Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga Konferencija 2022/23

Статус
Затворена за писање одговора.

Goginhosa

Grobarčina
Учлањен(а)
03.01.2015
Порука
1.265
Reaction score
6.980
Prvo cestitke nasem Partizanu na fantasticnoj utakmici! Kako je lijepo vidjeti kada u onakvoj atmosferi, na gostovanju uzmemo sva tri boda i odigramo bas lijepo, sa par bas dobrih sansi. Necu biti nezahvalan, super je ovo i sa jednim golom. Drugo, Gordan je igracima povratio samopouzdanje, koje je bilo u minusu. Pisao sam da smatram da je ovo dobra ekipa, samo da ima ko da je vodi. Trece mi smo najludja fudbalska ekipa u istoriji fudbala i to smo vise puta za sve ove godine potvrdjivali.
Cetvrto, ciganskim medijima svim jebem sto majki klosarskih, o nama dva clanka, o onima iz rupe za govna, dvadeset i dva i to kao da su real uzeli u najmanju ruku. Mrs majku vam jebem.
Peto upravo umrite svi jos nocas, napolje iz Partizana!
Mrzim sebe, volim Partizan!
 

markoni

Grobarčina
Учлањен(а)
23.10.2009
Порука
3.287
Reaction score
1.083
Локација
Istok M
Pricam vec neko vreme da ovaj Partizan ofanzivno ima najveci potencijal od DjuLe tandema, mislim cak da kad se pogleda brojcano imamo veci broj ofanzivno opasnih igraca u odnosu na taj period.
Odbrana je definitivno slabiji deo tima, ne treba ovo da nas zavarava veceras, mogli smo i mi lako da primimo 2-3 gola, imali su i oni dosta zicera.
Zato me i ne cudi toliko Gordanova postavka za ovaj mec, znao je da ce Keln imati posed, i da cemo imati brojcanu prednost u napadu kad dodjemo do lopte.
Cim sam video postavu zategao sam dvojku u singlu, a nisam godinama igrao kladionicu, poklon kvota, 6.5.
Mislim da nas u revansu opet ceka ludacka utakmica, ali ovaj put ne verujem da golmani mogu ponoviti partije od veceras, ocekujem dosta golova, i bice pitanje srece vise na ciju ce stranu da prevagne.
Veceras su svi zaista igrali neverovatno pozrtvovano, Rikardo mora da namesti glavu za ove meceve, veceras je bas bio dekocentrisan, ali trosio se i on dosta, napred-nazad.
Lutovac je bio katastrofa, kao muva bez glave. Andrade takodje mora da namesti glavu, promasaj aj sad desava se, ali onakve lopte ne smeju da se prodaju kao sto je on na sredini i otvorio im kontru za gol sansu pred kraj meca. Fali mu malo discipline definitivno, mozda je i nezadovoljan ulogom koju ima.
I da, moram veliki naklon jos jednom da izrazim za Gospodina Natha, nadam se da cemo dobiti novog Saleta u njegovom liku, mislim da komotno moze da igra jos 3-4 godine, kako covek drzi ritam i deli lopte, fizicka sprema je nebitna.
 

vratonja

Grobarčina
Учлањен(а)
03.08.2007
Порука
2.801
Reaction score
1.116
Локација
Ivanjica
Jbm mu mater . Imali smo sreće mora se reci . Mleli su nas non stop ali ali kapa dole za ekipu koja je izgledala tako da ne bi gol primili do prekosutra . Ok da su izasli sa pomešanim sastavom , ok da su nas mleli i ok da smo imali sreće .
E boga mi su i oni.
Tako da , zabole me.
Pobedi se u zube je gleda haha.
Samo hrabro na JNA i ako da Bog da ne izgubimo…
 

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.316
Reaction score
3.969
Локација
Kobasicarija "Venac".
Dobro se secam augzburga i euforije koa me zahvatila nakon tog gostovanja. Mislim da smo dinoc odigrali daleko bolju urakmicu, isako je rezultatski bilo ubedljivije pre sedam godina. Ne znam da li sam vide odusevljen nasim ofanzivnim delovanjem ili neprobojnoscu te precesto osporavane odbrane. Zaista, velicanstvena partija.

