Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Kvalifikacije za Ligu Evrope 2022/23

Статус
Затворена за писање одговора.

duxpfc

Grobar
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
984
Reaction score
1.972
Ovo može da deluje na igrače tako što će da igraju još gore od ovoga, jebeno neverovatno šta nam se dešava.

Od ovog gore da igraju?Ne mogu i da hoce gore,izgledaju kao grupa gradjana koju su slucajnim izvlacenjem spojili da igraju zajedno.Za ovo sto igraju i ne treba da primaju plate.Nisu oni pickice oni su picketine
 

Direktor_Grobar

Grobarčina
Учлањен(а)
29.06.2019
Порука
2.997
Reaction score
15.831
Локација
Beograd
Iz ilegale vas pozdravlja Direktor_Grobar.

4.8.2022 - AEK - Partizan - treće kolo kvalifikacija za LE
Opet taj Kipar, kako smo krenuli, za 10 godina ćemo igrati sa svim klubovima iz njihove lige. Usled tehničkih poteškoća sa forumom, nisam mogao sa profila da okačim svoju tradicionalnu forumašku analzu, pa se ovim putem zahvaljujem kumu što je podelio moje utiske o našem protivniku.
Da krenemo o nekoj istoriji protivnika. Osnovani 1994 godine fuzijom dva kluba, iz Laranke, stadion kapaciteta 7.500 sedećih mesta.
Ch0IyGijB19OFAlXOEhzmb8-3mxGQY_qAUsXWXwPFB-ESSjATyMrLa7hTRqha6utn8ehEU4-E6bKYaF-r7cyG21smGIIMvOfAaUvYLBbm05n0dXA3dwb01BxMB00aqw1jZ7Q8KE14trASUGIw9AQowM

U grbu ovog kluba se nalazi lik admirala Kimona, koji je 450g pre nove ere poginuo na obali u borbi protiv persijanaca.
Kroz svoju istoriju nisu bili značajan faktor kiparskog fudbala do 2010 godine, nakon što ih je preuzeo danski stručnjak Kristijansen i doveo legiju španaca u klub. Bili su španija u malom, 7/11 fudbalera su im u jednom momentu bili španski fudbaleri iz nižih rangova.

Domaći uspesi

Osvojili su kup u dva navrata, 2003/4 i 2017/18 a u poslednjih 7 sezona su završili ligu uglavnom na drugom mestu. Izuzetak su sezone 19/20 i 20/21 gde su napravili i pauzu od učešća u evropi. (20/21 i 21/22)

Evropski učinak

Kipar je ove godine imao i 2 predstavnika u LŠ, pa smo ih tako po prvi put gledali i u ovom takmičenju, protiv danskog Mitijlenda.
Osim toga, uspeli su da se domognu grupne faze LE u dva navrata, 2011/12 i 2018/19
J4NYLI4HDHKmWGPH5DDn3aR75okby4CriKgKbvZKLhlyne2esEgfPRUHG0ZytA1iFV1oTth55EQ_WyNyUzdZkkSuJpOSijTQynMPGoeiyUjnPgYeinnc8HBIp78f6_esY6o3tEcgMu0rvORV1XvFy0c

yRvvk8XJqoMOcFCyY65ncUxH6b-6z--q5yFJ3pQLGb8sKEY30CEf0-YyPuKtbsld7sJhhkv_eqeX8JyIqfsCpof35s64ULBnjMvMzJBikI7pmoxITl0ijZ0-rnqA63lsJ6zW4eqHOr0B1pDUazdnHU8

Učinak gotovo identičan, ali obzirom na timove koji su bili u njihovim grupama, za svaki respekt. Interesantno je da su u kvalifikacijama izbacivali timove poput Rozenborga, Mlade Boleslav, Spartak Moskve, Šturm Graca i Levskog Sofije (čak 7-0 ukupan rezultat).

Formacija

Igraju standardno 4-5-1 iako su ranijih sezona igrali 4-3-3 i 4-4-2. Gledajući promene u igračkom kadru i način kako su izgledali protiv Danaca, očekujem sledeći sastav. Napomena, osim Pirića, svi igrači su iz prethodne sezone, dakle jedna nezgodna, uigrana ekipa.
WiaShWSEFy9RlRb7pxP_iVWD-akGDsZYw2hYip_0p4a-T-CfvfqlqA7kSEPqBtA_z2FgrqoFnX3lE0RgNUdcAGtj-oO5oOvoF2kRa0nyFzDAdmrUUR8VDHY19qKli9VxWs-cvTJFgy2dVbrtaqraEdg

Stil Igre / Ključni Igrači / Mane

AEK je prilično troma ekipa, rekao bih nešto što odgovara nama jer se snalazimo jako dobro protiv istih, ali sa vrlo neugodnom kontrom preko krilnih igrača. Napade grade vrlo pažljivo, ne srljaju, vidi se španski petčat sa klupe (Jose Luis Oltra - vodio Majorku, Granadu, Depor, itd) gde se lopta vozi do noge bez nekog brzanja i preskanja sredine terena. Jedna izrazito disciplinovana ekipa koja ne odustaje od svog načina igre bez obzira na kretanje rezultata.

