VК Partizan, PK Partizan

  • Зачетник теме Laky
  • Датум покретања

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
17.268
Локација
Žrnov
Imam ovde jednu nedoumicu.. kakav je sad status Banjice? Je l to nama opština Voždovac otela ili nije? Nije tu poenta u bazenu koliko u poslovno prostoru koji pripada bazenu i koji se izdaje, a od čega se klub generalno i izdržavao, tj plaćao te dažbine, kako tako... podsetiću, ko ne zna, tu se nalazi Piatto, sportska akademija Kočović, 3 outlet radnje, Saruna (čini mi se), i još neki sadržaji... treba videti od kada je dug po svakoj stavci i čiji je....
 

Krki PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
19.07.2010
Порука
2.021
Локација
U borbi za trofej,u bici za spas
Opština je bukvalno otela sve te lokale od vaterpolo kluba, jer osporava odluku da je klub vlasnik bazena i svih tih objekata. Partizan je čist vlasnik svega toga, a plan je da se klub ugasi, da bi time oni prigrabili sve, po sistemu ako umre poslednji naslednik, državi ide sve. Planira se izgradnja kompleksa zgrada, zabole njih za sve drugo. Ne bi me čudilo da iseku Banjičku šumu, da naprave krak auto puta.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
17.268
Локација
Žrnov
znači oteli lokale, tj prihode VK-u, i tako se dugovi kaleme dodatno? Tako nešto sam i mislila da je u pitanju.
 

El_Grande_Jokan

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
1.974
Локација
Академија

Бивши играч Партизана долази код човека који је такође бивши играч и тренер Партизана, у тиму на градској општини на чијем је челу исто тако бивши играч Партизана док тај исти Партизан је уништен а сви они ћуте као да се ништа ни не дешава. ВК Нови Београд, запамтите то име!
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
6.661
Локација
Beograd
Možda je njima u srcu žao Partizana, ali je ponuda na nekoj drugoj strani unosnija...a tu ne bira srce, nego...

A za to vreme V.K. Partizan možda i nestane, ili tamo ostane samo onoliko neke dece - tek toliko da može da se započne neka utakmica...

A ako bude još gore i od nekog takvog scenarija, možda je vreme da počnemo da se propitujemo koliko nas ima na Forumu koji znamo bar da plivamo, pa da se prijavimo u klub (ako se u međuvremenu reši KO je tamo uopšte uprava!), poskidamo se u kupaće gaće, uskočimo u bazen, i tako, bar nekako, očuvamo ime i puko postojanje našeg Kluba - jednog od najvećih svetskih vaterpolo klubova...
 

cvetkobre

Grobar
Учлањен(а)
06.09.2007
Порука
868
Moje kumce do prosle godine igralo za pionire Partizana, osvajali trofeje, sve redovno..raspala se generacija, ne trenira mu se vise..zvao ga trener cigana telefonom da predje kod njih, lozenje klasicno- dodji kod nas, bas takav nam treba..mali ih odjebao kulturno i to je to.
A koliko je takvih slucajeva, tek cemo saznati.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
3.129
Nema regionalnog takmičenja, samo srpska ligaRegionalna vaterpolo liga neće se igrati ove sezone zbog pandemije koronavirusa.

Vaterpolo savez Srbije doneo je odluku kako će izgledati predstojeća sezona u kojoj ćemo najbolje srpske klubove imati priliku na delu da vidimo isključivo u domaćim bazenima.

U Srbiji će se klubovi nadmetati u Superligi i Prvoj A i B ligi. U elitnom rangu takmičenja nalaze se: Crvena zvezda, Partizan, Šabac, Radnički iz Kragujevca, Novi Beograd 11. april, Nais Niš, Zemun, Stari Grad, Banjica i Vojvodina.

Takmičenje se sastoji iz ligaškog dela, plej-ofa i plej-auta, a prvo kolo zakazano je za 26. septembar.

Sistem u ligaškom delu je dvostruki bod sistem, igra se 18 rundi.

(Nova)
 

Vlad

Grobarčina
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
6.509
Dobro je što bivši igrači žele dobro svom klubu. Samo tako jer Rakasova neće baš moći po svom posle nezadovoljstva igrača i legendi kluba.
Tatjana odjebi !!!
 

Laze_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
1.563
Локација
Македонија
A ko ustvari nega postavlja? Ovi sto su oteli klub Rakas and co ili oni izgubljeni u vremenu I prostoru Sostar and co ili mozda ovi treci koji bi da prave novo rukovodstvo?
 
Top