Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Uprava napolje! Vanredni izbori!

Krstajiæ VS Ðuriæ, koga podržavate?

  • Krstajiæ je u pravu, hoæemo izbore i novog predsednika!

    Votes: 729 98,8%
  • Ðuriæ je u pravu, sportski deo je problem

    Votes: 9 1,2%

  • Total voters
    738
  • Poll closed .
Статус
Затворена за писање одговора.

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Ђура се буквално никоме не јавља од новинара. Јури га пола БГД редакција сви живи,али већ 2 дана ни он ни неко од његових уопште не одговара.
 

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
Можда се забио тамо у Зекстри у неки бункер, као ономад Адолф у Берлину...

Ђубре ће кад-тад морати да одговара пред законом, па неће Србија 100 година бити црна рупа Европе, па да сазнамо како је ова полуписмена и мутава креатура стекла своје богатство...
 

jagodinac

Grobarčina
Учлањен(а)
26.08.2007
Порука
1.433
Reaction score
198
Локација
francuska
LOPOVIIIIII,LOPOVIIIIII SAD STE STVARNOOO GOTOVIII!!!!!!!!!:pickaciganska :kur
 

Marko GBP

Početnik
Учлањен(а)
23.03.2008
Порука
180
Reaction score
4
Локација
Бачка Паланка
Кроз мене вечерас струји много ентузијазма и енергије. дајте људи, да моји а и свих добрих људи овде, енрегију, вољу и жељу претворизмо у резултат!

Оптиимиста сам, иако никада ствари неће изгледати скроз ружичасти, да ће се неке ствари одрадити у правом смеру.

За крај имам питање да ли је потребна измена статута, како би навијачи добили више представника у скупштини? Просто ми је невероватно да само 5 људи одлучује у име целе трибине, читавог стадиона, армије навијача..
 

Sensei 014

Kaznena ekspedicija
Уредник
Учлањен(а)
16.03.2007
Порука
8.167
Reaction score
1.519
Локација
East stand
Samo nam treba da prosire navijacki uticaj pa da se svih 10 clanova alcz uvale u skupstinu...
 

Marko GBP

Početnik
Учлањен(а)
23.03.2008
Порука
180
Reaction score
4
Локација
Бачка Паланка
Нисам мислио на алцз, и Ти то друже знаш. Под овим променама треба да се изврше и оне промене које се тичу трибине, али то није тема у овом тренутку.
 

Lothar Matthäus

Grobarčina
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
3.245
Reaction score
186
Локација
U drzavi ometenoj u razvoju
Markane

Ne treba menjati statut, jedno mesto uskupstini nam je dosta, na jedan mig nezadovoljstva treba da bude opsta evakuacija..
predsednik mora izvinjavajuci se da iskace kroz prozor


Sa vitezovima viteski, sa fukarom...zna se
 

ВЛАДА ГВЛ

Grobarčina
Учлањен(а)
06.07.2010
Порука
2.169
Reaction score
281
Навијачи би требало да имају утицај на оно што се дешава у клубу,на крају крајева ми за тај Партизан живимо а неки други живе од њега али ово што сада постоји и код нас и код мусавих је чиста спрдња,ко су ти људи који представљају навијаче у скупштини клуба,по чему су они меродавни да одлучују у име свих нас,није битно да ли их има 5 или 500 битно је да им интереси клуба буду на првом месту(па тек онда интереси трибине).Пре пар година су гласали за Ђуру,гласали би и за Саву да су имали користи од тога,не знам како је то уређено по највећим клубовима света али овако како функционише код нас дефинитивно не пије воду!
 

maximilian72

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2011
Порука
6.100
Reaction score
2.039
Локација
Ispod zenine suknje
Kada se bolje razmisli o pozadini Krletove izjave meni nekako djeluje da je on odlucio da napusti mjesto tehnickog direktora jer je svjestan da ne moze da se bori protiv cijelog sistema koji su ovi postavili.

