Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga konferencija 2021/22.

Статус
Затворена за писање одговора.

maidros

Grobarčina
Учлањен(а)
22.12.2008
Порука
2.144
Reaction score
3.018
Zadovoljan sam samo prolazom i borbenoscu.
Sve ostalo je bilo lose i pojacanja su nam neophodna.

Ove sezone imamo lepu sansu da znatno uvecamo koeficijent i da naredne napadnemo plasman u LS sa dobre pozicije.
U LK mozemo da pobedjujemo.
To je jedina sansa da zaradimo nesto i da odrzimo klub stabilnim.

Sad se lomi i ako sada ne dovedu nista, treba gasiti svetlo.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.895
Reaction score
13.756
Не треба да се заваравамо да је Санта Клара слабија екипа од Сочија. Врло тврда екипа и техничка незгоднија од руса, прошле сезоне су имали само два пораза са више од једног гола разлике (Тондела 0-2, Виторија 0-4). Врло тешко губе чак и против најјачих португалских екипа. Играју тврдо, играју из транзиције, препуштају посед и брзи су напред маму им јбм, добри техничари, класична јужноамеричка школа размишљања. Подсећају на Лудогорец из најбољих дана. Реална вредност тима им је сигурно већа. Продали су најбољег штопера Порту тако да су ту мало тањи у односу на прошлу сезону али им се екипа осим тога није мењала плус су довели гомилу неких слободних играча који не делују ни мало наивно. Опаснији су напред од Сочија али мислим да позади можемо лакше да их отворимо.....Сочи нас је намучио са оном тактиком od 5 играча позади и костоломцима који се сви набију у 16 и бране као Јавор....ови имају мало модернији приступ који мислим да нам више лежи тј. да ће бити више простора да се размахнемо. Проблем је и што се налазе на сред Атлантског окена па ће тај пут и временске зоне мало да нас уздрмају као да идемо у Казахстан. Још на почетку сам рекао да ће нашем менталитету одговарати укидање правила гола у гостима и то што реванш опет играмо кући је предност за нас. Португалске екипе у овом периоду спорије хватају форму и мислим да је то још један плус за нас. Требају нам појачања одмах сада пре Металца, пре пута на сред океана. Борба нас води даље,...у том мотивационом моментуму видим нашу највећу шансу.
 
Последња измена:

Brka

Grobarčina
Учлањен(а)
04.08.2007
Порука
1.229
Reaction score
4.051
Локација
Uvek uz Partizan
Sve ste već rekli, eliminisali smo dobru ekipu, mislim i da smo više pokazali u obe utakmice, proigrao je konačno i Jojić, svi su dali neki svoj maksimum. I dalje stoji činjenica da nam trebaju pojačanja i da ćemo teško izdržati u ovom ritmu sa ovim sastavom. Da li je ovo prvi put da smo prošli na penale kod kuće nakon Sosijedada u sezoni 1990/91?
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.035
Reaction score
14.657
Jeste. Ali koliko mene secanje sluzi penale smo kuci jos samo imali protiv Petrzalke kada smo ispali i sinoc. Imali smo penale gde smo prolazili u gostima (Njukasl i Anderleht) i gde smo ispali, takodje u gostima (Zaglebje).
 

avax

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2011
Порука
3.424
Reaction score
10.558
Локација
okupirana Srbija
E8n04GvXIAEKzM-
 

PFC_SO

Super Moderator
Уредник
Учлањен(а)
09.06.2007
Порука
1.346
Reaction score
3.217
Врло тврда екипа и техничка незгоднија од руса, прошле сезоне су имали само два пораза са више од једног гола разлике

Ali su zato ove već u prvom kolu izgubili 3:0 od Tondele.


Nadam se da im poraz u prvom kolu domaće lige neće biti jedino zajedničko sa Dac-om i Sočijem :D Sa druge strane u Evropskim dvomečima protiv makedonskog Škupija i Olimpije imaju četiri pobede sa gol razlikom 8:0.

