Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2022/23. Povratak kralja! 2. sezona

Статус
Затворена за писање одговора.

MikiBL

Grobar
Учлањен(а)
09.07.2021
Порука
364
Reaction score
973
Локација
Banja Luka
Tokom mog djetinjstva i odrastanja u RS ja nikad nisam primjetio da smo u totalnoj manjini, prije da je 65-35, a to se puno ne razlikuje od stanja u Srbiji. Danas je ili isto ili bolje u našu korist uzimajući u obzir uspjehe u 21 vijeku. Srećno momcima!
Nekad je u BL taj odnos bio i mnogo povoljniji, Domaći Borac je uglavnom bio i ostao svima u srcu, a uz njega, mnogi su voljeli Partizan ili navijali za CZ. Otprilike podjednak broj.. Od ostalih, bilo je i onih za Hajduk, Želju i druge, ali znatno manje.
Činjenica je da uspjesi generišu pristalice. I kad neko ovde kaže, nismo mi navijači rezultata, to jeste i nije tačno. U dječijem dobu radost pobjede osvaja srce mlade osobe, stvara emocije i opredjeljuje, pa onda kroz život više ne mora biti navijač rezultata.
Ali u BL, kao i drugdje, baš zato, uspjesi komšinice u posljednjoj deceniji u dva najpopularnija sporta, srozavanje građanske kulture i morala, kao i pridošlice iz krajeva tradicionalno naklonjenih CZ, narušiše taj odnos u njihovu korist.
 

Braindead

Grobarčina
Учлањен(а)
03.10.2020
Порука
3.229
Reaction score
15.885
Локација
Beograd

monSi

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2014
Порука
2.187
Reaction score
2.825
Локација
Где год ОН да игра!!!

nikola1970

Grobar
Учлањен(а)
06.10.2008
Порука
999
Reaction score
2.060
Локација
BGD
Odbrana opet kriminal, skok isto. Mada su nam uvalili 3-4 nerealne trojke...

Bitna je pobeda. Bravo za publiku.
 

ivanra

Grobar
Учлањен(а)
14.02.2007
Порука
365
Reaction score
2.439
Локација
Pozega
Prvo poluvreme napadački teško da može bolje. Ali i kad tako odigramo dobro u napadu imamo prednost od svega 10 poena,problem je odbrana, skok i reakcija na ničije lopte. Stvarno ova ekipa ima veliki napadački potencijal, ali za pobede pogotovu u Eurolegue moramo jače i bolje u odbrani. Imamo tri dana da se spremimo za Bajern, zategnuće to Željko nesumnjam.
 

RotoShack

Grobarčina
Учлањен(а)
02.12.2012
Порука
6.244
Reaction score
2.824
Bravo za pobjedu! Kako smo krenuli, mislio sam da cemo otici na 30 razlike, ali me je ona protiv FMP 2 naucila da nema opustanja :) Rekao bih da ce Zeljko mozda malo da ih riba, ali ne previse, uzimajuci sve u obzir. Sto se tice navijaca, utisak preko prenosa je da je slabo iskoristena onolika posjeta (pogotovo ako su opet roknuli onolike cijene kao sto znaju), ali opet dobro.
 

Detelinarac90

Louis Le Prince
Уредник
Учлањен(а)
17.07.2021
Порука
4.540
Reaction score
29.467
Локација
Novi Sad
Kontas da dobijas, ali nema opustanja. Svaka utakmica ista prica, mora jedna cetvrtina da se usere i nikad nisam siguran koliko razlike je dovoljno da bih se ja opustio, a oni priveli kraju to kako treba.... 15 20 30, nista nije dovoljno kad padne koncentracija i sve krene nizbrdo. Hvala Bogu sad to nije bio slucaj i uspeli smo da se obuzdamo i nastavimo kako treba.

Teraj dalje, spremaj Bajern!

Bravo i za Grobare iz R.Srpske!!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top