Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2018/19

Статус
Затворена за писање одговора.

Virke

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2016
Порука
1.546
Reaction score
836
Da li je uopšte iko ikad ovde bio zadovoljan timom?
Opet ću reći, većina se neće složiti, ali tim ima potencijala, a (kao i uvek) i par ozbiljnih rupa... Rikardo, Zakarić, Janković, Pantić, Ćela Miletić, Valijente - su za mene igrači za Partizan (kakav smo navikli). Sveta Marković može da bude ozbiljan igrač. Ima tu još materijala, verujem da Enake ipak može da pomogne, Nikolić, Kosović... Bambi, ako se ikad oporavi, a ne digne sidro odmah.

Neko reče Zakarić bi bio rezerva u nekom Partizanu od ranije... A zaboravlja se da smo napadali grupe sa Alenom Stevanovićem, Đuričkovićem, Necom Mihajlovićem, Džigijem, Grbićem, Miretom Radovićem, Babovićem, pa što je ovaj dečko lošiji fudbaler, voleo bih da mi objasni neko? Janković isto? Pa i Pantić? Ne znam, ne volim ta vređanja igrača, nije NIKO od njih kriv, nego onaj ko ih dovodi.

Najveća šteta je što umesto Sume i padavičara #51 nismo doveli 3-4 igrača kojima je isticao ugovor, ili na pozajmicu sa pravom otkupa, za po 300-400k godišnje, da imamo kompletnu ekipu. Od toga dvojicu na centralnom - zadnjem veznom.
Da zadržimo Đoleta, dovedemo ponekog mladog igrača iz naše lige što vredi, polako uvodimo po jednog-dva klinca iz omladinske škole.

Ali jbg... ipak, karaćemo ciganku.
 

Dzoni43

Grobar
Учлањен(а)
13.05.2018
Порука
877
Reaction score
2.721
Локација
Beograd
Sad sam se vratio sa tekme, odnosno sa piva posle tekme:)

Kljajić - uradio sve što je do njega.

Šehović - milina za gledati posle Miletića. Greši Šehović, ali se vidi da mu je stalo i da konstantno radi na ispravljanju svojih grešaka. Pantić ga je u nekoliko navrata ostavio na vetrometini. Samo neka nastavi ovako! Nadam se da povreda nije ozbiljna.

Valiente - odradio svoj deo posla, imao jedan pogrešan pas u aut.

Marković - bravo za gol! U odbrani mu fali iskustva i mišića. Par puta se bez potrebe zaletao na leđa njihovog špica i time mu samo davao prostor da ga okrene. Napreduje i biće od njega igrač.

Miletić - kakav degutantan potez. Sa zemlje i sa leđa šutira njihovog igrača. Igrači Partizana, po mom mišljenju, moraju da ispunjavaju neke norme ponašanja i fair play-a na terenu a ne da se ponašaju kao najgori cigani. Drago mi je iskreno što je dobio crveni kao što bih voleo i da svaki igrač Partizana dobije žuti za simuliranje dok im se to ne izbije iz glave! Još ako ne igra derbi, užas. Najviše me je iznerviralo što to od njega apsolutno nisam očekivao. Jeste mu ovaj iz Bačke uvalio đon, ali to nije razlog da se onako odreaguje.

Kosović - nije za Partizan, da ne analiziram mnogo.

Zdjelar - očajna utakmica, minimum 50% njegovih dodavanja su bila neuspešna. Duga lopta i promena strane je svaki put završila u van terena.

Zakarić - u napadu danas slabiji ali je odbranu odigrao odlično u par navrata, pogotovu kada smo ostali sa igračem manje. Svaki njegov centaršut iz prekida je gol šansa.

Pantić - osim što je u prvom poluvremenu gurnuo onom kroz noge, ništa nije uradio. Sve se nešto trudi ali bez učinka. U odbrani očajan. Korneri, katastrofa.

Nikolić - po mom mišljenju danas odigrao dobro. Mislim da će on još više napredovati iz utakmice u utakmicu. Odlična asistencija Sveti za gol. Dosta se kretao, tražio loptu. Napravio par odličnih poteza ali onda pogreši usled nedostatka snage i koncentracije.

