Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - uprava, marketing, transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

Laze_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
2.627
Reaction score
8.455
Локација
Македонија
Nisi jedina Jasmina
Toliko nas sistematski urnisao picousti idiot (mislim na celo JSD) tako da na sve ove vesti gledam sa velikom rezervom
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Logika onih koji se ne raduju mi baš i nije jasna? Jel vi to mislite da je Žoc malouman pa ne zna kakav je i čiji Partizan dolazi ili...? Stvarno ne razumem poentu. Jel stvarno mislite da time možda AV dobija političke poene?

1. Ne može se zaboraviti teranje Duleta;
2. Ne može se zaboraviti teranje Trinkijerija;
3. Ne može se zaboraviti satanizacija Partizana!

Dolazak Želimira je njihova NUŽDA a ne njihova briga za Partizan! To što su oni u NUŽDI i što misle da će nešto da dobiju ovakvim potezom, mene boli jedan organ!

Volim i želim da Žoc dođe. Njega ne mogu da potroše! Ni "a" protiv njega neću reći, taman u beton ligi završili. Ovo ne može da bude lošije od onog što je sada i stvarno ne razumem nikoga ko ne želi da se ovo realizuje!
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Meni nije gorko... Zabo li me! Sad slušajte o tome kako bankomat radi, kako dobijamo više para od njih, kako cigan na čelu države brine o Partizanu više nego iko drugi ikada u istoriji... I šta se to nas tiče ako znamo istinu. Imam dete od 5 godina i jedno na putu. Ovo starije nikada nije videlo da Partizan osvaja titulu u košarci...

A istorija smo košarke... Meni je bitno da se igra, takmiči, navija... Da li je to obezbedio, omogućio Janko, Marko, Đoka. Da li će neko da mu kaže "hvala" forme radi zaboli me tuki.

Daleko jaču gorčinu osećam usled nemoći i beznađa gde ne vidim da će išta da se promeni.

Zapravo je jedini promil šanse da se nešto ipak promeni jeste da Želimir Željko Obradović potpiše. I onda još čuješ da nekome "nije drago"...
 

Juzna pruga

Grobar
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
401
Reaction score
2.208
Локација
Gde god on da igra
Naglašavanjem kolika bi bila eventualna plata, budzet i sve te priče zna se sa kojim je ciljem - da moze da sd izađe i kenja na pinku kako "smo silne pare dali Partizanu"... Naravno maloumna i krezuba Srbija će i verovati u to.
Ali sve na stranu
1. Ako neko može da uradi nešto (naročito ako je tačno za budzet) to su Žoc i Dule. Neće ti oni pristati da budu ikebana i ukras ciganskih tituala za ne znam koje pare.
2. Nadam se da ćemo kroz par godina o ovom trenutku govoriti kao najvećem zajebu određene osobe jer je "dozvolom" da se Žoc vrati Partizan opet započeo decenijsku dominaciju.
Smrt fašizmu-živeo PARTIZAN.
 

zaro

Grobarčina
Учлањен(а)
19.06.2007
Порука
2.880
Reaction score
7.937
Ed Ed
Čini mi se da sam jedina koja se ne raduje Želimirovom dolasku u ovakav KKP.
Daće Bog da izadje na dobro....

nisi jedina.. ja sam pre svega ovoga pisao dae zelim da dodje iz mnogo razloga, ali pre svega zeljko ne zasluzuje ovakav KK

ali, ako dodje,to jos jednom pokazuje da je

1. KK Partizan na ovim prostorima nesumnjivo a i u Evropi veliki klub bez obzira u kakvoj je sada situaciji, jer pre nekoliko godina Trinki a danas Zeljko dolaze u klub koji nema milionske sponzorske ugovore, nema logistiku, nema politicku pomoc, ali ima ono sto se ne moze parama kupiti
2. Zelimir je covek koji iskreno voli klub i koji sigurno moze jos da bira klubove koje bi vodio ali ima tu sigurno nesto sto Zeljko u svojoj glavi duguje instituciji KK Partizan i na ovaj nacin verovatno taj dug vraca. Ovde ne mislim na dug koji moze da se kvantifikuje… takodje, licno sam ubedjen, ako dodje, posle Partizana nece voditi nijedan klub tj zavrsice trenersku karijeru

