Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Evrokup 2021/22.

Статус
Затворена за писање одговора.
Учлањен(а)
04.07.2021
Порука
324
Reaction score
709
Локација
Jugoslavije
Mozemo mi i nedelju dana ranije da odemo u Badaloni, ali rezultata biti nece.
Izgubili smo od TT i Andoru i sad cemo kao da se vadimo i igramo za prvo mesto kod ekipe koja je favorit za osvajanje Evrokupa.
Gledao sam dosta njihove utakmice, jezivo su jaki, nemaju bukvalno slabu tacku Bassas, Ribas, Vives, Tomic, Pol, Brodzianski, Feliz, a i mladi igraci su jako talentovani Parra i Birgander, na sve to odlicno vodjeni od Durana.
Neku kletvu imamo vec godinama i najcesce gubimo ovakve utakmice koji spadaju u kategoriju "biti ili ne biti" ili "mec sezone".
Sto kaze Zeljko, trebamo odigrati mec sezone kako bi bili konkurentni za pobedu, gotovo bez gresaka 40 minuta, a mislim da ovaj mlad tim to ne moze u ovom trenutku, daj boze da gresim i da ovaj moj pesimizam se pretoci u najbitniju pobedu do sada u sezoni i pobeda koja ce znaciti vrlo verovatno prvu poziciju u grupi.
Dobili smo Virtus u gostima. Možemo i ove. Slabiji su od Virusa ipak. Ključni igrač je bio Zagorac. I Volden je dao dosta tada. U Španiji su ove godine treća ili četvrta ekipa. Imaju SUV kvalitet ali mi smo bolja, moguće i skuplja ekipa. Partizan igra dobro kada ima vremena da se spremi za utakmicu. Ja sam optimista. A ako izgubimo i ako ne odemo u evroligu jebe mi se. Prosto uživam u gledanju ovakvog Partizana koga svi protivnici poštuju. Prija to. Jedino šta bih voleo je da osvojimo evroligu. Ili makar igramo f4. A da ucestvujemo čisto da bi učestvovali i budemo 17 stvarno me ne impresionira. Željko želi da proba da napadne evroligu. Kroz dve do tri godine. Ako uspe biće dobro. Sa talentovanim igračima ima nekih šansi, zato se i opredelio za ovaj projekt mladosti. Pa da probamo...
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.935
Reaction score
7.914
Spalding svaka cast za opis mog komentara ili lika, tako je i uvek bilo, ja u glavi psiholoski kad su neizvesne i tvrde utakmice se spremam za poraz, jer ja mnogo tesko podnosim poraze naseg tima, makar to bio i prijateljski mec, dok je ovaj veceras od krucijalne vaznosti.

Kako se utakmica blizi, ja sam sve optimisticniji, iako negde duboko u sebi znam da dajem laznu nadu.

Ja se necu sloziti da je Virtus bolji tim od Huventuda, pa cak ni po imenima, totalno su drugaciji, Virtus igra "run and gun" brzu kosarku, neobaveznu, dok Huventud igra pretezno na poen manje i su jedna od boljih odbrana.

Mi smo od "ozbiljnih" protivnika dobili njih na misice kod kuce, futuru i moze se reci u Pariz na strani, ostalo smo sve gubili Andora, TT, Lokomotiv, limenke, CedOl kod kuce itd.

@Ivanradovanovic

Druze meni nije svejedno da li igramo Evroligu ili ne, jer preko glave mi je da se mi macujemo sa Basaksehir, Ludwinsburg, Sljonsk, Trento itd.

Ovaj tim je u rangu, ako ne i veci od Reala, Panatinaikosa, Makabija itd.
 

Milos

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
1.327
Reaction score
2.969
Локација
Kragujevac
Huventud kada hoće, može stvarati lepo da zaključa koš, opet se vraćam kako su jednu od najboljih ekipa u Evropi , Madrid stavili na ozbiljne muke.

Ja se nadam da ćemo biti konkurentni ceo meč , eto to nisu nadam se prevelika očekivanja.
 

Luka-70-

Puni kučku
Учлањен(а)
04.08.2011
Порука
1.999
Reaction score
7.610
Локација
Od bloka mog do hrama tog..
Ja najvise volim situacije kada smo mi unapred otpisani, kao sto je sada slucaj. Imamo dosta talenta koji nije isplivao na povrsinu. Da li ce isplivati bas danas, to ne znam, ali ocekujem egal utakmicu do kraja, gde cemo na krilima Kuruca izvojevati pobedu. Bilo kako bilo, jedva cekam utakmicu.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.801
Reaction score
29.764
Локација
Beograd

MikiBL

Grobar
Учлањен(а)
09.07.2021
Порука
366
Reaction score
977
Локација
Banja Luka
I ne samo Kuruksu.
Ako se već u startu napada otvori za šut, ne komplikovati, rijetko poslije bude lakša realizacija.
Uz to ofanzivni skok za novi pokušaj.
Što manje im dati otvorenih trojki.

Iskreno,teško je biti optimista, baš su jaki a mi smo još u razvoju.
Razuvjerite me (nas) i obradujte! Neizmjerno!
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.801
Reaction score
29.764
Локација
Beograd
Оно јес...мада се човек зове Куруцс. Родионс.
Ко бре у развоју, Пантер, Ледеј, Лесор? А ови наши ,,мали,, сви по два и по метра висине и 100 и кусур кила тежине - ђе ћеш више од тога да се развијају?
Штоно кажу, доста им је вала и толико. Да је више не би ваљало.
Урнисаћемо вечерас ове тамо. :D
Ђе ћеш бициклом на Русију?!
Само још да видимо ко ће бит бицикло а ко Русија.
Ал нема везе и да не буде вечерас.
Биће.