Rikardo - slab danas. Pravi je napadač, samo ga gol interesuje. Ako pogađa odlično ali mogao bi i poneki put da proigra igrača koji je u boljoj situaciji. Kad je izašao delovalo je i da on vuče neku povredu.

Bati samo zameram igru sa dva zadnja vezna. Imam poverenje u njega i nadam se da će nastaviti dobro da radi. Svestan je loše igre i ne krije se iza nekih tipičnih floskula. Samo napred Bato!

Moram da priznam da mi igrači Bačke, osim špica, nisu delovali kao tipične JSL ciganske ekipe. Došli su da se takmiče a ne samo da se brane. 25-ica i 16-ica, dva zadnja vezna u njihovoj ekipi, su u potpunosti nadigrali Zdjelara i Kosovića.

U prvom poluvremenu sudija :picka-ciganska: nije svirao čist penal za nas kad je neki igrač Bačke odigrao rukom dok je bio na zemlji pored Rikarda.

Jako bitna pobeda! Imamo vremena da se spremimo za opštenje sa cigankom! Teraj dalje! :pfc::ziveli
 

La Zic

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.666
Reaction score
2.844
Локација
Humska ulica
Ovo je po meni jedan jako pogresan upis, koji bih da sam moderacija vrlo sankcionisao. Pominjanje Djurica u bilo kom pozitivnom kontekstu je skandal! Zabole me uvo za titule, za sve te titule je zasluzna omladinska skola i struka. Druga stvar ocajno stanj kod cigana. U Evropi osim LS nije nikakv iskorak napravljen, a i tada je sve ucinjeno da se upropasti tim koji je i uprkos tome usao u LS!
I najbitnija stvar od svega - pokrali su desetine miliona evra koje nicim nisu zasluzili i odneli u SPS ili gde vec i nas ostavili u dogovima!!!

Sad procitaj ovo sto si napisao pa nam reci po cemu se ovi razlikuju? Sve sto si napisao je ogledalo sa ovom upravom,samo je razlika sto je onaj bez generalnog sponzora usao u LS,ovi ni sa igracem od 1.6 miliona ne mogu vec drugu godinu jedno jebeno kolo da budu ispred cigana.
Da se razumemo Djuric je olos i ocima tu lopinu ne mogu da gledam ali druze ovi se ni po cemu ne razlikuju od njega.Samo imaju gebelsa da serenda po vesniku i da pokusa da ih nekako opere i da nas jos vise iritira.Ovo vodjenje Partizana nas vodi u propast u najavi.Djuric ili Vucelic isti qrac,mi tonemo iz dana u dan i nije problem sto tonemo ,problem je sto nema ko da nas izvuce iz sranja.Ovi su mi se zgadili prosle sezone i to ne kad su poceli da prodaju sve sto zna da trci za loptom,nego sto su posle toga slali gebelsa da nam vredja inteligenciju kako su sacuvali tim i kako poslujemo pozitivno .Bruka i sramota sta rade sa nasim Partizanom :banghead:

Sto se utakmice tice,blagi uzas,vise ni protivnik nije bitan mi na terenu i protiv Besiktasa i protiv Backe ne igramo nista.Sehovic veze nema ,ali ajde mlad je (nadam se da nece igrati derbi jer su ga ovi iz Backe bukvalno sprdali po terenu) .Kosovic i Zdjelar su dve najvece fudbalske prevare koje sam video u zadnje dve godine na JNA.Nadam se da ih vise necu gledati. Teraj dalje samo ne znam gde i dokle... :confused-smiley-013:
 

marinho94

Početnik
Учлањен(а)
01.07.2014
Порука
187
Reaction score
603
Локација
New York
Jel moze neko da mi pojasni jedno, a mislim da sam u pravu:

- Ako ja danas potpisem ugovor na godinu dana za platu od 120,000€ i posle mesec dana me kupi neki klub; to znaci da sam dobio samo jednu platu od 10,000€ a ostalih 110,000€ mi je klub duzan po ugovoru. E sad, s obzirom da volim klub i klubu znaci svaka para, ja kazem da im oprastam dug. Tu je dug samo zato sto je duznost/obaveza kluba da mi plati tih ostalih 110,000€ po ugovoru, ali ako ja oprostim, to je ok.