Samo sto nije htio da ode a da ne kaze sta se desava i kako se posluje, za razliku od Ivana Tomica, Gordana Petrica i Bate Mirkovica koji su ovo jos onda trebali da urade.

Da su onda oni progovorili i napravili ovo mozda bi se sve davno vec rijesilo. Podvili su samo rep i otisli.

Krle je rekao da je Djura diktator i on zna da nema vise nazad, vjerovatno je ispraznio radni stol danas. Jedino da pola Partizana zaprijeti ostavkom ga moze spasiti... ulicu nemamo i to je to...da se razbije nekoliko lobanja bila bi druga prica....
 

PFC manija

Grobarčina
Учлањен(а)
13.07.2010
Порука
5.074
Reaction score
437
Локација
ИСТОК!
Maximilian72,

Sumnjam da Krle planira da ode, inace bi ko Mirkovic, dao kratak intervju i ode...
Pa kad se nije predao posle Samroka, nece ni sad!

,,Ne dajte se pasijim sinovima!"
 

maximilian72

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2011
Порука
6.100
Reaction score
2.039
Локација
Ispod zenine suknje
PFC manija nadam se da si u pravu ali ako ovi nocas ili sutra objave da je Krle smijenjen ja ne znam sta dalje? Ko ce da ga brani kada su svi bukvalno na platnom spisku kluba. Situacija je za mene prava nocna mora i nisam optimista.
 

nikran

Početnik
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
48
Reaction score
3
Glasa se o poverenju Krstajiću i Stanojeviću

UO, koji trenutno ima 12 članova (a trebalo bi od 17 do 21), ima pravo da većinom glasova razreši: sportskog direktora, trenera i direktora Omladinske škole



Aleksandar Stanojević i Mladen Krstajić



PRVA i, verovatno jedina tačka na sednici Upravnog odbora Partizana u ponedeljak biće pitanje poverenja sportskom direktoru Mladenu Krstajiću (ali i treneru Aleksandru Stanojeviću), posle niza veoma ozbiljnih optužbi upućenih predsedniku i samom operativnom telu kluba.

Prema Statutu, Upravni odbor, koji trenutno ima 12 članova, a predsedava Dragan Đurić (trebalo bi da ima od 17 do 21 člana), ima ingerencije da većinom glasova razreši: sportskog direktora, trenera prvog tima i direktora Omladinske škole. Logično je da predsednik neće preći preko ovakvih uvreda i da će učiniti sve da smeni Krstajića, a verovatno i trenera Stanojevića. Ako se to dogodi, ta odluka ne mora da označi i kraj rata, jer predsednik i Upravni odbor za svoj rad odgovaraju Skupštini kluba, kojoj podnose izveštaj jednom godišnje. Redovno zasedanje zakazano je za februar, ali na zahtev jedne trećine delegata može da se održi i ranije.

S obzirom na to da jedino Skupština može da postavlja i razrešava predsednika kluba i Upravni odbor, ukoliko dođe do otkaza Krstajiću i Stanojeviću, najviše telo može da zatraži da se glasa i o poverenju prvom čoveku kluba i njegovim ljudima. Skupština legtimno radi i donosi odluke ako sednici prisustvuje većina od ukupnog broja članova Skupštine (65), a donosi punovažno odluke većinom glasova prisutnih članova.


Gotovo polovinu (29) članova Skupštine čini Radna zajednica kluba, koja je, prema rečima Krstajića, nezadovoljna položajem i primanjima u klubu. Zato ne bi bilo iznenađenje ni da Skupština izglasa nepoverenje predsedniku, UO ili čak ukine odluku UO o smeni Krstajića i Stanojevića. Za to postoji veoma važan akt u Statutu:


* Skupština kluba ima pravo da ukine, odnosno obustavi od izvršenja akt ili odluku UO ako ustanovi da isti nisu doneti u skladu sa Zakonom, aktima kluba, odnosno utvrđenom politikom.