I kad se sve skupi, on je covek koje ima moje blanko bukvalno blanko poverenje, jer je svima pokazao kako se istinski voli klub i to na delima pokazao, a isto tako, o trenerskim kvalitetima da ne govorimo…

iz svih tih razloga, ako dodje, mislim da bi trebao biti uveden automatski ban za sve objektivne grobare, koji verovatno vise vole klub od njega a i treneri su bolji…

No to je na moderaciji foruma
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.904
Reaction score
7.798
Eventualnim dolaskom Obradovica, mi bi ubili dve muve jednim udarcem.
Opet igraci ispod cene zbog trenera, kao nekad zbog generala, kao i cesto puta punu Arenu i dosta prodatih sezonski karata.
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.081
Reaction score
15.770
Локација
Храм фудбала
Te price uzece nas zbog nedostatka ponuda su smesne.

Па то је кренуло од цигана и њиховог резоновања, шта, како и зашто?
А пошто су цигани малоумни, онда је и ок закључак, ето неће нико једног Жељка Обрадовића, остао му јадном само ПАРТИЗАН.
Проп'о.
 

TokyoPFK

Grobarčina
Учлањен(а)
22.01.2008
Порука
1.113
Reaction score
4.026
Локација
Београд
Ko ovde uopšte govori o kvalitetima najboljeg trenera u istoriji Evrope? Ili o njegovom uticaju u košarci i koliko bi nam to pomoglo? Sve je to jasno.

Govorimo o situaciji u kojoj dolazi, situacija je takva da on mora da se bori protiv čitavog sistema, čitave države a uz to i protiv naše uprave koja služi kao produžena ruka uprave jednog drugog kluba koji naglo redja uspehe nakon što je psihopata preuzeo svaku moć u državi. Naša uprava sa osmehom podržava korake, kradje, očajnu igru, jer je jasno zbog čega su postavljeni i šta se od njih očekuje, a sve su ispunili bez ikakvih problema od neke 2012. do danas.

Niko nije lud pa da ne želi Željka jer nije pravo rešenje ili nije dovoljno dobar trener, molim vas...
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
A da li ima iko u svetu košarke u Evropi ili kod nas /među nama/ ko može:

- Da se bori protiv sistema i postavlja uslove pod kojima će sesti na klupu Partizana. Svi koji su se našli tokom prethodne sezone na klupi, bili su tu da bi preko Partizana stekli slavu /ako uspeju/ ili da zarade koliko mogu pa odu /ako ne uspeju/ ili jednostavno upišu u svoj CV da su bili treneri Partizana.

Čak i Sale ne bi imao kapacitet kao Žoc da se protiv sistema bori na parketu i da postavlja uslove povratka. Dušu bih svoju založio još pre deset dana samo da dođe i to BAŠ ZATO što je takav trenutak i što NIKO DRUGI ne može.
 

system

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2008
Порука
3.300
Reaction score
15.354
Локација
U pizdi materini
Najbolji euro trener treba da preuzme (preuzeo?) KKP a međ Grobarima se vodi neka polemika oko toga :buhaha

Da sam vlasnik KKP doveo bih vam jakovljevića, 'ovoga mi krsta'. Drndao bi vas tako negde do n.godine pa tek onda Žoč.
 

Shule

Grobar
Учлањен(а)
11.09.2008
Порука
706
Reaction score
1.358
Локација
Beograd
Ne znam sta Ostoja i prva usna zele da postignu sa ovim, ali dolazak Zeljka Obradovica za trenera moze da bude samo pozitivna stvar za nas. Siguran sam da on ne dolazi da bude ikebana. Njegov dolazak ne znaci da ce oni koji navijaju za Partizan da glasaju za prvu usnu na predstojecim izborima. Onaj ko navija za Partizan i koji ce glasati za usnu, taj bi glasao za njega i inace.
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Najbolji euro trener treba da preuzme (preuzeo?) KKP a međ Grobarima se vodi neka polemika oko toga :buhaha

Da sam vlasnik KKP doveo bih vam jakovljevića, 'ovoga mi krsta'. Drndao bi vas tako negde do n.godine pa tek onda Žoč.

