Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Evrokup 2021/22.

Статус
Затворена за писање одговора.

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Ovakvim utakmicama se stice pobednicki mentalitet. Kada svi misle da je gotovo ali ekipa na celu sa najvecim trenerom ikada igra sve jace i ne predaje se pa tako na kraju i preokrece sve u svoju korist i pobedjuje. Mucili smo se tri cetvrtine. Ovi nas ubijali i u odbrani i u napadu gde smo retko sta pogadjali... a onda ta poslednja cetvrtina i minus 10 na semaforu... odbrana perfektna, dali su nam tek 2 poena iz igre... krenuo je malo i napad... Smajli pogadja onu bitnu trojku a onda sa jos bitnijim poenima krece on - naravno Panter i plus ona odbrana kada je sjajno reagovao. Posteno je reci da smo ovo veceras izvikli bukvalno na dva igraca - Panter i Ledej a opet i tako smo ipak dobili.

Partizan - Huventud 68:67 (19:17, 15:22, 15:20, 19:8)

Timska statistika... sut za dva sasvim korektnih 50 % (18/36), za tri nesto bolje nego u Cacku ali opet slabasnih 30,4% (7/23), bacanja isto mora bolje tek 57,9 % (11/19)... imali smo 31 skok (11 ofanzivnih + 20 defanzivnih) oni isto 31 (5+26) , tek 10 asistencija mi a oni cak 22, ukrali smo 9 lopti oni 7, mi smo izgubili 14 lopti a oni 17, blokade isto mi i oni po 3.

Igraci... Panter kao mec-viner nas vodio do pobede (18 poena, za dva 6/8, za tri 2/5 + 3 skoka) i jedini dobar jos Ledej (13 poena, za dva 4/9, za tri 1/3, bacanja 2/3 + 6 skokova + 2 kradene lopte i nijedna izgubljena lopta)... ostali koji su nesto doprineli bili su: Mur (8 poena, za dva 1/1, za tri 2/3), Smailagic (7 poena, za dva 1/2, za tri 1/3, bacanja 2/4 + 3 skoka + 3 asistencije ali i 3 izgubljene lopte), Avramovic (4 poena, za dva 1/3, za tri 0/3, bacanja 2/4 + 3 kradene lopte) i Koprivica (4 poena, za dva 2/2 + 4 skoka ali i 2 izgubljene lopte)... Kuruc opet slabasno iako je sve pogodio za dva (7 poena, za dva 3/3, za tri 0/1, bacanja 1/4 + 3 skoka ali i 2 izgubljene lopte)... a podbacili su Zagorac (4 poena, za dva 0/6, bacanja 4/4 + 3 skoka), Madar veceras posebno slab (0 poena, za dva 0/1, za tri 0/3 + 2 asistencije ali i 2 izgubljene lopte) i Dangubic (3 poena, za dva 0/1, za tri 1/2). Nisu ulazili Glas i Miletic. Trifunovic nije bio u sastavu.

Opet kazem... dobismo na dva igraca ali timska odbrana je bila odlicna u poslednjoj cetvrtini... plus ona bitna trojka Smajlija i odlucujuci poeni Pantera doneli su nam vaznu pobedu. Dobro je da gradimo pobednicki mentalitet i kad ne igramo bas dobro. Bice bolje sigurno vec u subotu kad dolazi Radnicki Basket a sto se Evrokupa tice imamo jos jedan ne bas laki ispit - Andora tamo. Cestitke Zelimiru i momcima na jos jednoj pobedi. Idemo dalje.
 
Последња измена:

cvetkobre

Grobarčina
Учлањен(а)
06.09.2007
Порука
1.647
Reaction score
4.721
Lamonika resio sa onim faulom u napadu, da ne kazem sad bas da mu se Dule ukazao I tom momentu.
Fun fact: otvoris utakmicu da 0-5 za tri, za to vreme protivnik pogodi 3 od 4 ili tako nesto.
Pocnes sa 2-11.
Okrenes zahvaljuci ludackoj odbrani, ali prosper zahvaljujuci urucenjima protivniku of strane Zagorcs I Dangube.
Posle toga ne mozes vola u dupe da i ubodes I olimpijski bazen da pogodi, sa sve Panterom I Murom u petorci.
Tri puta prezalis utakmicu I nadjes tri opravdanja zasto je poraz koristan u ovoj fazi takmicenja ( iako nije koristan uopste).
Onda Dangubic pogodi trojku kao kao a Zagorac pocne da pogadja bacanja.
Zeljko zatim prvo pusta ekipu da sama luta po terenu i ide glavom kroz spanski zid, a moleri znaju koliko je spanski zid jeben I za odraditi I za sjebati
I na kraju se Panter javi verujucima I ode sve u tri lepe.
Sve za ljubav, sve za Partizan :)
 

Petar-Skopje

Super Moderator
Уредник
Учлањен(а)
19.01.2007
Порука
4.299
Reaction score
2.878
Локација
MKD
Realno rutinski sa pola gasa. :cool:



:D
Tresem se vec 2 sata skoro! U ovakvom psihofizickom stanju nisam bio jos od Barse onomad, 67-66!
Nemam pojma kako smo ovo izvukli, ali bitno je da jesmo! :icon-smile: Statistika koja nije ni bikini, vec jednodelni kupaci kostimu ovom slucaju, kaze da smo imali indeks za 7 slabiji od njih (68-75), ali nadjite mi kolicinu hrabrosti i odlucnosti u njoj… nema, ne racuna se.