Ključni igrači

Kad smo kod sredine tu je radilica, Oier, španac, dosta sezona proveo i u primeri (36g) i donosi tu mirnoću i iskustvo na terenu. Pored njega, Gus Ledes, igrao i u segundi, jedan pit bul na terenu. Obratite pažnju sutra na njega, videćete našeg Evertona. Uz to je jak tehničar. O Tričkovskom je suvišno trošiti reči, čovek je prešao igricu u ovoj ligi, vrlo namazan tehnički potkovan igrač, uz to jedna od tri bivše ciganšture koju imaju, vrlo će biti motivisan da sutra protiv nas.

Ono čega treba da budemo zabrinuti u naših 16 su -


Guyrsco je jedan paklen igrač na levoj strani, sa vrlo dobrim driblingom. Mislim da trenutno nemamo rešenja za njega jer nakon odlaska Miljkona imamo jebeni krater pozadi i ovo će biti glavna prednsost kiprana sutra. Mislim da oni to znaju i da će nam forsirati igru na našu desnu stranu a preko madjarskog internacionalca.
Za kraj napadač, pitam se gde je nama ovakav Victor Olatunji. Impresivan u duelu, jako ga je teško oboriti. Igra dobro i leđima. Mislim da ćemo imati uz madjara ozbiljne muke da zaustavimo Olatunjia.

Mane

U oba duela sa Dancima sam video ozbiljne probleme u odbrani kada ekipa napravi kratku razmenu pasova na 25m od gola. Njima više odgovara da ih ekipe napadaju bočno ili dugim loptama, ukoliko im odigraš par duplih ispred kaznenog nastaje opšta pometnja zbog tromosti njihovog tima.
Uz to bih dodao jako loše postavljanje u prekidu, gledajući neke od priloga iz prethodne sezone, nenormalno veliki broj golova su dobili posle prekida.

Očekivanja

Da smo u nekoj drugoj situacij bi se složio sa bukmejkerima i rekao da je prednost na našoj strani. Ovako dajem prednost kiparskom viceprvaku u ovom dvomeču sa nekih 60% verovatnoće da idu dalje. Nama je sutra važno da ne doživimo APOEL, jer sa minus 2 ćemo teško dalje.
Nadam se da je makar tim motivisaniji od našeg trenera sutra i da ćemo ostati neporaženi u prvom duelu, sve iznad toga je odličan rezultat uzimajući u obzir stanje u kom se tim nalazi.
Srećno momci! VIdimo se za 8 dana na JNA. Direktor_Grobar
@Nisi

Nije baš tako, video sam da su bolji od nas, ti si odmah istog dana sam rekao jako nezgodna i uigrana ekipa. Drugo je što mi navijački sebi dajemo 50/50 u ovakvim duelima, ali smo realno za njih bili mačiji kašalj sa ovakvim stanjem u timu.
 

MRTN_kingsk

Grobar
Учлањен(а)
07.07.2021
Порука
211
Reaction score
2.079
Локација
Skopje
E moj Partizane na sta si spao,umjesto da se uprava izbaci ovi balvani se izivljavaju na igracima koji nicim nisu krivi za poteze ove lopovske uprave

 

strong_nis

Početnik
Учлањен(а)
08.07.2022
Порука
163
Reaction score
413
Локација
Tamo_negde
da se zahvalim rikardu na odlicno odigranom mecu i da dodam jos nesto,ima jedna dobra stvar u ovome prvo stolica ce biti bivsi,jedino se nadam da ga nece naslediti nadj ili duljaj,a druga necemo igrati sa ukrajincima,s obzirom na upravu koja je pro ruska,gde bi verovatno bilo mahanje zastavama i povici sa tribina rusima,a to nam u ovom momentu ne treba nikako,bilo i verovatno izbacivanje na 1-3 godine od strane uefa ,ko zna zasta je ovo dobro,nadam se nekom normalnom treneru i da izbacimo ove maltezane kako znamo i umemo
 

Mijat

Početnik
Учлањен(а)
15.02.2018
Порука
16
Reaction score
29
Braćo ja se drao u Cg uz stream uprava napolje i tu sam protiv spartaka da me čuju, ne znam za vas, svaka čast ljudima koji su bili na utakmici!
 

urosb00

Grobar
Учлањен(а)
05.07.2019
Порука
230
Reaction score
1.116
Локација
Beograd
Cekaj, ako se ne varam ti si prvi rekao da su sanse 50:50. Bar budi postojan i fer I ne menjaj pricu.
nisam dugo na ovom forumu, ali sam skontao da lik menja pricu zavisno od rezultata odredjene utakmice. Stanoje vrh trener sve ful, na kraju izdajica i poltron. Za stolicu ista prica. Takodje i za neke tekme gde je prognozirao nesto, ali na kraju promeni pricu i kao ispadne da je u pravu
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.470
Reaction score
41.194
Локација
Žrnov
Posle ovog večeras, bolje da stavimo katanac i da sa nostalgijom možemo deci da pričamo BIO JEDNOM JEDAN KLUB.
Ovo je takva sramota, nezapamćena!!!

