Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

VК Partizan, PK Partizan

  • Зачетник теме Laky
  • Датум покретања

grobar032

Grobarčina
Учлањен(а)
27.02.2007
Порука
5.110
Reaction score
554
Локација
Humska 1
Pre će biti da je to prvo ;) Inače nisu ni oni neko ima ali što komentator reče dobiti nekog 22-5 u ovom takmičenju je fantastičan rezultat! Ma ko to bio! Svaka čast momcima a u njihovu snagu ćemo se tek uveriti, i tek nas čekaju mečevi gde ćemo moći da pokažemo ko smo i šta smo i koliko smo jaki! Mnogo smo jaki! Samo tako neka nastave do konačnog cilja...
 

Давид

Уредник - Стара гарда
Учлањен(а)
26.06.2007
Порука
3.747
Reaction score
60
Локација
Београд
Партизан - Марсеј 22:5

Неозбиљна игра Партизана у најјачем светском клупском такмичењу у ватерполу, уместо да победе са 32:0 они само са 22:5. Може и мора много боље.
06.gif
 

bojan-pfc

Grobar
Учлањен(а)
09.05.2008
Порука
930
Reaction score
33
Локација
РС
v116503p0.jpg

VATERPOLO (LŠ): Francuzi se davili na Banjici
Nedelja, 23. novembar 2008. 20:23
Gromovit početak evroligaške sezone vaterpolista Partizana. U prvom meču ove sezone, u kojem je cilj pohod na evropski vrh, Partizan je zgromio francuskog šampiona Marsej sa 22:5 (6:0, 7:1, 4:3, 5:1).

Znalo se da je Partizan kvalitetnija ekipa, ali da će da zabeleži najubedljiviju pobedu u ovoj fazi Evrolige, teško da se moglo pretpostaviti. Već posle prve četvrtine bilo je 6:0, a prvi gol Marsej je dao tek sredinom druge četvrtine.

Najvatreniji navijači Partizana, tada su počeli da skandiraju "Što ste nas zvali?", duhovito primećujući da vaterpolistima sa Banjice podrška u ovom meču uopšte nije bila potrebna.

"Niti smo mi toliko dobri, niti su oni toliko slabi, da bi razlika u jednoj evroligaškoj utakmici bila ovolika. Momci su ušli u utakmicu kako su i rekli, maksimalno ozbiljno i zato od mene svi komplimenti", kratko je rekao trener crno-belih Dejan Udovičić.

Kolika je bila nemoć Francuza, svedoči i podatak da od šest napada sa igračem više nisu realizovali - nijedan!

"Razlika u kvalitetu je očigledna, a mislim i da su se oni predali i pre utakmice. Uzeli smo tri boda i to je najvažnije", rekao je Vladimir Vujasinović.

Najefikasniji u Partizanu bili su Prlainović sa pet, Duško Pjetlović sa četiri, Jugoslav Vasović i Amerikanac Rajan Bejli postigli su po tri, a u listu strelaca nije se upisao samo vaš izveštač, zato što nije poneo opremu.

"Očekivali smo jači otpor. Mislim da rezultat nije realan, Marsej je imao nekoliko teških utakmica u prvenstvu i verovatno su došli ovde umorni...", rekao je Duško Pjetlović.

Frederik Odon pokazao je da nezaslužuje mesto u ekipi Marseja, jer je bio apsolutno najbolji i postigao tri gola.

Partizan sada očekuju dva gostovanja u mađarskoj, protiv Vašaša i Egera, a Živko Gocić je već izrazio želju za poklon paket od Deda Mraza.

"Da Novu godinu dočekamo na prvom mestu..."

(MTS MONDO)
 

A_Grobar

Banned
Учлањен(а)
03.10.2006
Порука
856
Reaction score
36
Локација
Beograd
Ови французи, као да су пали са марса и потонули у нашем базену, а не из државе попут француске дошли?
После оваквог, вероватно и најубедљивијег старта, од свих клубова, после одиграног првог кола лиге шампиона, можемо да рачунамо да Партизан буде и првак Европе ове сезоне, после једног периода стагнирања, кад су евро трофеји у питању.
 

