Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2018/19

Статус
Затворена за писање одговора.

Nemanja-950

Partizanovac
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.917
Reaction score
21.630
Писао Тегелтија да вероватно не игра до краја сезоне, пишу и још неки портали које нећу да спомињем. Наводно је оперисао менискус.
Нека се одмори он до краја сезоне, а после тога, желим му све најбоље. Наравно, ван фмп-а.
 

Milos

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
1.327
Reaction score
2.969
Локација
Kragujevac
Dve neke stvari koje sam kao primetio i nervirale me zestoko. Jos ne krenu u pik cigani, mi vec preuzimamo tako da plej ostane dole u reketu sa njihovim centrom, a nas centar treba da juri onog debilka. Zasto , kada njihov centar jos nije napravio dobar blok i ko zna i da li ce? To nismo radili u poslednjoj utakmici pred pley of, opet sam se vratio da pogledam.

Druga , cini mi se da ne koristimo dovoljno nase plejeve da im se ocisti strana da igraju dole ispod kosa sa debilkom, pa neka udvajaju kod nas svi mogu da pogode za 3 kada je Dzok u igri.
 

Dino

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.557
Reaction score
11.054
To preuzimanje je jako cesta pojava otkako je dosao Trinkijeri i nije nista cudno. Najcesce se desava kad je Lendejl na terenu.

Cista procena trenera, koja se po rezultatima i po broju primljenih koseva do sada pokazala kao dobra. Damo im tu prednost, a oni nam ne izbace celu odbranu i ne stvaraju visak.
 

Grobar019

Početnik
Учлањен(а)
20.08.2018
Порука
66
Reaction score
176
Локација
Zaječar
Jel zna neko za sudije šta se dešava? Vidim po twitteru pišu da će belošević(pacov)..
 

Mister MVP

Urednik - Košarkaški Derviš
Уредник
Учлањен(а)
17.06.2007
Порука
5.373
Reaction score
3.920
Локација
NBG
Česta preuzimanja nisu novina kod našeg trenera.

Verujem da će se naši bolje snaći kao gostujuća ekipa. Vanja nek ponovi 75% učinka iz serije i nema zime. Imamo još rezervi u odnosu na prošli meč. Pre svega naše najjače ofanzivno oružje pik Renfro - Lendejl.
Odbrana i građenje našeg obruča je obavezno da bismo dobili meč sezone.

Van parketa mora da obezbedimo da ne sude srpske sudije. Ili maksimalno jedan i to da ne bude prvi sudija. Nikako ono smeće cigansko belošević.
Javor - Pukl - obrknezevic gde će Slovenci da vode glavnu reč
 

Zlatiborpfc

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.759
Reaction score
19.343
Локација
Nickname
Lendejl da popravi blok u odnosu na prethodni meč i donese više prostora Renfrou i p&r igri. Nije da oni to ne znaju da rade.
Možda bi mogao i N. Janković više da se iskoristi. Kad bi on i Renfro iznenadili limene i odigrali kao protiv Albe kući... Iako su preko puta veći i prljaviji centri, treba pokušati.
Mislim da smo u prednosti jer imamo klupu kojoj Trinkijeri nalazi prave zadatke. Na svakog njihovog igrača imamo čoveka koji će ga čuvati/napadati. Najviše problema u napadu može da nam napravi Beron. Verovatno će se osloniti na njegov šut, uz možda nekog džokera kao što su Davidovac i Dobrić. I najnoviji crnac kao neko ko igra 3 pozicije.
Ako uspemo da ih zatvorimo koliko-toliko i ako budu imali lošiji ili osrednji šuterski dan, dobijamo.
Neće oni igrati preteranu pozicionu košarku na malo poena. A mi je igramo cele sezone i imamo trenera za takvu igru. Ako oni počnu od početka da se prilagođavaju na nas i našu igru, a ne mi na njih, dobijamo.
 

Nema1

Početnik
Учлањен(а)
11.07.2018
Порука
154
Reaction score
175
Локација
Novi Sad
Ljudi, za odbranu se ne sekiram, oni ne mogu da gađaju pod pritiskom - Njima klub zavisi od toga (kako god da se zove). Stranci sebe sigurno ne vide tamo narednu sezonu kako god ona završila. Nema hemije kao kod nas, nema mladosti niti dovoljno želje (one čiste, ničim izazvane, same po sebi). Ako im klub ne ode u EL naći će sebi novi klub ili proceniti shodno godinama da im je EC dovoljan.

