Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2022/23. Povratak kralja! 2. sezona

Статус
Затворена за писање одговора.

zigy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.01.2015
Порука
1.520
Reaction score
4.809
Локација
Na vještičinoj sisi
Vidjeli smo na djelu pristojnu i lijepo vaspitanu Srbiju, za koju se bori pičkousti, i onda hoće neko da priča o košarci, sportu...nijesam mogao da gledam kao čovjek, muka mi je bilo, kad vidim onakvu rulju na djelu.
Bijesan sam kao pas!!!
Treba im jebati mater, za sva vremena!!!
 

kuki

Grobarčina
Учлањен(а)
06.12.2010
Порука
3.506
Reaction score
13.756
Локација
tamo daleko...
Ko da im jebe mater? Udbasko kopile izbacuje zandarmeriju iz hale. Novine spinuju, kao i uvek. Pederova privatna drzava. Upotrebili su sav ciganski folkrol da bi dobili utakmicu. Uz sva sranja pre pocetka, o sudjenju se niko ne oglasava.

Mi smo bukvalno bolji 10-15 razlike, u regularnim uslovima za igru. Te uslove mora klub da obezbedi. A na celu kluba - podanicka picka.
 

zigy

Grobarčina
Учлањен(а)
09.01.2015
Порука
1.520
Reaction score
4.809
Локација
Na vještičinoj sisi
@kuki
Sve si u pravu, ali mislim da će im naši momci jebati mater na terenu, a to ova gamad neće moći tako lako da podnesu. To bi bilo više od titule, je u ovoj zemlji oni poraz ne mogu da podnesu.
 

TokyoPFK

Grobarčina
Учлањен(а)
22.01.2008
Порука
1.115
Reaction score
4.048
Локација
Београд
Meni nije jasno da ljudima ovde nešto nije jasno.

Šta ste očekivali pa ste sad iznenadjeni? Zar nismo svi pratili dešavanja u sportu i politici u poslednjih tridesetak godina?

Iskrene čestitke Crvenoj zvezdi i njenim navijačima jer su napokon uspeli da ostvare mit: postali su zaista stub srpstva.

Stub naprednog srpstva.
 

crna ovca bela vrana

Grobarčina
Учлањен(а)
28.05.2018
Порука
1.079
Reaction score
4.329
Локација
Humska 1
Zoran Savic je ozbiljna glava, ali ozbiljna. Bilo bi lepo njega i Nebojsu Covica nasamo ostaviti u cetiri zida, da rese vise ovaj problem za dobrobit srpske kosarke.

I ja bih voleo da danas klub izadje konkretno sa svojim odlukama vezano za 4. utakmicu, pa kome odgovara odgovara (tu prvenstveno mislim na ligu, jer ciganima sve i da ponudimo da cemo im prepustiti utakmicu, nece odgovarati). Ne bih ja tu preterano detaljisao vezano za sinocne dogadjaje jer takvim nacinom bi samo usli u otvoreni rat saopstenjima sa ovima preko puta, sto bi oni jedva i docekali. Kratko i koncizno navesti samo da u drugoj utakmici na gostujucem terenu ima da vazi nulta tolerancija vezano za sve ono sto smo videli, da ima da vaze isti uslovi kao u prve dve kod nas ili kosarke nece biti i da od same lige zavisi da li zeli da bude obesmislena kao sto je to KLS.

Ako bih trebao da biram izmedju osvajanja trofeja u ovakvim okolnostima, odnosno sigurne EL sledece sezone i napustanja parketa na 2:1 u seriji (potencijalna majstorica kod nas) posle prvog incidenta, s rizikom da gubimo i trofej i EL, biram ovo drugo. A sklon sam da verujem da ce ovo drugo na duze staze imati mnogo pozitivniji uticaj na kosarku i na nas nego ovo prvo.
 

STOOOLEEE

Grobarčina
Учлањен(а)
04.02.2014
Порука
2.023
Reaction score
3.232
Локација
GG 1978
Nema većih licemera od navijača zvezde na navijačkoj sceni Evrope.
Ubice Demira Jukića iako se znaju nikada nisu privedeni pravdi.
Ubice Saleta Pantića su dobile po 2 godine , ej 2 godine za ubistvo njih 10 ga sa motkama pretuklo.
Nedavno na Novom Beogradu napad na dete od 13 godina i njegovog brata koji je završio u komi, opet niko priveden i pored svih kamera u Beogradu.

Čime se oni hvale u navijačkoj priči ?! Mogu samo koalicijom sa državom i policijom !!
Nama posle Čuke i bacanja baklji u teren klinci su u zatvoru 2 meseca , tužilac traži kaznu 2-3 godine zatvora , više nego za ubistvo Saleta Pantića !!
Epa život Partizanovca u ovoj zemlji vredi toliko !!

Igrači su videli sa kojim polusvetom imaju posla, nadam se da ih dobijamo sutra i to baš kod njih , da cvile , da opet ukradu pehar , skočio je bakar valja se uzeti neka kinta na sekundarcu.
Naneli im udara ekser u sanduk !!
 

Zbunjen

Početnik
Учлањен(а)
10.11.2007
Порука
193
Reaction score
548

Partizan321

Početnik
Учлањен(а)
03.07.2022
Порука
184
Reaction score
1.045
Локација
Banja Luka
Ne smijem ni da zamislim šta bi tek bilo da smo sinoć poveli petnestak razlike.
 

njacke

Grobarčina
Учлањен(а)
21.10.2009
Порука
2.177
Reaction score
2.430
Pukl ce prazniti tribine na prvi upaljac koji doleti. Ali, sta mi sad imamo od toga, kad se prethodna nije trebala ni odigrati...

Oni bez nas ne mogu da postoje, ugasice se u svojoj sizofrenosti. Oni su podvojeni klub, zive samo zahvaljujuci "rivalstvu" sa nama, na nacin na koji ga oni izopaceno dozivljavaju. Treba bataliti bilo kakva takmicenja sa njima, naci po svaku cenu nacin da to izvedemo.
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.116
Reaction score
15.996
Локација
Храм фудбала
Hoće li Aba reagovati kakva je procedura ?

Мора под хитно да суспендује Нанелија до краја серија због напада на мирнога момка који је ушао на терен ра развади играче и навијаче Партизана и онда буде тако брутално нападнут.
Само сопоственом спретношћу и брзом реакцијом успјео је да ескивира ударац.

Едит: како Инстаграм тврди момчић који је развађао је Матија Стојанац рели возач, спортиста и дечко за примјер.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top