Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

VК Partizan, PK Partizan

  • Зачетник теме Laky
  • Датум покретања

Immortal

Old School
Учлањен(а)
04.10.2006
Порука
2.646
Reaction score
2
Локација
Србија
Sada su Grobari potrebni!? :x Ovaj milanovic ima istu nit kao zeka i bjeka - zatvara oci pred stvarnoscu...
 

chicha

Grobar
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
253
Reaction score
0
Локација
Beograd
Da ,samo sto su igraci VK smekeri i ogradili su se od pedera iz uprave ,dok ovi osmoligasi iz FK za to nikad nece imati muda.
 

bmiljkovic

Grobar
Учлањен(а)
29.10.2006
Порука
208
Reaction score
10
Локација
Nis
Pa zato im veceras treba pruziti podrsku,u pravu si da ovi iz fk nemaju muda da kazu ovo sto su rekli vaterpolisti,Svaka cast
 

IgOr_PfC

Grobar
Учлањен(а)
17.01.2007
Порука
449
Reaction score
0
Локација
Модрича,РC
Mislim da bi trebali da dpdjemo na utakmicu sa Etnikosom,da pruzimo momcima podrsku,a ko jebe glupog Milanovica,moramo mu pokazati sta mislimo o njemu!
 

BOGDAN_WSC

Početnik
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
97
Reaction score
0
Локација
Novi Sad
Kako igra onaj Filipovic,svaka cast i ostalim momcima,veoma bitna pobeda,odlicno navijanje, :napred Partizan
 

Method Man

Guest
VATERPOLO: Filipović "potopio" Etnikos
Subota, 27. januar 2007. 20:41
Vaterpolisti Partizana pobedili su na Banjici grčki Etnikos sa 9:7 (2:1, 3:2, 2:2, 2:2) u četvrtom kolu A grupe Evrolige i došli na korak do plasmana u četvrtfinale elitnog takmičenja.
Crno-beli sada imaju sedam bodova, koliko i italijanska Breša, koja u nedelju gostuje zagrebačkoj Mladosti.
Do izuzetno važnog trijumfa izabranici Dejana Udovičića došli su i zahvaljujući Grobarima, koji su u velikom broju pružili sjajnu podršku svojim ljubimcima.
Crno-beli su od prvog minuta kontrolisali igru i zahvaljujući, pre svih, fantastičnom Filipu Filipoviću u prvoj četvrtini stigli do vodjstva od 2:1.
Domaća ekipa je i u drugom periodu bila bolji rival, Filipović je i dalje bio nerešiva enigma za odbranu grčkog tima, tako da je Partizan na odmor otišao sa rezultatom 5:3.
Ekipa Etnikosa je početkom poslednje četvrtine pripretila Partizanu, pošto je golovima Kalakonesa i Kokinakisa stigla do izjednačenja 7:7.
Ipak, u samoj završnici Partizan je zaigrao agresivnije u odbrani, a u napadu je najpre Filipović realizovao peterac, a potom je Marko Avramović bio najsnalažljiviji pred golom gostiju i odbijenu loptu sproveo u mrežu za konačnih devet sedam.
Najbolji igrač meča bio je Filipović sa šest pogodaka, po jednom u listu strelaca upisali su se Vejzagić, Korolija i Avramović, dok je kod Etnikosa najefikasniji bio Kokinakis sa dva gola.
Trener Partizana Dejan Udovičić rekao je posle meča da je radostan što se utakmica odvijala kako je planirao.
"Želeli smo pobedu i ponovo smo pokazali da možemo da odigramo i na pamet, a ne samo na mišiće", kratko je prokomentarisao Udovičić.
Filip Filipović je zahvalio navijačima na podršci i diktiranju atmosfere.
"Mnogo smo grešili na početku. Igrali smo više na srce, a ne na kvalitet, mada je u ovakvoj atmosferi teško igrati na kvalitet", rekao je Filipović.
On je rekao da je njegovih šest postignutih golova plod timske igre i ocenio da je "neko morao da ih postigne".
Golman Etnikosa Denis Šefik ocenio je da je presudila "veća želja za pobedom" domaćih igrača.
"Mladi vaterpolisti Partizana pokazali su se večeras kao iskusniji i prosto su nas oduvali u bazenu. Mi smo već izgubili šansu da se plasiramo u četvrtfinale i bilo bi lepo da Partizan prodje", rekao je Šefik.
(Beta/MONDO)
RANKING Played Won Draw Lost F A GD Points
Systema Leonessa Brescia (ITA) 3 2 1 0 26 22 4 7
Partizan Raiffeisen Belgrade (SRB) 4 2 1 1 37 34 3 7
HAVK Mladost Zagreb (CRO) 3 1 0 2 23 26 -3 3
Ethnikos Piraeus (GRE) 4 0 2 2 32 36 -4 2
 

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
Мондо
Код:
VATERPOLO: Remi u Zagrebu, Partizan još korak 
Nedelja, 28. januar 2007. 19:23

Vaterpolisti Mladosti i italijanske Breše odigrali su u nedelju u Zagrebu nerešeno 7:7, u drugom meču četvrtog kola A grupe Evrolige, tako da su sada Partizanu zaista širom otvorena vrata četvrtfinala.

