Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Kvalifikacije za Ligu Evrope 2018/19

Статус
Затворена за писање одговора.

Milorad

Početnik
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
53
Reaction score
67
Koliko znaci prisustvo Batice, to je nebo i zemlja. Ekipa je promenila krvnu sliku (mentalno), steta sto fizicki jos nismo na potrebnom nivou, posle 75-tog minuta je bilo evidentno da smo stali. Steta za taj primljen gol, ne znam dal postoji gora stvar u fudbalu nego da primis gol odmah nakon sto ga das, totalno te nokautira dok protivnike dize maksimalno. Ali i preko toga smo presli, dal smo bili bolji to je diskutabilno ali definitivno smo imali mnogo bolje sanse i imamo za cime da zalimo. Izdvojio bih Zakarica i mislim da kad se jos malo uigra sa ekipom bice bas pravo pojacanje. Gomes me je takodje pozitivno iznenadio, ako nastavi da igra ovako, bice pun pogodak za nasu ligu. Dok sa druge strane Pantic me je razocarao, previse solo poteza, uzima loptu, dribling jedan, drugi, i onda je izgubi. Takodje Zdjelar je bio sasvim solidan na sredini danas, trcao je i zatvarao koliko je mogao.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.441
Reaction score
40.926
Локација
Žrnov
Neko je razočaran, neko je u fazonu "kako smo se nadali, dobro smo se udali", ali činjenica je da možemo da igramo sa njima, samo nam treba mnooogo više snage, kad već pojedini znanja nemaju.

Rezultat je i dobar i loš... Može i 1 gol da nam bude dovoljan za prolaz, a 2 da nam garantuju skoro pa sigurnu LE, samo ako budemo maaalo pametniji i disciplinovaniji...
 

BiP

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
1.179
Reaction score
6.952
Локација
NbG
Svaka cast na zelji i zalaganju sinoc. Bez obzira na rezultat ne moze covek da bude nezadovoljan posle utakmice kada vidi zelju i htenje, a i naznake neke igre. Jeste da je Batica morao da obavi sve 3 izmene do 70 minuta da bi nekako izgurali do kraja i da ne bi isplivala totalna nespremnost koja je na prethodnim utakmicama itekako dolazila do izrazaja. Istina bilo je tu i povreda ali mislim da su i one većim delom uzrokovane nedostatkom snage i nedovoljnom pripremljenošću.
Što se mene tiče samo jedna želja za revanš u Stambolu, a to su u stvari 2 želje :) da prođemo Turke i to u bordo-plavim dresovima. Kad ako ne sad (igraš u gostima protiv crno-belog tima). Znam da je ovo prvo realnije od drugog i da nemamo bordo-plavu garnituru kao rezervnu al što se mene tiče nek ih sašiju zajedno Miša Filipović, Ilijev i trojac VVV, bar neka korist od njih ove sezone...
Bordo-plavi aleoooo :partizan-fan:
 

srpskosarajevo

Početnik
Учлањен(а)
18.08.2018
Порука
25
Reaction score
12
Локација
Bileca
Ako ponovimo pristup od sinoc uz malo srece mozemo dalje. Bata ce biti dobar trener.
 

Zillgian

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
3.954
Reaction score
4.886
Локација
Ndžamena
Jug spao na polovinu tribine?! i to se uglavnom svodilo na to da pjevaju prateće vokale Kimijevima koji su mahom vodili navijanje... do 60-70. minuta. Kao da su na tribinama bili i gostujući i domaći navijači. Još se nisam navikao da slušam 2 različite pjesme odjednom :) Mada, ako ćemo pravo, nemali broj onih viđenijih sa juga je do juče i bio u ciganskom taboru, pa to sa gostujućim navijačima i nije toliko daleko od istine :)

Bio sam optimista pred utakmicu. Sada, iako se potajno nadam, više i nisam toliko optimističan.
Zašto?
Pa male su šanse da nam se ponovi Videoton i 0:4.
Odmarali smo 7 dana a opet smo pali poslije 60-70 minuta. Tad sam imao utisak da čuvamo rezultat?!?!?!
Nekoliko prvotimaca, tj. 3 špica su im bila van postave, a djelovalo mi je da su igrali koliko im je trebalo, ili su pak i oni baš, baš u kurcu sa igrom i spremom.
U međuvremenu igramo sa Mačvom protiv koje treba dobro da se pomučimo. Možda bi bilo bolje da smo igrali protiv Rada a pauzirali protiv Mačve.
Ako nas je sudija utovarao sa plastičnim Lexington Steele dildom na našem rođenom stadionu, šta tek da očekujemo u Konstantinopolju?

