Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2018/19

Статус
Затворена за писање одговора.

Laze_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
2.627
Reaction score
8.455
Локација
Македонија
Konacno smo se porodili.
Dobrodoslica Renfru i cestitke na pobedi.
Mogli smo ovo danas lakse da dobijemo ove indijance ali opet smo radili gomilu gluposti i vracali smo ih u zivot nekoliko puta. Kako sam popizdio kada je Pejdz ono na kraju zasrao i doveo u pitanje nasu pobedu, da sam mogao pridavio bi ga preko monitora.
Da ne zaboravim da pozdravim i one picketine sudijske. Kakav mi tretman imamo lebac ti jebem pa ono je strasno.
Sve su svemu bitna pobeda teraj dalje.
 

Pop

Početnik
Учлањен(а)
21.07.2007
Порука
38
Reaction score
42
Ovo je već ozbiljna košarka. Dobili smo utakmicu u kojoj protivnik sipa sa svih sve što šutne. E tako valjak melje. Padamo u toku utakmice ali je tim mentalno jak.

Renfro je igrač iz druge dimenzije za ABA ligu, to je šraf koji nedostaje da prođemo dalje u Eurocupu.

Ima puno mesta za napredak, ali upadljiv mi je Lendejl. Dečko kao da je pre godinu dana počeo da se bavi košarkom, potencijal ima, ali trenutno je amater.
 
Последња измена:

rasimPFC

Grobar
Учлањен(а)
09.12.2008
Порука
560
Reaction score
1.673
Локација
Vranje
Bravo momci! Ovaj Paige će u grob da me otera. Renfro je ono što na fali, definitivno!
IDEMO dalje!!!
:napred-partizan:
 

zigy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.01.2015
Порука
1.512
Reaction score
4.742
Локација
Na vještičinoj sisi
Jeste da su mi pokidali živce, ali uopšte nisam sumnjao u pobjedu. Pejdž i Lendejl prave gluposti, ali imaju i dosta dobrih stvari, a za Jankovića su samo rezervisane gluposti. I kad dobiješ utakmicu sa takvim igračima, onda shvatiš šta znači dobar trener.
Za sudije samo konopac.
 
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
3.233
Reaction score
1.930
Локација
Подгорица
Огроман корак ка ПО, надам да ће се Лименке треснут Миловце да се та борба мало и прошири. Много тешка утакмица, гдје дефанзивно нисмо били уопште лоше, за разлику од напада који је само дјеловао колико толико док је Ренфро био у игри. Ренфро је решавао са лакоћом многе ствари које нисмо могли до сада, Пејџ је много бољи са њим (замало да зезне добру партију), и прва побједа ове сезоне без неког учинка Загорца.
 

Dzoni43

Grobar
Учлањен(а)
13.05.2018
Порука
876
Reaction score
2.713
Локација
Beograd
Bravo grobari, tekmu nisam gledao ali teraj dalje! Kad vidim da ih svi spominjete čisto i ja da ih opljunem, sudijama sve po spisku jebem!
 

Nemanja-950

Partizanovac
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.915
Reaction score
21.626
Nazalost, takva je situacija da nam je bolje da dobiju ovu.
Sto se mene tice, neka imaju 24:0 ali da ih dobijemo u polufinalu/finalu
 

Sacayak

Grobarčina
Учлањен(а)
14.12.2010
Порука
4.920
Reaction score
6.183
Локација
Српска
Lendejl je odlično odigrao od 61:60, 7 koševa čini mi se, dva ofanzivna skoka, utisak zadovoljavajući. Stao ih je šut na kraju, morao je po svim zakonima statistike nakon toliko pogođenih šuteva Špana i Lorbeka. Doduše, mi smo se nudili opet, Pejdž umalo i ovu završnicu nije zasrao. Renfro je odigrao kraj bez nekih zalijetanja i dosta nam je značila njegova odbrana danas u odnosu na onu koju pruža Pejdž već duže vrijeme.

Idemo dalje, da nismo ovu pobijedili, ne bismo iskoristili poraz Mege, i ne bismo imali šanse za plasman na F4.
 

