Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Zimska Radio Mileva 2017

Статус
Затворена за писање одговора.

njacke

Grobarčina
Учлањен(а)
21.10.2009
Порука
2.173
Reaction score
2.375
Ja cu se suzdrzati samo kad bude isao po Badnjak.
 

Virke

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2016
Порука
1.546
Reaction score
836
I posle svakog prelaznog roka vraćamo se na isto. Nema više te euforije, a nema više ni novih upisa, probude se neki članovi koji nisu pisali dugo, a neki iskoče kao bombaši samoubice, ali nažalost ili na sreću posle se sve vrati na staro.
Jebiga ja sam još u dilemi da li sam ja glodar, ili da li je Partizan pederski klub? Znam ja da mnogi misle da papar ili sada Instagram Facebook ili ostale socijalne mreže trpe svaša, ali i zavisi i kod koga. Na primer pantić bi ako bi to rekao Zec opravdao i pedofila, ja ne bih mogao. Nego da se vratim na moju dilemu koja me muči već bogami dosta vremena. A ona glasi da li sam ja glodar? Kakvo je moje grobarstvo ako ja sutra slavim gol čoveka koji me je nazivao svakakvim imenima, kome je do juče bio san da slavi titulu ispod "zvezdinog" severa, sa sve šajkačom i Dražom kao kultom ličnosti pa sa Kebom posle u kafani. Da bi mu za samo 48 sati san postao da istrči na stadion JNA i da igra za Partizan. Čak je i on odbio daleko unosniju ponudu iz Rusije, i prihvatio ponudu Partizana koja je mizerna, jer mu je odjednom san da bude glodar i igra u pederskom klubu? A ha, može biti, kod nekoga, ali teško kod mene. I tako razmišljam ja o svojoj dilemi koja me bogami baš kopka. A to je kuda ide grobarstvo? Da li ja sada da kažem nešto Terziću? Jer on samo za 48 sati može postati gospodin Terzić koji zna šta da se radi u kojoj situaciji, koji zna kako da se smanji dug, pa ako smanji dug mene briga šro je on radio sve protiv moga kluba što je hteo da ga ugasi, što hoće da mu otme titule, to bi rekli naravno REALNI Grobari. Ja kao "glodar" sam baš u velikoj nedoumici? Da li više da mrzim cigane? Zašto da ga mrzim kada ću mu se možda sutra radovati? Imali razloga da mrzim fašistički klub Crvenu zvedzu? Kada njeno dresirsno kopile koje dresirano po svemi onome što mrzim i prezirem obuče ovaj dres? Naravno reći REALNI Grobari, ma pusti to važno je da gine za dres? Možda su gospoda realni u puavu a ja kao pripadnik "glodara" sam u teškoj zabludi? Da li sada da se obratim presedniku sa gospodine presedniče ili pederčino poremećena. Jer iako on ponekad ugasi po koju sekciju JSD Partizan, čisto iz zabave(realni) ili iz mržnje( kako ja mislim kao "glodar") ipak je on dao KK Partizan ili FK Partizan nekog sponzora. Iako je u fašistički klub sipao 10 puta više, ali i tu mrvicu koju je dao ipak je dao. Možda i nije loš, jer veći ciganin nije od našega novog centrafora Ožegovića?
Da li sada i ja da uzmem majicu "Pravda za Uroša"? U velikoj sam dilemi!
Izvinjavam se svima, ovo je jedna dilema nerealnog "glodara" , kako nastaviti svoj "glodarski" život, i da li je baš pederski klub Partizan, ono što je nekada bio i ono što sam ja kao "glodar" bar želeo da bude. Čestitam svim "realnim" Grobarima na novoga člana, nadam se da će vas posrećiti i još veće ciganin od ovoga, možda recimo Filip Stojković, on mi ovako izgleda baš kao da mu bude cimer. Nadam se da ću ja kao nerealan "glodar" razrešiti svoju dilemu, a možda i nikada neću.

Svaka čast za tekst.
Tek krenuo da čitam tri strane napisane od sinoć, i kad sam ovo video morao sam da citiram i da ti čestitam, pa ću da nastavim da čitam ostalo. Potpuno realan opis situacije...
 

nimante

Grobarčina
Учлањен(а)
18.05.2010
Порука
2.337
Reaction score
3.302
Локација
Istok O
To sam i ja hteo da kažem. Ako neko planira da zviždi, neka sedne dalje od mene, premator sam za šamaranje.

