Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2018/19

Статус
Затворена за писање одговора.

Marinho

Grobar
Учлањен(а)
31.05.2017
Порука
692
Reaction score
1.364
Локација
Komsija Cvarkov Djordja
Da je ovaj remi bio na nasem stadionu, imali bismo sva prava da kritikujemo, ovako i ne bas...Ovo danas nije bio fudbal jer nije igran na terenu kakav treba za fudbal, makar ovaj profesionalni...Jebote za pas od 5 metara lopta barem triput odskoci...I zamisli sad ti dodas loptu u prostor npr. Urosevicu, koji bi iz punog trka trebao da centrira Rikardu...Pa omasio bi covek loptu i ceo stadion bi mu se smejao...Zajebi to...Bitno da se ulaze u nacionalni stadion, a to sto se igra po njivama nema veze...
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.461
Reaction score
41.116
Локација
Žrnov
Zna li se pre izvođenja penala, ona stolica, kome je bila namenjena?
Je l' s' to meni čini, ili je doletela s naše tribine?
 

Dzoni43

Grobar
Учлањен(а)
13.05.2018
Порука
876
Reaction score
2.713
Локација
Beograd
Doletela je sa naše tribine i to sa "južne" koliko mi se čini. Sudija je mogao lagano da zaustavi penal i da ga ponovi. Verovatno bi ga dao iz drugog puta. Al sad će na onoj drugoj temi da nam kažu kako su se iznervirali zbog sudije koji im je povredio osećanja pa se eto to tako desilo i ne treba kriviti nikoga zbog takve reakcije.

Izvinjavam se za off ali ovih danas dva sata života mi neće niko vratiti pa sam i ja pomalo iznerviran. Kakav užas od "fudbala" smo mi danas odigrali, leb nas jeb'o. Šta je ono danas bilo?!:pop
 

jovopartizan

Grobar
Учлањен(а)
22.06.2018
Порука
224
Reaction score
184
Локација
trebinje
Nas samo epski raspad cigana može spasiti...možda ne za titulu nego da budemo drugi pa da idemo u kvalifikacije za LŠ... ovo realno ni na šta ne liči,kao da su derbi i ovo danas igrale 2 različite ekipe... mislim da je Baticina energija s početka splasnula... moramo dobiti sve do kraja polusezone pa da vidimo šta i kako.. jednostavno moramo!!
 

Centurion

Grobar
Учлањен(а)
10.01.2012
Порука
854
Reaction score
662
Локација
Београд
Prvi utisak - naša igra ispod svakog zadovoljavajućeg nivoa, sem Stojketa, naravno, kom čestitam što je danas osvojio barem bod, doprinos ostatka tima osvajanju boda je mizeran.

Drugi utisak - sudije olako sviraju kazneni udarac protiv Partizana, nemam problem sa tim da se to isto dešava na svim utakmicama i sa svim timovima u ligi, ali kao što znamo postoji tim protiv kog se penal neće svirati ni u zaustavnom vremenu i pri rezultatu od nekoliko golova razlike u korist tog tima.

Što se mene tiče, Bata nije upitan, i neće nikad biti upitan, podrška milion posto.
I trener sa mnogo dužim trenerskim stažom, bi sa ovim sastavom preuzetim u sred sezone imao šaren učinak.
Verujem da će Batina ljubav prema klubu u kombinaciji sa njegovim prkosom ka svim nedaćama na kraju rezultirati dobrim stvarima za Partizan.

Što se tiče igračkog pogona, sem Stojkovića koji za mene ima status kao i Bata, ostali bi mi odigrali do kraja jesenje polusezone minimum 1 meč za Teleoptik, a pojedinci bi do leta igrali u Zemunelu.
Nadam se da će Bata da se seti ovoga.


Juče basket, danas fudbal. Još jedan sugav vikend...dokle.


"Šta se voli i kad boli? Crno-Belo." By Duško Radović
 

mrzim_sve

Legenda
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
2.728
Reaction score
2.044
Локација
Na groblju...
...

Ko danas nije bio u Kuli, nema da zali ama bas ni za cime. Sramotno izdanje igraca i trenera Partizana. Za svaku mogucu osudu i kritiku. Ukupno smo igrali, jedva 25 minuta. Teren katastrofa, hladno u pm i naravno, nase vedete koje ulaze u utakmicu sa pretpostavkom da ce protivnik sam sebe da pobedi.

Bata Mirkovic i jos jedna njegova utakmica u stilu: "nista nije valjalo", kao da nas iskreno briga za te izgovore jer ni on nije dosao juce... Dosao je pre zatvaranja prelaznog roka i nije trazio nijedno jedino pojacanje (ako se izuzme Scekic!?), a tim mu je ocajan. Iskljucivo je njegova krivica igranje sa dva zadnja vezna, koja je oba izbacio i ubacio nesrecnog Zdjelara. Iskljucivo je njegova krivica sto igra sa jednim spicem koji vise deluje kao krilo, a kad igra sa dva, Nikolic mu organizuje igru na sredini terena. Bekovi uzas (i Mileta), krila bez ikakvog ucinka, Pantic nebu pod oblake.

