Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Liga konferencija 2021/22.

Статус
Затворена за писање одговора.

macan666

Početnik
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
181
Reaction score
228
Šah-mat. Veliko majstorstvo onog plavušana koji je postavljen kao da će dati loptu ovom što ga štoperi jure, a provukao je izmedju naša dva zadnja vezna. Tu su se svi naši pogubili, pa na kraju nam daju gol kao na treningu. Akcija i deluje uvežbavana besomučno na treningu. Čak i zadrška u poslednjem pasu, da ne bi bio ofsajd. Kapa dole.
 

PFChampion

Grobarčina
Учлањен(а)
11.04.2010
Порука
8.890
Reaction score
13.731
Ovo se zove zona druže, kada vezni udje izmedju linija preuzima ga štoper! Kako Zdjelar može da stigne čoveka koji je 10 metara iza njega? Da, uzaludno ga juri i nije njegov posao, a ti se baš i ne razumeš u fuzbal!Погледајте прилог 13248
Колико ја видим заказала је наша десна страна. Живковићево лоше постављање је било кључно, био је предалеко од тог бочног играча. Набио се човек код штопера и преузима играча ког треба штопер да преузме (у ствари је преузео ваздух), а овај њихов леви бочни сам као дух. Можда је ту и Маркец каснио. Код првог гола је Вујачић стајао предалеко од играча, а претходно је Саничанин допустио да играч који му је окренут леђима проследи пас ка голу. Такође и код оне ситуације кад је Вујачић извадио лопту из гола Саничанина прелећа лопта због лоше процене и постављања.

4638iDI.jpg
 
Последња измена:

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA
Linkolna treba pokupiti posle dvomeča i platiti šta košta da košta. Odličan veznjak. Zdjelar i on u vezi mokar san, a ispred Natko/Suma.

Od zadnjeg veznog, centralnog, ofanzivnog, krila pa sve do napadača svi su jebeni tehničari. Nemaju kao mi radilice klasične i krljače u vezi. Od noge do noge i ide tečna pas igra. Barem ono što sam video protiv Olimpije koja i nije baš neki reper...
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd

Dusan

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
730
Reaction score
333
Nisam dugo pisao na forumu, bas dugo. Ali redovno citam. Drago mi je da ima dosta forumasa koji vole takticka nadmudrivanja i gledaju fudbal drugacijim ocima. A ima i onih koji dobrano analiziraju meceve. To i taktika i formacija Socija me motivsala da nesto i ja napisem.
Veliki problem je Partizanu bila formacija Socija, koja je 3-4-3. I veci klubovi kada igraju medjusobno imaju problem kada jedan klub (recimo Celsi) igra u toj formaciji, pa protivnik(recimo M.Siti) ne zna kako da im parira(videlo se prosle god u PL, finale Ls) ili recimo pre neki dan Viljareal.Ali da se vratim na Partizan Soci. Mi igramo u 4231. Kada Rikardo(centarfor), Natko(poluspic) i Pantic (levo krilo) izrse presnig na njihova 3 stopera, a lopta dodje do njihovog desnog spoljnog(onog u srednoj cetvorci uz aut liniju) nastaju problemi. Nas levi bek mora da izadje na njega, ali onda njihovo desno krilo (imaju tri u napadu) izadje uz aut liniju iza ledja Urosevicu, gde ce Sanicani (levi stoper) ? Da izadje za njim ili ostane sa Vujacicem jer je izmedju njih Sovijev centarfor, a uz njivo levo krilo je Zivkovic.
Tako su nam napravili dve 100% sanse u prvom mecu, tada sam se bas zabrinuo. Kog ne mrzi enka pogleda mec i te sanse iz Socija. Slicno smo primili i drugo gol koji analizirate. Mnogo je komplikovano, ko u sahu ili kao da zapusis kednu rupu a ono pojavi se druga. Jer da se vratim na situaciju, lopta ne mora da ide na desno krilo vec dessni bek moze da je posalje veznom, a ovaj da prosledi levom spoljnom e tad smo tek u problemu. Al da ne duzim, i onako sam oduuzioo.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Ono sto je sigurno da vecerasnji mec Santa Klara - Moreirense ide na portugalskom tv-kanalu Sport TV 2 i za sada tako stoji da je prenos samo na tom kanalu.
 

kontraAV

Grobarčina
Учлањен(а)
05.07.2019
Порука
1.042
Reaction score
3.529
Локација
Crna Gora
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd
Odlično! Pogledao sam neke malo duže reportaže, uspeo da pogledam protiv Tondele i radujem se što ću moći da ih vidim večeras.
 

Matke22

Grobarčina
Учлањен(а)
31.08.2018
Порука
3.217
Reaction score
8.995
Локација
JNA

00:21
ova pirueta Linkolna me toliko podseća na Ćavija... Ovaj će za koju godinu u Porto/Benfiku otići. Da ima pameti u našem klubu i da damo 2 miliona, prodaćemo ga za 7/8 minimum.

Sve mane našeg štoperskog tandema će se videti na ovom dvomeču i zbog čega je samoubistvo ići sa 2 ista profila štopera.

60:40 da prolazimo.
 

Tomic11

Terroristen
Учлањен(а)
03.04.2016
Порука
5.304
Reaction score
11.917
Локација
Tu, odmah iza tebe
Inace pricao sam sa nekim ljudima tu okolo, Ostoja osim sto je skolovao Milenkovica i Strahinju, skolovao je i Vujacica :buhaha
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top