Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan - transferi

Статус
Затворена за писање одговора.

Grobar 85

Početnik
Учлањен(а)
28.06.2022
Порука
5
Reaction score
2
Локација
Prag
Cigani se nasli sikirati za srpsku kosarku,za 10 god otimacine nisu dva krstena igraca napravili za repku!
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Nije poenta kod ovih što pišu o domaćim igračima bila u reprezentaciji već osećaju /njihovom/ da se Partizan pretvara u "legiju stranaca" za razliku od ere DV-a. Ne slažem se sa njima. Prvo, imamo polovinu tima sastavljenu od domaćih igrača, pri čemu je moguće da ih bude još. Drugo, u Partizanu niko nije stranac već ostaje večno uz Partizan i jednako je domaći u mojim očima kao i svi drugi, formalistički gledano domaći igrači.

Meni stvarno nije jasno /prosto mi dođe žao/ što ne mogu svi da se opuste i uživaju u trenutku. Lepo je neko napisao /ne mogu sad da pronađem/ "jbt mislim se da li je navijačima Reala svake godine ovako. Nije ni to lako" Pa zaista...

Kako uopšte neko može misliti da bi Željko Obradović dovodio igrače preko finansijskih mogućnosti kluba, da će posle tri godine da se pokupi i ode a kasu kluba ostavi praznu? Takođe, čemu strah da ćemo postati Maccabi u smislu ulaganja "brutalnih para" bez rezultata? /uz dodatak "legije stranaca" argumenta/.

Sve čega sam se PLAŠIO pre nego što smo počeli dovoditi igrače bilo je pomisao da ovo NEĆE IZGLEDATI ovako kako upravo sada izgleda. Sanjao sam o ovome, priželjkivao baš ovako nešto. Presrećan da se konačno i nama dešava.

Smajlagić, Koprivica, Miletić, Avramović, Vukčević, Anđušić - 6 domaćih /do sada/. Navedite mi JEDAN klub u EL koji to ima a da pri tome ne gubi u kvalitetu? Nema to NIKO samo Partizan. I trener domaći, onako usput!

Dovodimo pojačanja? Naravno! U EL smo ušli. Da li hoćemo da služimo za skupljanje bodova i nabijanje koš razlike drugim učesnicima ili ćemo da se takmičimo i pokažemo da nam je u EL mesto? Neko se zapitao ovde "Šta će da rade sada ti naši domaći posle dovođenja ovih SKUPIH STRANACA?" /parafraziram/. Moj odgovor je: BIĆE BOLJI bar za DUPLO upravo zato što igraju sa boljim saigračima, kvalitetnijim košarkašima od kojih mogu da nauče puno i uz koje će da napreduju. Možda će imati manje minuta u EL nego li što su imali u EC ali će ti minuti biti kvalitativno jači po njih i njihov napredak. Drugo, i ABA liga se igra, tamo će tek biti prostora. Prosek godina ekipe? Baš kako treba da bude /spoj mladosti i iskustva, upravo ono što pravi razliku u odnosu na prošlu sezonu/.

Da li smo svesni toga da nam samo TOP8 ili osvajanje ABA garantuje EL sledeće godine? Uloženi novac NIJE GARANCIJA rezultata, to je Partizan dokazao mnogim finansijski bogatijim od sebe mnogo puta. Ovaj uloženi novac nije garancija rezultata ali u današnjim uslovima jeste garancija ambicije da se rezultat postigne. Imamo u takmičenju i dalje 100x bogatije ekipe: Real, Barselona, Maccabi, Fener, Efes... Svi su oni uložili OGROMAN mnoooogo veći novac od nas. Svi nabrojani imaju za cilj da osvoje EL. Da li će se njihovo ulaganje isplatiti - Takmičarski, hoće samo JEDNOM od njih /ako ih neko šesti ne zajebe/. Finansijski - NIKOME se isplatiti neće!

Šta može da krene po zlu? Da se i pored ulaganja ne uđe u TOP8! Pa šta onda? Barem se istinski probalo, barem se pokušalo. Unazad 8 godina smo imali ekipe koje su takođe nešto koštale - sve te pare su ukupno BAČENE. Isto vam je i sa ulaganjem novca u životu. Ima ona izreka "Nisam dovoljno bogat da bih kupovao jeftine stvari" - Razmislimo na sekundu o tome! Pri čemu, uopšte ne mislim da je ova ekipa skupa ako se poredi sa konkurencijom u EL. Mi samo nismo naviknuti na to da imamo koja je budžetski i na papiru ovoliko jaka.