Ne znam za koju je temu, verovatno za ovu jer je u vezi sa predstavljanjem igrača - javili se borci za slobodno novinarstvo i protivnici cenzure:

http://sport.blic.rs/fudbal/domaci-...na-presao-granicu-urednik-ivica-iliev/g1x551w

Mršu pičku materinu, pred Vučićem su vam svima jaja kao lešnici, sad odjednom svi postali nelsoni mendele.
 
Последња измена:

Al_Bundy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.003
Reaction score
3.235
Локација
Prijedor
Svjedoci smo današnjeg mentalnog sklopa većine fudbalera, još taj bućkuriš pomiješan sa mladalačkim bubicama i upitnim koeficijentom inteligencije predstavlja inicijalnu kapislu za fejsbuk, tviter, instagram ispade mladih ''zvjezdica''. Međutim da li je potrebno spuštati se na taj nivo i zamjerati igraču njegovu nezrelost i te ispade želeći mu sve najgore, da ne nabrajam sad, ja mislim da ne. Ono što je učinjeno, učinjeno je, prešao je kod nas i vrijednovaću ga samo preko onoga učinjenog na terenu, a ako neko treba da snosi odgovornost njegovog dovođenja, i ne daj bože, njegovog sportskog neuspjeha, to je isključivo Ivica Iliev.
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.244
Reaction score
2.825
...Ivica do sada nije grešio, tvrdoglav je kao mazga, ta njegova tvrdoglavost nam je donela titulu prošle sezone.

Htio sam ti odgovoriti i ja, ali me pretekao kolega.

Nemojmo preterivati sa Ivicinom bezgresnoscu. Prvo je promašio sa trenerom. Pa je na leto promašio sa Djurdjicem i Radovićem. Pa smo ispali iz evrope odmah. Titulu bih ipak više pripisao Nikolicu, ali eto nek Ivici ide zasluga da je njega doveo.

Svakako da deluje ambicioznije, aktivnije, pompezno, namunjenije od Nadja, Krstajica, ne znam vise ni ko nam je bio sportski ovih godina. Ali sad bas da je bezgrešan, ne preterujmo. I da nas mane sa vucicevskim medijskim nastupima.

A Nikolic je, koliko znam, insistirao na dovodjenju Djurdjevica, ne Ivica. I molim vas, nemojte njegov nastup porediti sa Duletovim konferencijama. Ima jos pure da pojede, sto bi rekle babe.


Jbt, na kog Alena mislite? Je l' sam ja pao s Marsa pa mi je cudno sto neko zali za Alenom Stevanovicem? Pa covek kad god je igrao bio je kao mrtvak na terenu, vecito neko petljanje, nista knkretno, uz mozda 3,4 dobre partije... za dve godine to je malo.

Za Alena mi je krivo jer je taman kad je poceo igrati dobro, zadobio tu povredu. Da je tako nastavio jos bismo nesto i zaradili, ovako, nije bas da zalim za njim, ali mislim da bi dobro dosao za lijevo krilo. Ovako bi mozda najbolje bilo u sredinu staviti Tosica, Jankovica i Sumu i nek se sva trojica mijenjaju po pozicijama tokom utakmice. Ne znam je li to izvodjlivo, ali ionako upadaju u sredinu pa mogu i krila zamjenti strane i tome slicno...


Trebalo je da mu na dresu, kad vec se nije izvinio (iako su i on i Ivica skocili da kazu kako je prvo igrao u Partizanu sto mi je tek bilo smijesno), stave #51 a ispod Glodar. P. S. Ne salim se.
 

Virke

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2016
Порука
1.546
Reaction score
836
E moj prijatelju, prva stvar koju treba naučiti kada su igrači i menadžerske igre u pitanju je da na klipovima i Stole Piksi iz Kneza izgleda kao Mesi u top formi. :D

Što ja više gledam klipove Solomona, sve se više pitam kako to da ga nije ugrabio neki PSŽ umesto našeg "mučenog" SD-a.

Naravno, sve znam, ali može da se vidi da je brz, da zna sa loptom, da je jak u duelima...
To su činjenice, e sad, uvek može da se desi da uđe i da 10 lopti protivniku u noge za 15 minuta :D ali vidi se da ima potencijala tu, i da može da bude koristan.
Hrvatska i naša liga su slične, a on igrao u slabijim klubovima, koji se orijentišu na defanzivu pre svega, i mogao bi kod nas da pokaže nešto više...
 

