Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Uprava i marketing

Да ли долазите на протестну шетњу против управе ФК Партизан 31.8?


  • Total voters
    203
  • Poll closed .

Sascha

Grobarčina
Учлањен(а)
19.07.2010
Порука
1.063
Reaction score
699
Локација
na pocetku kraja
Ova odlazeca garnitura ostace upamcena kao grupa koja je bila u UO FK Partizan i za vreme mandata od godinu dana NISU URADILI NI JEDNU DOBRU STVAR za FK na cijem su celu bili.

Neverovatno.
Mozda mi je promakao neki detalj, ako jeste, nek' napise neko sta su dobro uradili za FK...

Ipak, ovi izdajnici i saboteri su napravili jednu gresku :

U zelji da sto vise "oblate" proslu upravu ( koja je bila takodje katastrofalna, ali nisu bili izdajnici i saboteri, vec lopovcine) izasli su u javnost sa ciframa-dugom FK Partizan i time onemogucili sebi da nas dodatno pokradu. Matematika je jako prosta...nisu uneli niti jedan dinar u klub, smanjili su plate igracima, samim tim i smanjili rashode, ali je prvi tim zaradio mnogo vise od potrebnih para za ovogodisnji budzet, tako da je minus smanjen...mozda cak i prepolovljen....
Sta li ce im reci vrhovni poglavar kad sazna za ovaj detalj ?

Pitanje za sve skupstinare FK Partizan :

Koliko retardiran moras da budes da poverujes u price o milionskim ulaganjima u klub ili koliko jadan i bedan moras biti da glasas za nesto sto znas da je laz ???
Koja je to cifra, za koju se prodajete ?
Pitam da bih i taj "rashod" uracunao u cifru koja je potrebna da bih dosao na mesto predsednika FK Partizan.
Unecu u klub isto para kao i svi predhodni predsednici, a verovatno i vise od njih, jer cu kupiti sezonsku kartu...majku vam jebem hohtaplersku...
 

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
14.064
Reaction score
26.277
Локација
ante portas
Ništa nije nemoguće.
Ako bi išli teorijom zavere meni najviše smrdi onaj na golu, posle njega ona brazilska prevara koju su navijači Fluminensea isterali iz kluba.Sumnjiva mi je i ova pizdurina od trenera.
Brasancevo pucanje nebu pod oblake, odbijanje lopte od Abubakara kao o kamen.Iskreno od primljenog prvog gola mi više nismo ličili na sebe. Nestala je borbenost.
Ovde ništa ne može da me začudi.
Toliko se ološa nakotilo u i oko kluba da je to neverovatno.
Ali ko će sad to isterati do kraja.
Ostaće činjenica da kad smo najviše trebali da damo mi smo usrali stvar načisto.
Ostaće upisano u istoriji da smo jednu od najvažnijih utakmica u novijoj istoriji odigrali ne kao Partizan, već kao Pickizan.
 
Последња измена:

Partizan Style

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
2.183
Reaction score
126
Локација
everywhere
Evo konkretno imena

Meni je tu iskreno najsumnjiviji kapiten Ilic sigurno postoji neki razlog zasto nije igrao, mora da nije zeleo da ucestvuje u prodaju ili je on bio taj koji je prodao pa je osujecen trenerskim magom Drulom.

Sledeci je najsumnjiviji Brazilac, sta ce on u napadu i otkud njemu ideja da se fudbal igra za golove i da treba trcati napred kad imas priliku, a i ti Brazilci su poznati kao narod mirnog stalozenog karaktera, koji nikad ne srljaju, uvek igraju odgovorno i iskljucivo za tim a ne radi licne promocije.

Sumnjiv je i Brasanac jako, nedopustivo je da igrac koji pretrci najvise na terenu u 90 minutu istrci pola terena sa loptom i promasi gol, posebno ako je taj igrac Brasanac za koga se zna da mu je realizacija uvek bila najjaca strana.

Mali Zile, jako to smrdi, to je sabotaza na nivou Baboviceve iz Genka, nije da je izgubio glavu zbog nebuloznih sviranja sudije i dzabe datog prvog kartona, vec je po nezvanicnim izvorima vec fudbaler Dortmunda i nije se zeleo zamerati novim sunarodnicima.