:šal
 

rus

Grobarčina
Учлањен(а)
22.11.2007
Порука
1.409
Reaction score
4.463
dobijamo samo ako nas bude hteo sut i ako budemo igrali odbranu, nista ne ocekujem, nadam se naravno...
 

cvetkobre

Grobarčina
Учлањен(а)
06.09.2007
Порука
1.647
Reaction score
4.722
Dule je voleo ove underdog varijante, Zoc voli formalno da osvoji parket na svakom cm kvadratnom, sa svojih 150 akcija koje ni deep blue ne konta sve odjednom.
Istorija KKP je hronologija eksplozija talenata, koji su na nase oci i na stetu protivnika bas u ovakvim utakmicama postajali igraci.
Pa jebote, secam se da sam pizdeo kad pustise Samardijskog svojevremeno zbog dva kubika sirove gradje po imenu Pekovic. Kad ono medjutim, jbg.
Konkurs je otvoren i veceras i do kraja sezone.
Ne tipujem ni na koga, ocekujem od svih.
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Spalding svaka cast za opis mog komentara ili lika

Nije bilo teško - ISTI SMO POTPUNO. Razlikujemo se samo po tome što se ja ujedem za prst pa ne napišem nešto što bi zapravo išlo na nož, jer prvo, i sam znam da ne mislim tako kao što bih napisao, a drugo, nije od pomoći nikome, posebno ne ekipi. Razlikujemo se samo po strpljenju da se prećuti.

I nekako sam iskreniji prema sebi od tebe. Recimo, ako vrujem u pobedu /a verujem/ teško sebe radi smirivanja živaca mogu da "ubedim" da "nemamo šanse", onako "objektivno" - mada pokušavam, zato sam te i provalio :D

Imamo ovde i drugi pristup. Kažeš "ne očekujem ništa ALI" i onda iza ALI nabrajaš sve razloge zašto bi /ipak/ mogli da dobijemo tekmu a tih razloga mi je nekako uvek više od onih drugih :D

I sad kurac moj "ne očekujemo ništa", očekuješ uvek ali niko nije budala to da napiše :buhaha Košarka je zajebana igra. Mi smo kroz istoriju pravili rezultate tako što smo POBEĐIVALI BOLJE od sebe. Uvek to očekujem kada je košarka u pitanju i NIKADA to ne očekujem kada je fudbal u pitanju. U košarci 00:02 sekunde znače pobedu ili poraz. U takvoj situaciji nikada ne znaš na šta će da izađe.

Ono što mi sada imamo /a u ovom posnom periodu smo imali i sa Trinkijerijem/ jeste TAKMIČENJE, otvoreno i istinsko za nekakav trofej i povratak u elitu. I ne spadam u one kojima EL nije važna! VAŽNA JE! To je Partizanova kuća i merilo vrednosti, tamo treba da se vratimo jer je to naše prirodno mesto i po istoriji i po tradiciji a danas konačno i po kvalitetu.

Ne samo da je to VAŽNO, to je za PARTIZAN presudno pitanje - Biti na svom mestu! Sve drugo je "voda do grla" ili "slaba uteha" samo što treba biti mudonja i to priznati. Nas je BOG pogledao da se ŽELJKO OBRADOVIĆ vratio jer je on zapravo jedina garancija da se zaista takmičimo i da nismo ikebana.

Što se tiče večerašnje tekme, ona je važna ali NIJE presudna. Da bi se osvojio EC mora se pobediti najbolji /ko god da je i kada god da se sa njim sastanemo/. "Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti". Domaći teren kao prednost? Hm... Jeste, ali nije garancija osvajanja EC-a. Željko je svuda prolazio bolje nego u BG-u /mada i tu tradiciju treba srušiti/. Mi smo braćo EL osvojili iz Fuenlabrade kao domaćini. Jeste domaći teren nešto veoma dobro ali nije presudno da se osvoji EC /a to je zapravo ono što je važno/.

U principu, bilo bi jako lepo da se večeras dobije ali nije presudno. Kao što neće biti presudno ni ako se izgubi. Da je važno iz 1000 razloga - JESTE! Držim palčeve i nadam se, očekujem da dobijemo. Ako ne, dobićemo kada se bude moralo dobiti! :ziveli
 

BELI BG

Grobarčina
Учлањен(а)
28.06.2013
Порука
1.400
Reaction score
4.629
Локација
Zemun
Link neko ako ima, bio bih zahvalan
 

avax

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2011
Порука
3.421
Reaction score
10.543
Локација
okupirana Srbija
 

Laki T.

Grobarčina
Учлањен(а)
17.07.2019
Порука
1.109
Reaction score
5.143
Локација
vezenemam
Komentarisanje u toku utakmice
Zagorac "igrač više za protivnika" Rade!!
Kapiten Partizana jbt:banghead:
Horor za nas, a banja za iole ozbiljnijeg protivnika,:banghead:
Najveća Željkova pogešna procena, i nerezonsko guranje. Jbt kakvi igrači su puštani niz vodu svojevremeno, a ova "igračina" kao da je beli medved:banghead:
Jedino se još nije pokušalo da mu neko razbije nos na treningu kao gagatar onomad, pa da zaigra sa maskom/usmerenjem.
Čoveče, imaj milosti, batali košarku, vrati se basketu, pređi u političare, pr-ove, šta god ti srce ište, samo nas poštedi bitisanja na parketu!
 

Pato9

Grobar
Учлањен(а)
10.12.2007
Порука
403
Reaction score
1.527
Komentarisanje u toku utakmice
Ako nam još nekad u životu dođe ovo govno od kluba u goste dočekati ih mitraljezima.
Po sto puta vam majku jebem i vama i sudijama kojima želim izumiranje kompletnog rodoslova.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top