Posebna tema je Ivica Iliev. Ako je tacno da je Spartak nudio da se zameni domacinstvo i da mi to nismo prihvatili jer smo mislili da su oni kanal veci nego mi, pa da im jerbo ne ostavimo prostora na prolece, to je direktna sabotaza i njemu na dusu idu ova -2 boda i nikome drugom. Do podele bodova ce biti 20-tak razlike.
 
Последња измена од уредника:

markoni

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2009
Порука
3.287
Reaction score
1.083
Локација
Istok M
Bod puna kapa s obzirom da sudija nije svirao jos jedan cist penal za ove kad je Stojkovic pokupio njihovog igraca ispred gola.
Rikardo je zesce sebican, mnogo usporava igru.
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.453
Reaction score
2.223
Do kada teba navijaci Partizana da trpe I gledaju vakve igre? Juce bezobrazno losa igra u Novo mesto danas u Kuli, koju smo utakmicu trebali izgubiti ali zahvaljujuci Stojketu smo iscupali bod penal I sansa u njihovom zadnjem napadu. Zaista steta nema nikakav nagovestaj za bolje dane u klubu sve ostaje isto bombas preti bombama, uprava da nema para I nista ne preuzima na to pitanje, trener da ekipa igra ocajno a fudbaleri sve to sprovode u delo.
 

PFC_4ever

Grobarčina
Учлањен(а)
22.10.2007
Порука
1.812
Reaction score
1.081
Znao sam da će biti teško, protiv tog Spartaka kada gostujemo uvek je čeljavo. Jednom im je Tawamba na gostovanju na početku dao nekakav gol, samo on zna kako, i tad smo ih dobili, znam da smo ih dobili i kad je Neca Tomić dao iz slobodnjaka, inače, retko smo ih dobijali tamo, i uvek je teško. Dobro, danas nije bilo u Subotici, ali kako god...
Loša igra.
Stojković opet vadi Partizan.
Ne možeš da probiješ takav organizovan bunker, gde su igrači fizički čvrsti i spremni da se brane 90 min. Ovako će biti i protiv Lučana.
Nije ovo ništa novo u fudbalskom svetu, dešavaju se kiksevi u prvom delu sezone svim klubovima. Samo što mi igramo nameštenu ligu, pa automatski sezonu počinjemo sa saznanjem da možemo da izgubimo SAMO 4 BODA, a to znači da dva derbija igramo nerešeno a jedan da dobijemo, i sve ostalo pobedimo! Ako to ne uspemo, nema titule. Iskreno, zaista je teško postići tako nešto, pa skoro i nemoguće.
Ipak, za razliku od prošle sezone mi imamo Mirkovića a ne Đukića. -9 matematički jeste nedostižno, s obzirom da znamo da ciganima se svi sklanjaju. Ali to smo znali i one godine kada je trener Voždovca bio Stolica...
Takođe, u životu uvek postoji pravda. Neki balans, neko verovanje. Nemoguće je da ta njihova nepravda traje večito. Ko zna šta sve može da se dogodi do kraja prvenstva, pogotovo ako ih uefa drastično kazni. Tako da, daleko od toga da je titula izgubljena. Problem je što nije Partizan pobedio, i odigrao nekvalitetno, ali to se dešava, to nije ništa čudno. Da je prvenstvo regularno, gubili bi i cigani bodove na ovakvim utakmicama.
 

grobarani

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
851
Reaction score
1.487
Nema se sto danasnja igra komentarisati. Tuga od fudbala.

Ja bih samo pitao ove avetinje koje idu na jug, kada ce vas Ivica i ostala govna iz uprave da odgovaraju za Sumu i #51 i ostale poluamatere koji su doveli?

Koji ti mozak moras da budes pa da ides na jug? Ovi pjevaju protiv uprave a jug ih gusi pjesmom.. Pa dje je mozak bre.
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.086
Reaction score
15.803
Локација
Храм фудбала
Dobro je, vec sam se zabrinuo da ce ovaj rezultat negativno uticati na igrace, ali ne, tu su na instagramu stavljaju svoje slikice, ko jebe Partizan.

A navijacke grupe (SVE TRI) pricaju o svome izdanju, jebite me ako njih 20% zna kojim rezultatom je zavrsena utakmica.
Svaka ti vucicu cast kakvu si ti masineriju napravio, niko ni da razmislja o Partizanu, a kamoli da se neko drzne javno da kaze sta nam uradi, sto bi se reklo "o svome se jadu zabavili".
 

Leo42

Početnik
Учлањен(а)
24.07.2018
Порука
151
Reaction score
444
Локација
Niš
Ne znam zasto se sad spominje Djukic, pa proslo je vec 3, 4 meseca od njegovog odlaska. To je sasvim dovoljno vremena za promene. Pa pogledajte npr. od kad je Sarri dosao u Celsi za 2 meseca je potpuno promenio nacin igre i identitet Celsija
 

H.U.D.

