Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2021/22. Povratak kralja!

Статус
Затворена за писање одговора.

Al_Bundy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.003
Reaction score
3.235
Локација
Prijedor
Nudili se nudili, ali ne možemo ubosti. Ova završnica je smjehotres, kakve levatske greške i to iskusnih igrača, onih koji treba da su nosioci, nema od nas ništa. Pa mi ne znamo loptu izvesti tako da je primi šuter već je prima Lesor, pa uporedite onda kako se oni otkrivaju. Promašena slobodna, glupe izgubljene lopte. Kad smo ih načeli i poveli na pet minuta do kraja, odma' je proradila divljačka krv i prestali smo da igramo odbranu kojom smo i došli do egala. Ovaj potez Lesora na kraju, ne znam uopšte kako prokomentarisati. Ovo drugo ćelavo smeće (nije Belošević) nas je danas tokom cijele utakmice urnisalo svirajući nepostojeće prekršaje čim se približimo na neku pristojniju razliku, majku li im jebem poganu. A šta tek reći za ove na tribinama, zatvori vrata i pusti gas.
 

Vuk23

Grobarčina
Учлањен(а)
24.07.2008
Порука
1.551
Reaction score
862
Treneru i momcima svaka čast.
Najzad su se jednom pobili sa njima.
Bravo momci.

Ne mogu i dalje da verujem koliko smo neinteligentni kod nekih stvari, ono mrtvo vreme u 3. četvrtini bez koša i loši šutevi.
Ne cenimo loptu, ona Zekova izgubljena sa parketa umesto da se priđe i uzme se lopta.

Sudije su dobro pazite da ne dođe do neizvesne završnice, Smailagiću koraci koji nisu bili a Mitroviću,Kuzmiću i Krivoustom ništa kad su bili.

Izvinjavam se, ali Panter nam ne treba ni za kurac.

Još jednom.
SVAKA ČAST BRAVO MOMCI.
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.094
Reaction score
15.830
Локација
Храм фудбала
Jel Zeljko drogiran, čemu namerno mašenje bacanja na minus 2 i 10s do kraja?

Pri tome Lesor izvodi gdje je vec samim tim mogucnost masenje i bez namjere ogromna.
Nismo zasluzili ovo da dobijemo i kraj.
Cak je rezultat i dobar kako smo igrali najvecim dijelom utakmice.

Pozitivno je da i dalje ciganski maloumnici imaju ogromne komplekse i da smo i dalje najgledaniji tim Aba lige i kod kuce a i na strani. 7000+ maloumnika je doslo da gleda KK Partizan iako su u bojkotu.
 

Zuull_PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
29.12.2007
Порука
1.026
Reaction score
5.832
Локација
Court seats
Onako čisto košarkaški jedan komentar od kojeg bežim cele ove sezone, a potvrđuje tezu iz utakmice u utakmicu...
Nikada u životu nisam video profesionalni tim koji ima niži košarkaški IQ od našeg, pre svega pojedinačno a onda nažalost i ekipno...
To je nažalost više nego preveliki i ključan nedostatak načina razmišljanja koji užasno košta na samom terenu... i tu ni jedan trener ne pomaže jer je to striktno do igrača... Toliko...
 

peptidde

Početnik
Учлањен(а)
04.07.2021
Порука
92
Reaction score
941
Локација
Beograd
Kakve greske mi pravimo..

Daju nam kos sa napadok od 0,6 sekundi. Pa nam Lazic mrtvi uvali trojku. Pa Lidej na -1 na svojoj lopti poklanja ciganima loptu…

I jos jedna stvar, izgubili smo od Burse zbog Zeljka koji nije trazio time-out i nacrtao ubacivanje lopte. Pa je onda odlucio da ne pravimo faul i Holand nam je uvalio trojku za produzetak. Sad opet, namerno masimo bacanje na DESET sekundi do kraja!?! Uzasne odluke trenera koje su nas direktno kostale poraza. Nudili su nam se celo vece, ali dzaba kad ne umemo da iskoristimo.

