Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Zimska Radio Mileva 2017

Статус
Затворена за писање одговора.

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.476
Reaction score
41.283
Локација
Žrnov
Ja prosto ne verujem da ste vi svi očekivali da Partizan napravi neki šatro iskorak, skok ili šta već?! Vi kao da ste, kao uspavane lepotice, spavali pa se sad probudili ... pa PArtizan nije napravio iskorak ni 2003. ni 2010. kada je ulazio u LŠ, a napraviće sad u VUčićevoj Srbiji...
e svašta ću da pročitam :pop

Da li je Marku prećeno - ne znam (lično, mislim da jeste i nisam iznenadjena)...

U slučaju da nije, opet razumem potrebu da čovek živi i radi u uredjenom društvu/klubu.

Eto, ispade da ja, koja nisam neki veliki Markov fan, ovde ga "branim" od vas koji ste se zaklinjali u njega, koliko do juče ujutru :confused

I za kraj, ima ovde forumaša koji znaju koliko ja volim SS-a, ali nikako ne bih volela da dođe za trenera... sva sreća, pa je on dovoljno mudar da mu tako nešto nije ni na kraj pameti.
 

Partizan Style

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
2.183
Reaction score
126
Локација
everywhere
Svi ste vi mudri za svoje dupe, i Marko sto je pobegao i Stanoje sto mu ne pada napamet da se vrati.

A onaj koji poturi svoje dupe (citaj Stolica) ce da bude jeben i pre i kasnije, Srbija brale

Da je braca Korejci da suknu jedno 2,3 komada da se procisti ovaj vazduh malo
 

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.441
Reaction score
7.738
Локација
E-WEST
Ma ajde što je ovde radio za 5x manje para, što bi opet igrao nameštenu ligu, što bi mu bio postavljen zadatak da MORA da uđe u grupu u Evropi (jer ako ove godine ne uđemo, odosmo u kurac sa dugovima), što bi mogao da dobije otkaz za 3-4 meseca ukoliko ne bude sve na nivou ove završene sezone, igrači (i treneri) su od početka sezone (letos) do danas primili 3-4 plate, neki su već reprogramirani da primaju zaradu od januara 2018.

Ali ćelavi je pička, sram ga bilo, neće da bude manje i neredovnije plaćen, nego želi da radi u sistemu gde postoji dugoročni plan.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.895
Reaction score
13.756
Celavi je nemilosrdni placenik, suvi profesionalac i na taj nacin je obavio posao u nasoj ligi i to je to. Nakon ovoga ne vidim u njemu partizanovca kao navijaca mozda vise kao simpatizera, a mozda ni to... Razumem svakog trenera koji zeli da pobegne odavde sa prvom dobrom ponudom ali da bas ne mozes da izdrzis ni dve sezone nije mi jasno i to nisi neki matorac pa da ti je muka svega vec realno mlad trener... Bez obzira na sve ostace mi u lepom secanju i uvek cu mu biti zahvalan za sve sto je uradio jer ono sto je radio kurvi nema cenu...
Sto se Stolice tice ako je istina da je on zasluzniji od zbunjenog Kize za one rezultate u evropi onda je on dobro resenje plus se nadam da ce se sad bez saplitanja zbunjenog kize bolje snaci i u prvenstvu....to nam je sto nam je teraj dalje sad da vidimo sta ce biti sa pojacanjima, eventualnim odlascima.... Licno, volim trenere koji forsiraju kontra-napad i direktniji stil igre bez mnogo okolisanja i tika-taka...to ce nam pogotovo trebati u odlucujucim utakmicama u evropi.
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.786
Reaction score
55.628
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Retko, gotovo nikada, ne pišem na fudbalskim temama, mislim da ima daleko većih poznavalaca i pozvanijih da pišu.
Ali konkretna stvar nema mnogo veze sa fudbalom, već sa percepcijom života.