Slauter

Grobar
Учлањен(а)
04.10.2006
Порука
407
Reaction score
0
Локација
Obrenovac
Ovo je za nuklearni otpad...:buhaha
Partizan je na plivalištu na Banjici pobedio francuski Marselj 22:5, u prvom kolu Grupe D Evrolige.
 

shvedja

Banned
Учлањен(а)
28.10.2006
Порука
1.681
Reaction score
4
Локација
Iza coska
:buhahaТо само Гробари могу :buhaha

Свака част ватерполистима, али не треба се превише залетати и причати као да смо већ освојили Евролигу. Следе 2 гостовања у Аустроугарској колико се сећам, ту ћемо да видимо праву снагу овог тима
 

hari_merdo

Grobar
Учлањен(а)
03.07.2007
Порука
439
Reaction score
513
1. decembar 2008. | Izvor: B92, Sportski žurnal
Vaterpolisti Partizana u Barseloni


Vaterpolisti beogradskog Partizana Rajfajzen treniraće od ponedeljka do četvrtka u Barseloni i raditi sa ekipom Barselonete, učesnikom Evrolige.

</B>

'Crno-beli', koji su u Evroligi startovali ubedljivom pobedom nad ekipom Marselja (22:5), u Srbiji nemaju odgovarajuće rivale zbog čega nemaju zvanične mečeve, pa su sparing utakmice sa stranim klubovima jedino rešenje. Partizan ne igra niu regionalnoj ligi, a zajedničko prvenstvo sa klubovima iz Mađarske još uvek je samo ideja.
"Očekuju nas provere sa izuzetno kvalitetnim rivalom," rekao je za 'Sportski žurnal' Dejan Udovičić, trener Partizana, "Ove sezone je Barseloneta jača nego prošle i jedan je od kanidata za plasman na Fajnal for. Doveli su nekoliko novih igrača, vratio se španski reprezentativac Peron."

Barseloneta je u prvom kolu Evrolige izgubila od Jadrana kao gost, bilo je 7:6.

Vaterpolisti Partizana treniraće sledeće nedleje (od ponedeljka do srede) sa ekipom Segeda, a sledeći meč u Evroligi igraju 13. decembra, kada gostuju Vašašu u Budimpešti
 

Maxi

Banned
Учлањен(а)
17.08.2008
Порука
1.593
Reaction score
23
VATERPOLO: Nema nade za Dačinu desnicu?

Loše vesti za proslavljenog srpskog vaterpolistu Danila Ikodinovića. Vrhunski lekari u Parizu su mu posle niza pregleda saopštili da ne mogu da mu ožive desnu ruku, pišu "Večernje novosti".

Pre mesec dana, Ikodinović je sa mnogo optimizma i nade otišao u Pariz, ali su lekari mogli samo da slegnu ramenima.

Umesto ključne operacije, kojoj se Dača nadao do kraja godine, njemu će u petak biti urađen lakši operativni zahvat, kako bi mu se ugradnjom metalne šipke ispravila kost na desnoj nadlaktici.

Krajem juna ove godine, Ikodinović je doživeo tešku saobraćajnu nesreću, u kojoj mu je desna ruka bila gotovo istrgnuta, a krajnjim naporima, novosadski lekari su uspeli da je spasu od amputacije.

U međuvremenu, u toku je istraga o toj saobraćajnoj nesreći, a tužilaštvo treba da utvrdi da li ima osnova za podizanje optužnice protiv vaterpoliste, koji je osumnjičen da je izazvao udes.