Da cigani, čiji bubnjevi udaraju na sns skupovima, skidaju dresove igračima?! Da oni koji prekidaju skandiranje Vučiću pederu skidaju dresove jednom Nathu, instituciji fudbala?! Da skidaju dres Rikardu?! Uroševiću, jednom od najpoštenijih igrača?! Jednom Baždaru koji je odrastao u tom klubu?!

FUJ, STOKO CIGANSKA! I cigani su svi oni sa istoka, kojih nigde nema, dođu na jednu utakmicu i maltretiraju igrače!
A policija sve mirno posmatra!? I još retardi sa istoka aplaudiraju jednom ciganu Tomoviću koji iz čista mira, sa pola terena se zaleti i nabode fotoreportera?!
Pa jebem vam mater svima, nikad i ne treba da dođete na stadion!

Ja ne znam kako ću ovo večeras da preživim... poraz kao poraz, ni prvi ni poslednji. Ali da ovo doživim?!
Sve je služba odradila perfektno.
Uprava je tačno onakva kakvu ovakvi navijači zaslužuju. Fuj!

BIO JEDNOM JEDAN PARTIZAN.
 

жука

Početnik
Учлањен(а)
13.07.2021
Порука
48
Reaction score
181
Локација
e
Баш господско скидање дресова играчима, счедећу текму кидају 5:0. Тонемо све дубље и све се плашим да ће овај пад још да траје, да може горе…
 

allucard

Početnik
Учлањен(а)
30.06.2022
Порука
152
Reaction score
448
Локација
Nis
Od ovog gore da igraju?Ne mogu i da hoce gore,izgledaju kao grupa gradjana koju su slucajnim izvlacenjem spojili da igraju zajedno.Za ovo sto igraju i ne treba da primaju plate.Nisu oni pickice oni su picketine
Ne blamiraj se, ni jedan igrac nije sam dosao u Partizan niti je sam odlucivao kako ce prolaziti pripreme niti je sam odlucio koju cemo taktiku igrati niti je sam sebe ubacio u 11. Zna se gde i ko su krivci.
 

Baracuda

Grobarčina
Учлањен(а)
13.06.2017
Порука
1.167
Reaction score
4.368
Očekujemo Nađa na klupi, on je Vučelićev čovek. Bagra nas je srozala, seme im se zatrlo !!! Kako da očekujemo nešto kada su za male pare prodali Sadika, Asana, Sumu, Zdjelar, Filipa Stevanovića...Šta reći o govnima koja su pre 3 godine iz ekipe sklonili Saleta i Bokija Ostojića samo zato što su tražili pošteno zarađen novac ? Posle svih ovih Vučelinih godina u mojim očima su toliko postali mali "Batica" Mirković i Sale Stanojević, bili su obični poltroni... Gde su bivši igrači, osim Đoleta Tomića i Ivana Golca niko se nije oglasio... Ostali su u klubu kockari Nađ i Kralj, koji, eto, dobili posao da ne bi završili na ulici... I još mnogo, mnogo toga...
 

Nisi

Grobarčina
Учлањен(а)
29.09.2020
Порука
2.132
Reaction score
14.723
Локација
Kipar
Da cigani, čiji bubnjevi udaraju na sns skupovima, skidaju dresove igračima?! Da oni koji prekidaju skandiranje Vučiću pederu skidaju dresove jednom Nathu, instituciji fudbala?! Da skidaju dres Rikardu?! Uroševiću, jednom od najpoštenijih igrača?! Jednom Baždaru koji je odrastao u tom klubu?!

Nemoj tako. Bili su nervozni jer su morali da kupe karte.
 

ajax00

Grobar
Учлањен(а)
12.04.2009
Порука
772
Reaction score
1.898
Stolica nije trener za Partizan, ali največi krivac je uprava.
Pored uprave Partizanu treba trener koji zna, ima iskustvo i rezultate iza sebe a ne početnici malte ne.
Sada će uprava da dovede novog trenera bez i malo morala da treba da se skloni i ode.
I taj trener opet neko ko njima odgovara.
Svaka čast Nadju na sve sto je pružio u Partizanu, ali on bi bio opet neko kao Stolica, ista priča drugo pakovanje.
Dakle nama treba totalni reset, nova uprava, iskusan trener i pojačanja, ovo nije dovoljno.
Ali ne pitam se ja ni ljudi koji navijaju za Partizan
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top