Babovic, Ninkovic, sumnjivi do koske, trcali, uklizavali, borili se ceo mec, a poznato je da njima to nije svojstveno, jos nije utvrdjen razlog takvog izdanja.

Nastaviti po potrebi...
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.253
Reaction score
2.857
smanjili su plate igracima, samim tim i smanjili rashode, ali je prvi tim zaradio mnogo vise od potrebnih para za ovogodisnji budzet, tako da je minus smanjen...mozda cak i prepolovljen....

To sto oni kazu da je ovo tako ne znaci i da jest. I Djura je pricao bajke. Ako nije sabotiranje to sto cim dodjes objavis plate igraca i krenes po novinama da ih prozivas, a kad dodju ovi tvoji ne kazes kolika je plata nijednom, onda ne znam sta je. Stednja sigurno nije.

Za igrace stvarno ne znam, ali onaj ko ih je sastavljao i onaj ko im je dao onakve krampone sigurno ili nije normalan ili ucestvuje u necem drugom. O navijacima da i ne pricam. Cuj ovo sad je kap koja je prelila casu. Pa lijepo gore covjek rece, sto i nije netacno, da mi nismo toliko izgubili kad se gleda objektivno. Subjektivno je vec problematicno, pogotovo uzimajuci u obzir koliko malo je bilo potrebno za prolaz.

Ocekujem obaranje rekorda u derbiju. Onih nasih 7:1 ne izgleda vise nedostizno.
 

Mijatovic

Banned
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
4.890
Reaction score
248
Локација
Death Valley
Sta citam, eto ga Tole u fotelji kod nas :D Jao, koliko god da je kreten ali bi sve dao za to pa da cigani crknu :D :D
 

Belgija

Banned
Учлањен(а)
06.01.2015
Порука
406
Reaction score
58
Znaš koliko mi, da prostiš, otekao đoka što će cigani da crknu. Mi ćemo crći, to je mnogo važnije.
 

Belgija

Banned
Учлањен(а)
06.01.2015
Порука
406
Reaction score
58
Ne sekiraj se ti za njih, državno mezimče će uvek da preživi. Nas kad jednom zakopaju to će biti za sva vremena. To jedva i čekaju.
 

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
14.064
Reaction score
26.277
Локација
ante portas
Haha doneo im Zecevic spisak, oni glasali bez da je iko raspravljao o tim ljudima.
Pa smrdljivi Vazura je došao iz studentske klupe, i iz Bonafidesa na mesto generalnog direktora kluba koji je po statutu pravni zastupnik FK Partizan. Bez njegovog potpisa ne može ništa u FKP.
i takav je došao na jedno od najvaznijih mesta u klupskoj strukturi.
To je tragično.
 

1910

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
1.000
Reaction score
57
Grobari i Partizanovci... mozda nismo najveca govna u navijackom svetu, ali verovatno nigde ne postoji takva disproporcija izmedju virtuelne i realne podrske klubu, do koga nam je kao stalo. U kombinaciji sa nikada lakim uslovima zivota na ovim prostorima, gde i onoj ogromnoj manjini navijaca Partizana koji ponekad svrate na utakmicu to dodje kao prilika da lece frustracije iz privatnog zivota. Sve to se pokazalo kao dobitna kombinacija za ovo sto nam se danas desava sa svim klubovima (J)SD-a , a sto je projektovala po dolasku na vlast Pickousta neman.

I onda se ovde raspreda o zloj sudbini, neki bi verovatno i sa ovim ciganskim popovima u zatamnjenim mercedesima, koji su nas oznacili za satanisticki klub da okade malo oteti JNA :pop , neki u svemu vide teoriju zavere, jer boze moj, kako jedan tim ovakvog kvaliteta kao sto je Partizan, moze da izgubi , a da nije namesteno ili prodato.

Sve u svemu, pucaju forumi, portali, fejsbuci i ostala sranja od podrske, nerviranja, pljuvanja i slicno, svi smo bitni i kurceviti, a tamo gde je realan zivot nema nas nigde. I onda se pitamo kako nam se desi Zeka, agentura, Djura mutavi, Svinjar, Vizura... MI I NE ZASLUZUJEMO BOLJE.
Stefanu Babovicu niko ne treba rec da zameri, jer koliko god on bio odvratna pojava i jedan od reprezenata ovog nakaradnog sistema vrednosti u Srbiji, mi smo cak i od njega gori. Najbolji primer svega je skandiranje protiv uprave kad Partizan dobije gol. To je jedan neverovatan i zdravom razumu neobjasnjiv fenomen koji najbolje govori o nasem mentalitetu, gde ispada da ako vodimo sve je ok, ali kad ga primimo, onda uprava ne valja. Uprava ili valja ili ne valja i to apsolutno nema veze sa rezultatom.

