Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Kup Radivoja Koraća 2022

Статус
Затворена за писање одговора.

Braindead

Grobarčina
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
3.333
Reaction score
16.377
Локација
Beograd
Evo statusa Smajlija i još nekih igrača, ovo je Željko izjavio nakon utakmice.

"Na poluvremenu mi je rekao da ga manje boli nego u prvom trenutku, ali ne znam ništa više. Lesor je odigrao utakmicu bez pet dana treninga. Na njegovu odgovornost je došao da igra i morao je da večeras odigra nešto da bi u finalu mogao da nastupi. I ova dva igrača koja nisam poveo, Madar i Glas, takođe su bolesni i imaju temperaturu. Srećom, nemaju kovid, ali ih muči temperatura".
 

Laze_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
2.636
Reaction score
8.532
Локација
Македонија
Tačna dijagnoza težine povrede Alena Smailagića znaće se u nedelju posle snimanja noge.

Ovo je zadnje sto sam procitao

Zelim Smajliu sto kraci i brzi oporavak
 
  • Like
Reactions: BiP

Sale Kapiten

Početnik
Учлањен(а)
13.07.2021
Порука
16
Reaction score
6
Локација
Beograd
Tesko da ce Smajli igrati sutra.. Ja bih voleo ali bas su male sanse.... Imamo lepu sansu sutra da vratimo Kup gde mu je mesto.. Nadam se da je Zeljko uvideo greske iz prvog meca i da cemo uci mnogo bolje u mec...
 

Dino

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.561
Reaction score
11.124
Jbg na uzivo nemam snimak. Izgledalo je iz našeg ugla da je sam.

Ni meni nije jasno ovo za Jonsa.
Niti šta je hteo zadnjih nekoliko odbrana sa Lessorom na Jonsu
Ako sta mrzim to je takticka nedisciplina.
Medjutim, mislim da momci nisu krivi za to sto nisu napali Dzounsa sa 4. licne, jer jesu, samo se mi ponasamo kao da sa suprotne strane imamo KK Backa Palanka...
Prvo, mnogo napada nije branio, jer ga je vadio kad god je mogao.
Drugo, kad su igrali odbranu sa njim, svaki put su udvajali tj. nisu ga pustali da brani 1 na 1 ili da napravimo neku izolaciju za to. Ne samo to, nego su uspevali da ga sklanjaju od igre 2 na 2, kad god smo pokusali pik na njemu ili je radio cudan svic na igraca bez lopte ili su ponovo udvajali.
Mi smo iz toga dali veliki broj poena. Bez obzira sto ih nismo dali preko njega, ti poeni su rezultat toga sto je on morao da se cuva. Cak mu se i tim par puta ocigledno faulom zrtvovao da bi ga sacuvali. To sto nas je punio na suprotnoj strani je ozbiljan problem, ali nije reziultat toga sto nismo pokusali da ga izbacimo petim faulom.
Iznenadjen sam koliko je sam Dzouns pametan igrac jer sam mislio da defanizvno ne moze mnogo da pruzi i da je klasican divljak sa obzirom na karijeru.
U retkim slucajevima kad bi se zajebao, znao je da pazi. Jednom mu je Panter sutnuo trojku tako sto se odrazio ko nenormalan i bacio se unapred koliko je mogao, toliko da mu je nabio muda u nos. Pogodio je cudesan sut, ali Dzouns je ostao genijalno u mestu, sa vertikalno podignutim rukama, a da ih je bar malo pomerio unapred ili probao da se odrazi, ne bi imao nacina da izbegne faul. Kazem, iznenadio sam koliko je namazan.

Panter jebao pantere.
Brat Murici da naguzi sutra Vesnu i ja prezadovoljan.
Alen da bude dobro.

Odigrali smo solidnu utakmicu ako izuzmemo obo sranje na kraju. Ja probih mozak vise pricajuci da Dangubic nije elitni defanzivac kakvim se predstavlja. Svako ko misli suprotno neka pogleda kakvu demarkaciju mu je prodao Dzouns kod zadnjih poena fmpa.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.497
Reaction score
41.474
Локација
Žrnov
U odbranu nasih "gluposti" - faul u napadu sviran Lrdeju je sve samo ne faul u napadu. Najvise je poslednji pokusaj delilaca pravde da zavrse ono zbog cega su poslati.
 

Уличар

Početnik
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
124
Reaction score
453
Локација
Србија
Јовчић, Обркнежевић и Глишић изгледа суде финални меч.
 

aleksandar011

Grobar
Учлањен(а)
11.03.2016
Порука
215
Reaction score
1.359
Da sam na ciganskom mestu i da mogu da biram kog Partizanovog igraca cu da povredim pred mec sa Fmp2, izabrao bih Smailagica.
Ako Smajli ne bude igrao, mislim da ce nasa, evidentna, prednost pod kosem biti uveliko anulirana.
Pantera ce cuvati na najgrublji moguci nacin i nece moci oko da otvori. Otvorice se malo vise mesta za nase druge spoljne igrace koji ce morati da ubacuju otvorene suteve.
Ovo bi mogla da bude Trifina utakmica, a i Kure bi morao da preuzme malo vise odgovornosti…
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.972
Reaction score
8.061
Ja sam kriticar, jer volim perfekciju, ali ovo veceras nije bilo lose, jer ipak i radnicki igra dobar basket, oni kad ne bi pustali sestri kurvi i oni bi je posteno mucili, cak i dobijali.

Sudjenje katastrofa, pogotovo u prvom poluvremenu, da se napusi kur(u)ca sudijski trojac.

Smajli da bude dobro, a sto se tice utakmice veceras, dobijamo, samo mora da odbrana bude mnogo cvrsca, da kontrolisemo skok i da pogodimo 8-10 trojki.

SEKS je garantovan kurvi!
 

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
4.612
Reaction score
30.090
Локација
Novi Sad
Статус
Затворена за писање одговора.
Top