Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

VК Partizan, PK Partizan

  • Зачетник теме Laky
  • Датум покретања

Stoxan

Grobarčina
Учлањен(а)
10.07.2010
Порука
2.666
Reaction score
64
Jasno je da je ovo kiks, ali ništa nenadoknadivo. I dalje imamo velike šanse da prođemo dalje. Bolje da prođemo na mišće, nego da kao prošle godine imamo jedan jedini poraz i budemo treći u Evropi :D

Nekoliko stvari je kumovalo onom juče.
Pre svega napad i igrač više. Neverovatno kako smo to loše odigrali, ta boljka se ponavlja iz meča u Zagrebu. To mora pod hitno da se reši. Protiv Mladosti problem je bio odbrana, sinoć napad. To govori da nismo još dovoljno uigrani. Zvuči kliše, ali stvarno plaćamo danak reprezentaciji. Gotovo svi naši igrači igraju za neku reprezentaciju (seniorsku ili juniorsku). Naše pripreme počele su dosta kasno...
Drugo golman španaca Agilar. Čovek je odbranio sve moguće. Nekoliko čistih zicera na samom početku utakmice, nedozvolivši nam se da se malo rezultatski odmaknemo. Što on nije odbranio završilo je na stativi.
Lepo smo krenuli 3-0, pa 4-1 i umesto da dokusurimo protivnika, mi smo bez potrebe počeli da žurimo sa napadima, kao da mi jurimo rezultat...
Nije mi jasno zašto je Milanović tek danas pustio Mandića da debituje. Lepo je to pustiti tako malog dečka u vatru, ali mislim da je trebao da odigra neku utakmicu naše lige. Kao što se radi sa Šaponjićeem, Dedovićem ili Jankom Radovićem, koji pokazuju zavidni kvalitet. Pretpostavljam da se vodio time da je Mandić jedini levoruk igrač u našem timu. Jedno je sigurno, dečko će biti veliki igrač
Prlainović pod hitno da se probudi, on je važan šraf neše igre. Malo je požurio sa onim šutem na kraju, kako smo bili nesigurni da su španci krenuli u napad mogli su još i da dobiju. To važi i za Mitrovića, donekle Pjetlovića... Sve pohvale za Rađena i Vujasinovića koji iako ima 37 godina pokazuje najveću želju, igra najviše i ubedljivo je naš najbolji igrač.. Što se odmah vidi klasa je klasa, bez obzira na godine.
 

NN G012

Grobarčina
Учлањен(а)
25.02.2007
Порука
4.314
Reaction score
74
Локација
ЈТ
Steta... Ne znam da l' je nesreca, neozbiljnost, neznanje, ili nesto cetvrto, ali znam da je ovo zaista veliki kiks... No, znam da kvalitet posedujemo sigurno, i verujem da uz malo muke mozemo dalje!
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.460
Reaction score
2.236
Zaista velika steta ali smatram da do kraja prvog dela po grupi mozemo do kraja da dobijemo sve utakmice ali pod uslov da se tim probudi i zaigra kao sto zna i ume. Ove godine valjda cemo zaigrati najbolje kada je najpotrebnije.
 

Stoxan

Grobarčina
Учлањен(а)
10.07.2010
Порука
2.666
Reaction score
64
Na zapadu ništa novo..

Партизан – ТЕНТ 24:1 (5:1, 3:0, 8:0, 8:0)
Базен Бањица. Гледалаца: 50. Судије: Стефановић (Београд), Балажевић (Суботица). Играч више: Партизан 4 (4). ТЕНТ -. Петерци: Партизан 1(0).
ПАРТИЗАН РАЈФАЈЗЕН: Живојиновић, Хаџитеодору 5, Дедовић 3, Королија 5, Алексић 2, А.Рaдовић 1, Аврамовић 2, Митровић 1, Шапоњић, Ћук 4, Ј.Радовић 1. Тренер: Милановић.
ТЕНТ: Радосављевић, Симић, Рађеновић 1, Николић, Ђорђевић, Петрушевић, Инђић, Станишић, Миловановић, Јегоровић.

Рубрике за саставе у записнику су остале полупразне, јер тренер црно-белих Игор Милановић је одмарао неколико првотимаца (Вујасиновић, Соро, Прлаиновић, Рађен, Пијетловић), а ни ТЕНТ није дошао комплетан. Али, за записничким столом су имали пуно посла. Требало је пописати све голове црно-белих.

Ни подмлађени састав домаћина није имао много проблема да ангажованом игром напуни мрежу Обреновчана, који су једва чекали да се заврши меч и да се прекине агонија. Гости не само да су једва долазили у шансе, већ су тешко допливавали у близину гола црно-белих, који нису имали милости и право је чудо да су уопште дозволили Обреновчанима да затресу мрежу.
Најрасположенији за голове били су најискуснији Теодорос Хаџитеодору и Милош Королија. После ове победе црно-бели су такмичење у шест утакмица Купа у групи завршили са гол разликом „+100“.
И. Ћурчић
sportski žurnal

Već imamo +100 a još nismo igrali sa ciganima:D
Moram opet da primetim da nije bilo malog Mandića u ekipi. Izgleda da on nema pravo za ovu našu jadaru od lige
 

NN G012

Grobarčina
Учлањен(а)
25.02.2007
Порука
4.314
Reaction score
74
Локација
ЈТ
Aktuelni šampion Partizan i ove sezone formirani tim Crvena zvezda VET sastaće se u polufinalu vaterpolo kupa Srbije 11. decembra na Banjici.
Tako će posle dužeg vremena gledaoci moći da vide i vaterpolo "večiti derbi". Ipak, teško je za očekivati da će Crvena zvezda, predvođena nekadašnjim proslavljenim reprezentativcem, a sada trenerom Viktorom Jelenićem, kao i veteranom Dejanom Savićem moći da se suproststave neprikosnovenim "crno-belima".