Koliko novca treba da se ponudi da postaneš trener Videotona, kluba sa planom, trening centrom, u lepom gradu, sa ambicijama?
500-600 K po sezoni?

Koliko novca treba da se ponudi da postaneš trener Olimpijakosa, kluba sa još lepšim planom, centrom, gradom, još većim ambicijama?
2M po sezoni?

Koliko novca treba da se ponudi da postaneš trener cigana?
Kolika je ta "nepristojna ponuda"?

Marku želim puno zdravlja i da se što manje srećemo.


P.S. Kako kaže vic? Ustanovili smo šta si, sada se samo cenjkamo.

:respect:respect:respect
Ovo je kao ono pre par sezona, necu cigane u klubu, ali dobro doveo bih Lazetica jer je dobar, otprilike prokurvao bih se al za dobrog igraca.

Na stranu sto ovi mandrili koji konstantno furaju jednu te istu pricu o novcu, pa ne pricamo o jebenom Lotaru Mateusu koji je naprcio ovde jednu fufu i otisao dalje da siri seme. Ovaj nam je prodavao pricu o Grobarstvu, ljubavi, fudbalski DV, od dolaska, svaka druga konferencija busa se u Partizanstvo, Grobarstvo it, pevaju se pesme itd.
Na kraju balade, mnogo je posteniji Djurdjevic koji jasno do znanja svima daje da mu je Partizan usputna stanica da uspe u karijeri i niko mu nece zameriti kada bude otisao zbog novca.
Licemerno je. Da je ovo uradio neko ko je cutao pusio i bio profesionalac, ruka ruci pozdrav.
Ako mi prodajes pricu da je Partizan porodica, nemoj mi mesati Partizan sa nekom firmom. Cuj kurce zasitio se, jel usao u LS jel uradio nesto u EL ili sam ja nesto propustio?
Ocekujemo od Djurdjevica i Leonarda cija karijera se zavrsava za 10ak godina da ostanu bar do kvalifikacija, a logicno nam je da nas ovaj skurca zbog para sada kada smo mogli bar malo da iskoracimo i kada smo dobili naznake nekog sistema.
DV se zasitio KKPa kada nas je odveo na f4, a ne kada smo imali 2 pobede u grupi, otisao je da se "obezbedi" ( imbecilnog li termina za trenera) kada je ostvario ciljeve, a ne novi izazovi sa madjarskim kozojebcima, jos ce da se prosipa prica tamo je zdrava sredina
DA58GoWXoAAPlJm.jpg
 

Feanor

Grobarčina
Учлањен(а)
16.03.2012
Порука
1.141
Reaction score
93
Локација
Vranolujni
Marku svaka cast za sve sto je uradio ali nije ispao korektan.
Zabio nam je noz u ledja u mozda najbitnijem trenutku u istoriji. Sad kad se lomi da li cemo da kroz Evropu odmaknemo nikad jadnijim ciganima za sva vremena ili sledi vermez style.

Jesu pare velike ali je i njegova odluka sramna. Da se finansijski obezbedi trener sa manje od 40 godina zivota koji je bukvalno na pocetku karijere i pre kojim je jos 30 GODINA RADA!!! I to ne besplatnog rada!!
Sta u Srbiji sa 20-30 000 mesecno ne moze da se zivi. A da se u neki jebeni videoton ode za tipa 5-10 godina. Sramno jadno i bedno je ovo sta je uradio.

Dragi sugradjanine, zapitaj se kome sve ovo najvise odgovara, da se satanizuje Marko, onaj koji nije karao samo onog kog nije hteo...