Rikardo je u sezoni pre prvog dolaska kod nas dvaput odigrao čitav meč protiv njih u drugoj ligi i postigao jedan gol. Oni su tad i ušli u prvu ligu (2017/18.) iza Rikardovog Nacionala.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.895
Reaction score
13.756
Значи опет им Тондела задала најтежи резултатски ударац. Вероватно има нешто у тој Тондели што им не лежи и треба открити шта је то. Сигуран сам да ћемо до танчина да их изанализирамо али овај термин ме брине и то како ћемо се адаптирати на њега и тај пут....нарочито након ове бурне недеље. Треба организам да издржи толике налете адреналина у дужем временском периоду, а то није једноставно ни за психу ни за тело и ако опоравак одрадимо перфектно и изротирамо играче парвилно биће све ок..
 
Последња измена:
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.068
Reaction score
18.313
U suštini sve ste već rekli... Sinoć je bilo za infarkt, ne bih prežalio da nismo prošli, zato sam i imao rolerkoster emocija, posle kornera skače Šćekić lopta u mreži instant mi se razvezao čvor u stomaku... Još ne mogu da dođem sebi... Spasili nam on i mali Terzić sezonu tim kornerom, ne smem ni da zamislim šta bi bilo da smo ispali....

Pop i Ćelavi u kurac ih ljubim najjači su! :respect

Vujačić herojski. I penal i ono vađenje iz gola.

Urošević kao Maicon na vrhuncu karijere. Da je malo bolji s loptom ne bi ga nikad ni videli u Partizanu. Motor. :clap

N'golo Zđelar pokriva sve! :D

O Souč.. Ovaj Šćekiću sam sve već reko, alal vera momčino! :respect

Jojić odigrao iznad svojih mogućnosti, svaka čast za borbenost, znači može kad hoće!

Marković kapitenski, tako i treba da se bori neko ko nosi kapitensku traku Partizana! I igra sve bolje i bolje, nadam se da ćemo uskoro gledati starog Markeca, miriše na tako nešto.

Suma... Ako uđe u formu i podredi se timu imaćemo paklen tandem sa njim i Rikardom, kome očito treba odmor, poginu čovek...


Sve u svemu bravo momci, bravo Stanoje! Upravo crkni! Ne nadam se pojačanjima... Daće momci sve od sebe i sledećeg četvrtka pa šta bude!

Još jednom, Partizane bravo bravo! :pfc::šal
 

Maks778

Dežurni spam majstor
Учлањен(а)
30.08.2019
Порука
332
Reaction score
1.351
Локација
Vasiona
Veličanstvena pobeda.
Ona od utakmica, koje smo do sada redovno gubili. Imam neki utisak da od 10 ovakvih utakmica, 9 smo u prošlosti gubili.
Svaka čast svakom od igrača i stručnom štabu.
Jedino što mi možda "smeta" jeste to što će se onaj debeli Gmaz skrivati iza ove pobede.. Dok se većina navijača radovala pobedi. Verujem da se taj debeli Gmaz, radovao.. Al pre svega svojoj računici, odnosno za koliko keša je podebljao svoj saldo na računu.

Dal je bre moguće da toliko dugo opstaju u klubu taj Gmaz, Ivica.. Onaj jadan Vučela, taj pitanje dal se uopšte i pojavljuje u klubu. Imam utisak da je njemu namenjena uloga fikusa. A da onaj Vepar vedri i oblači.

Pored veličanstvene pobede, šta mi je posebno zapalo za oko.
Detalj kada se posumnjalo da če i Holender nakon svega 5 minuta igre, morati da napusti igru.
Pogled Saletov ka klupi. Koga ubaciti?!
Komentar novinara, nakon završetka regularnog dela. "Rusi već zamenili petoro igrača, Partizan svega troje. To može biti prednost Partizana, jer može ubaciti još svežih igrača"
Debela Gmazetino. Za šta ti primaš platu. Ti i onaj što je "u ostavci"?!
Koje igrače?! Koga ste bre doveli kao pojačanje. Jebale vas "Aždaje"!
Sve prethodno može stati u jednom primeru.
Miljković ulazi kao zamena Markoviću, jer nema ko drugi.