Partizan je superiorno osvojio prvo mesto u grupi, dok je Zvezda morala da se zadovolji drugom pozicijom u grupi u kojoj je dva puta poražena od drugog predstavnika Srbije u Evroligi, Vojvodine.

Polufinalni meč između Partizana i Crvene zvezde biće odigran 11. decembra na Banjici od 15 časova, a drugi, u kojem se sastaju Vojvodina i ŽAK od 17 sati.

Finale je dan kasnije u 17 časova.

press
 

dusan80

Grobarčina
Учлањен(а)
13.10.2009
Порука
1.447
Reaction score
70
Bice gusto na derbiju ipak se igra u 15h.Ocekujem gazenje i davljenje cigana,ako se neko pre toga ne udavi sam.
 

Stoxan

Grobarčina
Учлањен(а)
10.07.2010
Порука
2.666
Reaction score
64
Ovo se znalo i pre. Ali sad je i zvaično

VK Partizan: Hadžiteodoru nije dopingovan
S. K. | 08. decembar 2010. 20:27 | Komentara: 0
Nekadašnji grčki reprezentativac je pre testiranja bio pod terapijom i zbog navodne priče da ADAS nije dostavljen njegov zdrastveni karton digla se nepotrebna prašina

ANTIDOPING agencija Republike Srbije obavestila je Vaterpolo savez da je nalaz igrača Partizana Grka Tea Hadžiteodorua negativan, što znači da nije koristio nikakva nedozvoljenja sredstva.
Podsetimo, nekadašnji grčki reprezentativac je pre testiranja bio pod terapijom i zbog navodne priče da ADAS nije dostavljen njegov zdrastveni karton digla se nepotrebna prašina. Sada mogu svi da odahnu.
novosti.online
 

DrPeric

Grobar
Учлањен(а)
04.12.2010
Порука
288
Reaction score
1
Hoce li imati neki link da se pogleda preko neta utakmica?
 
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
853
Reaction score
12
7:2 Nekako rutinski odradjeno, odbrana standardno dobra, ali napad i protiv ovig slabasnih nije bio na visokom nivou...

Gojko Pijetlovic, golman komsinice, igrac utakmice. Sve zivo je skidao. Iako je primio 7 golova, "sve zivo" je pravi naziv, jer je covek branio kao lud, vidi se da je bio silno motivisan.

Sutra u 17h finale, ima na Areni1 prenos, protiv pobednikca Vojvodina-ZAK.

Sledece subote gostujemo u Pireju.
 

Boris-NK

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
1.986
Reaction score
8
Локација
Niksic
Definitivno smo u krizi. Da cigani nisu poceli da se dave u drugom poluvremenu, ne bi imali vise od 3,4 postignuta gola... Mada i Pjetlovic je odlicno branio.
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Sasvim se slažem, ovi su počeli da se dave u drugom poluvremenu a naši umesto da iz dokrajče oni im daju CPR.

Nema sumnje da ćemo osvojiti Kup, ali sa ovom igrom nema šta da tražimo protiv Olimpijakosa!
 

nikola1970

Grobar
Учлањен(а)
06.10.2008
Порука
999
Reaction score
2.060
Локација
BGD
Sad dodjoh sa banjice... Slazem sa sa komentarima predhodnika, mnogo smo se ispormasivali u prvoj cetvrtini, Pjetlovic je dobro branio celu utakmicu. Cigani samo nekoliko puta sutnuli na gol, ne zna se koliko napada nisu mogli da pridju ni blizu golu...

Nadao sam se rezultatu tipa 20:1 , ili 15:1 ali dobro, pobeda je pobeda :)

Najjači je Milanovic, dere se Hadziju " Teo no faul, no faul! Jebo te faul!" :D :buhaha
 

DrPeric

Grobar
Учлањен(а)
04.12.2010
Порука
288
Reaction score
1
7:2 ... Jeste da smo pobedili, ali trebali smo mnogo bolje da odigramo.... Mozda je i bio dan Pijetlovicu, pa je branio dobro ali opet smo trebali da odigramo mnogo, mnogo bolje... Znamo svi da je ovo takmicenje u Srbiji puno slabih prtivnika, ali to ne znaci da trebamo da odigramo cisto onoliko koliko nam je potrebno za pobedu.... Trebamo lepo da ozbiljno shvatimo svakoh protivnika, ako barem ne gledaju tako na svoje protivnike onda neka se ponasaju kao na treningu :D jer sigurno je veci rezultat tamo :) ...Bilo kako bilo, pobedili smo.... Igracemo u finalu i nadam se i osvojiti... Ali ako ovako budemo igrali u Evropi onda stvarno trebaju malo da se uozbilje....
 

nikola1970

Grobar
Учлањен(а)
06.10.2008
Порука
999
Reaction score
2.060
Локација
BGD
Mada sam i cuo da momci nisu dobili platu nekih 4-5 meseci.
 

Vuk

Početnik
Учлањен(а)
14.04.2008
Порука
152
Reaction score
0
Победа је победа, али је требала бити много убедљивија. Ваљда ће све доћи на своје место.
 

b-pfc

Grobarčina
Учлањен(а)
20.04.2009
Порука
1.616
Reaction score
91
Локација
БГ
Цигани су испливали из блата да би поново били потопљени. Браво наши! :D
 
Top