Era Duška Vujoševića je prošla i kada to kažem ne govorim u pogrdnom smislu već samo kao činjenicu da je sistem takmičenja potpuno drugačiji. Mi smo se pitali o domaćim igračima jer smo za razliku od pajvana igrali EL, svaki klinac koji se počeo baviti gledao je Partizan u EL i maštao. To je druga promenjena okolnost u odnosu na pomenuti period. Doveli su nas do toga da 8 godina stvari drugačije izgledaju nego tada i sa pravom im jebemo majku svima.

Malo su neki prespavali 8 godina. Vama je postalo normalno da se u privatno-javni frankenštajn trpaju nenormalne pare a da je sve ovo što DANAS imamo SKUPO i finansijski rizično? Pri čemu ne mislim da nam je ove pare većinski dala država. Braćo draga /i drage sestre/ najveći je rizik da nam klinci o Partizanu "slušaju od starijih" i čitaju u "istorijskom almanahu". Klinci koji su 2013 imali 6 godina Partizana se u EL sećaju kao kroz maglu, dok mlađi i ne znaju za to osim iz priče. Istoriju i tradiciju koja je ogromna treba baštiniti ali treba postojati i danas u savremenosti. Nije ovo nikakav rizik, neće ovo da se obije o glavu Partizanu čak i da ne donese rezultat kome se nadamo. Nama je glava već razbijena odavno, ovo je samo pokušaj da se preživi i nekako sve vrati na svoje mesto. Ako ne uspemo /a nadam se da hoćemo uspeti/ barem ćemo znati da smo pokušali! To treba poštovati.

Ima i ona varijanta u kojoj se "stvara šampionski tim" - da, postoji samo što sada igrači sa 16 godina odu u USA za razliku od nekad. Da mi imamo A licencu pa da i razumem ideju. Međutim, ovde nemaš to neko potrebno vreme da stvoriš i ostaneš konkurentan /takmičenje je pstalo drugačije/. Sada i kada stvaraš tim, taj tim obično ne stvaraš sebi već ga praviš za one bogatije. Nema više vremena da se "stvoreni igrač" eksploatiše u takmičarskom smislu. Mogu neki novci da se zarade, ali opet ne dovoljno veliki da se POSLUJE BEZ DUGOVA /koji iz godine u godinu rastu do veličine OGROMNO, a rezultati dostojni imena kluba ostaju u čitankama iz istorije. AKo smo primera radi, ove godine potrošili para kao što bi u "redovnim okolnostima" potrošili za 3 godine, mi ne bi ništa više uradili, osim da bi za tri godine imali trošak koji smo napravili danas. Za godinu više, pa opet više i tako redom. Ne bi se pomakli sa mesta! Ostali bismo bez ikakvog pokušaja sa šansom da bankrotiramo pre ili kasnije - isti nam racku.

Na kraju krajeva, košarka ovako ili onako nije profitabilan sport. Dugovi se svakako prave. Jedino je pitanje da li uz njih idu i takmičenja /namerno ne kažem rezultata jer za rezultat nema garancije/ ili samo ikebanisanja. Uloženi novac je "pismo o namerama" da se takmičarski i ambiciozno ponaša u EL a na nama je da navijamo, bodrimo. Ne navijamo valjda za manje ili veće dugove, finansijske knjige nego za košarkaški klub. Nije tragove u istoriji ostavljao neki pisar već košarkaši.

Eto, čisto da razjasnim svoj stav, da ne bude neke zabune. :D
 
Последња измена:

Srkela

Početnik
Учлањен(а)
24.06.2022
Порука
48
Reaction score
97
Локација
Beograd
Porede se dva vremena, za vreme Duleta i sadašnje vreme. Košarka se totalno izmenila u poslednjih 10 godina kao i sistem takmičenja EL. Pa ni sam Dule ne bi mogao da sprovede svoju filozofiju sa dva stranca i napravi uspehe iz perioda 2007-2010.
Jeste ono imalo svoju draž jer smo pravili uspehe sa minimalnim budžetom, ali braćo ima i ovo svoju draž, a uspesi tek trebaju doći. Osećaj je brutalan kada znaš da ti je klub top destinacija za najbolje evropske košarkaše. Tako da uživajte u ovim momentima.
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Istekao mi "edit" - ne bih pisao dupli post da je forum u "prometu". Pošto je 03:33h nadovezaću se /svakako nema žive duše/.

