Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Zimski prelazni rok (Radio Mileva)

Статус
Затворена за писање одговора.

nasa stvar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
1.121
Reaction score
2.498
Локација
JNA
Odlična odluka je ostanak Sume.Mora da se pokuša napad na titulu ove sezone ako ne onda sledeće sezone titula mora biti prioritet a cigane poslati u kup konfederacija.
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd
:)
Ne bas na lekovima, al nesto mora da se uzme...
Kamo lepe srece da sam ja samo u velikoj zabludi i da sam samo tvrdoglav...
Ozbiljne ekipe ne zavise od igraca koji igra svaku petu utakmicu kako valja, a i na njoj igra samo 10 od 90 min...
Mi nismo ozbiljna ekipa i zato se desava i alkmar i napredak i gomila izgubljenih bodova...
Niti jedna ozbiljna ekipa nema u svom timu tog nekog "poluspica", koji ne moze da igra nista drugo sem da stoji iza spica, koji ne igra odbranu, koji je igrac manje kad nemamo posed...
Mora da su blesavi i bajern i liverpul i mancester siti i juventus i real i barselona i svi ostali pa nemaju takvog nekog poluspica u svom sastavu...

"Iskuliraj brate, popij pivo."Znaš iz kog filma je.

Suma je neko ko donosi razliku i tu pogledaj učinak i ne samo učinak nego pristup. Da, nekad potroši lopte, ali s druge strane ima sve što nam treba napred.
 
  • Like
Reactions: BaX

bonaventura

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
2.579
Reaction score
4.000
Suma se uklapa u ovaj sistem igre u Partizanu i igra na svojoj poziciji iza napadaca gdje moze da daje najveci doprinos. Igrat ce dobro dok je Savo trener, tu nema dileme. Posto senjor Djukic nije mogao da uvidi neke stvari Suma je 2 godine propadao. Tacnije Djukic nije mogao da napravi kompromis u svom sistemu igre jer su mu Tavamba i cigojner ozegovic za koga je garantovano morali igrati, pa mu je Suma jedino mogao igrati na krilu gdje je njegov doprinos minimalan. Da smo onog ljeta prodali Tavambu a ne Djurdjevica moglo bi se drugacije igrati, prakticno malo sporija verzija ovog fudbala sto igramo sada.
 

alboy75

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.128
Reaction score
2.584
Локација
svuda gde je PARTIZAN
Ucinak, donosi razliku... a mi se "tucemo" u pingpong ligi za drugo mesto...
Voleo bih da vidim uporedni ucinak njegov sa nekim slicnim ofanzivcima iz nekog evropskog tima...
Ovo sto danas vidosmo ovde je da mu je ucinak u evropi dosta bolji nego u domacoj ligi, pa jel su to ovdasnji klubovi bolji od evropskih?
3, 4 utakmice u evropi ok, i gol ciganima je premalo. On bi morao na bar 3 utakmice od 5 da napravi jasnu razliku, ako vec ne igra bez lopte, a 1 ili 2 koliko on odigra, i to mozda, je previse slab doprinos, zato smo na tabeli tu gde jesmo, jbga...
 

Grave

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.058
Reaction score
7.936
Ne bunim se što ostaje, ali mu fali kako kaže kolega gore kontinuitet.
Mislim da su igre iz ove sezone njegov maksimum.
Maksimum ne maksimum to je jedini igrač u Partizanu koji može za manje od dve sekunde primiti loptu okrenuti se i nastaviti ka protivničkom golu.
To je nešto što skoro svaki ofanzivni igrač u jačim klubovima zna da uradi ,i nije za neko divljenje ako neko to zna uraditi
Ali osim Natka,Tošića i Asana svima ostalima je potrebna večnost da umire loptu pri prijemu.
A od tog trojca Tošić šalje lopte ka svom golu.
Ako nam ne trebaju takvi igrači kao Suma....pa kakvi nam dođavola trebaju za organizaciju napada?
 

markic

Grobarčina
Учлањен(а)
20.03.2007
Порука
2.947
Reaction score
1.196
Желео бих само да поздравим продужетак уговора Суми, иако сам на почетку ове теме рекао да мислим да би било боље да га продамо на зиму. У случају да и даље имамо намеру да га продамо, ово ће нам омогућити да тражимо већу цену за откуп уговора, али чак и ако Саво намерава да га задржи, овај потез показује да човек у глави има неки систем, што је свакако добро. Мислим да је до сада показао да има има квалитет за тренера и да треба имати поверења у његове идеје. Ако Саво мисли да му је потребан у сваком смислу (и позитивном и негативном) непредвидиви Сума, ја дижем руку "за".
Пишем ово, јер ми је у суштини пун курац мењања читавог тима из сезоне у сезону. Ако идућу сезону почнемо са 4-5 играча који су били кључни и ове сезоне (нпр. Сума, Садик, Натхо, Здјелар и Лазар), ја сам задовољан, јер, као што рекох, то говори о постојању неког система и идеје, што је за нас врло неуобичајено.

Ако случајно продамо Сашу Здјелара, увек можемо ту да пробамо да доведемо другог Сашу....кхм..Марковића...и онда ћемо да шуримо :D
 

Mister 10

Grobar
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
543
Reaction score
1.903
Sad treba pametno odraditi prelazni rok. Lutovcu dati sansu na desnom beku,sinoc je bio odlican,ima brzinu,ima centarsut,ako malo popravi defanzivu eto top desnog beka za nas i to domaceg. Pa nek se rotiraju on i Cela.
Dovesti sad top stopera,Pavlovic ide za 6 meseci,Ostojic mladji nece biti,Vujacic i Dinga ne znamo koliko mogu i dal mogu nesto,sad moramo da pripremimo teren. Rajkovica ako bi doveli za dzabe sad bilo bi vrhunski.
Zadnjeg veznog dovesti obavezno,brzog,radilicu neku,tipa Everton,izrazito defanzivnog. Smiljanicu se zahvaliti na saradnji.
Desna krila Lazar Markovic i Lakcevic,leva krila Asano i Fica Stevanovic,ofanzivni vezni Suma i Lazar Pavlovic(ako popravi voljni momenat),tu smo dobro popunjeni. Dovesti dobrog napadaca kao zamenu za Sadika. Ako ima jos neki mladi,talentovan i dobar igrac u ligi dovesti to bez obzira koju poziciju igra i to je to. 4 dobra igraca dovedemo sad na ovo sto imamo i vec smo osetno jaci. Posle na leto samo popunimo rupe ako neko bude prodat i vidimo do tada dal nam skripi jos negde i na konju smo.
Najgore sto mozemo sada da uradimo je da dovedemo na kilo 7/8 igraca iz lige od kojih ce mozda 1 da valja.
 

Al_Bundy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.003
Reaction score
3.235
Локација
Prijedor
Ja bih Lazara Pavlovića poslao negdje na pozajmicu da nakupi utakmica, malo ojača i uhvati ritam, pa tek onda dao šansu da se dokazuje u Partizanu. Vidi se iz aviona da mu treba još dosta utakmica da sazri dovoljno za prvi tim Partizana, a da se radi o velikom talentu, to sigurno.
 

ajax00

Grobar
Учлањен(а)
12.04.2009
Порука
769
Reaction score
1.885

SpejsNigrutin

Makedonče
Уредник
Учлањен(а)
19.04.2007
Порука
7.741
Reaction score
12.816
Локација
Nedodjija
Ja prvo pomislio kad smo pre kupili i prodali Markovica, zar nije on povredjen :D

E Sveto, Sveto..
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top