Pored svega interesantnog i lepog sto se izdesavalo na raj energiju, poseban pecat mi je gordanova faca na kraju tekme. Pa care, jebote patak, daj neki kez, nedto, bilo sta. U fazonu, kao da se izvinjava baumgartu…a razbio ga je. Necerovatan je lik!
 

PitBull

Grobar
Учлањен(а)
08.12.2012
Порука
214
Reaction score
211
Kako god zavrsi ova grupna faza, Petricev Partizan nam je podario nesto sto vidjamo kao Halejevu kometu.

Dvije vezane utakmice protiv ekipa iz liga petice u kojima je Partizan izasao hrabro, sa mudima da se nadigrava i da pobijedi. Da se ne zadovolji sa 0:0 i slicno.

Protiv Nice nismo nagradjeni. Rekao sam kad sam izasao sa stadiona da ako ponovimo takvo izdanje, mozemo do boda u Njemackoj, a ovo prelazi i to.

Treba napuniti stadion za 7 dana, podrzati momke i nagraditi ih velikim aplauzom kako god da zavrsi jer nemam sumnju da ce ponovo ostaviti sve sto imaju na terenu.
 

vratonja

Grobarčina
Учлањен(а)
03.08.2007
Порука
2.801
Reaction score
1.116
Локација
Ivanjica
I da , zaboravih
Jbm ja malo mater Slovckom sto ne otkide bod Nici vcrs . Jebacemo vas na Jna pogotovu ako ne otkinete bod sl kolo u Francuskoj .
 

Nemanja-950

Partizanovac
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.919
Reaction score
21.646
"...Možda smo prerano dali gol. Da smo ga postigli kasnije možda bi bilo manje stresno. Možda ću u narednim utakmicama da kažem igračima da ne postignu gol u prvih deset minuta da bi to bilo drugačije. Za mene nije bilo stresno.”
Gordan PFC

Evo izvinjavam se, kasno je, ako moze spojite: ako nas bude bilo manje od 25k lepo da se vise nikad ne oglasavamo.
 
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
999
Reaction score
489
Локација
U igri
Kakva zrela igra Partizana! Toliko sam presrećan i prezadovoljan sam, ne pamtim kada smo uspeli da odbranimo tako rani rezultat u nekom bitnijem meču. Pobeda na derbiju golom Brnovića u prvom minutu je poslednji slučaj koii mi pada na pamet.
Baš, baš igra za uživanje i ponos, enormna borbenost gotovo svih, Popović jako taličan i dobar danas, bravo Sveto, svaka čast Petriću na hrabroj postavci.
Jedva čekam sledeći četvrtak.
 

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.316
Reaction score
3.969
Локација
Kobasicarija "Venac".
Pobedis koln u nemackoj sa ofanzivno indisponiranim diabateom i rikardom, koji nemase niti gol niti asistenciju:icon-eek:
Opet cu reci:jako dobro odigrana utakmica, u kojoj nas protivnik jeste mleo, a nijednu pravu sansu nam u drugom poluvremenu napravio nije. Ok, znamo da su ostavili na klupi 5 standardnih fudbalera, koji su kasnije usli. Nije im bilo spasa jer su glave nasih vec bile namestene ka neminovnom uspehu. Ne bi nam zabili da se igralo do noci vestica!
Andrija pavlovic me odusevio. Odavno sam tog momka izgubio iz radara. Nisam nista cuo o njemu jos od kada je prestao da igra za repku. Po dolasku mi se ukazivao jos jedan promasaj, a onda ovo veceras. Nacin na koji je lik odigrao svoju PRVU jacu utakmicu nakon duze vremena je za svaku pohvalu. Ovde cu se zaustaviti…duga je sezona.
Menig. Da ga jebem…nikada nece postati top evro kalibar, ponajvise zbog “urodjene” falinke u fazi “rutiniraj golmana”, ali ima nekakav smek. Dobro razigrava, bira racionalna resenja, lepo izgleda kad odigra iz prve, brzinom moze da resi 1 na 1. Neka ga, nekako se srastam i sa njim.
Traore-najbolji mec od dolaska u klub. Naklon i hvala!
Revans ce zasigurno biti spektakl od utakmice. Tu nema sanse da ne prsti. Za razliku od mnogih ovde, prizeljkujem neku kisurinu i 14-15 hiljada ludaka koji nose gordanov tim.
Rec-dve o petricu:ma kurac! Ko to jos moze da objasni. Jebem mater svakom koji je doprineo postavljanju stolice za sefa strucnog staba.
 