Pobedom nad Etnikosom, u subotu na Banjici (9:7), crno-beli su "ubili dve muve". I teoretski su eliminisali grčku ekipu iz daljeg takmičenja, a sebi stvorili odličnu poziciju pred dva poslednja, odlučujuća kola u preliminarnoj fazi Evrolige.

S obzirom na nerešen ishod utakmice u Zagrebu, Partizan bi već u narednom meču, protiv Mladosti u Zagrebu (15. aprila) mogao da overi plasman medju osam najboljih u Evropi. U slučaju pobede ili nerešenog ishoda protiv zagrebačkih "Žabaca", crno-beli bi, uz Brešu, sigurno ušli u četvrtfinale.

Posle četiri odigrana kola na tabeli A grupe vodi Breša sa osam bodova, Partizan ima sedam, Mladost četiri, a Etnikos dva.

U poslednjem kolu, 25. aprila, Partizan na Banjici dočekuje Brešu.

(MONDO)
 

Method Man

Guest
VATERPOLO: Partizanov srpski prvenac
Sreda, 31. januar 2007. 10:44

Vaterpolisti Partizana svojoj riznici trofeja iz perioda SFRJ i SRJ zvanično su pridodali i prvi pehar osvojen u samostalnoj Srbiji.

Kup Srbije, koji je igran po ligaškom sistemu, crno-beli su uzeli bez mnogo napora sa 16 uzastopnih ubedljivih pobeda, a o njihovoj superiornosti u ovom takmičenju najbolje svedoči gol-razlika 316:84, odnosno podatak da su rivali od Partizana prosečno gubili sa 15-ak golova razlike.

Crno-beli su tačku na takmičenje u Kupu ove sezone stavili na Banjici, gde su u poslednjem, 16. kolu potopili Bečej sa 22:4 (9:0, 4:0, 6:0, 3:4).

(MONDO)
 

nesa15

Grobar
Учлањен(а)
07.01.2007
Порука
804
Reaction score
2
Uz Kup bih dodao da je jedan od strelaca bio jedan decak sa 13 godina :buhaha !!!Ime mu je Petar Markovic!!!!!!
Pozdrav za mog vrsnjaka a i za sve igrace Partizana i narano Grobare!!! :napred Partizan
 

Method Man

Guest
Trofej za istoriju
S. KRSTOVIĆ, 31. januar 2007
EMOCIJE su pomešane. Vaterpolisti Partizana Rajfajzena u utorak su i zvanično osvojili prvi Kup Srbije. Ali, zbog slabe konkurencije slavlje je izostalo, niko nije ni pomislio da otvori šampanjac na bazenu.
- Bez obzira na veliku razliku u kvalitetu bitno je što smo prvi pobednici Kupa Srbije. To je nešto što se piše, pamti i ima određenu težinu - kaže strateg crno-belih i reprezentacije Dejan Udovičić.
Mladi stručnjak ne krije da organizacije tek predstoji posao na stvaranju ozbiljnih klubova.
- Predstoji nam rad koji može da se završi na obostrano zadovoljstvo. Da pored Partizana imamo još tri, četiri kluba koja neće igrati značajnu ulogu samo kod nas, nego i Evropi. Neophodno je da i sami klubovi naprave određeni organizacioni i finansijski napor i vrate igrače iz inostranstva - naglašava Udovičić.
Na opasku šta će biti ukoliko finansijeri ne pokažu interesovanje za vaterpolo, trofejni trener uzvraća:
- Na takav stav ne pristajemo. Ne smeju ni klubovi, jer ćemo biti u velikom problemu. Vaterpolo zbog istorije, uspeha reprezentacije, Partizana zaslužuje bolji status. Jer, mi kao klub u prelaznom periodu možemo da pomažemo još godinu, dve.
 

Method Man

Guest
Intervju reprezentativca A. Šapića za Mondo

Isečak iz tog intervjua:
Srpski klupski vaterpolo je spao na jedno slovo - Partizan. Mnogi kažu - spas je regionalna liga , a ti?
I ja to isto mislim. Samo, pitanje je da li oni koji javno kažu da su za takvu ligu zaista i žele da u njoj igraju. Najlakše je uvek biti prvi kad nema konkurencije i to nekima odgovara. Kad ima konkurencije oni ne mogu da osvoje ništa, i samo mogu da kače zastave od pre 30 godina kad su bili prvaci Evrope.
 