Kevine :respect
Smajli za to sto si zakucao preko DVOJICA igraca! :clap:respect

Nemam apsolutno nista pametno da pisem, tresu mi se ruke dok ovo kucam, jedva cekam da pocne repriza na SK2 da odgledam opet k’o covek. :icon-smile:

P.S. Hrvatskom komentatoru na istom kanalu - jebali te Tomic i Ribas i cela ekipa Huventuda!?:angry-smiley-002:
P.P.S. Lamonika brat nas :icon-smile::ziveli
 

Dubaz

Grobar
Учлањен(а)
18.05.2020
Порука
381
Reaction score
3.442
Локација
Kući.

Braindead

Grobarčina
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
3.213
Reaction score
15.804
Локација
Beograd
Panterova odbrana nad Tomićem je bila veoma bitna. Čoveče, kakav rolekoster emocija kod mene, još sam popio kafu na prazan stomak...adrenalin cepa plus anksioznost, mene ne drži mesto, stimovi me jebu, haos. Možda je i bila potrebna pobeda na ovaj način zbog još većeg samopouzdanja. Ajde Tegeltija izbacuj taj izveštaj više.
 

_Shone_

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.544
Reaction score
2.574
Локација
Tu..iza ugla...nema 200 metara
Sad ovako malo hladnije glave.

Trebala nam je ovakva jedna utakmica, tvrda, jaka, na jednu loptu, da se vidi gde je trenutno ova ekipa sa formom i koliko moze da pruzi.

Istina je sto kaze Zeljko da su se neki igraci malo pogubili kao Madar koji veceras nista nije pokazao, medjutim ovakve utakmice osim sto pogube mogu igrace i da probude kao sto je ova probudila Avramovica. Po meni licno njegova najbolja partija do sada u nasem klubu. Steta na kraju za ona slobodna bacanja (opet mozda je imao u glavi da je to Huventud i da mora biti 1 razlike pa namerno promasio i prvo :D ) lepo je mogao sebe da nagradi za sjajnu partiju i stavi tacku na utakmicu. Borbernost kao sto neko rece u postu"a la Vesa Petrovic".

Smajlagic, vecinu vremena nista, kao i da je njega malo atmosfera pogubila, a onda brutalno zakucavanje pa trojka koja je po meni prelomila utakmicu. Nemam nista protiv da takav scenario bude i u nekim narednim utakmicama.

Panter/Ledej suvisno uopste komentarisati jedno veliko BRAVO, mada njih dvojica znaju i zasto su dosli.

Kurucs se jos trazi, ali vidi se napredak, zelja, volja i htenje, doci ce i on na svoje.

Mur najbolji kada je najpotrebnije, on kao nekad Zeljko udje sa klupe pogodi par trojki i pokrene ekipu.

Koprivica rad rad i samo rad. Potencijala na pretek.

Madar nadam se da je u pitanju samo lose vece.

Idemo dalje!

:napred-partizan::partizan-fan:
 

La Zic

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.662
Reaction score
2.826
Локација
Humska ulica
Bravo momci ,bravo kidalice !!! :respect :pfc:
Kevin Panter :respect

Sedma sila da pusi kurac :angry-smiley-002:
 

harakiri

Početnik
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
165
Reaction score
458
Локација
Vračar
Prvi put i razumem potez organizovanih jer je bilo jos mesta, a dosta Grobara je ostalo ispred hale oko 500 njih. Nevezano za to jako smo lose igrali i sigurno ovako losu igru necemo ponoviti tako da ako smo danas pobedili ne vidim ko moze da nas zaustavi.
 

Čik

Grobarčina
Учлањен(а)
03.09.2021
Порука
4.688
Reaction score
22.577
Локација
Beograd
Vi se sprdajte, a meni od 37,6 do kraja utakmice i nakon pobede dođe na ravno 37, Panter bolest tera! :D
Ovakve utakmice itekako dižu moral i rad sa igračima. Šta znači kada platiš i dovedeš kvalitet, sada se vidi, prošle sezone smo kamion utakmica pogubili na jednu loptu, počevši upravo protiv ovog Huventuda, jer nismo imali meč vinera.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top