Paja Čutura

Grobarčina
Учлањен(а)
27.05.2007
Порука
1.629
Reaction score
5.412
Isto sam imao osecaj da nam ne bi dali gol do ujutru...ali nisam hteo naglas da kazem da ne malerisem. Da nam je neko pricao kada je izvucena grupa da cemo imati jednu pobedu smejao bih se. A mi u ovom prvom delu neporazeni :D. I bas me briga u kom je sastavu igrao keln dal su igrali bez 5 igraca standardnih ili sa petlicima koga boli ona stvar. Svaka cast igracima i treneru na ovoj pobedi ali treba nam minimum jedna ovakva na nasem stadionu,jer ja od kad pratim a to je od spartaka iz moskve 1999/2000 mi nijedno vece ime ne racunajuci sahtjor i steauu nismo pobedili. Vreme je da se i to krene.

Sa kakvom energijom onaj retard prenosi cigane a onda dodje strajnic kao da mu je umro neko.
 

ђедВук

Grobarčina
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
3.593
Reaction score
13.582
Локација
Yaoundé
Kakav sam ja kreten, završila se utakmica a još uvek se nerviram zbog promašaja Andradea.
A ja mislio da sam jedini...

Иначе, Страјнић је излапео. Нема другог објашњења. Шта онај човек прича, како меша играче и како коментарише као да је празан балон....неподношљиво
Odavno sam prestao da ga slušam, doživljavam ga kao pozadinski šum. Ne znam tačno od kog trenutka, ali sećam se da me je opasno nervirao sa onim ''SejdubU Suma'', pa je od tada za mene Puđa Strujnić.

Retko komentarišem suđenje, ali ovo samo slepac i tvorzan i njima slični ne bi videli... nisam siguran da je bio zaklonjen, ne znam samo kog vraga je radio pomoćnik...

339090_viber-image-2022-10-06-22-24-08-238_iff.jpg
Inače, izgleda da je neminovno da me Partizan iznervira i kad gubi i kad dobija, ali svakako sjajan način da proslavimo godišnjicu prve utakmice fudbalske sekcije Centralnog doma Jugoslovenske armije. :ziveli
 

El Patron

Grobar
Учлањен(а)
05.09.2021
Порука
972
Reaction score
4.349
Локација
Nis
Nas forum je kao i hram fudbala, kad pobedjujemo svi su tu...za 7 dana pun JNA bas kao i sad forum.
 

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.441
Reaction score
7.738
Локација
E-WEST
U Hagu na 2:0 sa igračem više u 80 i nekom minutu sam bio ubeđen da nema šanse da ne pobedimo.
Pa kako bilo koji partizanovac može da kaže da sinoć nije čekao izjednačenje, naročito posle promašaja Andradea? Tad sam ugasio tv, upalio livescore i refrešovao do bola.

Prelepa pobeda, hvala Gordane, hvala momci, bez negativnih kritika. I dalje mislim da je nebitno da li prolazimo ili ispadamo, ali ovo je prelepo.
 

tribiani

Grobarčina
Учлањен(а)
02.03.2007
Порука
1.452
Reaction score
4.810
Nas forum je kao i hram fudbala, kad pobedjujemo svi su tu...za 7 dana pun JNA bas kao i sad forum.
Mnogi tvrde drugačije, kažu kad je dobro nigde nikog, kad izgubimo svi dođu da kritikuju.
Evo ja ću jednu kritiku i posle pobede:
Rikardo je već neko vreme totalno van forme, van fokusa i sa gomilom nerezonskih poteza.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top