Upravi je svakako ova utakmica trebala da operu najvecu bruku u istoriji koju su nam naneli ove jeseni, ali jos gore sto je ova utakmica trebala i nama da bi u svojim glavama i svojoj podsvesti oprali sami sebe, zbog cutanja i necinjenja niceg protiv uzurpatora koji su nam upali u klub.

Mi smo niz vodu pustili jednog Duleta Vujosevica i nismo zucnuli. Neki imaju cak i obraza da pozivaju u nekom romanticarskom zanosu da se pruza podrska KK Partizanu Ikebani, jer je sad kao tesko i sta ti ja znam i to oni isti koji su raznim lazima i podmetacinama bez ikakvih dokaza pravdali Duletov odlazak, posle 12 titula u 13 seozna i posle valjda samo jednog F4 sa tada ogromnim budzetom koji je bio samo 3 put manji od sadasnjeg budzeta rezimskog ceda.

I onda mi takvi, pljujemo kao Babovica, a obraz nam je kao djon, da mi cak i cigani sa sve navijanjem za Zeleznik deluju principijelnije od nas.

Predlog je da za pocetak, na prolece Beogradjani, a i ostali dignemo malo guzice, pa malo vise da posecujemo stadion i da gledamo fudbal, da damo sami sebi legitimitet da nekog prozivamo ili nagradimo, pljujemo ili pohvalimo, a ne da se cela prica zavrsava sa enterom. Mozda se iz toga ne izrodi nista, mozda izgubimo jos jednu bitku, a mozda ispadne nesto i dobro, mozda se i vrati onaj zanos i zajednistvo od pre dve godine kad nismo osvojili nista, a kao da smo osvojili sve.
 

StefanM

Grobar
Учлањен(а)
03.07.2014
Порука
484
Reaction score
28
"Najbolji primer svega je skandiranje protiv uprave kad Partizan dobije gol. To je jedan neverovatan i zdravom razumu neobjasnjiv fenomen koji najbolje govori o nasem mentalitetu, gde ispada da ako vodimo sve je ok, ali kad ga primimo, onda uprava ne valja. Uprava ili valja ili ne valja i to apsolutno nema veze sa rezultatom."

ja sam ocigledno vise upucen u drugu ligu estonije u bocanju nego ti u fk partizan i odnos njegovih navijaca prema njemu trenutno...

FK Partizan je nama kao zombi - nekad je bio devojka u koju smo se zaljubili i voleli je i onda je umrla i ozivljena ali sa iskrivljenom svescu tako da sad radi sve ono sto smo mrzeli kod ljudi ali nas i dalje drzi ona ljubav i ona misao o njoj koju smo imali pre smrti i povampirenja ...
 

1910

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
1.000
Reaction score
57
U cetvrtak se cekao treci gol Augsburga da bi se setili uprave i to ne mislim na "najvernije" koji uvek imaju razloge zbog kojih nesto rade, nego na istok, a daleko od toga da je prvi put da se to desava. Tako da bi mogao da bacis par fikseva za estonsku u bocanju.
 

IN 10

Grobarčina
Учлањен(а)
03.04.2008
Порука
2.516
Reaction score
5.168
Najjaci su mi ovi koji su bili tu kada se citao spisak, vidjeli kako to sve funkcionise, znali da nas ceka katastrofa, cutali godinu dana i sad glume neke Partizanovce i nesto filozofiraju...:puke
Nisu Zecevic, Djuric, Vazura i Popovic razlog ovakvog Partizana, vec Sole, Tumba, Nadj i ostala govna.
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.253
Reaction score
2.857
Zbog svih tih okolnosti sam i pomislio da ovo nije slucajno. Iako moze biti da su se samo nadali ovome, ali ne vjerujem da nisu bili spremni. Sad su kao svi odjednom progledali. Ma jest, mi smo glupi. Ja sam Zeku odavno ocekivao jos u onim Panticevim provlacenjima kroz emisije kako je on zasluzan za spasavanje i stalno naglasavanje kako nicega od ovog sto je sad tu (Teleoptik) ne bi bilo bez njega i slicnih prica. Pretpostavljam da samo cekaju neku "legendu" da ga nagovore da postane nova "kvocka".

