Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2022/23 Povratak na mesto zločina

Статус
Затворена за писање одговора.

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.468
Reaction score
2.247
Kosarkasi ne zasluzuju toliki publicitet, ekipa je lose selektirana fale tu ratnici koji ginu za klub cii grb nose. Njih boli qurac sto se mi nerviramo i cekamo titule. Juce ni u snu nisam se nadamo pobedi a danas nisam ocekivao katastrofu. Bojim se da i ove godine pare budu bacene u bunar. Vidi se o crvenilu na licu naseg Zeeljka da ne ide kako smo se nadali. Ipakprodato je 11500 hiljada. ulaznica, ocekivanja su velika ali posle prve euro utakmice ne deluje na dobro.
 
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.068
Reaction score
18.313
11 razlike, Panter ima loptu, drzi je 19 sekundi, nema rjesenje, nema protoka, daje Andjusicu na 5 sek do kraja, ovaj normalno ispaljuje frizider
I mi ovo isto igramo iznova i iznova od kako je došao Panter... Evo druga godina... Pakao. Hoće li da se promeni nešto i da taj Panter jednom igra dvojku a ne pleja i da dobije loptu od istog i šutne za 3, ili završi na obruču, ili sa poludistance, BUKVALNO BILO ŠTA, samo da je ne davi više po 20 sekundi svaki napad DVE GODINE!
 

Andra

Grobar
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
818
Reaction score
4.323
Локација
Beograd
iste gluposti se ponavljaju iz prethodne sezone, nema ni najmanjeg pomaka u nacinu na koji igramo odbranu.
Naravno da trener snosi ogromnu odgovornost ako ekipa godinu dana ima iste probleme, ako je odbrana sa vremenom sve gora i gora i ako ekipa krene u trku sa protivnikom koji je najbolji kad je na parketu haos i brz tempo, jer to ukazuje na to da je nesto zakazalo u pripremi utakmice, ali to moze da se kaze i bez vredjanja jednog od nasa 2 najveca trenera u istoriji.
 
Учлањен(а)
06.07.2021
Порука
435
Reaction score
2.832
Локација
Beograd
Utakmica izgubljena kad je dobio Koprivica bananu u prvoj i pola sata kasnije kad je Panter uvalio Anđušiću vruć krompir.
Ekipa koja ne kapira kako da vodi tok utakmice i koja ne zna da igra pametnu košarku koja prati momentum tekme.
Prvo poluvreme potpuna impotencija u odbrani. Ali pokušaji za tri kad smo na -12 i - 13....kao debili. Željko da šamara ove debile.
 

Milos

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
1.327
Reaction score
2.969
Локација
Kragujevac
Када се погледају састави, увек бих изабрао наш по именима, искуству и квалитету.
Али они играју дуже време заједно, имају систем, знају шта хоће, и ако се буде поновила наша одбрана из првог полувремена против Цибоне ака Металац из Ваљева, макар 3,4 минута , и дозволимо им да се распуцају, то је одмах изгубљена утакмица. Ако уђемо у месо и контакт уз сецкање игре, ту смо у предности онда .
Дај им јебених 30 бацања, али немој да нам дају 50 лаких поена.
Буквално живот могу да дам да ћемо бити екипа са највише примљених тројки по мечу.

Волим КК заиста много, заиста није због пораза, али ако се настави овај стил игре , биће ми јако тешко да се вежем за ову групу момака. Е нас школује неки клинац за кога није чуло 99 посто форума , школује онако искусне играче. Ми немамо издефинисану прву петорку, не знају се носиоци, односно знају се само на папиру. Искрено од пријатељских тзв.неважних се видело, нема одбране , напада ће бити и неће . 100+поена смо екипа , тешко ће бити горе одбране од наше.
 
Последња измена:

vladokv

Grobar
Учлањен(а)
01.10.2020
Порука
346
Reaction score
863
Локација
Kraljevo
konstantno smo gubili 15+ razlike, a napravili smo 16 faulova za celu utakmicu ? na sta ti lici ekipa ? ne mogu da se setim, ali mislim da smo samo 3. cetvrtinu izasli iz bonusa.
 

zaro

Grobarčina
Учлањен(а)
19.06.2007
Порука
2.887
Reaction score
8.005
Ja sam da smenimo trenera… realno je pretplacen… ko mu jebe mater…

Gde je bio zadnjih 8 godina dok smo bili prvaci i igrali najlepsu kosarku na svetu i svake godine igrali EL…

Stvarno sramota od njega da dodje i trenira ekipu u ovoj siromasnoj zemlji za toliko para… i onda promasi sve igrace… a nije imao nijednu ponudu…cekao da ga svi ispale i onda izabrao partizan…

Zamalo da ispustimo EL ovee godine posle 8 godina stalnog ucestvovanja… zbog njega… i njegovog ponasanja… mozda zato sto ga niko u EL ne zna… pa ono sprdaju se sa njim… a nas znaju svi i cude se kako smo izabrali njega za trenera posle svih velikiu imena sto su nas vodila zadnjih 8 godina…

Realno… nije u redu sa njegove strane… daj neka ode i neka nas pusti na miru i spase nas od svog neznanja kosarke i zelje da pravi trenersko ime preko nasih ledja

Toliko…
 

Ilyasova

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
3.941
Reaction score
7.933
Kako doci do toliko zeljenog Top 8 ako na strani ne dobijamo nikoga?Koga ako ne Albu?Reala,Barselonu,pirejce ili turke?

Znam da je prvo kolo, ali sto neko rece, mi odbranu ne igramo uopste, to nam je bilo muka i prosle sezone, a ne vidim i kako je mozemo popraviti.

Ovde dezurni advokati bi da brane ono sto se ne brani, ovo je sramota, nije tim selektiran da bude ponizen od jebene Albe.

Sledeca je Baskonija, necemo se ni protiv njih naigrati kosarke, ali imamo vece sanse nego li protiv Albe.
 

Rebellion

Grobarčina
Учлањен(а)
02.04.2010
Порука
1.433
Reaction score
4.184
Локација
127.0.0.1
Opustite se malo. Samo je ABA bitna, EL je za uzivanje. Bice i boljih i losijih partija, ali sigurno je necemo osvojiti. Necemo uci ni u Top8. I to je ok, sve dok ne zaboravimo sta nam je pravi i jedini cilj ove godine - ABA liga.

Alba odlicna ekipa. Jos brza ove sezone. Razneli su nas. Plus malo sudije. Sve je to ok. Utegnuce se sve ovo do maja.

I ne psujte Zeljka, ne budite debili. Sto se mene tice moze sve da izgubi sa 40 razlike.

Sportski pozdrav!
 

zimski

Grobar
Учлањен(а)
01.02.2014
Порука
573
Reaction score
2.219
Realno smo kurac odigrali. Vaditi se na price da ih je kenjalo za 3, to je jajarski mentalitet. Pobedili su nas oruzijem na koji nismo imali odgovor. Ocekivao sam vise od Nanelija i Papapetra, bas u onim momentima kad niko nista ne moze da uradi/ubode.
Vidi i Zelimir da ovo kurcu ne valja i da ovako ne moze u EL. Madar i Balsa sa minimalnom minutazom, to je zabrinjavajuce. Vec sad bi trebali da podosta vuku ekipu, sto nije slucaj.
Skok u obe faze, sramotan.
Ima jos mnogo primedbi, ali koga boli kurac.
Tu sam da ih gledam i da se nerviram.
Do sledeceg kidanja zivaca, lep poZdrav.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top