VК Partizan, PK Partizan

  • Зачетник теме Laky
  • Датум покретања

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
7.179
Локација
Beograd
Односно видећемо и да ли власт хоће да се меша у све ово, и ако хоће да се меша, на који начин ће да се умеша...

Имамо ми примере да су се они, за неке клубове у разноразним спортовима, итекако умешали, па негде и помогли, негде остали равнодушни, а негде вала и одмогли...

Коју од ове три варијанте ће сада применити, или ће и даље остати неми на све што се дешава у и око гиганта светског и домаћег спорта?
 

cvetkobre

Grobar
Учлањен(а)
06.09.2007
Порука
938
I mene to interesuje, prosto mi je nemoguce da bagra propusti priliku da jedan crno-beli tim svede na karikaturu nekadasnjeg giganta.
To vec i nije deo nekog sireg plana, nego panicna potreba poltrona da se uvuku gazdi u dupe radeci stvari koje ce ga umilostiviti.
Pored zivih "legendi" vanje i gaka, klub koji ih je stvorio survao se u provaliju.
Sad neke druge legende pokusavaju da ga izvade iz provalije, nadam se da ce uspeti, da ce ispod radara bagri bar odrzati klub u zivotu.
 

Grncarija

Grobar
Учлањен(а)
31.08.2019
Порука
266
Локација
Beograd
Izglasano je nepoverenje i razrešenje bivše direktorke Tatjane Rakas, a nepoverenje je ukazano i bivšem predsedniku Upravnog odbora Aleksandru Šoštaru.

Ovo zvuči sjajno, maknuti i Rakas i Šoštara. Jedini problem je što će nova uprava morati da traži novac od vlasti koja želi da ugasi klub.
Dobar potez bi bio kada bi nekoliko reprezentativaca zapretilo bojkotom OI u Tokiju ako država ne pomogne Partizanu oko duga i oko spora sa opštinom.
 

Vlad

Grobarčina
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
8.019
 

mvp

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
1.684
Локација
Beograd
Koja razlika kada ne možeš da slušaš nekog fudbalera 10 minuta jer stalno vrti iste floskule ili nekog košarkaša ili u ovom slučaju vaterpolistu 2 sata sa uzivanjem :clap. Sviđa mi se ova nova priča oko vaterpolo kluba, samo neka potraje da ne odustanu na prvoj prepreci, a biće ih i mnogo više od jedne.
 

Vlad

Grobarčina
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
8.019
 
Top