Više je nas koji hoće Željka! Nemoj jakovljevića boga ti! :D Neću da budem lažno skroman ali sam jedini NE INSAJDER koji je muda stavio u procep i javno protumačio intervju sa N1. Sreća pa se Tuljo oglasio, hvala mu još jednom! Da sam neki admin stavio bih sebi ono "Grobarčina" makar :buhaha :buhaha :buhaha :buhaha :buhaha :partizan-fan:
 

Zlatiborpfc

Grobarčina
Учлањен(а)
11.05.2018
Порука
3.758
Reaction score
19.336
Локација
Nickname
Ja Željkov dolazak (ukoliko dođe) ne doživljavam sa prevremenom radošću upravo zbog svega kroz šta Partizan u ovoj napaćenoj sredini prolazi i zbog čitave istorije uticaja naprednog zla na svaki pokušaj izdizanja kluba iznad dozvoljene situacije.

Sećam se u više situacija kad je dolazio u Pionir ili nas dočekivao tamo, koliko sam puta poželeo da ga vidim sa Duletom na klupi. Još kad vidim onakav pozdrav pre i posle meča, prosto te neka milina uhvati i u trenutku prođe jeza na pomisao kakva je veličina KKP i kakve ljude je proizvela.

Međutim svaki Željkov F4 je mala maca za ovo gde bi se upustio. Dule je izvukao maksimum, više nije mogao sam. Željko sada ima prednost u smislu ipak većeg imena u samoj evropskoj košarci i autoriteta u medijima jer još nisu stigli da ga prozovu za "srbomrzca" i "dukljanina" na šta se već jednom primio određeni broj blentavih realnih grobara , mada kako vidim već su na vreme počeli sa svojim trulim fazonima.

Na njegov eventualni dolazak gledam kao na nadu za spas Partizana jer mi jače oružje u ovom trenutku (a i bilo kom drugom) nemamo. Veći je mnogo Željko od "hvala vučiću", ali je bitno i da se sami postavimo na pravi način bez euforije i sa primarnom idejom – osloboditi ovaj okupirani klub i čitavo sportsko društvo. Sada ćemo možda imati i novog generala pa će nadam se biti malo lakše.
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Željko će biti general na klupi, od njega ne očekujem izjave i borbu u stilu Duška Vujoševića. Žocu je država poslodavac i vrlo dobro zna celu situaciju. To što je kao mesta za svoja istupanja izabrao opozicione medije, dovoljna je distanca.

Vujoševiću je takođe država bila poslodavac ali se nadao da će iza njega stati armija navijača. Šta je bilo, videli smo. Zašto je oteran sam je rekao: "Mislili su da ja dirigujem navijačima šta da viču"

A onda su oterali njega, pa potom rasturili navijače na sto frakcija. I eto, nije više bilo skandiranja. Željko ima sve viđeno na tacni. Imamo i mi... Da li ćemo stati iza Željka ili se praviti pametni - ostaje da se vidi!

Meni je ovo životni san u sportskom smislu. Čovek koji je sa klubovima 9 puta osvojio EL, koji je moj Partizan stavio u istorijske knjige i koji dolazi danas kada smo okupirani i najgori u novijoj istoriji, za mene je Bog otac lično. Kako on poželi tako neka bude, što se mene tiče. Ipak, ne očekujem da se otvoreno i verbalno konfrontira sa poslodavcem.

Više verujem u eventualne uslove koje je postavio za svoj povratak /pre svega mislim na budžet za tim/ i njegovu stručnost. Slatke muke tek predstoje kada budemo govorili o utiscima sa Željkove konferencije za novinare, kada budemo ovde razmatrali koga bi sve voleli da vidimo u Partizanu od igrača, pa komentari onih koji potpišu. Pa onda gledanje i komentarisanje pripremnih tekmi. Pa da li su piškili, kakili...

Posebno će mi naslađivanje biti kad vidim ganfere panterske da kukaju i plaču ili čak da se od muke "junače" /šta sve danas pročitah, Bože me sačuvaj i sakloni/. Meni je već sad lepo! :partizan-fan: :ziveli
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top