Kada sam rekao da se nema vremena za stvaranje igrača, prevideo sam činjenicu da i pored svih ovih pojačanja, ulaganja u iskusne i nemanje vremena, Partizan i ovo radi. Teše Koprivu, Vukčevića Madara, Trifu, /njega zaboravih da napišem u nabrajanju gore, dakle 7 domaćih/ itd. Eto toliko, izvinite na dugačkom upisu potrudio sam se baš, ko hoće neka pročita ko neće preskočiće i ne zameram :ziveli
 

kuki

Grobarčina
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
3.491
Reaction score
13.457
Локација
tamo daleko...
Upravo tako. Ligu srpsku nismo igrali, pokazna vezba da vide kako je bez Partizana. Bas bi se to desilo, da se napredni smrad Ostoja pitao u klubu oko te odluke. Kako god, izgleda da je imalo efekta. Ipak nije kosarka vaterpolo, drzavi dinara ne bi vratio, da vidim bas kako bi ugasili KKP. Pozvati se na to kako je drzava kurvi dva puta oprostila po 15 miliona evra. Mozda bi nas i ugasili, ali i to je casnije nego biti fmp koji je promenio ime.

Ne znam odakle budzet i jebe mi se. Cisto sumnjam da je psiho koji je dokazao da nas patoloski mrzi rekao ej ajde da im dam da budu opet prvaci Evrope. A bicemo. I jebacemo ih sve. Jako i da boli. Uz podsetnik kako je lepo kada cigane boli.

Bice bukvalno 30 godina kasnije, Partizan je opet na krovu Evrope. Kakav bre top 8, ovo je ekipa koja napada Evroligu.
 

djiu

Grobar
Учлањен(а)
06.12.2012
Порука
424
Reaction score
380
I sad lepo iskoristiti euforiju,da je srece na JNA, pun stadion,prijateljska protiv Fuenlabrade...a posto na stadion ne mozemo onda Arena! Puna hala ,prosek karte 15 € pa da malo i mi doprinesemo stvaranju ekipe od koje puno ocekujemo i da im damo vetar u ledja!
 

Micun

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
837
Reaction score
3.308
Локација
Beograd
Baš tako...
Sve je ovo super, lozenje na max, bombetine se dovode...
Ali, nek mi kaže neko, da li ima isti osećaj ili sam jedino ja lud... da ovde nesto debelo smrdi?!

Ne znam da li je ikada bili, tj.znam da nije, da nosioci igre Barce, Makabija, Pao, Efesa... dolaze u Srbiju?
Namerno pišem u Srbiju, računam tu i covicevce (za koje sam siguran da ce sigurno zgrnuti više i takodje dovoditi vrlo ozbiljna imena) jer ovo očigledno ide iz iste kuhinje!
Ni mi a ni oni nismo našli naprasno po 3 gigantska sponzora, jer je ovde rec o mnogo oziljnom kesu, a priča da ih Zeljko okrene i zamoli i igraci dodju je... malo smesna, najblaže rečeno.
Dakle drzava sipa, dok u isto vreme ceo svet trese kriza, inflacija, najavljuju se krize, restrikcije, sankcije...

Da se razumemo, drago mi je sve ovo al jbg... nekako mi nerealno. Ovako radis na igrici menadžeru.
Daj Bože da ne bude za 2 godine da namje dug tripliran!

Potpuno isti osecaj... Umesto hleba i igara, nek bude samo igara... Uvozis struju, slikas rezerve zamrznutog graska, a ovamo osvajas evroligu.... Nenormalno... Al cinjenica da 90 posto navijaca Partizana boli kurac odakle pare, a pare su drzavne ili drzavno dirigovane, govori o tome zasto nam je lose. Nemas gde da lecis decu, al imas sezonsku.... Ostoja govno, a ostojina partija ti dovodi bombe, na koje tapsu...

Posto ja mrzim Ostojinu partiju, samim tim nemam nista dovro da kazem o njenom operativcu Ostoji, smatram da je ovo 'pravljenje evroligaskog partizana' vestacko i neprirodno, sve sa imenom Zeljka Obradovica nalepljenog preko. Pare su se samo puff stvorile, kao sto su puff nestale, kao kod cigana, koji su, jelte, zlo svog zla... Ne moze se u jednom postu komentarisati pojacanja, analizirati igra i radovati se pobedama, a ovamo da mrzeti sistem. Sistem mora da se odbaci u celini.