Maestro

Super Moderator
Учлањен(а)
25.09.2007
Порука
8.074
Reaction score
8.380
Локација
Crno bela Srbija nesloga je ubija
...Ivica do sada nije grešio, tvrdoglav je kao mazga, ta njegova tvrdoglavost nam je donela titulu prošle sezone. Imamo odličan (ne savršen) prelazni rok. Dobili smo jebenog super stara Banbija Tošića, zakrpili, nadam se, levu stranu, stigao je štoper, a i napadač se po fudbalskim kvalitetima može nazvati korektnim pojačanjem (ako zanemarimo da je govno od čoveka :)).

O jeste gresio, i te kako.
Imao je promasaja tj.igrace koji se nisu pokazali kako se oceivalo (iako tu ima olaksavajucu okolnost, sto su Djurdjic i Radovic recimo, dosli sa stvarno velikim renomeom i dobrom karijerom iza sebe i niko nije mogo da kaze u trenutku dovodjenja, da su promasaji i da ce proci onako neslavno), imao je inacenja neka kao npr. sa Cirkovicem i odlaganje dovodjenja ljudske zamene za njega. Ista stvar i sa Kljajicem. Ispustanje da dovede Momcilovica na poziciji levog beka, zbog cega sada se patimo sa Mileticem.

Velika greska je sto nije ranije probao da utopi nekome Jevtovica, siguran sam da bi uspeo. A ne, setio se zadnja 3 dana da se razleti i pojuri im angazman... zbog toga smo izvisili za Zdjelara. Direktno u vezi sa time je i Raca Petrovic... imao bi vremena da duze rpegovara i pronadje neko resenje, neke rate za transfer, pozajmica uz otkup, nemam pojma sta sve...

I naravno, greska koja se ponavlja i ponavljace se, tajming dovodjenja igraca. To mora da se menja, i zajedno sa tim i stanje igraca koji dolaze, kako se ne bi desavalo da platis igraca 1,6 mil a on ne moze da potrci i izdrzi na terenu ni 20 minuta.
 
Последња измена:

grobar-do-groba

Mrzitelj zvezdizma
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
3.960
Reaction score
4.434
Локација
Uz Partizan i dobar gitarski rif!!!
Doktore opet pakuješ slučaj :D

Znaci pitanje glasi ako da gol u derbiju, jer ostajete pri svom da jebete majku cigansku, ako je tako respect za vas, svako misljenje cenim, ako vam postane dobar odjednom pitanje je sta ste vi i cemu ova prica o ciganima i toliko pljuvanje, ako je poenta samo kako ce odigrati?

Evo ja kao koji je prozvan, da ti odgovorim. Ja ću da ga mrzim taman da bude najbolji strelac LE. Ja da prestanem da pratim Partizan radi jednog ciganskog govna neću. Uvek cu biti protiv njega, kao i što sam i protiv Pantića. Hiljadu golova ožegović da da, ja ću biti protiv njega i on će za mene uvek biti GOVNO. Dao ga on ciganima ili Milanu u polufinalu za mene će biti isto cigansko govno.
Jebiga šta cu kada sam nerealni "glodar"
 

nimante

Grobarčina
Учлањен(а)
18.05.2010
Порука
2.337
Reaction score
3.302
Локација
Istok O
O jeste gresio, i te kako.
Imao je promasaja tj.igrace koji se nisu pokazali kako se oceivalo (iako tu ima olaksavajucu okolnost, sto su Djurdjic i Radovic recimo, dosli sa stvarno velikim renomeom i dobrom karijerom iza sebe i niko nije mogo da kaze u trenutku dovodjenja, da su promasaji i da ce proci onako neslavno), imao je inacenja neka kao npr. sa Cirkovicem i odlaganje dovodjenja ljudske zamene za njega. Ista stvar i sa Kljajicem. Ispustanje da dovede Momcilovica na poziciji levog beka, zbog cega sada se patimo sa Mileticem.

Velika greska je sto nije ranije probao da utopi nekome Jevtovica, siguran sam da bi uspeo. A ne, setio se zadnja 3 dana da se razleti i pojuri im angazman... zbog toga smo izvisili za Zdjelara. Direktno u vezi sa time je i Raca Petrovic... imao bi vremena da duze rpegovara i pronadje neko resenje, neke rate za transfer, pozajmica uz otkup, nemam pojma sta sve...

I naravno, greska koja se ponavlja i ponavljace se, tajming dovodjenja igraca. To mora da se menja, i zajedno sa tim i stanje igraca koji dolaze, kako se ne bi desavalo da platis igraca 1,6 mil a on ne moze da potrci i izdrzi na terenu ni 20 minuta.