(MONDO mts)
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
INTERVJU... Vladimir Vujasinović vaterpolista Partizana i bivši kapiten reprezentacije Srbije

BRIGA ME ZA SVAĐE U SRPSKOM VATERPOLU

Sukobi i polemike u savezu i reprezentaciji me ne zanimaju. Olimpijada je bila i prošla, šta se posle toga desilo, desilo se, i ja o tome više ne mogu da razmišljam. Koncentrisan sam samo na igru i Partizan
image.jpg
Vladimir VujasinovićOdoh ja, a vi kako hoćete... Vujasinović

Bivši kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije Vladimir Vujasinović kaže da ga apsolutno ne zanimaju svađe i sukobi koji poslednjih meseci potresaju trofejni srpski sport. Legendarni Vujas podseća da se oprostio od nacionalnog tima i da je isključivo posvećen obavezama u Partizanu, čije je redove pojačao ovog leta.
U razgovoru za Press, kapiten crno-belih ističe da srpski šampion ima igrački potencijal da se nadmeće sa najskupljim evropskim timovima, što, međutim, ne znači da su glavni favoriti za osvajanje Evrolige.
Nedavno ste pojačali Partizan, za koji nastupaju uglavnom igrači mnogo mlađi od vas. Kako funkcionišete, da li Vas slušaju i respektuju?
- Zasad funkcionišemo odlično, bez obzira na to što sam ja i po 15 godina stariji od nekih. Nadam se da ćemo zadržati atmosferu koju imamo. Mislim da smo na pravom putu stvaranja pravog tima i da ćemo to pokazati već u subotu na gostovanju protiv Vašaša, gde očekujem povoljan rezultat.
Kako Vam izgleda ova ekipa Partizana u odnosu na sastav Pro Reka sa kojim ste protekle dve sezone osvajali Evroligu?
FALE NAM JAKE UTAKMICE
Koliko vam smeta što nemate jakih utakmica u domaćem šampionatu?
- To je očigledno problem, ali trudimo se da ga prevaziđemo sparing mečevima u inostranstvu. Evo, nedavno smo došli iz Barselone, gde smo odigrali dve jake utakmice sa Barselonetom. To nam je dosta koristilo da se pripremimo za duel sa Vašašom, koji će biti jedan od bitnijih u ovom delu sezone. Inače, što se tiče utakmica, ubuduće će ih u januaru biti mnogo više jer kreće MOL liga.

- Možda je na papiru i pojedinačno ovaj tim crno-belih slabiji od onog tima Pro Reka, ali to ne mora ništa da znači. Bitna je hemija među igračima i to koliko ćemo svi mi igrački da napredujemo tokom sezone.
Posle demoliranja Marseja (22:5), u prvom kolu mnogi misle da ste „drim tim" i da ćete lako osvojiti Evroligu.
- Ova ekipa ima potencijal da igra protiv svakog tima u Evropi. Međutim, nismo mi ni bolji, ni lošiji od pet-šest klubova koji su u samom vrhu. Pobeda protiv Marseja ne govori ništa, niti nas izdvaja kao neki „drim tim". Mislim da francuska ekipa nije dovoljno jako ušla u meč sa nama i da je to razlog ubedljivog poraza. Da li nas te priče opterećuju ili ne, mislim da je nebitno. Znamo koliko vredimo, samo je važno da to pokažemo u bazenu.
Kako sa ove vremenske distance gledate na burne događaje u Vaterpolo savezu, sukobe na Olimpijadi, odlazak Šapića i Ćirića i njihove optužbe na račun selektora...?
- To me apsolutno ne zanima. Olimpijske igre su bile i prošle, šta se posle toga desilo, desilo se, i ja više ne mogu da razmišljam o tome. Koncentrisan sam samo na Partizan i na to kako da ostvarimo naše najviše ciljeve.
D. STOJMENOVIĆ

Press
 

bojan-pfc

Grobar
Учлањен(а)
09.05.2008
Порука
930
Reaction score
33
Локација
РС
Evroliga: Partizan u Budimpešti

Vaterpolisti Partizan Rajfajzena u subotu (18.00) igraju meč drugog kola Evrolige sa Vašašom u Budimpešti.

Posle tronedeljne pauze, koju su ‘crno-beli’ iskoristili za sparingovanje sa kvalitetnim evropskim ekipama, vaterpolisti Partizana igraju utakmicu sa ekipom koja je u prvom kolu osvojila bodove. Partizan je bio bolji od Marseja (22:5), a Vašaš od drugog predstavnika Mađarske, ekipe Egera (9:7). I drugi meč u grupi, Marsej – Eger, igra se u subotu.
Ozbiljno shvatamo utakmicu, a protivnik kakav je Vašaš zaslužuje veliko poštovanje. Znamo kako treba igrati sa ovom ekipom, koja kao i svi mađarski timovi i reprezentacije forsira brze kontranapade i slobodniji stil. Partizan je, međutim, u dobroj formi, može pružiti kvalitetnu igru i ostvariti pozitivan rezultat. Ako ne uđemo u ritam Vašaša, nametnemo svoju igru, pogotovo u odbrani, i spustimo ih ispod sedam datih golova bodovi će biti naši,” kaže trener Dejan Udovičić.