Tuljo

Administrator
Уредник
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
8.355
Reaction score
6.625
Локација
Tamo gde si ti!
Mamu mu cigansku, pa njegova zlezda nemoze da osvoji nista i bez ikakve konkurencije, ni da se iz lige istupe svi timovi,a oni ostanu sami i onda bi se podavili!
 

ЖИВОРАД

Доброћудни костур
Учлањен(а)
13.10.2006
Порука
3.017
Reaction score
668
pa zlezdasi i nebi mogli igrati vaterpolo,jer neznaju da plivaju...podaviuli bi se ko zecevi...je*em li mu mamicu cigansku...mrzeo sam ga,sad ga mrzim jos vise!
 

Immortal

Old School
Учлањен(а)
04.10.2006
Порука
2.646
Reaction score
2
Локација
Србија
Ma nek se vrate on i ciric ponovo u ciganiju pa cemo ih jos sladje da deremo... :mrgreen:
 

Method Man

Guest
Izvor: B92, Sportski žurnal | Željko Čačija Vaterpolo derbi u četvrtak

1610193821461dfbd0dc52b920105349_big.jpg

zvanični sajt​
U četvrtak se u Beogradu igra prvi meč prvog kola vaterpolo prvenstva Srbije. Posle derbija u fudbalu sledi i vaterpolo derbi, ali ovde neizvesnosti nema. Partizan je apsolutni favorit na meču sa Crvenom zvezdom koji će šampionu države poslužiti kao poslednja provera pred utakmicu petog kola Evrolige u Zagrebu.
"Nama je Zvezda poslednja provera pred utakmicu na Savi. Istina, ne znam koliko će nam ovaj meč biti od koristi ali ćemo ga shvatiti najozbiljnije kako bi u pravoj atmosferi dočekali susret sa Mladošću", rekao je trener Partizana Dejan Udovičić.
Ekipa Partizana u subotu putuje u Hrvatsku.
"Vraćamo se u klupski život, verujem da se i reprezentativci odmotili posle dugog boravka u Australiji i na Novom Zelandu. Učinićemo sve da u Zagrebu ostvarimo dobar rezultat", rekao je Udovičić.
U ekipu se vraća Duško Pjetlović koji od januara nije igrao zbog operacije slepog creva.
Ekipa Crvene zvezde pripremala se za prvenstvo u Rumuniji.
"Imali smo zaista kvalitetne pripreme tamo. Igrali smo sa Dinamom i Rapidom. Po povrtaku u Beograd igrali smo sa Beogradom i Vojvodinom", rekao je kapiten Zvezde Miroslav Krstović.

U petak se u okviru prvog kola sastaju Beograd i Student, dok u subotu igraju Niš i Vojvodina.
 

IzrazitiFavorit

Grobarčina
Учлањен(а)
12.03.2007
Порука
1.567
Reaction score
3.371
Koliko god me smaralo razmisljanje o "vaterpolo derbiju", pocinjem da mislim da ipak treba da uzivam u trenutku, jer ko zna sta ce se desavati posle 10 godina, pa bolje nek mi podavimo tu gamad i osvojimo sve sto se osvojiti moze, a uz to se bar malo radujemo.

A, sto se tice Mladosti, jaki su, poneseni od prvenstva, ali ne bi bilo lose da ih malo amortizujemo sa jednim X-om u goste.
 

Immortal

Old School
Учлањен(а)
04.10.2006
Порука
2.646
Reaction score
2
Локација
Србија
Smesno je utakmicu Partizana i zlezde u vaterpolu nazvati derbijem. :wink:
 

Laky

Guest
ma najvaznije je sada u nedelju protiv mladosti uzeti bod.realno gledano,bice tesko ali do boda mislim da mozemo.za pobjedu..hm..
 

Method Man

Guest
VATERPOLO: Partizan rutinski protiv Zvezde
Cetvrtak, 12. april 2007. 23:25

Počelo je vaterpolo prvenstvo Srbije, a na startu takmičenja Partizan je prema očekivanju dobio Crvenu zvezdu sa 10:5.

Partizan, koji je već osvojio Kup Srbije, u nedelju igra možda i odlučujući meč za plasman u četvrtfinale Evrolige protiv Mladosti u Zagrebu.

U prvenstvu Srbije pored "večitih rivala" igraju još četiri ekipe - Vojvodina, Niš, Beograd i Student.

(MONDO)
 
Top