Dobro, preterao sam kad kažem "nije grešio", više mislim da generalno gledano nije grešio - nije imao neke idiotske ispade kakve godinama unazad viđamo, recimo, u komšiluku. Oni to sebi mogu da priušte, jer curi kinta sa svih strana. Da je Ivica radio kao Tvorza i lažni grof, mi bismo sad bili tamo gde je Vojvodina.

Što se tiče tajminga, očito se ne može dovesti mnogo toga pre ulaska u grupnu fazu nečega. Ne bi ni Bambi došao da nismo ušli u LE, ovaj Mitrović takođe, itd. Došao bi samo Ožegović. :D

Mene užasno nervira što nemamo skockan tim za početak priprema, ali više ni ne maštam da će se to promeniti. Realno, tu je Ivicina krivica najmanja.
 

MladenGPG

Grobarčina
Учлањен(а)
24.04.2008
Порука
2.538
Reaction score
41
Pa da li postoji uopšte neko ko je bezgrešan u bilo kojem poslu, a da ne pričam u ovome što radi Ivica.
Ne treba da idemo nešto dalje i gledamo šta se radi po Evropi. Dovoljno je da pogledamo u naše dvorište i razmislimo šta su uradili prethodnici na mjestu Ilieva.
Griješilo se i u prethodnim prelaznim rokovima, griješiće se vjerovatno i u ovom, pa i u narednim i to jednostavno tako mora. Bogati klubovi pogriješe za igrača od X miliona, a ne da ovi naši pogriješe.
Problem je samo u tome što se KRADE.
Svi smo svjedoci da se ranije dešavalo da prodamo mnogo igrača, pa dovedemo "mačku u džaku" ili možda i nikog ne dovedemo na pojedine pozicije.
Ali izgleda da ljudi zaboravljaju ili jednostavno smatraju da je ovo loš prelazni rok.
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.778
Reaction score
55.509
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Mnogo veci problem od Ozegovica, su objektivni fudbalski zaljubljenici grobari.
Na svaku generaciju cigansture veze se par tzv grobara koji su odusevljeni jer je zaboga odlican.
Zanima ih samo fudbalski kvalitet itd.
Pa ja da razmisljam i jednom svojom vijugom racionalno za Partizan ne bi navijao. Nista tu racionalno i pametno ne postoji.
Ovde ljudi tolko zavole te janjicare bivse cigane ili kako vec da je Stojkovic u prethodnom mandatu imao partije kada je dobijao najvise glasova, kada protivnik u jsl pola nije presao, sa opravdanjem "to je Stojke organizovao odbranu".
Sada su ljudi potpali pod uticaj onog ciganskog "klark kenta" sa onom seljackom brojanicom oko vrata da nas je Stojkovic uveo u LS iako smo strpali 4 gola u gostima.
Daleko od toga da nipodastavam njegove zasluge i realno za nas je uvek branio odlicno, ali funkcionalno pismeni ce razumeti poentu.
A poenta je da postoje navijaci partizana koji su navijaci partizana slucajno, zbog nekog u familiji, jer su gledali neku utakmicu na tvu itd.
Funkcionalno su cigani.
Tako i razmisljaju, prodali bi veru za veceru, primili bi najcrnjeg cigana, onog beka Stojkovica bi docekali kao Kafua, samo da je cigan i da zna da sutne loptu.
Na ovom forumu je neko pustio buvu da ce pre par godina doci zena ti je kurva Lazetic.
Pola foruma se odusevilo ovom genijalnoscu. Ti bi sutra gutalo ciganski kurac za 3 boda u ligi evrope.
To je potpuno promaseno razmisljanje, navijanje za Partizan nema veze sa rezultatima, nema veze s uspesima, to je stvar nacina razmisljanja, ali u poslednje vreme valjda raspadom ex ju nakotilo se funkcionalnih cigana koji su navijaci Partizana. Mi smo milan oni su inter, ili je obrnuto, isti kurac.
Nije problem u Ozegovicu, nego u tome. On ce doci i proci, oni ce se nakotiti.
 

vukMKD

Grobar
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
599
Reaction score
785
Локација
Tamo gde vecno sunce sja...
Nemojmo preterivati sa Ivicinom bezgresnoscu. Prvo je promašio sa trenerom. Pa je na leto promašio sa Djurdjicem i Radovićem. Pa smo ispali iz evrope odmah. Titulu bih ipak više pripisao Nikolicu, ali eto nek Ivici ide zasluga da je njega doveo.