Sada su na potezu dve zaraćene strane, počinje prebrojavanje pred konačni obračun. Predsednik drži dvosekli mač.

UPRAVNI ODBOR
DRAGAN Đurić, predsednik
MILE Jovičić, potpredsednik
BRANKO Ružić, potpredsednik
DRAGOLjUB Vukadinović
RATKO Zatezalo
MIROSLAV Ateljević
RATOMIR Babić
DUŠKO Jovanović
MILAN Obućina
VEHBO Papić
ALBERT Nađ
MILUN Todorović
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.477
Reaction score
41.295
Локација
Žrnov
Ja nešto razmišljam, pa nije valjda Krstajić toliko naivan, da ne upotrebim neku težu reč, da je krenuo grlom u jagode?! Valjda je obezbedio podršku za ovako nešto, a onda se ovo samo "napenalilo" kao okidač?

Ne znam.... ništa dobro nije... taman da kenjaju po nama po svim novinama... ništa mi se ovo ne sviđa kako se razvija...
 

Heysel66

Grobarčina
Учлањен(а)
21.02.2010
Порука
5.836
Reaction score
680
Локација
Klek - Objekat 505
Čekaj Munjo,jel ja dobro razumem ovo podvučeno?Jel imaš info da je Skupština druga strana koja se sprema u rat sa UO i da nije baš jedinstveno uz mutavog?

Bilo bi lepo,ali ipak mislim da sam ja pogršno razumeo.

Nisi,90 % skupstine u stvarnosti kontrolise onaj ko je vec jednom umijesao prste.
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Zid ćutanja u Humskoj 1
S. Ilijoski | 23. decembar 2011. 20:52 | Komentara: 0
Optužbe sportskog direktora na račun predsednika malo ko je hteo da kometariše. Ćurković neprijatno iznenađen, Tumbakoviću smeta prizemni nivo



TEKTONSKI poremećaj u Humskoj 1 posle niza veoma ozbiljnih optužbi sportskog direktora Mladena Krstajića. Ipak, prozvani Dragan Đurić i njegovi saradnici - nemaju komentar, kao da su u zemlju propali. Predsednikov telefon se usijao od poziva, ali je za medije bio nedostupan. Na pitanja o tokovima novca od Lige šampiona, Nastasiću, Stefanu Saviću, pa ingerencijama, pravima, dužnostima, omalovažavanju, komunikaciji, netrpeljivosti, Đurić nije danas imao odgovor.


Ćutanje može da znači svašta - od mudrovanja i sakupljanja kontrargumenata do priznanja. Njegova rečenica: “Na putu sam, pričaću sa Krstajićem kad dođem” je u 21. veku neozbiljna. Jer, minut po završetku Krstajićeve pres-konferencije dobio je informaciju o svakoj izrečenoj reči.
ZATEZALO: PLATE ASTRONOMSKE
ČLAN Upravnog odbora Ratko Zatezalo tvrdi da će svaki Krstajićev navod biti detaljno ispitan.
- Zna se gde je potrošen svaki dinar u Partizanu, pa je zato neozbiljno od direktora da pita gde su pare. To je bar lako proveriti - kaže Zatezalo. - Krstajićevi navodi su ozbiljni, optužujući i zato ćemo ih tačku po tačku raspravljati na UO. Posle sednice ne sme ostati ništa nerazjašnjeno. A, kad se pominje novac, Partizan troši 20 puta više od običnog kluba u Srbiji. Stalno upozoravamo da su plate astronomske, počevši od direktora, pa do trenera i igrača. Uzalud.
Zvonio je danas uzalud i telefon generalnom sekretaru Darku Gruboru. Nije bio na stadionu, već u bolnici jer je imao, kažu, manju hiruršku intervenciju.

- Upravni odbor je zakazan za ponedeljak i tek posle njega možemo da pričamo - rekao je potpredsednik Mile Jovičić.

Ništa rečitiji nisu bili ni ostali članovi Upravnog odbora koji su odgovorali na pozive.

