagovara igrace da napustaju klub, kada nece pojacanja, cak je hteo i da ode i dodatno destabilizuje ekipu i klub, ali smo mi to junacki sprecili!!! Sve smo uradili, ali nije vredelo. Cak je u jesenjem delu sezone namerno izazvao incidente kako bi bio kaznjen, sam sebe gadjao petardom, ali na srecu nije uspeo da se povredi! Strasno je sa cim se suocava uprava, koju posle svega, trener zeli da podeli, i unese razdor medju dobre drugare. Sram ga bilo!!!
Ali mi cemi to sve stoicki izdrzati, a dokle cemo u tome uspevati, videcemo...:puke

Uprava napolje!!!
 

B & W

Grobarčina
Учлањен(а)
21.08.2007
Порука
1.253
Reaction score
2.943
Zeljku Panticu predlazem da ide da poseti neku psihijatrijsku kliniku ...Zeljko,ako kojim slucajem citas ovo,dok jos imas i malo svesti,javi se lekaru ,jer mnogo bolesno izgledas ovako na tv-u ...
 
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.235
Reaction score
1.942
Локација
Подгорица
Предходна управа није да кажем директно продала титулу него ћутала док су нас крали у НП и на другим утакмицама. Ова нас директно продала јер не постоји клуб на свијету који продаје два најбоља играча 2 дана прије краја прелазног рока, чак и Ђура то није радио на крају. Али уздам се у Марка да ће успјести привести ово како треба јер без обзира на све ово је велика предност.
 

Firestarter

Grobarčina
Учлањен(а)
28.05.2008
Порука
1.676
Reaction score
72
Već se ,istina stidljivo, šuška da nam je klub jedan od sufinansijera još jednog čudesnog ciganskog dobijnja licence koji minut pre kraja roka. Verovatno zvuči kao previše, ali uopšte me ne bi čudio takav scenario. Sumnja nikad nije bila opravdanija. Izgleda da plutamo lagano niz lepi plavi Dunav... Ovo se mora seći u korenu. Znači , 21. februar, 16:00. Zapad, istok. Vatrena dobrodošlica. Neće puno trenutno promeniti, ali sve je bolje od mirenja sa sudbinom.
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
U ovom tmurnom vremenu, ajde jedan vic...

Tumba razbio naočare i reši da ode u Kinu po nove, jer je čuo da su napravili neke baš kul naočare. Ode on kod očnog, sedne u čekaonicu i zagleda se u jednu ribu. Vidi to doktor, pozove Tumbicu i da mu specijalne naočare. Stavi tumba naočare, pogleda u istu ribu kad ona gola. Skine naočari, ona obučena. Stavi, opet gola. Obraduje se Tumba i plati 50.000 Evra, stavi ih u džep i vrati se u Beograd.

Spremi se Tumba da iznenadi Snežu, pa pre nego što je ušao u zajedničku gajbu stavi naočare da je odmah vidi golišavu. Uđe on u gajbu kad vidi Sneža sedi gola na fotelji, a pored nje go Babun. Začudi se Tumba, pa brzo skine naočare, kad ono Sneža i Babun i dalje goli. Opet stavi naočare, oni goli. Skine, i dalje goli.

Pogleda Tumba u naočare i baci ih u smeće govoreći... "e ovo kinesko govno, dugo je trajalo".
 

Jug Bogdan

Grobar
Учлањен(а)
31.12.2014
Порука
627
Reaction score
54
Ако све ово није довољно да нас довуче до стадиона, не знам шта јесте. Да ли да доведу багере и камионе па да се онда тргнемо?
На стадион, па из свег гласа по управи. Ко неће да пева, не мора. Не чекајте да неко други започне, подржаће вас околина, будите у то сигурни.
Само да додам, председник је опрасио крмачу па је, додуше у само пар реченица, демантовао продају Шапоњића. Кратко, јасно и надасве познато: "То су будалаштине!"
Будалаштина природе си ти, стоко.
 

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.441
Reaction score
7.738
Локација
E-WEST
Čitam Pantićeve odgovore, pomislim na momenat, ajde možda je iskren i onda pročitam kako je Lazoviću ponuđeno 400.000, a on odbio...

Koja gomila laži. Vešt je manipulator, nema tu šta, ali je sad provaljen.
Čuj Nikolić navija za Partizan od januara, da nije možda zvezdaš?
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
Potpuno je nebitno da li nam je trener odrastao na "Jugu" ili nije. Čist kretenizam potezati uopšte to pitanje. On je trener, profesionalac ipo. Mlad, a opet već prilično iskusan. Proletos pokraden kao niko pre njega.

A da, posvećen je klubu i njegovom prosperitetu više nego bilo ko drugi u ovom i ovakvom klubu...ne računajući većinu igrača.

Dosta bre sa kretenizmima.
 

Firestarter

Grobarčina
Учлањен(а)
28.05.2008
Порука
1.676
Reaction score
72
Pantić je toliko u Zečevićevoj guzici, da me bukvalno sramota dok ga slušam. Da je klasičan SNS bot koji piše priglupe komentare po internetu u fazonu "ćelava neznalice, odlazi" , shvatio bih donekle, ti jadnici primaju nekakav novac dok pokušavaju da kreiranju javno mnjene za onog psihopatu koji će da zakopa ovu zemlju u živo blato. Ali, Pantić ovo radi zbog Zečevića, nekoga ko je bukvalno servirao klub na tacni banditima i povukao se. Nema ništa tužnije od jeftinog čoveka.
 

markoni

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2009
Порука
3.287
Reaction score
1.083
Локација
Istok M
Ma kakav Pantic, dovoljno pogledati 2 minuta njegove grimase i gestikulacije i da bude jasno da lik nije dobar sa glavom, Laza place za takvima.
 

Viper

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
909
Reaction score
8
Videcemo stanje duga tek pred sledecu skupstinu kluba.

Ali ovo sto su uradili sa prelaznim rokom ovo je bruka.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.889
Reaction score
13.727
Zemunelo pod hipotekom, krediti se vade na sve strane, prodaju igrace u zadnji minut da slucajno ne moraju posle nekog da dovedu za dzabe....pa sta radite bre majku vam lopovsku!!?? Jel ce ceo mandat da se vadite na djurica picka vam materina!!???

Zemunelo je imuni sistem Partizana za odbranu od raznih virusa i ako to izgubimo mi smo ga ugasili i to gore nego cigani mnogo gore!!
 
Top