Mislim da se kod nas stvara pogresna intepretacija oprastanja dugova. To nije da mi je neko duzan 50,000€ jos iz proslosti, nego je oprastanje buduceg duga po ugovoru.
 

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.325
Reaction score
3.997
Локација
Kobasicarija "Venac".
nista ljudi, tako je kako je.
do decembra ce nam svaka utakmica liciti na ovu protiv backe. veliko je pitanje da li cemo bas uvek izlaziti kao pobednici iz tih mrcvarenja. igracki kadar nam je kriminal, zaostavstina od proteklih cetrnaest meseci se do zimske pauze popraviti ne moze.
celavom mileticu svaka cast sto je potkacio ono djubre. drago mi je da bar pokazujemo znake samopostovanja.
 

ZBR PFK

Početnik
Учлањен(а)
06.08.2018
Порука
173
Reaction score
146
Локација
Beograd
Ej breee oni su pustili Radina bez dinara obeštećenja.To što opraštaju dugovanja to su premije za osvojenu ligu,kup i ulazak u ligu evrope i pobede u derbiju i tako dalje,ali su legalno zarađene i svaki igrač je to zaslužio da mu se isplati. Da zaboravih i jedna sve plate to ti dodje na 100 soma.Sto se Ivice tiče ja sam nekako siguran da on više nije deo kluba i da ce u ovoj pauzi da to ozvaniči,Suma, ..# su dobili pedale da je i on otišao tog dana tek bi se pisalo i ko zna šta bi sve izašlo na videlo ovako će sada u "tisini" uz neko saopštenje i to je to.Skoro nešto pričam sa bratom,ima par dana,on je sudija sudi 2 ligu kaže mi da su po ceo dan zajedno Bata,Gordan i Tomić.nije informacija da ce nešto biti nego samo onako kažem čisto eto
 

ZBR PFK

Početnik
Учлањен(а)
06.08.2018
Порука
173
Reaction score
146
Локација
Beograd
Izjava Bjekovića "I najveći tantuz vidi da se tamo ne radi dobro" .
Dragi Bjekoviću kaže se i najveci tantuz vidi da se u FK Partizanu ne radi dobro!!
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.786
Reaction score
55.627
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Jel moze neko da mi pojasni jedno, a mislim da sam u pravu:

- Ako ja danas potpisem ugovor na godinu dana za platu od 120,000€ i posle mesec dana me kupi neki klub; to znaci da sam dobio samo jednu platu od 10,000€ a ostalih 110,000€ mi je klub duzan po ugovoru. E sad, s obzirom da volim klub i klubu znaci svaka para, ja kazem da im oprastam dug. Tu je dug samo zato sto je duznost/obaveza kluba da mi plati tih ostalih 110,000€ po ugovoru, ali ako ja oprostim, to je ok.

Mislim da se kod nas stvara pogresna intepretacija oprastanja dugova. To nije da mi je neko duzan 50,000€ jos iz proslosti, nego je oprastanje buduceg duga po ugovoru.
Netačno, pri odlasku raskida se obostrano ugovor. Tu je u suštini i poenta obeštećenja prema klubu.
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
U tom intervju sto je najzalije pomenuo je Zakarica kako za njega 80 posto navijaca nije culo. A upravo nam je on jedan od boljih igraca. Ono sto niko od nas nije primetio a to je kad se vrati Bambi trebali bi dobiti ako nista drugo bar na prekidu, jer prodornost nema. Gomes sem sto voli sam da zavrsava i sto je sebican (napadac to i treba biti u normalnoj dozi) jos nije u formi na jednom prekidu sinoc samo da je zakacio loptu bilo bi 2 0 i zavrsena utakmica. Nikolic nije toliko los koliko ga neki predstavljaju, juce je majstorski petom ostavio na centru loptu i kad je dobio povratnu imali smo 3 na 1 ali je dao sam sebi jak for i potom je izgubio. Naveo sam dve situacije koje bi da su igraci imali vise koncentracije zavrsili golovima. Ne opravdam ih al nije bas sve crno ima nesto i belog. Ova pauza reprezentacija koju inace licno ne volim, dosla nam je odlicno. Nadam se da ce Batica izvuci maksimum iz njih.
 

