Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

VК Partizan, PK Partizan

  • Зачетник теме Laky
  • Датум покретања

Boris-NK

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
1.986
Reaction score
8
Локација
Niksic
:D
Bez zezanja, ja mislim da od odvajanja Cg nemamo ni poraz ni remi u domacoj ligi, a od srpskih timova mislim da je poslednji od Beceja prije nekih 10-tak godina... Od Cg klubova smo ipak znali da izgubimo. Nek me neko ispravi ako grijesim, mada tesko da grijesim :)
 

winnerpfc

Grobar
Учлањен(а)
25.04.2009
Порука
514
Reaction score
1
Локација
PV
Na 29 mečeva 28 pobeda i remi
S. KRSTOVIĆ, 18.01.2010 20:35:08 Ocena: 5.00 (Glasova: 1) Komentara: 0
NIKO kao Partizan. Vaterpolisti crno-belih dominiraju u svakom takmičenju. Izabranici Igora Milanovića dele packe u Evroligi, Inter ligi, domaćem prvenstvu, a već su osvojili nacionalni kup, kao i turnire u Oradei i Beogradu.
- Nismo ni pričali, niti nas opterećuje statistika. Znamo samo da je tajna u radu, svesni smo koliko vremena provodimo u bazenu, koliko želje i volje ulažemo da bismo odigrali što bolje - ističe kapiten Vladimir Vujasinović.
Crno-beli su, računajući i turnire, odigrali 29 utakmica i samo jednom remizirali, sa Špandauom (5:5) na prvom turniru u Oradei. Ostvarili su 28 pobeda uz impresivnu gol razliku 435:124.
Najvažnije takmičenje, Evroligu otvorili su na najlepši mogući način, preslišali su Budvu (9:3), Honved (12:7) i u nedelju Olimpijakos - 8:3. Jedini od 16 klubova imaju maksimalan učinak i teorijski samo ih bod deli od četvrtfinala. Ali, Beograđani žele još više, prvo mesto u grupi.
- Nadam se da će nas LEN nagraditi za prvo mesto i omogućiti da revanš četvrtfinala odigramo kod kuće - nada se Vujasinović.
Beograđanima naročito prija regionalna, Evrointer liga. Osim što pobeđuju, trener Igor Milanović povremenu šansu daje i igračima Studenta, koji na međunarodnoj sceni mogu da igraju i za prvi tim. U Interligi je ostvareno sedam pobeda (osma protiv Honveda je preneta iz Evrolige) uz gol razliku - 75:38. I jedino se rumunska Oradea može pohvaliti da je pružila žestok otpor - 10:9. Nacionalnim kupom su se prošetali (osam pobeda, 118:27), a domaći šampionat više služi za treninge (tri pobede, 49:10). Na turnirima u Oradei i Beogradu odigrano je osam utakmica, uz sedam pobeda i gol razliku 64:36.

TAJNA U ODBRANI
KAPITEN Vlada Vujasinović zna tajnu uspeha.
- NIKO još nije igrao ovakvu odbranu. Vremenom će protivničke ekipe imati drugačiji pristup. Pokazali smo šta možemo, a oni će nam sigurno odgovoriti. Verujem da imamo prostora za napredak - ističe Vujasinović.

VECERNjE NOVOSTI
 

kecman

Grobarčina
Учлањен(а)
23.01.2008
Порука
3.702
Reaction score
356
@Boris-NK
Treba biti realan, ne da smo od CG klubova znali da izgubimo, nego smo im bili redovne musterije, Jadran nam je uzimao sve trofeje, ja mislim najvise zahvaljuci nasem tadasnjem treneru a i mladosti nase ekipe, koja je tek sada stasala.

Ja mislim da uzimamo evro-ligu ove godine, koliko zbog sve vise iskustva koje tim ima toliko i zbog Milanovica koji je, sta god mislio neko o njemu kao osobi, jako dobar trener, bolji od Udovicica svakako. Ali polako, sacekajmo cetvrt finale, pa cemo da vidimo.
 

БоКиЛе ПФК

Grobarčina
Учлањен(а)
02.11.2008
Порука
1.196
Reaction score
10
Локација
U vozu
10:4 Београд пружио неки отпор у првом полувремену(3:3) касније класична спрдња...
 

Давид

Уредник - Стара гарда
Учлањен(а)
26.06.2007
Порука
3.747
Reaction score
60
Локација
Београд
Valjak punim gasom kroz pakao Pireja

Crno-beli nemaju imperativ osvajanja bodova u 4. kolu Grupe C, ali žele da unaprede igru i iskoriste pritisak koji je na Olimpijakosu.

v159632p0.jpg


Vaterpolisti Partizana su jedini u Evroligi sa maksimalnim učinkom u prva tri kola. U Grupi C pobedili su Budvu, Honved i Olimpijakos.