Prosla sezona je bila tu negde na granici realnog, uz Zeljkov uticaj itd... Ovo sad je neka cudna bolesna megalomanija. Jebes mi sve, konfornije bi se osecao sa da smo 5ti sa Micom Bericem u kancelariji i Edinom Vrabcem.... Makar znas na kojoj si strani...
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.936
Reaction score
26.852
Izjavi dotični učesnik tendera, da je pored Željka veliku ulogu u našoj pozivnici za evro ligu, imala organizacija f4 u Beogradu...trebalo je lepo da kaže da je sve to zahvaljujući predsedniku i njegovom uticaju i ugledu u svetu. Sve nas predsednik može osim da otera nebojšu iz predgrađa iz fmp...tu ima velike probleme, jbg, ne može ni on sve...

Inače pre će se sprečiti, nebitno na koji način, skandiranje protiv psiha, nego li kršenja zakona o sprečavanju nasilja na stadionima.
 

AsenNikolov

Početnik
Учлањен(а)
24.06.2022
Порука
41
Reaction score
219
Локација
Crna gora
Najvece blago navijaca Partizana je ova razlicitost misljenja,nismo stampani kao nalepnice da licimo jedna na drugu,samo sto ovo prelazi pomalo u paranoju,da u svemu vidimo i trazimo nesto lose...ajmo malo da uzivamo. Znam da smo u dusi svi mi Grobari mazohisti pomalo,da uzivamo i u bolu nasem kada gubimo,jer to je nasa bol,ne bi mijenjali nase poraze za tudje pobjede...ali ajde da podrzimo svi ovaj prijekat,koliko god smo u mogucnosti. Jer djeluje tim mocno,a uz nas ce biti fascinantan. Napred Partizan.
 

sasaqk33

Početnik
Учлањен(а)
31.03.2010
Порука
43
Reaction score
163
Potpuno isti osecaj... Umesto hleba i igara, nek bude samo igara... Uvozis struju, slikas rezerve zamrznutog graska, a ovamo osvajas evroligu.... Nenormalno... Al cinjenica da 90 posto navijaca Partizana boli kurac odakle pare, a pare su drzavne ili drzavno dirigovane, govori o tome zasto nam je lose. Nemas gde da lecis decu, al imas sezonsku.... Ostoja govno, a ostojina partija ti dovodi bombe, na koje tapsu...

Posto ja mrzim Ostojinu partiju, samim tim nemam nista dovro da kazem o njenom operativcu Ostoji, smatram da je ovo 'pravljenje evroligaskog partizana' vestacko i neprirodno, sve sa imenom Zeljka Obradovica nalepljenog preko. Pare su se samo puff stvorile, kao sto su puff nestale, kao kod cigana, koji su, jelte, zlo svog zla... Ne moze se u jednom postu komentarisati pojacanja, analizirati igra i radovati se pobedama, a ovamo da mrzeti sistem. Sistem mora da se odbaci u celini.

Prosla sezona je bila tu negde na granici realnog, uz Zeljkov uticaj itd... Ovo sad je neka cudna bolesna megalomanija. Jebes mi sve, konfornije bi se osecao sa da smo 5ti sa Micom Bericem u kancelariji i Edinom Vrabcem.... Makar znas na kojoj si strani...

Pa, eto, bicemo u fudbalu peti, stede ljudi, rade pametno, nema gomilanja igraca, sve prirodno, nema nista vjestacki. No jbg nije nam ni takav FK po volji... Nista, potpisujmo peticiju da izadjemo iz Evrolige, koji cemo kurac tamo nezasluzeno, a posto ZOC je izlapjeli trener i ne moze ni radonju da pocisti bez da ima budzet 50 miliona, jos jednu peticiju da umjesto njega dodje neki Sto ili Fotelja, posto u fudbalu imamo Stolicu. Ako ne nista, "konfornije" cemo se osjecati da se necemo ugasiti.. Cigani su izgleda u pravu, plastika smo, a oni jadnici ce uz borbu i inat opet Kalemegdan u junu, julu jbm li ga....
 

La Zic

Grobarčina
Учлањен(а)
08.12.2011
Порука
1.666
Reaction score
2.844
Локација
Humska ulica
Potpuno isti osecaj... Umesto hleba i igara, nek bude samo igara... Uvozis struju, slikas rezerve zamrznutog graska, a ovamo osvajas evroligu.... Nenormalno... Al cinjenica da 90 posto navijaca Partizana boli kurac odakle pare, a pare su drzavne ili drzavno dirigovane, govori o tome zasto nam je lose. Nemas gde da lecis decu, al imas sezonsku.... Ostoja govno, a ostojina partija ti dovodi bombe, na koje tapsu...