A vi nastavite da ga razapinjete i verujete medijima... Brzo se sve zaboravlja...
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.469
Reaction score
2.249
Partizan ce postojati i postojao je i za vreme Marka i pre Marka i posle Marka. Ipak njegov postupak meni licno mi se nije dopao ovako ispada da nas je on mogao napustiti i sred sezone da je dobio neku ponudu. Marko nije sve u parama ako si dobar trener a bio si na putu da postanes zaradio bi sigurno za pristojan i lep zivot. Ovo je ti velika greska ostavio si klub na cedilu ako si vec imao plan i program za dalji rad. Sada one patetike teskog srca napustam klub to vise ne pije vodu neka te prati uspeh dalje ali ovom postupkom si izgubio moje simpatije koje sam imao prema tebi kako treneru i coveku.Da je bio neki evropski velikan u pitanju i moze covek da te razume oni zovu jednom, ali da zamenis Partizan za videoton to je smesno pa makar i za te silne pare koje treba da zaradis.
 

Tomic11

Terroristen
Учлањен(а)
03.04.2016
Порука
5.304
Reaction score
11.917
Локација
Tu, odmah iza tebe
Da je on najavio da ce otici na kraju sezone, niko reci ne bi rekao. Ovako je klub, a pre svega Iliev ostao u govnima jer mora da nadje zamenu brzo, a da opet svi budu zadovoljni. Napravljen je plan za prelazni rok sa igracima koje on zeli i stilom fudbala koji forsira.

Sada to sve pada u vodu, jer sledeci trener koji dodje mozda ne zeli takav tip igraca. Pa onda treba rasprodati sto mu ne odgovara, pa dovoditi sto mu odgovara.

Hvala mu mnogo na svemu, ali ovim je bar mene za srce ujeo.


A te price da bi ga mi terali ako ne bi napravio rezultat u Evropi ne piju vodu. Vec je igrao Evropu pa ga nismo terali, a ne bi ga terali ni da nije osvojio titulu.
 
Последња измена:

Mijatovic

Banned
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
4.890
Reaction score
248
Локација
Death Valley
srbi a pogotovo navijaci partizana zaborave sve za sekund! to je veoma losa strana!

koga ima pravo da briga zasto je on otisao? covek je otisao NA VREME, dakle odma posle zavrsetka sezone iako je to mogao naprimer i posle kvalifikacija kada je 100 puta gore za klub da tokom sezone jure novog trenera.

kada ode neki igrac posle priprema ili pocetkom sezone tada se nikada ne prica kako je igrac govno sto je bas sada otisao, kako trci za parama ovo ono nego je i tada kao uvek klub kriv.

sad kada je trener otisao upravo zbog 5 puta vece plate (i to na vreme) opet glavonje izlaze iz rupa i pljuju ga bez potrebe. debilizam³!

on je, kao i SVI, bukvalno SVI ostali u klubu, prvo profesionalac i tako se i treba ponasati. da se svi ponasaju kao profesionalci mi bi bili odavno najjaci klubna balkanu i stalni ucesnik lige sampiona.

pustite te price vise te grobar ze vezan za klub te ovo ono... onu stvar bi bio neko vezan da ne prima platu i da ne zivi od tog kluba. pa cak i kapiten nebi bio tu da igra za kilu sangarepa ili da bi negde mogao znatno vise da dobije! manite se tih prica vise. jedan sahtor iz ukrajine je postao evropski stabilan klub zato sto imaju od cistacice do napadaca sve prave profesionalce a ne zato sto igraju svi zato sto vole taj klub.

meni je draze da neko ne voli klub ali da njegova igra pomaze klubu (kao sto je bilo kod Stojketa na pocetku). svi oni glume da vole klub, normalno nece reci da ne vole, ali na kraju se samo rezultat broji a tu MARKO NIKOLIC nema konkurencije u Partizanu zadnjih godina!
 

antoneello

Grobar
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
283
Reaction score
16
ljudi,coveku nije preceno sta vam je,on je ponudu imao na stolu pre nesto od mesec dana,ali ne sa ovom cifrom koju je dobio juce,znaaaatno manja i on tada o tome nije hteo ni da je razmatra,ali pre par dana je to odjednom "buknulo" da je covek jednostavno kao i svi mi reagovao normalno_Obezbedio je sebe i svoje na duzi period,sad sto je partizan ispao "naguzen"jbg.....to je zivot,profesija,jebes ljubav,gledaj sebe.....hvala mu na svemu i idemo dalje...
 

