Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga Evrope 2019/2020

Статус
Затворена за писање одговора.

MAK

Grobar
Учлањен(а)
14.03.2016
Порука
629
Reaction score
2.053
E jbga
Ovo je najgore
Jbga
Jbga
Jbga
 

_Shone_

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.544
Reaction score
2.574
Локација
Tu..iza ugla...nema 200 metara
Znaci ne verujem..niko ali niko osim igraca ovde nije kriv..alo bre imamo igraca vise i oni se POVLACE??? Pa jel to normalno pitam se. Sa igracem vise primimo ne jedan nego DVA gola. Znaci televizor sam hteo da razbijem.
 

nasa stvar

Grobarčina
Учлањен(а)
01.09.2019
Порука
1.121
Reaction score
2.498
Локација
JNA
Stojkovicu treba da te bude sramota.Da li ti imaš normalan vid, osećaj u prostoru?Pa kako je moguće da stojiš na prvu stativu kod dubinske lopte?
Miloševiću tvoje jajarsko vođenje tima i zamena Suma-Šćekić je dovela do toga da imamo 5 sekunde posed lopte i izgubimo kontru.Šćekić je totalno bezvredan igrač, ništa nije uradio za pola sata, samo su nas nabili u 16m.Sledeća izmena Vujačić Natko je totalno jajarska i sram da te bude
 

Mister 10

Grobar
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
540
Reaction score
1.895
Jel realno da se ovo desilo?? Ne mogu da verujem sta sam gledao. Po drugi put protiv iste ekipe primamo golove sa igracem vise! Jebem ti fudbal i sve! U 88om minutu smo imali 2:0 i igraca vise i mi primamo 2 gola!? Sudiji svaka cast,bolje sudjenje nismo mogli ni da sanjamo. Da Stojke nije kiksnuo ovo bi priveli kraju. I u Astani je isto kiksnuo. Hvala mu za sve odbrane,ali ovo nas je bas kostalo. Jbg.
 

Zuull_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
29.12.2007
Порука
1.026
Reaction score
5.832
Локација
Court seats
He mogu sada nista da napisem... sutra... a verovatno ni sutra... da mi je zaboraviti ovih zadnjih 10 minuta sto pre...
 

Vuk23

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2008
Порука
1.551
Reaction score
862
Jadnici.
Ni vreme ne znate da kradete.
Više su oni vremena ukrali za 4 minuta nego vi za celo poluvreme.
A o totalnom povlačenju ne vredi ni trošiti reči.
I to sa igračem više.
Umesto da zadrže loptu i razvuku ih po terenu Savo se doseti Brežančića,Šćekića,Vujačića, bravo.
 

zimski

Grobar
Учлањен(а)
01.02.2014
Порука
567
Reaction score
2.169
Nemam ja snage za ovo vise, od kad pratim FK ovo se desava, dal je do mentaliteta, prokletstva...ma cega kod ne mogu ja vise ovo. Glava mi se raspada od bolova.
Suludo je pisati po 100 put kako smo trebali da damo 5 komada, e pa nismo, tako smo i Astani trebali 5, pa nismo...UTD nadigraml pa izgubimo...
Kapiten-kapitenski.
Sadika bih pohvalio za konstatnl trcanje, to najbolje zna, svaka cast i Sumi, ali nekako na kraju taj sebicluk nas dovede do ovoga...
Jeb'te se... Odo ja ne znam gde....
 

NikolaPartizan

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
2.125
Reaction score
4.617
Локација
hiperboreja
Ovo je jebeni horor i aj u tri lepe picke materine sa ovim jebenim luzerima je l moguce da smo bas ovoliko luzerski klub svaki jebeni put oni meni ovo rade nek se teraju u kurac vise
 

Cleo

Grobar
Учлањен(а)
03.07.2019
Порука
815
Reaction score
2.733
Локација
.
Sreco pa gde si jebem te. Sta reci bukvalno sam ostao bez reci,skoro kao protiv auzburga. A ti stojke mangupu aj jos malo te ciganske fore zadrzavanja tacno znam da ce nam se to obiti o glavu. Svaka cast sumi samo jos da nije toliko sebican. Pavlovic dosta klimav veceras. Sudiji svaka cast da nam ovako sude stalno gde bi nam bio kraj.
 

batakpudla

Grobarčina
Учлањен(а)
19.05.2007
Порука
3.870
Reaction score
10.924
Апсолутно заслужен резултат. Као крава када ритне кофу са млеком. Кога боли курац што смо одиграли тактички најбољу европску утакмицу у последњих 30 година, када нас пичкасти менталитет не напушта. Катастрофалне измене и језива ноншаланција нас је избацила из Европе. Понављам, апсолутно заслужено.

Савови резултати су за сад куп, дербији, групна фаза Европе и гледање циганима у леђа. У суштини, на истом месту где смо и годинама уназад. Проклет клуб, дефинитивно.
 

Rade

Služba bezbednosti
Уредник
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
3.863
Reaction score
9.909
E stvarno vise... Neverovatni maleri u Evropi, da ne kazem prokletstvo.

Imam teoriju o tome, ali je za ban :D

Kakva je ono panika, svi izgubili glavu. Bez obzira na malerozan gol.

Treba jos fizicke spreme (iako smo ubedljivo najspremniji u ping-pong ligi - to nije nikakvo merilo). Treba jos igraca koji makar pristojno i bez straha mogu da barataju loptom.

Protagonizam (by Stojance) Sejdube Sume nas je kostao vece prednosti i prolaza, a mene tiketa.

U bukvalno svakoj evropskoj utakmici je zeleo individualno da se istakne na ustrb dodavanja, potencijalnog gola. Uvek potez viska.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top