alboy75

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.128
Reaction score
2.584
Локација
svuda gde je PARTIZAN
Nikolic los poprilicno, Zagorac nevidljiv, Jankovic ispod podnosljivog nivoa,
Landejl katastrofa pa se vadio u poslednjem delu, Pejdz poceo dobro pa ga posle nije bilo skoro nigde, sem da im pokloni utakmicu na kraju...
Marinkovic Si, Novica, Gagic nit tamo nit ovamo
Renfro delovao najbolje, ali sobzirom da mu je prva utakmica tesko da moze da se kaze koji je njegov stvarni nivo, ovo veceras dosta obecava kad je on u pitanju
Raduje pristojna odbrana bez nekih velikih padova, ali u napadu smo i dalje retko kad definisani sa jasnim planom, cesto neka stihija i panika...
Fali nam jedan stabilan visoki igrac, da uvek znas sta mozes od njega da ocekujes, ovo sad sto imamo i Novica i Gagic i Lendejl i Jankovic je najcesce neki vrlo veliki raskorak sa elementarnom logikom, narocito u napadu, tako da je mnogo veca verovatnoca da ce da uprskaju nego da nece, a poene pod kosem dajemo samo ako dobiju dobru asistenciju od nekog beka, ako treba sami nesto da kreiraju onda je najcesce to mucno za gledati...
deluje da ce Renfro da nas stabilizuje spolja (samo da Nikolic smanji posed lopte u rukama kad istice napad), odbrana je manje vise od dolaska Trinkijerija uglavnom stabilna, ostaje posao da izmislimo nekog da nas stabilizuje pod kosevima, i da se definisemo u napadu (kad ko sta sme i treba da radi, a sta da se ne pokusava ni u ludilu, npr. Jankovicu oduzeti pravo na kreaciju sa loptom, Vanji isto, kad su njih dvojica u pitanju u napadu mogu da budu od koristi jedino ako se pravi akcija da je zavrsavaju bez spustanja lopte na parket...)
vazna pobeda, idemo dalje (vreme je da na jednoj utakmici proradi sut za tri poena, mozda bas protiv litvanaca, oni su sledeci...)
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.745
Reaction score
29.591
Локација
Beograd
U 99% slučajeva kad smo mogli da se ,,odlepimo,, mi smo nešto zasrali da to upropastimo...
U 98% slučajeva kad neko ima potpuno otvoren i nebranjen šut za tri on uvali loptu nekome ko ne zna šta će sa njom, i onda trošimo snagu kako uopšte da izađemo iz te situacije, izmišljamo nemoguće i naravno promašimo, e pa ako je logika da šutne neko ko je pokriven sa 2-3 igrača i u nekom ćošku i gore šutira - umesto onoga ko je slobodan i bolje šutira i nije ni u kakvom ćošku, e onda jebo ja takvu logiku! :banghead:
U 97 % slučajeva kad se neko od naših osmeli, pomisli da može sve, jurne negde...pa se onda seti da ne može...i baci loptu u aut ili protivniku... :banghead:
Sve u svemu, deco draga, vi niste normalni, a ja se pitam koliko čovek uopšte može da poživi uz Partizan i uz tako jeben sport kakva je ta košarka - gde taman pomisliš da je nešto ,,na našu vodenicu, kad ono - prc... :banghead:
Ali zaključak svih ovih lupanja glavom u zid, i mog lupanja izraženog u zezatorskim procentima je da ja vama, deco draga čestitam ovu pobedu, svaka čast, prc tamo, prc vamo, kljuc tamo, kljuc vamo, al pobeda je u našem džepu i to je lepo! :clap
:ziveli :šal :ziveli
Drug Retro Brka a la sedamdesete uzvraćaju udarac, obavio svoj prvi radni zadatak, samo tako Druže Brko, TERAJ DALJE! Sve redom.

:D

:napred-partizan:
 

espinosa

Grobarčina
Учлањен(а)
24.06.2007
Порука
1.697
Reaction score
1.407
Renfro je shtih, verujem bas onaj koji je falio.
Trink je bukvalno rodjen da bude trener Partizana.
Boze kad samo setim Dizkica u drugoj sezoni, muka mi pripadne. Od svega, a od retorike najvise. I ove sezone u Podgorici je bio krimi od selekcije, do igre i odnosa.
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.905
Reaction score
7.802
Usrali smo motku protiv Cedevite.
Borba do kraja, pa sta bude.
 

Tribonijan

Grobar
Учлањен(а)
24.12.2013
Порука
326
Reaction score
199
Локација
crno- bela planeta
Ovo je bio pokusaj oruzane kradje. Nestvarno koliko su nas smradovi krali. Ja ne znam da li ce se nasi zaliti na sudjenje, ali ono je meni bilo mucno za gledati.

Nikolic I Jankovic uzasni. Zagorac van ritma. Svjetle tacke Pejdz I Renfro. Idemo dalje.
 

zeko lopove

Grobar
Учлањен(а)
11.10.2006
Порука
485
Reaction score
732
Локација
Kitchener, Kanada
Šta reći sem velika pobeda. S obzirom kakve smo gluposti radili 3 boda kao kuća. Kengura sam hteo da zadavim. Zamišljao sam duleta kako ga davi koliko mi je pokidao živce. Izvadio se na kraju.
Renfro, nadam se da je on primerak igrača kakve Andrea zahteva i da je samo prvi u nizu. Najbolji + index a prva utakmica. Ko zna zna. Pejdz zaslužio više minuta.
Zagorac prava misterija.. Kakva je ono partija bila? Jankovic, nikolić - boze me sačuvaj. Prelazna ocena za sija, gagica i marinković.
Renfrova integracija daje nadu da bi sve ovo moglo da izgleda mnogo bolje.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top