Markec50

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
529
Reaction score
716
Sad procitaj ovo sto si napisao pa nam reci po cemu se ovi razlikuju? Sve sto si napisao je ogledalo sa ovom upravom,samo je razlika sto je onaj bez generalnog sponzora usao u LS,ovi ni sa igracem od 1.6 miliona ne mogu vec drugu godinu jedno jebeno kolo da budu ispred cigana.
Da se razumemo Djuric je olos i ocima tu lopinu ne mogu da gledam ali druze ovi se ni po cemu ne razlikuju od njega.Samo imaju gebelsa da serenda po vesniku i da pokusa da ih nekako opere i da nas jos vise iritira.Ovo vodjenje Partizana nas vodi u propast u najavi.Djuric ili Vucelic isti qrac,mi tonemo iz dana u dan i nije problem sto tonemo ,problem je sto nema ko da nas izvuce iz sranja.Ovi su mi se zgadili prosle sezone i to ne kad su poceli da prodaju sve sto zna da trci za loptom,nego sto su posle toga slali gebelsa da nam vredja inteligenciju kako su sacuvali tim i kako poslujemo pozitivno .Bruka i sramota sta rade sa nasim Partizanom :banghead:

Sto se utakmice tice,blagi uzas,vise ni protivnik nije bitan mi na terenu i protiv Besiktasa i protiv Backe ne igramo nista.Sehovic veze nema ,ali ajde mlad je (nadam se da nece igrati derbi jer su ga ovi iz Backe bukvalno sprdali po terenu) .Kosovic i Zdjelar su dve najvece fudbalske prevare koje sam video u zadnje dve godine na JNA.Nadam se da ih vise necu gledati. Teraj dalje samo ne znam gde i dokle... :confused-smiley-013:

Ja ne znam gde ste videli da sam branio ove sadasnje. To sto sam napado Djurica ne znaci da ove branim. Ista su to bagra, ova je malo veca jer im vucic drzi “nogu za vratom”, a Djuric nas je osakatio i zbog toga mislim da ne bi trebalo njega komentarisati u pozitivnom svetlu. Kao sto sam rekao titule smo uzeli i usli u LS sve zahvaljujuci omladinskoj skoli i sto je struka umela da ubode strana pojacanja, i pre svega sto su ona govna bila u ozbiljnom kanalu sa neznalicama kakve su danas kod nas u upravi i struci.
Poenta to sto sam pljuvao djurica ne znaci da ove branim.

Jel moze neko da mi pojasni jedno, a mislim da sam u pravu:

- Ako ja danas potpisem ugovor na godinu dana za platu od 120,000€ i posle mesec dana me kupi neki klub; to znaci da sam dobio samo jednu platu od 10,000€ a ostalih 110,000€ mi je klub duzan po ugovoru. E sad, s obzirom da volim klub i klubu znaci svaka para, ja kazem da im oprastam dug. Tu je dug samo zato sto je duznost/obaveza kluba da mi plati tih ostalih 110,000€ po ugovoru, ali ako ja oprostim, to je ok.

Mislim da se kod nas stvara pogresna intepretacija oprastanja dugova. To nije da mi je neko duzan 50,000€ jos iz proslosti, nego je oprastanje buduceg duga po ugovoru.