Svakako da deluje ambicioznije, aktivnije, pompezno, namunjenije od Nadja, Krstajica, ne znam vise ni ko nam je bio sportski ovih godina. Ali sad bas da je bezgrešan, ne preterujmo. I da nas mane sa vucicevskim medijskim nastupima.

Vrlo tendenciozan i neobjektivan post.

Hteli ste da besite Ilieva ukoliko ne dovede Djurdjica i Radovica, a, sada njih uzimate za primer kako bi nam objasnili da on zapravo i nije neki S.D.

Za Ivana Tomic, niko od nas nema pojma kakav bi trener postao da nismo bili do bola baksuzni ptotiv Zaglebje.

Da nije Ivica zestoko instistirao na Markov dolazak, i da nije garantirao za njega, isto kao sada za Ozegovica, ovaj ne bi se vratio kod nas sigurno u narednih deset godina.
Da ne pricam o tome da je nakon njegovog dolaska i poraza od vojvidine, bukvalno smo bez nikakvu igru, a zahvaljujuci Leonarda, poceli da pobedjujemo u seriji.
Da je Tomic imao spremnog Lea, sto puta da smo igrali protiv Poljaka ne bi ispali.
I uopste ne zelim da sporim ulogu Nikolica za proslogodisnji uspeh, naprotiv, obavio je lavovski deo posla, i hvala mu na tome.
Tako da, najzasluzniji za titulu su i Iviaca i Marko, Leo, Djuka... Znaci vise njih, ali ipak arhitekta tog tima je Iliev, i nije u redu da to neko spori.
A, da li je bezgresan je suvisno pitanje, pa, ne pricamo o Bogovima, vec o smrtnim ljudima.

Takodje je van pameti da se vredja zbog jucerasnjeg presa, pa, ako ste se odusevljavali Duletu kada je novinarima jebao mater, zasto sada saljete Ilieva na lecenje? Ovaj bar nije jos poceo da davi sopstvene igrace. :D

Gorane Tomicu. Apsolutno si u pravu kada kazes da ti nije mesto na ovom forumu, pa, ti delujes kao Sokrata u odnosu na sve ostale diskutante, a opet 99% njih te ne razumeju i pored tvoju elekventnost i mudrost. Ali ipak, molim te pisi i dalje.

Takodje svaka cast za Milan Vozdovac. Decko pise jednom godisnje, ali i to je dovoljno da bude zapamcen, i da bude jedan od najboljih clanova.

Sto se samog prelaznog roka tice, ja sam zadovoljan, i pored odlaska nekih igraca. Jedino ostaje zal sto nismo doveli Racu ili Zdjelara, u tom slucaju bio bi to perfektan P.R.

:napred Partizan
 

Giller1984

Grobar
Учлањен(а)
08.06.2017
Порука
326
Reaction score
67
Ooo kako prazna i nepotrebna rasprava, Ozegovic je lik koji je klasican debil, on je samo debil ni manje ni vise od toga, necu mu se radovati, necu ga slaviti, nisam zeleo da dodje, nadacu se da se Djole nametne, al necu ni plakati od tuge ako da poneki gol. Nikad mi nece biti ljubimac, niti cu ga gledati kao ostale, al brate ne mrzim ga, ne moze Ozegovic, jedna prazna glava, da me uvredi, niti Terzic, niti bilo ko od njih, od iskompleksiranih sektasa. To su bre govna, njima je sve jedno koje su boje, da se ja pitam nikad blizu ne bi prisli, al ko ih bre jebe. Ozegovicu ce cigani doci glave, on je najebao. Niko vise ne moze ocima da ga vidi, on ce debelo platiti za svoju praznu glavu, ali mene takav lik ne moze da uvredi, nikada.
 

Dr Mo

Forumski derviš
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
7.504
Reaction score
23.288
Локација
U zemlji cigana i realnih debila
Ti novinari kojima je Dule jebavao mater su iz iste kategorije kao i onaj sto ga je Ivica predstavljao, a i ti novinari sada eksluzivno objavljuju vesti iz Partizana.

Ivica tu predstavu nek prodaje nekom drugom.

Da, ja ga nisam ni pljuvao sto je galamio na njih, jer mi je to bila samo losa gluma, da ne bude zabune.
 
Последња измена:

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.262
Prodje i ovaj prelazni rok bez Tshabalale :(
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top