Feanor

Grobarčina
Учлањен(а)
16.03.2012
Порука
1.141
Reaction score
93
Локација
Vranolujni
Ponovicu jos jednom, zapitajte se kome u ovoj zemlji najvise odgovara da se krivac za punjene kucke, okrivi i omrzne?

T(e)arzanova vika i pena na ustima, morala je da urodi necim radi mira u kuci.

Ne verujte upravi i ciganskim medijima.
 

Cane1

Početnik
Учлањен(а)
16.05.2017
Порука
3
Reaction score
0
Prosto ne mogu da verujem šta se sve piše o čoveku koji od 6 utakmica 5 dobije i jednu igra nerešeno.Prosto neznam šta se nalazi u glavam umesto mozga,kod pojedinaca koji
ovako pišu o čoveku koga smo mi,al bukvalno mi navijači sa Istoka molili da dođe u Partizan.
Što se mene tiče od trenera partizana koji su mi ostali u trajnoj uspomeni:
Matekalo,Milutinović,Mladinić,Osim i naravno Marko Nikolić.
 

Sasha Bely

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.770
Reaction score
6.393
Ovim potezom Marko je pokazao da je samo profesionalac. O nekoj ljubavi prema Partizanu i zaklinjaju u grobarstvo je smesno i pricati. Samo nije morao onako da se bruka prethodnih par meseci i da sada ispada smesan.

A osvrnuo bih se na postove kolega koje kazu da ovde nista nije sigurno. I da je kojim slucajem ostao bez posla za par meseci jel to znaci da on ne bi mogao da bude trener vise nigde? Da bi ljudi pomislili da je zaboravio sve o fudbalu i da ne bi mogao da zabode neki slican ugovor. Znaci ako Konte ili Murinjo dobiju otkaz tu se njihova trenerska karijera zavrsava?
A na stranu to da je sa ovom ekipom koji je stvarao i sistemom igre mogao da napravi jos neki rezultat u Evropi pa da zabode mozda jos bolji ugovor. Plus sto bi klub koji mu je dao sve stavio na noge i makar malo pokazao da ipak voli i Partizan pored para.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.895
Reaction score
13.756
Sto se mene tice on je uvek dobrodosao u klubu...kucka zna zasto...
 

zzzz

Grobarčina
Учлањен(а)
20.07.2010
Порука
1.254
Reaction score
3.720
Glavni problem je poruka koju je poslao Marko koji nije bio trener Partizana 10 godina pa da mu se sve smučilo, nego sa prvim mandatom ukupno 2 godine. A to je, čim dođe prva ozbiljna ponuda, palite odavde. Šta sad treba mučeni Iliev da krene u svom stilu da priča bajke Đurđeviću, Đorđu Jovanoviću, Leonardu ili nekom novom Leonardu, kako je ovde do jaja, kako će kroz Evropu da dobije veću cenu... kad je trener, Srbin, Partizanovac, ne samo surovi profesionalac zapalio čim mu se ukazala prva prilika.

Drugo, apropo rizika šta ako ispadne odmah u Evropi? Marko ide tamo da postane prvak, ne da se sunča na plaži. Hoće Orban da ga ostavi ceo ugovor ako bude 4. na kraju sezone i ispadne u Evropi u sezoni kupanja? Realno se svelo na pare, to je legitimno i treba reći tako, a ne tražiti neke izgovore, ala projekat, ekspanzija mađarskog fudbala, trte-mrte.
 

grobar-do-groba

Mrzitelj zvezdizma
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
3.960
Reaction score
4.434
Локација
Uz Partizan i dobar gitarski rif!!!
Pored sve nesreće koja nas je zadesila, ja se molim bogu da novi trener dovede sa sobom kondicionog trenera, jer ovaj stanovnik Teleoptika Filipović nas je već nekoliko puta tako žestoko sjebo. Secam se protiv Apoela, ljudi su pali u 20 minutu, a mali Neca tada dobijao veštačko disanje na derenu.
A kako smo izgledali pod Tomićem i njim bolje da ne pričam.
 

