Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Euroleague 2022/23 Povratak na mesto zločina

Статус
Затворена за писање одговора.

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Na kraju pristojan poraz, ako tako mogu da kažem. Igrali smo dobro prvu četvrtinu i posle do 30:30 a onda raspad u finišu prvog poluvremena koji nas koštao do kraja utakmice. Bili smo posle na -7 (47:40) pa se opet raspali i ovi odoše na +17. Željko je onda odlučio da odmara vodeće igrače pa smo opet nekako došli ispod 10 na 75:66 na poene uglavnom Anđušića pa smo čak imali i napad ali upravo njegovim koracima izgubili poslednju šansu za neki ozbiljniji priključak. Po meni odlučio finiš tog prvog poluvremena... bili smo u egalu i imali neke otvorene trojke koje smo mašili (Naneli i Ledej) i to je bilo to posle.

Ubili nas u skokovima mada smo na kraju malo to i popravili (40:30 za njih). Bili smo jako loši u šutu, posebno za dva. Od igrača Anđušić se izdvojio kada je pogađao na njihovu veliku razliku a uz njega Lesor, Ledej i Naneli su bili donekle korektni. Exum je podbacio večeras, Madar bio baš loš. Panter igrao baš malo pa je veliko pitanje da li ima neki problem sa povredom? Svesno je posle Željko čuvao vodeće igrače zbog nove utakmice u Madridu za dva dana.

Od svega na kraju najviše me boli za Smajlija. Nadam se da će biti dobro i da nije toliki maler opet. Evo kažu Smajliju pukla tetiva na prstu, Berić ipak kaže da ne bi trebalo da je ozbiljnija povreda, daj Bože.

Moram ipak da kažem da smo se poprilično raspali nakon odlične prve četvrtine. Nismo dali sve od sebe jer znam da mogu mnogo bolje i jedino to zameram a ne poraz ko poraz. Sledi nam Real... mora i može bolje.
 

Bobrock

Grobarčina
Учлањен(а)
07.07.2021
Порука
2.757
Reaction score
14.148
Локација
Madagascar
А и ови што су ушли у халу ћуте као да су у позоришту. Дај бре мајка му стара, превалите толике километре, па поцепајте гласне жице.
Ja sam gledao na euroleague.tv i bas se dobro culo, sve pohvale za nase navijace koji su usli :respectne znam kako se culo na sportklubu, ovdje je tako bilo majke mi
 

vladokv

Grobar
Учлањен(а)
01.10.2020
Порука
339
Reaction score
837
Локација
Kraljevo
moramo da pronadjemo nacin da brze napravimo poziciju za ulazni pas kada izdejstvujemo preuzimanje i dobru poziciju na niskom postu

nekako mi nedostaje alternative u igri kada nas ne sluzi sut

nedostajale su mi akcije sa niskog posta
 

Goran Tomić

Kralj fanzina
Учлањен(а)
07.12.2011
Порука
11.745
Reaction score
29.591
Локација
Beograd
Opšte je poznato da su na Zapadu privatna svojina i ljudska prava - svetinja. Kad su oni u pitanju i kad njima to odgovara. Ali za druge to ne važi, ili je bar vrlo problematično.
'Ajde, ko je bio tamo, javljajte jeste ušli, kako ste ušli, kako je bilo, itd...

Što se utakmice i igre tiče...ja odgledah neki deo...ništa čudno izgubiti od Barselone u Barseloni, ali ipak mi nije jasno kako naši kad krenu da greše onda to rade svi zajedno, jedan za drugim...nešto se mislim da Barsa u Beogradu ne može baš ovako lako da nas dobije, a da li možemo mi njih...videćemo...

Isto kao i Real u Madridu.
 

BaX

Grobarčina
Учлањен(а)
01.11.2019
Порука
1.211
Reaction score
7.030
Локација
i Ruma je CRNO - BELI grad!
Moramo naučiti da bijemo faulovima, napravi 30 komada ako treba, pogotovo kada nismo u bonusu.
Barselona je šutirala večeras samo 62% slobodna bacanja...
Željko je već par puta skretao pažnju na te pravovremene faulove, mora čvršće.
Što se tiče ulaznica, a i svega ostalog, rednom rečju - cigani, samo katalonski.
Hajde da probamo da iznenadimo Real, pre jebavanja oridžinal cigana.
 

gurtang

Grobarčina
Учлањен(а)
10.03.2016
Порука
1.669
Reaction score
3.573
Локација
Niš
Sutra ovi moji imaju voz sa igračima u istom terminu. Ima sreću što nisam tamo. Napljuvao bih ga na sva usta pred celim timom. Da ti skoro 1000 navijača koji imaju karte ostanu ispred hale. Ej i ti sebe zoves predsednikom. Jebo te predsednik u dupe. Platiš kartu 40 evra. Kupis je 2 meseca unapred i ovo doživiš.

Ove picke sa sport kluba ni jednu reč o navijačima.

Sto se utakmice tiče sami smo krivi. Sto zicera smo promašili. I masu skokova su nam uzeli.

Drago mi je da je Željko napravio tehničku.
 