Što se tiče igrača:

Miletić sa kosom (kakav sjajan način razlikovanja 2 miletića :D ) je definitivno najgori lijevi bek otkako znam za Partizan. Miljković je suvereni vlasnik laskave titule, samo na kontra strani.
Mislim da im je večeras bio ubjedljivo najbolji igrač, protivnički. Čovjek je totalno pogubljen, ali totalno. Pa Zmaj od Šipova da nam dođe na tu stranu, bolje bi odigrao! Jebeni Pikac je orijentisan u vremenu i prostoru u odnosu na "najspremnijeg fudbalera Partizana sa rezultatima testova spremnosti na nivou Lige Šampiona". Kao šlag na tortu je sjajan refleks kad je izletio pred golmana pa je raspalio u semafor!!! Poslije ovoga ćemo da ga prodamo samo ako uz njega damo jedno 100 hiljada bitkoina.
Je l' se meni čini ili ovaj čovjek svaku utakmicu odigra lošije nego onu prethodnu?! Najbolje je da se u narednoj utakmici on postavi u protivnički šesnaesterac i da mu se kaže da je to NAŠ GO. Garant' će da umuva "auto gol" i da ih tako dobijemo.

Slična je situacija i sa Ivanovićem. Moram da priznam da mi je on baš drag igrač i da sam priželjkivao da uđe kad sam vidio da se se Mesko povrijedio.
O kako sam bio u krivu!
Kao da gledam nesposobnog brata blizanca onog čovjeka koji je bio beton na terenu prije samo pola godine?! Ovaj kao da se krije od lopte i trči ko Forest Gamp, bez nekog cilja. Molim Boga da se probudi i trgne, jer bi nam onaj pravo Ivanović baš mnogo značio. Pogotovo sada kada nam se sredina raspada zbog povreda, kartona i generalno nedovoljno dobrog igračkog kadra.

Šćekić mi je na terenu ličio na Luneta Šćekića promovisanog u četničkog vojvodu. Istini za volju, ne znam šta sam očekivao, čovjeka koji će nakon samo 2 dana da pravi razliku na terenu kad je ni Leo ni Evi nisu pravili poslije tako malo vremena u Partizanu. Nadam se da će me demantovati.

Janković je bio dobar, moram da priznam. Nisam uopšte ljubitelj takvih razmaženih igrača. Uvijek sam za fajtere, pa makar i nek ne znaju. Ovaj me podsjeća na Babovića po načinu na koji ih "potrefi" random kurcobolja. Uradi jedan dobar potez, pa onda 3x padne, pa se valja na terenu pa ga mrzi da pokriva igrača... idi bre u pm! Doduše, malo ga je Bata zategao, kao i čitavu ekipu, ali je još to daleko od onog Partizana koji nam treba i kojeg želimo. Ipak, da se ne lažemo, on je jedan od rijetkih u našem klubu koji ima taj "vic", koji zna fudbala, ima uvid u situaciju na terenu kako treba, ali se postavlja pitanje koliko ti je dobar Ferari ako se pali uglavnom kad je njemu ćeif.

Pantić, prema onome što sam vidio, jedini u sredini koji je ko nešto probijao, pokušavao, dodavao. Nije on kriv što treba da kombinuje sa pomenutim Miletićem. Pa ko bi od vas kombinovao kad bi mu kosati Miletić bio opcija?

Mogli smo da damo još 2-3 komada, mogli smo da primimo isto toliko. Imali su par baš, baš zajebanih centaršuteva koji su srećom, bili zamalo neprecizni ili su ih naši osujetili.

Utisak utakmice - Zakarić. Od svih pojačanja ove godine, mislim da je bio dočekan sa najmanje pompe u fazonu "još jedan da popuni broj". Ja sam prvi bio skeptičan, ali opet, nemam običaj da nekoga osuđujem prije nego što se pokaže, a dojučerašnja Željina vedeta se do sada pokazala najbolje od svih koji su došli ove sezone, a polako izrasta i u jednog od najboljih igrača FKP.

Tošić je povrijeđen. Kića zaradio kartone. Moguće da smo i bez Meska u revanšu. Ne znam šta je sa Šehovićem, ali se nadam da će barem Rikardo biti fit, jer od one ostale dvojice u špicu nema selameta. Đorđe Jovanović and Lokeren like this.
Stojimo bolje na terenu. Daleko bolje nego prije samo mjesec dana, ali smo svi svjesni da je to daleko od onoga što nam treba.
Batice, vraćaj Saleta na teren, stavi bilo koga na lijevog beka, tipa EnakeTa, pa šta nam Bog da.