Igrači se slažu sa trenerom, svesni značaja utakmice.

Ovo je najbitnija utakmica za nas, jer bi nas pobeda učvrstila na prvom mestu pred takođe bitno gostovanje drugoj mađarskoj ekipi, sledećeg meseca. Ne sumnjam u naš učinak kao domaćina, ali moramo mu dati težinu bodovima osvojenim na strani. Biće teško, jer je Vašaš ozbiljan i vrlo jak tim, ali obećavam da će svi igrači dati 100 odsto svojih mogućnosti,” rekao je reprezentativac Nikola Rađen.

U subotu se igraju i ostale utakmice drugog kola, u grupi ‘A’ sastaju se Šturm (Rusija) – Jug (Hrvatska) i Pro Reko (Italija) – Spartak (Rusija), u grupi ‘B’ igraju Budvanska rivijera (Crna Gora) – Jadran (Crna Gora) i Mladost (Hrvatska) – Barseloneta (Španija), a u grupi ‘C’ Breša (Italija) – Primorac (Crna Gora) i Šibenik (Hrvatska) – Olimpijakos (Grčka).

Izvor: B92, Danas
 

bitan

Banned
Учлањен(а)
25.07.2007
Порука
505
Reaction score
36
I pored sve zurbe stigao sam kuci ma poslednji minut utakmice ...

Pobeda od 7-8 , pa ako je neko gledao nek napise neki izvestaj...
 

Bokkie

Grobarčina
Учлањен(а)
10.12.2006
Порука
1.564
Reaction score
13
Играли смо одлично прву и последњу четвртину. У другој и трећој смо тешко играли нападу, а и судије нису баш блистале у тим минутима (наравно, на нашу штету). Све у свему, можда смо могли чак и убедљивије да их победимо, али и ово је феноменалан резултат. Браво момци!
 

Immortal

Old School
Учлањен(а)
04.10.2006
Порука
2.646
Reaction score
2
Локација
Србија
Партизан је поново показао да је доминантан. Само захваљујући нашим пропустима и наклоности судија у другој и трећој четвртини било је неизвесно.
Све похвале нашим играчима на оствареној победи. Нова титула првака Европе биће наша ако овако наставимо...
 

grobar032

Grobarčina
Учлањен(а)
27.02.2007
Порука
5.110
Reaction score
554
Локација
Humska 1
Svaka čast momcima! Niko nam nije ni do kolena! Da je suđenje bilo bolje i pobeda bi bila ubedljivija! Ali dobro, pobeda je bitna i sada smo sigurni na prvom mestu! Još jednom svaka čast momcima, samo neka ovako nastave!
 

Jevrem

SilasiJevrem
Учлањен(а)
15.04.2007
Порука
854
Reaction score
1
Локација
u kesi punoj hedova masnih
VATERPOLO: Velika pobeda Partizana!
Subota, 13. decembar 2008. 19:28

Vaterpolisti Partizana napravli su ogroman korak ka plasmanu među osam najboljih evropskih ekipa, pošto su na najtežem gostovanju u Budimpešti, pobedili mađarskog šampiona Vašaš 8:7 (3:1, 2:3, 1:2, 2:1).

Posle sjajne igre u Beogradu u 1. kolu Evrolige i ubedljive pobde nad Marsejom 22:5, crno-beli su pružili još jednu dobru partiju i zasluženo se iz Budimpešte vraćaju sa tri boda.

Partizan je počeo silovito i poveo 3:0. Mađari potom smanjuju šraubom reprezentativca Deneša Varge, a potom početkom druge četvrtine dolaze na minus jedan.