Još jednom čestitka svim fudbalerima i stručnom štabu. Pobeda koja će se dugo pamtiti.
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.806
Reaction score
29.781
Локација
Beograd

Dr. Strange

Početnik
Учлањен(а)
06.07.2021
Порука
107
Reaction score
541
Локација
Beograd
Ma Sochi je mnogo ozbiljnija ekipa od portugalaca... U zivotu nisam video da neko brani prvu stativu kao oni, a i generalno su ogromni, jaki, trce kao besni.. Ne znaci da treba da se opustamo, ali ako smo Sociju dali 3 gola u 2 utakmice, dacemo i ovima, a tesko da mozemo da primimo 3 od njih.
 

kujblo70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2018
Порука
1.497
Reaction score
6.340
Локација
Blok 70
Istok centar, ulaz O, pa volim malo desno da budem u ravni sa centrom terena, da mogu podjednako da vidim defanzivu i ofanzivu, i video sam svasta nesto!
Bez da mi se zameri, ovo su moja misljenja!

- Atmosfera u ekipi je ocigledno nikad bolja! i ako imam informacije o isplatama i kasnjenjima.
- O amtosferi na tribinama necu, bila je dobra na ove 3 nase, av tribina je stadardno obrukana, ali zvizduci sa istoka na poluvremenu - sram vas bilo!!!
- Soči bi se prosetao kroz nase prvenstvo i uzeo titulu!

- Pop, reagovao je koliko je mogao, 1 propust ali i 1 odbranjen zicer zicer! gledao sam kako se radovao kad je celavi odbranio penal, i to mi govori mnogo i njemu i o atmosferi!
- Vujacic nije ispratio kod prvog gola, kod drugog je opet njegova losa markacija ali i Zivkoviceva pogubljenost dovela do gola Sočija. Ipak, momak ima srce kao planinu! i vratilo mu se! vratilo se svima nama!
- Sanicaninova energija da juri onu loptu u 118 minutu da ne izadje u aut, je sve sto cu reci o njemu! Ipak mislim da oba stopera slicnih karakteristika ne mogu zajedno protiv brzih ekipa.
- Urosevic je uz Zdjelara i Sanicanina fizicki najspreniji igrac u ligi! On decko nije stao i svaka mu cast! Ono nerviranje zbog ishitrnih suteva govori koliko mu je stalo!
- Zivkovic, nisam odavno video igraca koji se toliko uplasio na pocetku utakmice, bolje je odigrao produzetke nego prvo poluvreme.
- Natho, ono sto je nekada Savo govorio o brzini razmisljanja. Pratio sam ga pomno, on lopte protiv slabijih ekipa daje sa lakocom, jer ima vremena da je primi, pogleda odigra, i majstor je! Ali majstor ima godina, na udvajanju, na izlazenju pri prijemu, ne moze. Ne kritikujem ga, samo sam objektivan, nije se video ni ovde ni u Rusiji ni na poslednja 2 derbija. Mislim da je on sad za poslednjih pola sata u evropi, a za prvih sat u ligi.
- Markec, onaj sut u prvom poluvremenu, fantazija!
Markec je fudbaler iznad naseg nivoa, oduvek je bio. Odro ih je, usro ih je, onaj njihov levi bek ga 2 puta udara na kvarno jer ga je silovao svo vreme!
- Jojic, i njega sam pomno pratio, nema snage, ima zelje, ali dusa u nosu posle svakog sprinta, a da trckara moze danima, i moze da izvuce nesto kad se ne ocekuje, pre njegovog gola, uzeo je loptu i to odlicno, oslobodio se i odigrao. Sut kod gola je skolski, skolovano da sutne (za razliku od Ćakija), ipak mislim da nije smeo pre Šćekića.
- Holender, svaka cast muvi bez glave koja trazi dubinu opet 15 puta na utakmici, izlazi, napada bekove, radi, nema nista spec, ali radi! Za klupu, dobar.
- Riki, sutni levom jebote sta je namestas non stop na desnu! Ali rad za tim! Pa on je drugi igrac, ne moze sam gore protiv ovakvih ekipa, ali uz pomoc, odlican, svaka mu cast na energiji.
- Šćekić udje i uzme dve lopte i odigra 3 pasa koja Natho i Jojic nisu zajedno do njegovog ulaska! Mnogo cenim i volim ovog momka, on sve svoje fudbalske nedostatke nadoknadi, a ima pregled mnogo bolji nego sto se misli!
- Terzic, gledao sam ga u IMT na jednoj tekmi, on je decko kurcevit i bezobrazan, i verovali ili ne, moze i u spic i dobro se snalazi! Svaka cast momku!
- Miljkon! Dobri naš Miljkon, kad ga vidim kako samo sto ne zaplace zbog Lutovca, ne znam sta bi rekao! Ti si prvi desni bek Miljkone!
- Ćelavi mudonjo! ono sto stojis ne pomicno na gol liniji pa se bacas kao macka, pamticu dugo! Naklon do poda!
- Suma, istrckara on 90min na kraju, znaci moze. Covek poteza, nije bilo los, ali nije bio ni kakav smo navikli, ipak 3-4 njegova poteza su ono sto zelim da vidim na svakoj utakmici