Inače, vidio sam sanitet tokom utakmice, ali nisam ispratio šta se desilo. Tek kasnije sam pročitao. Nadam se da će čovjek biti dobro i da će se brzo oporaviti.
 

Markec50

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
529
Reaction score
716
Nazalost, za revans mec u ekipu Besiktasa se vracaju Lens, Negredo i Babel.
Posle duzeg vremena mislim da imamo pravo da verujemo!
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.870
Reaction score
13.628
Sad kad su se malo slegli utisci meni je jos neverovatniji naicn na koji smo primili gol - Miletic masi loptu glavom i daje sansu Kvarezmi da asistira pa onda stoper masi loptu glavom....neverovatno jeftin primljen gol....da se pojedes od muke jbt i da ne verujes da mozemo u par sekundi dva puta loptu glavom da promasimo. Medjutim bilo je mnogo vise pozitivnih stvari i to je ono sto raduje jer Bata je stvarno cudesan covek cim je za ovako kratko vreme stavio novo lice ovoj ekipi, doneo je veliku cvrstinu i samopouzdanje. Zakaric mi je najprijatnije iznenadjenje sinoc, videlo se da moze da odigra na visokom nivou i protiv ovako jakih ekipa...jedino on od svih navalnih igraca ume da oseti kada treba da reaguje odmah, a kada da povuce loptu. Jankovic po defaultu pravi 2-3 poteza vise ali i kod njega se vidi pomak pre svega u pristupu. Cim popravimo tu brzinu reakcije u zavrsnici i krenemo brze da se oslobadjamo lopte pogotovo kad imamo priliku za sut i centarsut bice sve ovo daleko bolje. Verujem da mozemo da damo Besiktasu tamo 2 pa cak i 3 gola i da te zvezdice koje su navikle vise na LS skratimo muka i nepotrebnog cimanja u LE i pozelimo im srecu u turskom prvenstvu i sa iskrenom zeljom da se dogodine sastanemo u Ligi sampiona :)
 
Последња измена:

dominiramo

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
659
Reaction score
382
Rezultat i igra govore da imamo čemu da se nadamo u revanšu, ali samo toliko. Inače sam optimista, ali iskustvo iz prethodnih godina kaže da smo ovo MORALI da dobijemo da bi prošli dalje. Koliko god mi videli da možemo s njima, oni će biti samo jači u sledećoj utakmici, oporavkom povređenih igrača i plus Negredo ako ne ode, a mi osakaćeni povredama, suspenzijom i lošom selekcijom igrača. Mnogo nas je unakazio Đukić, pa pored njega Iliev, mnogo. Svaka čast Batici na uradjenom do sada.

Druga stvar. Da li smo toliki debili da minut posle datog gola primamo gol?! Isto to nam se desilo i protiv jang bojsa prošle sezone. Ne mogu da shvatim da nakon datog gola naši igrači stanu, umesto da grizu još više, a način na koji primamo gol je tek smešan. Daleko od toga da Miletić nije mogao bolje, ali on je morao da se odalji od kvarezme, jer da mu je prišao ovaj bi ga izbacio jednim potezom. Po meni, najveći krivac za gol je Zdjelar. Iako sam bio za to da dodje i od njega očekivao mnogo, ono je strašno. Pa zajedno sa tim igračem je ušao u kazneni i onda se u petercu odvoji na metar od njega?? Gol isključivo na njegovu dušu, strašno.

Zakarić, Janković(do povrede), Rikardo, Miletić(zna se koji) i donekle Sveta i Kića su se dobro pokazali, ostali su mogli i bolje. Ivanović za mene najveće razočarenje, bukvalno se krio od lopte. Toliko me je razočarao da sam poželeo da je Suma ušao, a ne on.
Samo još da napomenem, Šćepana. Nije mnogo igrao, nije imao previše dodira da loptom, ali nekako mi se čini da je prespor s loptom u nogama i da mnogo sporo razmišlja za ovaj nivo fudbala. Daj bože da me demantuje.
Da ne mislite da mi je cilj bio da mračim, naravno da nam želim sve najbolje, ali ovo je ono što sam ja video. Daj bože da nisam u pravu, bar ću lako da priznam grešku :)
Napred Partizan!!
 

maslinka

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
516
Reaction score
400
Локација
Na travi JNA
Bravo za Baticu i igrace,dosta dobro smo odigrali,odbrana opet u pojedinim trenucima nesigurna i konfuzna,mislim da imamo sanse da ih prodjemo u revansu njima se verovatno vracaju Babel i Lens ne znam kako igraju sa njima ali bitno je da se mi dobro pripremimo i izadjemo hrabro kao sinoc i mislim da imamo sanse,Rikardo nas vodi u LE videcete.
 