Brate verujem da je ovo nenamerna greska, ali me cudi da Zeljku Sqealeru Panticu nije pala na pamet ovakva ideja.
To svakako nije tacno, ako bi potpisao takav ugovor i posle mesec dana presao u drugi klub, naravno da prvi klub nije duzan da isplati ugovor do kraja iz prostog razloga sto nema OSNOVA za to. Kada drugi klub kupuje “igraca” on zapravo odkupljuje njegov ugovor, a ne coveka. Tako da klub kupac postaje strana ugovornica, a za prvi klub obaveza za buducnost se gasi, ali obaveze do tog trenutka je i dalje duzan da izvrsi.
Sto plasticno receno znaci da nas klub ne daje plate igracima i kada oni odlaze oni oprastaju dugove koje je vec trebalo da isplate nikako one koje bi trebalo u buducnosti da realizuju.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Očekivano mučenje, kao i svaka koja je bila i koja če biti nebitno sa kim igrali i gde.

Najbitnije je da smo pobedili i svaka pobeda znači. Posebno sa ovakvim timom.

Prvo moram da pomenem mada to svi znamo ali... Bez obzira na sve u kakvoj smo situaciji i kakvu ekipu imamo protiv nas svaka protivnička ekipa hoće da se nadigrava, bore se na krv i nož i okej sve to tako i treba samo što je razlika u tome što kad govnari igraju toga nema od strane protivnika. Gledam i njihove utakmice pa konstatujem ovo, ne pišem ništa napamet.

Neki utisci sa utakmice. Korneri - užas užasa. Sve na prvu stativu, sve bezveze. I najjače vidimo da ne ide i oni ponavljaju isto. Rikardo loš sinoć i definitivno nije igrač da probije, odnosno da igra jedan na jedan jer svaki put izgubi loptu i nikad ne prođe. Ostali uglavnom na standardno lošem nivou. Pohvala za asistenciju Nikolića, ali ona kontra kad je dao predug for i lopta mu pobegla - katastrofa. Mali Sveta je sve bolji, dečko ima tek 18, ne zaboravite... Velika glupost ćelavog Miletića. Treba ga kazniti i po dzepu. Verovatno ne igra derbi jer je dobio direktan crveni karton.

Idemo dalje. Kako, gde, kuda? Ko to zna...
 

djomla

Partizanovac
Учлањен(а)
20.02.2007
Порука
4.199
Reaction score
18.681
Локација
U Kinšasi
Pohvala za asistenciju Nikolića, ali ona kontra kad je dao predug for i lopta mu pobegla - katastrofa.

Ta kontra je bila pred kraj utakmice, ostao je sam u napadu, sve vreme je sam pritiskao njihovu zadnju liniju, tako da nije cudno. Doduse, bilo je par prijema lopte kao od direk, vidi se manjak kvaliteta. Ali momak ima neki zar u sebi, anticipaciju i drskost, za razliku od kolege mu iz Spartaka, koji na terenu izgleda kao kuvana noga. Isto vazi za ekipicu levo, Miletic i Sehovic, ovaj mladji ima zivota u sebi, dok je brat Mileta najveca kukavica ikad koja je igrala za Partizan.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Jeste bilo pred kraj i verovatno jeste bilo umora ali kontra je bila čista da čistija nije mogla biti i srećom pa smo imali 1:0 inače... U svakom slučaju slažem se da Nikolić nešto još i uradi pozitivno mada još mnogo treba da radi i on. Ivanović - totalno razočarenje.
 

Zillgian

Grobarčina
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
3.954
Reaction score
4.886
Локација
Ndžamena
Možda bi se prije moglo reći da ne zna da igra lopte, nego da je kukavica? Mada možda i jeste, šta znam.

Naša jučerašnja priča sa kornerima me podsjeti na situaciju iz "Crne guje" kad general Melčet sav optimističan kaže: "Do sada smo ih bezuspješno napadali 17 puta tamo gdje su najjači. Upravo zato ćemo ih tamo napasti i 18. put, jer to sigurno više ne očekuju!".