Posto ja mrzim Ostojinu partiju, samim tim nemam nista dovro da kazem o njenom operativcu Ostoji, smatram da je ovo 'pravljenje evroligaskog partizana' vestacko i neprirodno, sve sa imenom Zeljka Obradovica nalepljenog preko. Pare su se samo puff stvorile, kao sto su puff nestale, kao kod cigana, koji su, jelte, zlo svog zla... Ne moze se u jednom postu komentarisati pojacanja, analizirati igra i radovati se pobedama, a ovamo da mrzeti sistem. Sistem mora da se odbaci u celini.

Prosla sezona je bila tu negde na granici realnog, uz Zeljkov uticaj itd... Ovo sad je neka cudna bolesna megalomanija. Jebes mi sve, konfornije bi se osecao sa da smo 5ti sa Micom Bericem u kancelariji i Edinom Vrabcem.... Makar znas na kojoj si strani...

Ne valja kad nas gaze,ne valja kad imamo dobar tim. Eee tugo...
Poceli smo sami da pravimo pompu oko miliona i posle se bunimo kad cigani po medijima spominju milione i ostalo. Ovaj budzet po meni nije nikakava pompa,verujem da nije veci od 10ak miliona eura,sto cak ni za kosarku i EL nisu neke pare.Drugo je to sto smo mi navikli da ne vredimo vise nego za Vrabca,Djumica,Koprivu i ostalo. Kao sto rekoh ,dok god je Zeljko u klubu ne brinem,on nikad nece protiv svog Partizana.
 

Nisi

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
2.116
Reaction score
14.636
Локација
Kipar
To sto su odvezane ruke Partizanu ne bi trebalo da predstavlja cudo. Pored svinjarija sa EPS-om I izgubljenih milijardu evra mi pricamo o par miliona sponzorstva Partizanu. Kao da su to bacene pare a ne ulaganje u sport. Mozda bi vise trebalo pricati o stvarno bacenih par stotina miliona evra u fk i kk srbija.
Partizanu je prirodno mesto u Evroligi I ne sa Vrapcem nego sa Panterom I Zocom. Da je drzava normalna Partizan bi odavno imao A licencu umesto da se bori za goli zivot.
 

Micun

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
837
Reaction score
3.308
Локација
Beograd
A odakle tih nista spirnih 10ak miliona evra? Da nisu zaradjeni? Da nisu od nezavisnih stranih sponzora? Da nisu od prodatih NBA prospekata? Da nisu od uaznica? Da nisu pravoverni meraci grobarstva i kosarkaskog IQua dali masovne donacije? SNS IH JE ODOBRIO!

Kad nam daju pare ni za sta, onda smo zasluzili, a kad ciganima daju pare ni za sta onda su oni mutanti... Ratne reparacije? Imam osecaj kao da bi mnogima Vucic bio kul samo da je grobar i da sipa krvave pare kod nas...

Kome nije nenormalno da klinicki centar izgleda onako u gradu u kom se vodi borba za evrligu, nek leci svoju decu tamo zauvek...
 

NikolaPartizan

Grobarčina
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
2.125
Reaction score
4.617
Локација
USA
To je ta mantra, bolnice se raspadaju, a drzava prvi put u poslednjih deset godina (navodno) daje pare Partizanu

Evo brate, toliko se osecam lose, da nemas pojma koliko me zabole kurac zbog toga
 