za kraj

Saša Zdjelar!
ono sto je on sinoc odigrao 120 minuta, nisam video od Igora Duljaja protiv Reala.
ono kako je on usrao boga oca njihovih napada, ono kako je Noboi objasnio da ne moze u nasoj kuci, ono kako je on decko odigao je partija za 10 ljudi, za 10!!!!

Napred Partizan
uprava napolje!


Lopta kod Markoviceve asistencije, Zekin sut koji pogadja golmana u raskoraku, Scekicev kres lopte, Vujacicevo izbijanje sa gol linije, stativa, Sumin penal, sve je to sreca! ogromna sreca, ali sreca prati hrabre!! Bravo momci!
 

srna

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
2.529
Reaction score
2.622
Локација
Skopje
Aj da i ja malo proserem osim sto teram u kurac za sada(a se nadam i dalje).
Ja ako me ovaj moj izmuceni mozocic ne vara prvi put od povratka Jojica vidim da je on napravio faul.Znam da je bilo 1 pol. negde u prvoj polovini.Ja sam ga prvi put video,ako gresim izvin'te.

I imam jednu poruku da prenesem cika Miloradu od moje cerke jer znam da cita ovo.
Cerka ti porucuje ciko da ne kupujes pojacanja za Partizan,jer ovakav Partizan zna da bude mnogo zjeban za mog tatu ako mu se u blizini nadze nesto dal gubio ili ko juce pobedio.Hvala cika Milorade jedi govna.

IDEMO DALJE ZA ISTE PARE.
 

espinosa

Grobarčina
Учлањен(а)
24.06.2007
Порука
1.697
Reaction score
1.407
Svaka cast Stanojevicu pre svega, igracima na borbenosti i navijacima na tribinama.
Ne kazem da se nisam nadao laksem prolazu, ali uzimajuci okolnosti i kako se odvijala utakmica, da ne idemo u pojedinacnu analizu, ovo sinoc je bio tim koji je krvario za svoj cilj.
Apsolutno mi je jasno da golove koje primamo u evropi nisu stvar trenera, vec stvar koncentracije koja se ne stvara na treninzima i prpipremama, vec je deo automatizma iz lige u kojoj nastupas.
Kada sam video da nema Pantica i da igra Holender, iskreno sam se zabrinuo.
Naravno da je Lazar najbolji igrac Partizana, ali ozbzirom na njegove fizicke kapacitete, iznenadio me izuzetnom utakmicom, bio je protagonista svega.
Jos jednom cestitke svima od srca i hvala!
Ja uvek imam iracionalne favorite, pa tako moram da izdvojim Terzica. Samo napred decko!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top