Sada im predstoji najteži ispit - u četvrtom kolu u sredu (19 sati) gostovaće u Pireju.

Trener Igor Milanović poručio je da će njegovi igrači pokušati da iskoriste pritisak pod kojim se nalazi grčki tim.

"Posle dosadašnjih rezultata u grupi čini se da je Olimpijakos, posle nas, najkvalitetnija ekipa. Čeka nas najteže gostovanje. 'Vruć' teren u Pireju je prednost domaćina, ali taj pritisak može i da mu oteža posao", rekao je Milanović na konferenciji za novinare.

Olimpijakos je u dosadašnjem delu takmičenja zabeležio pobedu i dva poraza. Crno-belima bi i bod bio dovoljan za siguran prolaz u drugi krug.

"Nadam se da ćemo igrati motivisano, onako kako znamo u odbrani i koncentrisanije u napadu. Zadovoljan sam radom ekipe na treninzima, želimo da potvrdimo dobru igru i možda budemo ekifasniji, mada tim segmentom igre nisam nezadovoljan", dodao je Milanović.

"Ne pravimo kalkulacije oko bodova. Želimo da budemo prvi u grupi kako bismo dobili lakše protivnike u četvrtfinalu. Imamo bodovnu zalihu i ne moramo o tome da razmišljamo, ali nije ni sramota izgubiti od Olimpijakosa".

Trener Partizana uverava da niko ne razmišlja o osvajanju Evrolige, već prvenstveno o plasmanu na fajnal-for.

"Ne razmišljamo o osvajanju Evrolige, iako igramo dobro, ali igraju i Primorac i Jadran, koji imaju mnogo skuplje timove. Želimo da prođemo četvrtfinale i odemo na fajnal for, a ako se plasiramo i tamo ćemo ići na pobede. Ali bilo bi arogantno da razmišljamo o tome, pored Pro Reka".

Partizan je u Beogradu bio ubedljiv protiv Olimpijakosa (8:3), a golman Slobodan Soro smatra da će grčka ekipa u sredu igrati mnogo bolje.

"Ne razmišljamo o protivnicima, bez obzira na takmičenje, već samo o našoj igri. Sigurno će igrati bolje nego u Beogradu, ali očekujem pobedu i plasman u drugu rundu. Oni su svesni naših kvaliteta. Mislim da će im domaći teren predstavljati dodatni pritisak, jer ako izgube kod kuće gube šansu za prolaz u drugi krug", rekao je Soro.

Živko Gocić je ocenio da će njegova ekipa pokušati da odigra dobro, prvenstveno u odbrani.

"Sigurno nas čeka paklena atmosfera, ali pokušaćemo da je preokrenemo u našu korist i odigramo dobar meč sa jakom odbranom, ali i da iskontrolišemo njihov napad. Ulazimo u utakmicu iz sve snage, bez kalkulacija o bodovima, pa ko bude bolji neka slavi", rekao je Gocić.

Мондо
 

Sentinel

Grobarčina
Учлањен(а)
07.11.2009
Порука
1.310
Reaction score
28
Локација
Prestonica
Uz pristup kao na svim mečevima do sada u toku sezone,što verujem da neće izostati,i uz borbenost koja krasi naš tim,verujem da pobeda neće izostati...
 

Sentinel

Grobarčina
Учлањен(а)
07.11.2009
Порука
1.310
Reaction score
28
Локација
Prestonica
Tako je,prenos je u 18 sati,uz kao i uvek nadahnutog komentatorskog maga za vaterpolo Sašu Mikića :)
 

dark

Grobar
Учлањен(а)
17.06.2008
Порука
522
Reaction score
0
Добисмо циганијакос и у Пиреју 10:9! :D::s:D:
 

bojan-pfc

Grobar
Учлањен(а)
09.05.2008
Порука
930
Reaction score
33
Локација
РС
Честитке момцима за побиједу!!!:clap
 

vratonja

Grobarčina
Учлањен(а)
03.08.2007
Порука
2.802
Reaction score
1.119
Локација
Ivanjica
Uh bre ala je dobro kada sexamo ove crveno bela ma u kom sportu.
 

БоКиЛе ПФК

Grobarčina
Учлањен(а)
02.11.2008
Порука
1.196
Reaction score
10
Локација
U vozu
Свака част момцима на одличној игри и врло значајној побједи.Осигурали прво мјесто у групи и надам се да ће у овом стилу и да наставе ! :respect
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Loš početak, ali atomska druga četvrtina. Imate i golove na sajtu ...
 

Petar-Skopje

Super Moderator
Уредник
Учлањен(а)
19.01.2007
Порука
4.299
Reaction score
2.878
Локација
MKD
Alal vera nasim vaterpolistima, odigrali su majstorski, odrzali su cas vaterpola ovim cigosima:D:, a narocito u odbrani sa coveka manje su bili fenomenalni!:clap Jos jednom BRAVO!!!:napred Partizan
 
Top