Учлањен(а)
06.07.2021
Порука
429
Reaction score
2.790
Локација
Beograd
Ša je KK Partizan? Jel njegova funkcija u našem društvu da brani nekakva etička načela. Da menja truo sistem možda?
Ej pa jedan klub ne vrati dug od 17 milki, 4 godine u stečaju i ne igra, ne bude primenjen Pravilnik KSS i ne bude zbog dve godine negiranja obrisan iz Registra klubova, ej i još pripiše tuđe uspehe u te četri godine sebi posle povampirenja, jel vam to realno. Nije realno da dovodimo ovakva pojačanja? Kakva su realna? Jedino nemoguće i nerealno je bio Željko Obradović sve posle toga je normalno, a neki to i dalje ne shvataju.
Treba li Partizan da plati nekakvu cenu za moralnu čistotu njegovih navijača, ne sme da dobije novac jer je taj novac prljav ili nije, ili ne sme da dobije novac i tačka? Živimo u zemlji gde se nagledah ljudi koji samo hoće nešto da pitaju po redovima, i završe sve preko reda, a ovi što čekaju ispadnu naivni, glupi i nesnalažljivi, a ovi nemoralni, samodovljni i lukavi ispadoše nekakav Homo futuris XXI veka...jebem te živote, pa jel shvatate koliko boli đon građane Srbije za sistem, pa bitna je samo svoja guzica, i sad u takvom sistemu treba jedan klub da brani nekakve norme i načela, koje čak ni ne gazi?! Da li klub koji je svim svojim trenerima, igračima i sportskim radnicima zadužio Srbiju i Evropu treba da bude klub od nacionalnoj interesa!? Ako ne treba, ništa onda, i treba da se plašimo sutrašnjice i da nam bude komfornije u siromaštvu, jer valjda je bolje bilo od 2012. do 2017. godine ili ukras faza od 2017. do 2021. jos bolja, valjda je to bilo normalno i moralno, a ovo sada nije. Džile i 800.000,00 budzet, to ok? Pa oni će sve ionako svojim gebelsovskim metodama okrenuti na drugu stranu, biće RisboTadić zavrtao rukave, Dule povređivao igrače, Partizan Ikogea(nijedan tim promenio nije ni PIB ni matični broj), sve će okrenuti ponavljanjem laži. Na ulicu i na birališta pa menjajte sistem. Ili treba da verujemo u bajke kako je ovo profitabilni sport, što su dolazile iz predgrađa, pa ima načina da se posluje s profitom, ili na nuli? :D
Partizan, kako je Dule Vujošević rekao, treba da dobija ratne reparacije za ono što je nezasluženo prošao. Tad je sve bilo ok, a ovo nije...da citiram jednog filozofa i mesiju jedne svetske religije:"Čega se plašite, o vi maloverni." Nije li nekakva pravda ovime zadovoljena? Čemu strah od budućnosti koju samo nagađate? Da ponovo citiram istog čoveka:"Ne brini se za sutra, jer sutra će se samo pobrinuti za sebe." Ne u smislu da se suludo bez razmišljanja živi u sadašnjem trenutku, već poučeni prošlošću i time šta je naš klub već prošao imamo naći uverenje da će se izboriti sa svim mogućim nedaćama koje mogu doći.
Ej bre, ovo je Partizan, zaslužio je mnogo više od ovoga što dobija, ali neki su se uživeli u ulogu žrtve i sad čekaju da im Đura oprosti što ih je tukao.
Hteo sam da nabrajam sve poznate igrače i trenere u KKP kako bih opravdao ulaganja u Partizan, ali zašto bih? Svi ih znamo, svi znamo veličinu našeg kluba, ona je dovoljan razlog da Partizan dobije i više od ovoga što ima. Ili se možda neki boje neuspeha i pored uloženih para, e tu vam ne mogu pomoći, jbg nekakva poenta života je da nastaviš uprkos onome što te plaši, pa da vidiš gde si. Tako se posatej čovek, tako se uči i ide napred.
Ne znam stvarno, mi smo ti grobari čista šizofrenija, od egzaltiranosti do depresija i u oba ekstrema okolnosti koje nosi realnost nije stvar na koju se obaziremo. :)
 

Nisi

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
2.116
Reaction score
14.636
Локација
Kipar
A odakle tih nista spirnih 10ak miliona evra? Da nisu zaradjeni? Da nisu od nezavisnih stranih sponzora? Da nisu od prodatih NBA prospekata? Da nisu od uaznica? Da nisu pravoverni meraci grobarstva i kosarkaskog IQua dali masovne donacije? SNS IH JE ODOBRIO!

Kad nam daju pare ni za sta, onda smo zasluzili, a kad ciganima daju pare ni za sta onda su oni mutanti... Ratne reparacije? Imam osecaj kao da bi mnogima Vucic bio kul samo da je grobar i da sipa krvave pare kod nas...

Kome nije nenormalno da klinicki centar izgleda onako u gradu u kom se vodi borba za evrligu, nek leci svoju decu tamo zauvek...

Pare dolaze od sponzora, drzavnih I privatnih I to nije slucaj samo u Srbiji nego svuda u svetu.
Sad ako je kk Partizan razlog sto je klinicki centar u losem stanju daj da preusmerimo te pare tamo. Ali ja sam ti naveo mnogo relevantniji primer EPSa ili Telekoma ili kupovine prava za Premijer ligu od 600 miliona evra.
Nemoj brate molim te da pare koje su date za Partizan svrstavas u tu grupu jer je upravo to ono sto "nezavisni" mediji poturaju gladnoj srpskoj raji.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top