Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2022/23 Povratak na mesto zločina

Статус
Затворена за писање одговора.

Andra

Grobar
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
817
Reaction score
4.316
Локација
Beograd
Ako namerava ovako da se sveti, Panter sto se mene tice moze komotno na svakoj utakmici protiv Mornara, Borca i ostale ABA kompanije da se ispromasuje, protiv takvih ekipa se moze bez njega, a u EL nam je neophodan.

Pored Pantera, treba izdvojiti i Egzuma koji mi postaje jedan od najdrazih igraca u ekipi. Koliko zahvalan igrac u svakom segmentu igre, uzivanje je gledati ga. Njegova agresivnost u napadanju obruca nam je donela gomilu bacanja, i prelomila utakmicu.
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.949
Reaction score
26.997
Kako koja utakmica odmice, tako se vidi rast igraca i ekipe.
Sto rece svojevremeno General, bitno je takmiciti se sa najboljima, jer tako i mi postajemo bolji. I u pravu je, i to se vidi.
Poseta konstantna. Bravo za sve.
Ovog puta, Panter je odskocio od ostalih. I pored toga, ja sam ubedjen da cemo od njega tek videti najbolje u nastavku sezone. Lesor, podseca na Rasona, luda glava. Ledej dusa ovog tima. Madar sve bolji. Puno fali Aleksa, i Smajli.
Dobro je ovo, ono sto smo ispustili u Spaniji i protiv Milana, vratice se kad bude bilo potrebnije, i sladje. Teraj dalje.
 

Владан

ex Vlad
Учлањен(а)
07.06.2012
Порука
14.045
Reaction score
26.215
Локација
ante portas
Иначе најгори тим у лиги (како нам рекоше) је побједио Реал Мадрид у Мадриду.ј
Мада сада је вјероватно најгори Жалгирис.
Uze mi rec iz usta.
Šteta što nema "stručnjaka" sad da nam objasni teoriju o Virtusu kao najgorem timu Evrolige.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top