Oki

Grobarčina
Учлањен(а)
15.01.2012
Порука
1.023
Reaction score
2.487
Локација
Sutomore
1. Odlican strateg za nase uslove, doktorirao kako se pobedjuje na ovim pasnjacima ....................

2. Ogroman je pritisak u Partizanu, ocekivanja su na mnogo visokom nivou a realno klub po organizaciji i logistici je jedan od najlosijih u Evropi i onda ide veliki pritisak na sportski sektor..............

3. A ovde neki pisu napadanje LS :prekrsti:prekrsti Jebote ponekad se zamislim da li navijamo za Real Madrid ili Man Junajted.

4. Kao da svake jebeene godine igramo LS pa eto on sad odustao covek, a mi usli dvaput u zadnjih 20+ godina i to na VELIKU srecu da se ne lazemo........

5. Zamislite da je ostao u Partizanu i recimo ne obezbedi ni LS ni LE, sto se moze dogoditi (recimo Leo dobije zuti i kasnije udari igraca , sto mu se desava, i zaradi crveni i sa celom sezonom se kockamo).....


1. Da li poznajete jednog jedinog druga Grobara od koga ste nekad culi da koristi ovaj odvratni ciganski termin PASNJAK?

2. Reci za Partizan da je po bilo cemu medju najgorima u Evropi????

3. Mi navijamo za Partizan, za koga ti navijas to je ocigledno.

4. Prvo nije 2 puta u poslednjih 20 godina, nego dva puta u poslednjih 12 godina, i jos dva puta u medjuvremenu smo bili na pragu (Artmedija, BATE) te iste lige sampiona!!! Tu nema govora o nekoj velikoj sreci - DA SE NE LAZEMO!!!

5. Svi vrlo dobro znamo koja sorta primecuje Leove udarce, i ko kenja o tome neprestano!!!!

Ovaj je clan foruma vec 5 godina, i nije skupio ni 5 postova za to vreme, nego se sada raspricao i nasladjuje se kada je otisao glavni jebac ciganke.

Ajde sad lepo priznaj sta si i samobanuj se momentalno.
 

born2shine

Fin neki dečko
Учлањен(а)
04.04.2010
Порука
2.875
Reaction score
211
Локација
:-)
Nije stvar u tome sto je otisao, nego kako je otisao. Pre 5 dana je izjavio da ima spreman plan za sledecu sezonu, a onda opaaaaaaaaaaaaa....

Manite te price da ce primati 75.000e mesecno, to su ciste gluposti. Evo primera plata selektora, i to nakon sto se reprezentacija kvalifikovala na Euro, pre toga su bile dosta manje. 800k godisnje plus bonusi nije sigurno, mozda ce biti 800k ako osvoji sve titule, plus dodje do 1/8 finala LE, a sledece godine ispadne iz grupa LS kao treceplasirani i dodje do 1/4 finala LE.

20170601149629813171209.png

Ja kad pogledam listu/tabelu na sajtu ispod, 800k godišnje izgleda sasvim realno.

André Dias | 02.08.2016. | financefootball.com:
Top 20 Highest Paid Coaches in Europe 2016-2017
 

PFC_4ever

Grobarčina
Учлањен(а)
22.10.2007
Порука
1.812
Reaction score
1.081
Da, znam ranije kada je pominjan Filipović u kontekstu da loše radi posao. Nisam obraćao pažnju na to, ali sećam se kada se opet vratio u klub (ili, nije odlazio a ovaj drugi put opet bio glavni kondicioni) ta sezona je bila užasna, igrači nisu mogli da izdrže tempo igre u evropskim utakmicama.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top