Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

FK Partizan 2022/23.

Статус
Затворена за писање одговора.

The_B

Grobarčina
Учлањен(а)
21.02.2023
Порука
1.106
Reaction score
4.139
Локација
Beograd
Zaboravio glavno " i mrtvih nas se plaše " .
Strašno na šta smo spali, a opet koliko nas se boje i šta sve ne rade da bi osigurali pobedu, ali opet, nema opravdanja za ekipu, stručni štab, a o oklopima iz uprave da ne pričam.
 

Plava Čigra

Grobarčina
Учлањен(а)
08.04.2011
Порука
2.252
Reaction score
3.707
Ima dosta pičketina u timu.

Dok ti onako nemo posmatraš kako sudija za onakav start nad Belićem daje samo žuti karton, dok nakon toga Rikardo dobija crveni za 100x bezizleniju situaciju, i nisi za Partizan.

Morali ste sudiju opkoliti, nalupati mu šamare, a ne da se onako iživljava, a da vi sve to bez reakcije posmatrate.

Upravo, umri!
 

Dr.Inker

Grobar
Учлањен(а)
30.07.2022
Порука
447
Reaction score
3.736
Kakva smo tuga kao tim ostavio bih za ostalih 350 dana u godini.

Cela cigansko-sudijsko-klošarska mašinerija morala je da se upali da zaustavi jedno naizgled opasno poluvreme polu-mrtvog Partizana. Govna slave što su se odbranila od najgoreg PFC u zadnjih 30 godina, barem.

Živimo u kanalizaciji. Mračnoj, tužnoj, poltronskoj kanalizaciji

1677874581048.png
 

Kanda90

Grobar
Учлањен(а)
16.07.2010
Порука
721
Reaction score
876
Ajde nema veze sve, titula davno izgubljena, nikad gori Partizan, ali takodje nikad veće pičke jadovi nisu igrali za cigane, znači ne pamtim ovoliko kuknjave, valjanja po terenu, plakanja, tužikanja sudiji, kmečanja, ma kakve pičke to su takve pičkice malene odvratne da to još vidio nisam u životu
 

Andra

Grobar
Учлањен(а)
22.08.2018
Порука
818
Reaction score
4.323
Локација
Beograd
Jedini igrac kome mogu nesto da zamerim je Rikardo, zato sto je pomazio po faci ono govedo cigansko, umesto da ga udari kako treba, kad vec dobija crveni. Ostalo nije do njih, ne postoji ekipa koje je ovo mogla da dobije sa ovakvim sudjenjem.
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.788
Reaction score
55.673
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
Jebiga svaki derbi čujem ono nek izgubimo al da ih prebijemo. U ovakvoj situaciji kad je igrače prvi trener ostavio kao poslednja pička na cedilu ne vidim ovde neku preteranu krivicu igrača ili sadašnjeg trenera.
Glupo je i nemoguće reći zadovoljan sam, ali nemam šta mnogo da im zamerim.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.035
Reaction score
14.657
Mi osakaćeni situacijom u kojoj se nalazimo, možda i nikad goroj, sa saboterskom upravom i opet ne mogu da nas dobiju pošteno. Prvo poluvreme jeste bilo loše, dali nam slučajan gol i to je to i od njih uz onaj šut Mađara kataia kada je pgodio Popovića. Drugo poluvreme smo ih nadigrali. Sijaset dobrih istrčavanja i solidnih prilika gde smo zaslužili makar taj bod. I onda... ono malo čupavo govno režira incident, naskače na Baždara i hoće kavgu, dotrčavaju svi i pravi se gužva, malo čupavo govno pokušava glavom da udari Rikarda, ovaj popizdeo i blago ga rukom hvata za kosu, malo govno pada kao pokošen... naravno crveni samo za Rikarda. Dakle, sve je izazvalo malo čupavo govance eraković i dobija samo žuti. Sve jasno... ne daju nam da pokušamo i taj jedan bod da uzmemo. I mi da igramo ovu vučićevu ligu gde drolja ne sme da izgubi nijednu utakmicu? Kada se pogleda tabela vidiš 16 bodova razlike a kada se pogleda teren vidiš koliko je to nerealno i da oni nisu ni za kurac - ali kad imaš sve u ligi gde imaš sve i igraš prijateljske onda je lako. Mi krvarimo svaku utakmicu, gubimo bodove, sabotira nas pederova uprava i opet sam milion puta ponosniji na to kakvi smo nego kakvi su oni. Sve im jebem da im jebem !!!

Bravo momci, bravo Igore... za borbu i krv koju ste pustili večeras u rupi. Ništa vam ne zameram.

Borićemo se za to drugo mesto ali pošteno pa kako bude. Bez Rikarda najmanje dve utakmice sad...

PEDEROVA UPRAVA NAPOLJE !!! SUDIJA CIGANSKI SISAJ KURAC GROBARSKI !!!
 
Последња измена:

majonez

Grobar
Учлањен(а)
04.12.2012
Порука
577
Reaction score
810
Zadovoljan sam borbom i zalaganjem u 2 poluvremenu.Prvo smo prosuli.Urosevic iznenadjujuce los ovog proleca.Da ovako igramo ko u drugom duvali bi za vrat pizdama ako ne ih i pretekli.Njihov slepac od trenera evo sad govori o nekim velikim sansama!?Bili smo bolji pobedili su nas zbog nesrecnog gola.I pored svih problema igraci su pokazali zube.
 

Oplenac

Retired witch Hunter
Учлањен(а)
08.07.2014
Порука
5.952
Reaction score
27.056
Treci april 2022 godine, za mnoge koji navijaju za Partizan nije bio dan u kome pored sudbine zemlje, zaokruzuju i sudbinu Partizana. Na zalost, ta sudbina je zla. Uzivajte, ako mozete, serem vam se u praznu ili djubretarsku glavu, isti kurac.
 

Bazzile

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2017
Порука
469
Reaction score
2.538
Zamijeram svima.. I Duljaju sto je uzeo ekipu, i Petricu picki sto je otisao tako, i igracima koji dopustaju da onaj majmun strijelja jug, dok su Stulica ganjali da tuku.
Upravu necu da pominjem, to se podrazumijeva.
 

H.U.D.

Grobarčina
Учлањен(а)
05.06.2012
Порука
1.802
Reaction score
2.574
Локација
CyberSpace

STOOOLEEE

Grobarčina
Учлањен(а)
04.02.2014
Порука
2.023
Reaction score
3.231
Локација
GG 1978
Pored očajnog nastavka sezone , boli nemoć našeg kluba a dokaz koliko je pao je današnje delegiranje sudija i kompletnog sudijskog ladra, delegata Glodjovića, posmatrača rumenog Djokića.
Radi terzić sa sudijama, savezom šta želi i mi kao klub pokazujemo da smo tu beton liga.

Čestitke igračima na želji , igri u drugom poluvremenu i ostaje žal što Rikardo bar nije trajnu i nos slomio ganferu za crveni.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top