Drago mi je zbog pobjede i zbog Svetinog gola. Zakarić, koji je došao iz Želje nam je ovih dana možda i ponajbolji igrač. Meni se čini da mi ne oskudjevamo samo u fizičkoj spremi, već nemami nikoga ko bi ovim našima pokazao šta je centaršut iz igre, odnosno ubacivanje iz prekida (krug (PES) ili kocka (FIFA)).
Žao mi je zbog povrede malog Šehovića i zbog kartona ćelavog, što znači da nam ionako bušna odbrana ostaje bez najboljeg igrača u derbiju. Da je barem slomio pičku cigansku i prebio mu obje noge, bilo bi mi lakše.

Svaka čast vama koji možete, ali stvarno ne znam na čemu zasnivate taj optimizam pred derbi, jer mi prosto ne možemo da se sastavimo s loptom. Većina igrača što zna da pika loptu nam je povrijeđena. Imamo jednog pravog napadača a svi štoperi zajedno, kojih takođe nemamo, kad se skupe nisu kao jedan ćelo, koji gle čuda, ne igra derbi. Jebote, pa Jevtović je bio klasa za ove zadnje veznjake koji su nam ostali, a to valjda dovoljno govori samo po sebi. Zadnja krštena desetka što smo je imali je bio Moreira a Sale kapiten nam nije ni protokolu. Gdje god čovjek da pogleda, mi smo daleko od onoga što bi trebali da budemo, sem na klupi. Na terenu su po prvi put otkako znam za Partizan, gurbeti bolji na gotovo svakoj poziciji. Sem toga, naša tribina je u raspadu (osim ako Kimijevi ne preuzmu jug do derbija (ali NE NA DERBIJU)) a uprava, to nam je barem već svima jasno. Jedino mislim da bi Vuletić možda mogao da ostane. Ostalo sve rastjerati koliko sad!

Mrzim što ovo govorim, ali ćortani dugo nisu imali ovako dobrog trenera, igrače i klupu. Sve im se namjestilo, a da tragedija bude veća, mi smo nikad gori. Kao da gledam situaciju od prije 10ak godina, samo u obrnutim ulogama, s tim što je jedina konstanta to da država vječito stoji iza njih.

Uzdam se u Batu, nadam se pobjedi ili barem remiju, a realno strahujem od poraza.
 

Mister 10

Grobar
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
545
Reaction score
1.923
Zamisli kad se ovaj Bjekovic javlja da prica o dovodjenju igraca,pa on je najvise voleo da talozi domace nepoznate raspade,na kilo ih je dovodio! Uzas. Jedini koji ima pravo da se javi i da prica ovakve stvari je Ivan Tomic. Covek je genijalac za to,imao je i on neke promasaje,ali daleko manje od svih. Ivica je odlicno poceo,dovodili su se odlicni igraci,ali od kad su Djukica doveli sve je krenulo nizbrdo,i sa igrom i sa igracima koje je dovodio. Previse gresaka,nema dileme,ispucao je kredite koje je imao. Sledeci prelazni rok nam je jedan od najvaznijih ikada! Moramo da napravimo 2 koraka napred kako bi mogli da budemo konkurentni drzavnom klubu,a 2 koraka napred mu dodje ozbiljna rekonstrukcija. Levi bek(ako Sehovic ne bude proigrao u medjuvremenu),stoper,kompletna sredina,3 igraca od kojih jedan mora da bude mozak,ali zilavi mozak,kao Moreira nekada,ne zanima me koliko ce da ga plate,to nam je neophodno! Obavezno jedan brzi krilni napadac koji pravi razliku,kao Leonardo. I naravno jos jedan klasican napadac,Rikardo je odlican igrac,ali zamenu pravu nemamo za njega. Znaci 6-7 proverenih igraca nam treba. Od Batice ocekujem fajt do kraja! Svidja mi se jako kako radi za sada,i kako prica,sve je pravo u centar,bez uvijanja,takav je bio i kao igrac i takav je covek generalno. Nasem igracu kada usadis disciplinu ti si zavrsio 80% posla,jos ako si dobar takticar i motivator(Veljko Paunovic je recimo strasan motivator i dobar takticar),ekipa svasta moze da ucini. Naravno potrebno je i kvaliteta u toj ekipi,igraca koji prave razliku.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top