Kinzal

Početnik
Учлањен(а)
01.07.2022
Порука
93
Reaction score
120
Локација
Sarajevo
Шта се ово који курац догодило.
Пораз је најмањи проблем, али начин на који смо дошли до њега је баш болан.
Да ли нас је стигао умор, па смо ово одиграли без било какве енергије и жара.
Boga mi je i Barsa jaka, dosta šira rotacija...jbga
 

CrazySerb

Grobarčina
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
1.925
Reaction score
1.980
Локација
Kikinda
Meni je nejasno da je Papapetru bas u tolikom kanalu,a vala i mi nemamo srece sa trojkama. Valjda cemo nekad ubosti nekog na toj poziciji.
 

Spalding

Grobarčina
Учлањен(а)
30.06.2019
Порука
2.402
Reaction score
9.408
Локација
Novi Sad
Ja bih sledeću prepustio klupi. Ako postignu egal do poluvremena, pojačavati prvim udarnim iglama, ako ne - onda se predati na vreme a ne 5 minuta pre kraja. Bolje izgubiti i sačuvati se nego izgubiti uz maksimalnu moguću potrošnju.

Drugo, lakše je ekipu vratiti iz "planiranog poraza" nego li posle ubitačne tekme koja se gubi u egalu. Na kraju, ako je "poraz očekivan" ekipa će biti rasterećena u napadu pa nas možda krene šut i "neočekivano dobijemo". Treba malo i kalkulisati.
 

trivunelli

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2017
Порука
1.796
Reaction score
7.592
Локација
25-i maj
Glavni igraci nam nisu dosli na utakmicu,da su oni igrali kako treba mi bi ovo uveli u egal i verujem i dobili. Naneli jako lose igra odbranu,ono kad je najk vilica dobio sam dva puta loptu pred kraj druge cetvrtine njegova krivica. Ovaj novi Slovak mozda igrac za tekme protiv Asvela,Albe,cigana ali mislim da i protiv Reala i jacih ekipa njegova igra ne pije vodu. Gledam kako se sprema za skok posle bacanja za Barsu i pomislim nadjebace ga najk vilica jer mnogo mlitavo stoji i to se i desi ovaj stane ispred njega,doduse igrac Barse je pogodio. Osim Andjuse nikoga nije hteo sut i to je kraj price. Ovu utakmicu smo samo izvanrednom igrom mogli da dobijemo jer je Barsa nas spremila van terena,ovo ciganisanje sa navijacima i sudjenje koje nas je urnisalo i to bas ono kljucni momenti. Pirejski i Katalonski cigani su nam bas duzni,bas su ono smrdljive ekipe. Nije realno protiv Reala da ocekujemo pobedu ali osim Fenera ja ne vidim nijedan tim koji je bas dominantan i koji ne mozemo u gostima da tucemo.
 

Rebellion

Grobarčina
Учлањен(а)
02.04.2010
Порука
1.424
Reaction score
4.144
Локација
127.0.0.1
Stao nas sut potpuno. Stala nas i trojka i polaganja. Sve nas stalo. Ne razumem odmaranje Pantera, nije igrao protiv Splita, ne igra sad. Ako Realu i/ili FMP-u ne spakuje 30 poena onda nista ne razumem. Da mu ne kasni plata?

Barsa odigrala odlicno. Nismo znali sta protiv onakve odbrane a bez suta za 3. Tetiva otisla Smajliju. Andjusic najbolji kad je nebitno. Opet brljao sa pasovima, idealan je samo za spot-up shootera.

Necemo ih dobiti ni u Beogradu, dzaba se lozite. Vratice im se Mirotic i bice im bitna utakmica za prednost domaceg terena u Top 8.

Sramota je sta im je dozvoljeno da nam rade sa ovim ulaznicama. Nisu Rusi i Kinezi ludi, treba se skloniti od ovog evropskog truleza. Sve je ovo odvratno.
 

Bobrock

Grobarčina
Учлањен(а)
07.07.2021
Порука
2.757
Reaction score
14.148
Локација
Madagascar
StMeni je nejasno da je Papapetru bas u tolikom kanalu,a vala i mi nemamo srece sa trojkama. Valjda cemo nekad ubosti nekog na toj poziciji.
Papapetru je jedan od najboljih odbrambenih igraca u Evropi ako ne i najbolji,to ti mogu reci kolege ovdje koji vise znaju o kosarci,primjer Stojance i ostale kolege,da ne nabrajam sad
 

Nole84

Grobar
Учлањен(а)
23.09.2007
Порука
204
Reaction score
731
Do energetskog pada je moralo doći. Tačno se videlo da nam fali svežine jer su nam kupili lopte u skoku pred nosem dok je šut na drugoj strani bio loš.

Biće to sve dobro kada bude trebalo, naprimer 28.11 :napred-partizan:
 

CrazySerb

Grobarčina
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
1.925
Reaction score
1.980
Локација
Kikinda
Papapetru je jedan od najboljih odbrambenih igraca u Evropi ako ne i najbolji,to ti mogu reci kolege ovdje koji vise znaju o kosarci,primjer Stojance i ostale kolege,da ne nabrajam sad
Sve je to ok,ne treba niko da mi kaze kako igra odbranu,vidim i sam da je taj segment na zavidnom nivou u vecini meceva,ali on nije doveden kao sekundarac i da igra samo istu,nego da bude igrac vise u rotaciji i da na njega i napadacki moze da se racuna...Igrac takve reputacije ne kosta malo,a verujem da nije doveden samo da bi igrao odbranu...U napadu je bukvalno opcija manje kad je napadacki arsenal u pitanju.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top