- Nisam u gradu, pročitao sam u novinama - rekao je Ratomir Babić. - Suzdržaću se komentara, prvo moramo da sednemo i razgovaramo u klubu.

Dragoljub Vukadinović je prekopirao Babića, iako je baš on često ukazivao na neke nelogičnosti zbog načina komunikacije i rukovođenja.

- Predstoje nam ozbiljni razgovori u klubu, sve mora da se istera na čistac - rekao je Vukadinović.

Dugogodišnji predsednik Skupštine kluba Ivan Ćurković neprijatno je iznenađen.

- Ovo su vrlo ozbiljne stvari, teške su to optužbe, a pošto nisam u toku suzdržao bih se od komentara. Za tako delikatne optužbe moraju se imati i čvrsti argumenti - rekao je Ćurković.

Nenad Bjeković nije imao šta da kaže, a legendi kluba Milutinu Šoškiću se u glasu osećala tuga.

- Ja volim Partizan, nisam navijač. Ovakva situacija je veoma loša za moj klub i ide na vodenicu naših konkurenata. Ja sam za mirno rešenje koje treba da se pronađe unutar kluba - rekao je čuveni golman.

Iako je na prošloj izbornoj Skupštini pre dve godine predložio Savu Miloševića kao protivkandidata Draganu Đuriću, najtrofejniji trener kluba Ljubiša Tumbaković nije želeo da ulazi u veću raspravu.

- Davno sam pokušao da ukažem na neke stvari, pa se sve završilo kako se završilo. Mene ova situacija najmanje dotiče i zato neću ništa da komentarišem jer ne bih hteo da se spuštam na njihov prizemni nivo - ugrizao se za jezik Tumbaković.

Svi “junaci” nikom ponikoše...
 

grobar032

Grobarčina
Учлањен(а)
27.02.2007
Порука
5.110
Reaction score
554
Локација
Humska 1
Па решење, у случају да не дај Боже се изгласа то неповерење, тј Крле и Станоје буду отерани, једноставно одмах сазвати скупштину и излобирати да муто одмах напусти клуб, а у скупштини колико видим доста њих је незадовољно, тако да за то има шансе!
Мада искрен да будем ја бих организовао миран скуп испред стадиона, чисто да се појаве људи у понедељак, ко може, са јасном поруком да се стоји иза Крлета и Станоја, да шљам одмах види на чијој су страни навијачи!
Једном смо прешли преко овог сличног стања недавно, овај пут заиста морам да кажем, да једино шта ћу урадити, у случају да ова два човека буду отерана из клуба, јесте да ћу да купим карту за запад, на првој наредној утакмици, централни део, од продавача испред стадиона два фишека семенки, онако добро их сажвакати, све са љуском, а онда се окренути и ко год седео у тој ложи попљувати, па колико добацим!!!
 

Mario 4c

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2009
Порука
1.228
Reaction score
39
Šta se u stvari večeras u zemunelu dešava, ako UO zaseda tek u ponedeljak, u čemu je fora ? Kao veštice kada baju :pop
 

grobarstvo

Guest
Ma kakvi,uo,skupstine kluba,glavni odbori...racune ce da polazu svi,grobarima!!!!!!
 

maximilian72

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2011
Порука
6.100
Reaction score
2.039
Локација
Ispod zenine suknje
Pa da, prvi put otkad ja znam za sebe neko ko radi u klubu je pitao javno GDJE SU PARE.

To ih je sokiralo toliko da im treba do ponedeljka da dodju sebi. Mater im vise jebem.
 

PFC manija

Grobarčina
Учлањен(а)
13.07.2010
Порука
5.074
Reaction score
437
Локација
ИСТОК!
Ovi ce da mute svima nama iza ledja, pa kad se budu osigurali, sazvace KZS i reci ce sta imaju.

U svakom slucaju, planiraju da nas stave pred svrsen cin isto k'o za izbore.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top