Od sredine druge četvrtine pa do kraja treće, Partizan je ušao u "minus fazu". Odbrana je u tom periodu bila na visokom nivou, ali su crno-beli loše gradili napad i prihvatili su brzi ritam koji je tipičan za mađarske ekipe.

Srećom po srpskog šampiona, vaterpolisti Vašaša brzopleto su pokušavali da dođu do gola, a u tome je prednjačio Deneš Varga. U tom periodu utakmice, Vašaš je imao i domaćinsko suđenje (nije sviran očigledan peterac nad Andrijom Prlainovićem).

Mađarska ekipa preokrenula je rezultat u svoju korist i povela 6:5, ali je Jugoslav Vasović dve sekunde pre isteka treće četvrtine izjednačio na 6:6.

U poslednjoj četvrtini ponovo odlična igra Partizana, kako u odbrani, tako i u napadu. Klub sa Banjice ponovo stiče dva gola prednosti (8:6), potom je umešno branio prednost, a Vašaš je uspeo samo da ublaži poraz - 8:7.

Velika pobeda Partizana, za koju su najzaslužniji Vladimir Vujasinović, koji je postigao tri gola (od toga dva iz velike udaljenosti), ali i golman Slobodan Soro.

Naredni meč Partizan ponovo igra u gostima, opet protiv mađarske ekipe, Egera, 17. januara.

STATISTIKA:

STRELCI:

Partizan: Vujasinović 3, Filip Filipović 2, Milan Aleksić, Vasović i Živko Gocić po jedan;
Vašaš: Norbert Hošnjanski i Marton Tot po 2, Deneš Varga, Gabor Kiš i Danijel Varga po jedan.

IGRAČ VIŠE: Vašaš 2/13; Partizan 5/11.


REZULTATI 2. kola:

Grupa A

Šturm (Rusija) – Jug (Hrvatska) 8:8
Pro Reko (Italija) – Spartak (Rusija)

Grupa B

Barseloneta (Španija) – Mladost (Hrvatska) 7:7
/Petar Trbojević – jedan gol/

Budvanska rivijera – Jadran Herceg Novi 14:10

Grupa C

Šibenik (Hrvatska) – Olimpijakos (Grčka)
Breša (Italija) – Primorac (Crna Gora)

Grupa D

Vašaš – Partizan 7:8
Marsej – Eger

Treće kolo (17. januar):
Eger – Partizan
Marsej - Vašaš

(MONDO)
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Sudije su stvarno bile više nego naklonjene domaćinu. Čist peterac su namerno promašili da dosude, a šta tek reći o 8 kontrafaula protiv Partizana. Bože sačuvaj. Ipak, ni sve to nije bilo dovoljno da nas pobede.
 

FedEx

Grobar
Учлањен(а)
10.07.2008
Порука
991
Reaction score
1
:clap

Kada smo mi ovakvu utakmicu uspeli da pobedimo za nas nece biti zime...
 

Laki

Grobarčina
Учлањен(а)
09.07.2007
Порука
2.246
Reaction score
49
Sjajna i veoma bitna pobeda ,ali mi nije jasno koja je fora da počnu da se troše napadi i da se odugovlači na 2 gola prednosti 4 minuta pred kraj!?!?Ali možda je i to deo taktike pa da ne mračim previše.Dobri smo,ali mislim da ima još mesta za napredak i da može da se poboljša timska igra ,jer smo ih dobili na individualni kvalitet kako napadača tako i Sora na golu.Samo napred crno beli!

p.s. Nadam se da ono sa Vujasom na kraju nije nišat ozbiljna i da je on ok.
 

Martin

Grobar
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
557
Reaction score
1
Najteze gostovanje u grupi je iza nas,pobeda je najbitnija,koja nam gotovo sigurno obezbedjuje celnu poziciju na tabeli.
Imali smo odlican pocetak,onda su madjari uz veliku pomoc sudija uzvratili,da bi na kraju sve doslo na svoje..
Vujasinovic odlican,pravo pojacanje koje ce nam mnogo znaciti,a one sudije su pravi kreteni,kakv samo peterac nisu dosudili za nas,to je za pricu...sramota...
 
Top