Sta je tu je. U sredu i petak da ih PROGUTAMO u Pioniru, i vratimo milo za drago za sve ubacene predmete i uvrede!
 

CrazySerb

Grobarčina
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
1.926
Reaction score
1.987
Локација
Kikinda
Kakva ekipa,bukvalno najmanje dopadljiv Partizan od kako pratim kosarku. zvezda nista posebno,navijanje nikakvo,a mi tako mlaki,neorganizovani,bezmudi. Sudijama treba jebati sve zivo,jedna od vecih kradja koje sam gledao u poslednje vreme,a nije da nismo navikli,ali ipak najveci krivci za sve ovo su bukvalno svi u klubu. Pa Dule bi ih podavio na terenu,dobio bi iskljucujucu jos u prvom poluvremenu,ali ne bi ovako nemo posmatrao kao veliki ZOC koji pokusava da glumi velikog gospodina ovde,a igraci mu rade sta hoce i ne jebu ga 5 posto. U pojedinim momentima smo ih imali,nudili se,a mi teletabisi se samoubili...Jedva cekam da odu panter i ledej i da vidim ko ce jos da ih brani i kojim argumentima?
 

Žoc_kralj

Grobar
Учлањен(а)
04.07.2021
Порука
376
Reaction score
2.175
Локација
Trstenik
Nadam se da su igrači shvatili kako treba da se igra protiv ovih smradova, i ako jesu onda očekujem dve lake pobede u sledeće dve utakmice jer neće biti pritisaka na sudije, a individualno smo mnogo talentovaniji od tog skupa rukometaša. Onda u petoj se potući do krvi pa šta bude. Nema predaje!
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.470
Reaction score
41.196
Локација
Žrnov
Pratila rezultat, gledala podlednjih 25 sekundi... i to mi je bilo previse...
Da vidimo trener i uprava kako ce da se oglase posle ovog napada na nase igrace ...
 

_Shone_

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
1.546
Reaction score
2.575
Локација
Tu..iza ugla...nema 200 metara
Uuh sta reci, sreco gde si pitam se.

Kad su poveli poceli da se ponasaju kao deca koja su uzbudjena zbog neke igracke, nigde nekog Pere Bozica ili Kecmana da stane na loptu nego srljaj Mur samo srljaj pa promasi cistu otvorenu poziciju.

Zeljko mi totalno nejasan, bez Koprivice igra forsira Smajlagica na 5-ci, a njemu sve uz k**** ide, vadi Avramovica koji donosi preokret i uvodi Mura koji bunari. Panter se video nije i iskreno ja pocinjem da zalim sto je dosao kao i Mur jer su troskadzije lopte i to teske.

Opet i sa ovakvom igrom, ovakvim Panterom i Murom, Smajlagicem na centru mi smo bili blizu. Hajde sad lepo da ih oderemo obe i prebacimo psiholosku prednost na nasu stranu i konacno ih sutnemo tamo gde im je mesto.
 

GoxyBG04

Početnik
Учлањен(а)
19.07.2021
Порука
122
Reaction score
196
Локација
Beograd
Dobili su nas onako kako smo mi njih godinama, klasicno iskustvo igranja 36 jacih utakmica od ove, prosto.

Sta bi sa Koprivice? Koliko su njima centri uzas da mi to ne znamo iskoristiti, eto ne znam..
 

Nbg88nbg

Grobar
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
595
Reaction score
839
Локација
Beograd
Svaki put kad pridjemo ne znamo da zavrsimo posao...dodjemo na 5 pa 2 lose odbrane,dodjemo na pet pa sutnemo dve glupe trojke...cela sezona je zeljkova krivica prvo sto je lose sklopio tim,drugo zbog forsiranja odredjenih stvari cele godine za koje se vide da nas ubijaju
 

Brka

Grobarčina
Учлањен(а)
04.08.2007
Порука
1.229
Reaction score
4.049
Локација
Uvek uz Partizan
Panter i Ledej neka idu odmah ne moraju da čekaju sledeću utakmicu, toliko o njima i njihovom nastupu u ovoj sezoni.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top