Grobarčina
Учлањен(а)
05.06.2012
Порука
1.800
Reaction score
2.572
Локација
CyberSpace
Bod puna kapa s obzirom da sudija nije svirao jos jedan cist penal za ove kad je Stojkovic pokupio njihovog igraca ispred gola.
.................................................
istine radi, taj njihov koji je bio u sudaru sa Stojketom je bio u debelom offside-u kad mu je lopta poslata glavom, bio je usporen i zamrznut kadar na kraju utakmice, ali sudija nije svirao ništa jer pomoćnik nije mahao
bar nije napravio duplu grešku pa da svira taj faul kad je pustio igru posle neispravne pozicije igrača koji se aktivirao
..
pre toga onaj penal je bio, jbg kad igrač onako ne pazi gledajući u vis u svom šesnaestercu, okrznuo ga jeste kramponima po butini, ovaj iskoristio to da padne k'o iz voza i eto.. mada kad se vidi i zna šta se svira ili ne svira ovima od ispod brda, onda je malo bljutavo..
al' istine radi, treba da se kaže..
NISMO ISTI!

sve ostalo su drugi već rekli osim da ni mi ni cigani nemamo kvalitet da u ovoj ligi u ovakvim sastavima sve rešavamo u našu korist, ali svi znamo ( a uskoro će i ceo svet saznati) šta sve imamo protiv nas i sporta uopšte u ovoj "državi"
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.759
Reaction score
29.643
Локација
Beograd
Nema se sto danasnja igra komentarisati. Tuga od fudbala.

Ja bih samo pitao ove avetinje koje idu na jug, kada ce vas Ivica i ostala govna iz uprave da odgovaraju za Sumu i #51 i ostale poluamatere koji su doveli?

Koji ti mozak moras da budes pa da ides na jug? Ovi pjevaju protiv uprave a jug ih gusi pjesmom.. Pa dje je mozak bre.
Nisam gledao utakmicu, ali znam da Suma i #51 nisu više u Partizanu, tako da nisu mogli danas da utiču na igru...i kako god, ali neki klubovi su tu dvojicu ipak preuzeli od nas - za razliku od poluamatera koji su ostali u Partizanu da pokažu kako se to igra fudbal - i koje niko neće...
 

Zlatiborpfc

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.767
Reaction score
19.387
Локација
Nickname
Pisalo se kako je VK i KK bilo lako finansijski i rezultatski srozati ali da će FK mnogo teže doživeti takvu sudbinu.
Doživeo ju je. Postalo je normalno da u FK igraju poluamaterski igrači i da su kup i 2. mesto postali uspeh. Nažalost ali to je velika činjenica.
 

La Zic

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.666
Reaction score
2.842
Локација
Humska ulica
Ne znam zasto se sad spominje Djukic, pa proslo je vec 3, 4 meseca od njegovog odlaska. To je sasvim dovoljno vremena za promene. Pa pogledajte npr. od kad je Sarri dosao u Celsi za 2 meseca je potpuno promenio nacin igre i identitet Celsija

Sari je trener ,Mirkovic nije.Isto kao sto ni Iliev nije sportski direktor.Njih dvojica jesu na tim funkcijama jer im je neko to dozvolio ,ali ni jedan ni drugi nemaju realno pojma kad je struka u pitanju.Iliev nema pojma kako da pretrazi trziste i dodje do nekog solidnog igraca za male pare (Leonardo je bila slucajnost) ,Mirkovic nije trenirao nikoga sam kao glavni trener i onda ocekujemo da on kao nesto promeni.Pa on to jednostavno ne zna,i neko je kriv jer je dozvoljeno da se on vezba trenera u Partizanu.Zato sada i dozivljavamo to da gledamo Scekice i co. jer ih dovodi sportski direktor koji to nije u dogovoru sa trenerom koji to nije.Volim ja Baticu jer je Partizanovac do koske,ali vec polako pocinje da razocarava,nisam ja od njega ocekivao taktike, munje,fore ali sam ocekivao da ih naspanuje da grizu svaku utakmicu onako kako je on grizao.A dobili smo nazalost to da nam se igraci vuku do 80-og min.po terenu i onda aj kao da se icimamo zadnjih 10 min. mozda udje.Ili Scekic koji pravi penal i kao e jebi ga zasrao sam ,al ko ga jebe... Lose je ovo sve,lose...
 

zeko lopove

Grobar
Учлањен(а)
11.10.2006
Порука
485
Reaction score
732
Локација
Kitchener, Kanada
Sto se mnogi toliko cude sto gani ne kiksaju nikad? Imaju skuplji tim od svih ostalih jsl ligasa zajedno i novac od sponzora koji je verovatno veci i od svih ostalih sponzorstava u srpskom fudbalu uopste kad se skupe ukljucujuci i nase. Da ne ulazimo jos u jacinu logistike i ostalo.
Pitanje ne treba da bude zasto ne kiksaju vec zasto su tako neproporcionalne finansije u srpskom fudbalu.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top