Virke

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2016
Порука
1.546
Reaction score
836
Aman, nije Miletić promašio loptu glavom, nego Zdjelar.
I uopšte nije bitno što niko nije ispratio igrača, lopta nije bila brza, bilo je vremena da se reaguje normalno i izbaci, al' jbg.
I da, zašto je Stojke na prvoj stativi kad je lopta na liniji, ugao linije kaznenog i gol-auta. Ne vidim logiku. Stani na metar odatle prema sredini gola, jebem mu mater... Bila bi njegova lagano.
Sve se poklopilo u p.m.
 

БранимиРС

Početnik
Учлањен(а)
06.06.2017
Порука
69
Reaction score
97
Imam tri utiska nakon utakmice.
1. Vidno bolja igra, veća borbenost, sve čestitke Mirkoviću.
2. Ne mogu da vjerujem koliko je novinara, trenera i navijača zadovoljno "aktivnim" rezultatom 1:1. Izvinite, ali u mojoj filozofiji, to je jedan od najgorih rezultata. Da se ne lažemo, ne daje nam mnogo šanse za prolaz.
Uprkos i kondiciji i kvalitetu protivnika, MORALI smo ih napasti i pred kraj utakmice. Još onaj nesrećnik sa Arene u 65. minutu kaže, ne treba rizikovati i napadati!? (To implicira da je lakše dati dva gola u gostima, nego još jedan pred svojim navijačima? Podsjeti me na onog idiota Milivojevića koji smatra da je bilo logičnije očekivati da Srbija remizira sa Brazilom (!?) nego da rizikuje i napadne Švajcarce).
Ne kažem da treba bezglavo jurišati, ali zadovoljavati se ovakvim rezultatima ne mogu
3. Tek sinoć saznajem da Nikolić #9 nije pravi špic!
"Najbolje se snalazi iza centarfora". Ni ranije nisam podržavao njegov dolazak, a tek sad kad sam čuo da mu moramo šteliti i poziciju i taktiku, baš sam se razbjesnio. Što je doveden takav igrač?
Do revanša će nas Batica još zategnuti. Plašim se da to nije dovoljno da još jačem timu pred njihovim navijačima damo potrebna dva gola. Da ga nećemo primiti i da će jedan postignut biti dovoljan, male su šanse.
Vjerujem u ovaj tim.
Ipak, Batica je prekasno došao/Bešiktaš prerano došao.
 

Milos88nbg

Početnik
Учлањен(а)
18.06.2018
Порука
23
Reaction score
30
Локација
Beograd
mislim da pravilo gol u gostima treba izbaciti iz upotrebe ili da vazi jedino ako je neresen rezultat..ovako ti ako primis gol prakticno si zavrsio takmicenje...
 

GolmanRade

Grobar
Учлањен(а)
24.06.2009
Порука
838
Reaction score
508
VIdi se veliki pomak pre svega na psiholoskom planu. Vratio je Bata malo igrace u zivot i povratio im samopouzdanje. Naravno da kondicija ne valja nista ali to ce tesko do pauze da se popravi. Kad bi lopovi doveli bar dva dobra igraca mogla bi se ova sezona spasiti do proleca.
 

trivunelli

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
1.796
Reaction score
7.592
Локација
25-i maj
Meni je drago da nije igrao Sehovic, moglo je da se desi da mu Kvarezma unazadi karijeru samo tako. Jebote makar Urosevic onaj da moze da odigra da ga Kvarezma ne prolazi kao cunj, a napred ionako ne zna.
 

Nikola_G

Grobarčina
Учлањен(а)
17.03.2007
Порука
5.441
Reaction score
7.738
Локација
E-WEST
Miletića je loptra preskočila kod pasa ka Kvarežmi, a onda je Zdjelar zaboravio turčina i prc. A Stojke zaboravio da izboksuje loptu, nemoguće jebote da na 5m čovek da gol tek tako..
 
Учлањен(а)
13.05.2018
Порука
3.287
Reaction score
8.055
Локација
Космос
Милетић са косом, неоспорно је да је лош (велика је, колосална киксара), али ја се и даље држим становишта да нам је најписменији и најспремнији играч на тој позицији, уопсталом, у целокупном светском, а поготово домаћем фудбалу има веома мало квалитетних и левих и десних бекова..
Наравно, другим левим бековима треба почесто пружати шансу, првенствено у домаћој лиги, а уколико се покажу добрима, ставити их у тим за Европске мечеве (уколико их се уопше докопама, а ја се с разлогом надам да хоћемо).
И да, шта се са Субићем, чини ми се као боље решење од Урошевића, а ни на клупи није био, не памтим.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top