I naravno da smo i mi krivi za sve ovo, ali mi Partizanu uglavnom samo dajemo, a ovi su svoj zivot i izgradili zahvaljujuci ponajvise Partizanu.

Druga stvar, iako dok sam bio na utakmici nisam vidio da su ovi nasi uzeli njima zastave, ono sto jesam primjetio je da su Svabe, nakon sto su zapalili baklje, iste bacili prema ovima nasima na Sjeveru. Sad kad vidim kako je ovom nasem navijacu (sto je Gazda stavio na naslovnu, vidi se da je Partizanov sal) razbijen nos, moguce da se to desilo prvo pa da su tek onda nasi uzeli ovima zastave...
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Iluzorno je voditi diskusiju sa nekim ko stvarno misli da je bilo ko od igraca ucestvovao u nekom nazovi namestanju.

Tako je... tako nešto se NKADA nije desilo u Partizanu, a i neće. Koje sam ja đubre da uopšte pomislim da bi neko od igrača mogao da "se skloni" kad zatreba. Sve su to "grobarčine" od pamtiveka i samo im je u interesu da Partizan bude prvi i najbolji.


Najjaci su mi ovi koji su bili tu kada se citao spisak, vidjeli kako to sve funkcionise, znali da nas ceka katastrofa, cutali godinu dana i sad glume neke Partizanovce i nesto filozofiraju...:puke
Nisu Zecevic, Djuric, Vazura i Popovic razlog ovakvog Partizana, vec Sole, Tumba, Nadj i ostala govna.


Amin :clap

Da imamo prave ljude oko Partizana kurac bi lopovske gnjde i oportunisti kolo vodili!
 

1910

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
1.000
Reaction score
57
Najjaci su mi ovi koji su bili tu kada se citao spisak, vidjeli kako to sve funkcionise, znali da nas ceka katastrofa, cutali godinu dana i sad glume neke Partizanovce i nesto filozofiraju...:puke
Nisu Zecevic, Djuric, Vazura i Popovic razlog ovakvog Partizana, vec Sole, Tumba, Nadj i ostala govna.

Sledeci put cu probati na jermenskom, mozda mi uspe :buhaha .

Odgledao sam uzivo 7/33 utakmica ove polusezone, sto je vrlo malo, ali koliko mi se cini opet vise od prosecnog forumasa ovde, a da ne pricamo o prosecnom navijacu Partizana. Ono sto se moglo zakljuciti iz konteksta ovog sto sam pisao prethodno i samog sebe sam svrstao u tu grupu koja sebi dopusta da kenja i pametuje nesto u virtuelnom svetu, a da ne ide ni izbliza redovno na utakmice.

Zato je i cela poenta moje price apel da se za pocetak krene na utakmice, umesto sto se pametuje po forumima i portalima. To sto nisam redovan na utakmicama je jedan i od razloga sto ne pisem ovde, a drugi je pad nivoa rasprave, kao posledica egzodusa mnogih forumasa, pogotovo onih za koje znam da su redovni na utakmicama i dan danas.

Jos jedna stvar, pa da zavrsim sa pametovanjem i kvarenjem idile ovde, utopija je da u uslovima koji vladaju ovde bivsi igraci mogu sami da rasteraju bandu i uspesno vode klub, pogotovo sto mnogi od njih nisu ni materijalno do kraja obezbedjeni sto ih cini pogodnim za manipulaciju. Bez jake podrske sa tribina za tako nesto, ali ne virtuelnih tribina, vec onih stadionskih ne postoji ni nada da se bilo sta menja. Cekanje da Nadj i Sole zavrse posao, da se cigani sa Juga samooteraju, da padne Vucic su svima nama samo dobri izgovori za ostanak u udobnim stolicama i foteljama, za blejanje po kladionicama i gledanje Premijer lige tokom vikenda , umesto da se ide na stadion. Najveca snaga svih ovih uprava pa i ove, je sto prazniji stadion.
 
Top