Oni su matori rutineri bez hemije. Mogu da nas dobiju samo u 2 slučaja:

1. Da nekoga apsolutno prokenja (njemu odmah slomiti ruku il nogu); ili
2. Ako nas POKRADU ali ono - APSOLUTNO i do kraja!
3. Ako MI otvorimo tekmu izrazito loše (tipa -10, -12, -15...)

Ako utakmica bude išla tokom prethodne 4 mi APSOLUTNO DOBIJAMO MEČ!!!

Odbrana da bude (biće) odlična a u napadu ima prostora koliko volite:

Janković N. - igrao 02:52 poeni 0
Sy B. - igrao 18:37 poeni 4
Janković S 15:06 poeni 1
Jaramaz O. 07:07 3
Gagić Đ. 10:43 poeni 3

Ne mora niko od njih da "odlepi", dovoljno je da svaki ubaci 5 poena u proseku, to je +14

Nisam pominjao Nikolića koji je opalio 2 trojke (samo) ili Renfroa (6 poena) ili Zagorca (4 poena) jer su u prošloj tekmi dali "ono" nešto što protivnika lomi. Zagor je pogodio trojku sa zvukom sirene na kraju 1/4, Pejdž dao 2x2+ onu jako važnu trojku (sve u 4/4), Nikolić dao trojke baš kada treba itd... Iako svi znamo da oni mogu biti jedan od "eksploziva" u odlučujućoj tekmi. Svi oni su u nekoj tekmi tokom sezone igrali i daleko jače napadački od one prošle.

Ali: Nismo imali Vanju kao u zadnje 2, Nije bilo Novice u sadašnjem izdanju (čovek nije ni igrao), Lendejl je igrao ko car zadnju (posebno mu hvala za one ofanzivne skokove na kraju). Ovu trojicu pomenuti u bilo kom kontekstu osim - BRAVO, bilo bi kulovski i nezahvalno. Ako neko od njih trojice zakaže, verujem da će neko da eksplodira i izniveliše: Pejdž, Zagor, Renfro, Nikolić.

Zapravo očekujem da dvojica od sedmorice vode kolo i kidaju: Vanja Marinković, Markus Pejdž, Rade Zagorac, Alex Renfro, Aleksej Nikolić, Novica Veličković, Džok Lendejl. Oni koji ne "pokidaju" da ubace kad MORA DA UĐE. Pri čemu uopšte nije važno ko će kakav učinak u poenima imati.

Ekipa koja prošlu tekmu (nabrojani sa minutažom i učinkom iz prošle tekme) ubacila 11 poena ukupno, neka ubaci sada 22-25 ukupno i to je veliko PLUS. Ovo će nam trebati i zbog njihovih slobodnih bacanja koja verujem da mogu da se ponove sa prošle tekme (teško), ali sigurno ne mogu biti gora od toga. A biće ih, sudiće im se dosta. Dakle, nama će trebati učinak tih 5 igrača, makar da u proseku svaki ubaci 5 poena.

Kad sve ovo pišem, uopšte nije važno ko će da bude heroj a ko će da zakaže. Biće dovoljno da neko zablista kada (ako) neko zakaže.

Slobodna bacanja da pičimo najbolje što možemo i da ne useremo (jako) otvaranje utakmice.
 

Nemanja-950

Partizanovac
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.917
Reaction score
21.630
Не знам како ћу да дочекам суботу

Ako budeš spamovao, nećeš je ni dočekati na forumu.
Sacayak
 
Последња измена од уредника:

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.441
Reaction score
40.950
Локација
Žrnov

Dzoni43

Grobar
Учлањен(а)
13.05.2018
Порука
876
Reaction score
2.713
Локација
Beograd
Neverovatno je da se od ovoga pravi vest po svim našim portalima. Najnormalnije je da u utakmici gde igramo mi sa mutantima ne sude domaće sudije a da u drugom polufinalu sude naše ili sudije iz Slovenije. A ovo za kazne je smejurija kakve nema.

Kako ćemo da ih resetujemo u subotu!
 

Tano

wadepartizan
Учлањен(а)
22.06.2008
Порука
575
Reaction score
2.928
Локација
Universe
Jedan zanimljiv podatak... Ciganima je prosle godine u drugom polufinalnom mecu protiv Mornara sudio Radovic (prvi sudija), u prvom mecu finala protiv Buducnosti takodje Radovic (drugi), u trecem mecu finala Majkic (treci), a u poslednjem mecu Radovic i Petek (prvi i treci). Sve te utakmice su izgubili...
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top