Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Jelen Superliga 2010/11

Статус
Затворена за писање одговора.

dusan80

Grobarčina
Учлањен(а)
13.10.2009
Порука
1.447
Reaction score
70
Nema sta da se prica,ovo je poslednja opomena za igrace.Puna podrska Stanojevicu i da krene ostrije ,jel definitivno ovako ne ide.A na zimu obavezno 4-5 igraca i to po mogucnosti brzi i jaki u duel igri.I samo mi nije jasno dokle ce Savic da sedi na klupi?Neki igraci su definitivno pokazali da nisu za Partizan i sa njima raskrstiti na zimu.A gazda sve si rekao za M..a kod nasih igraca.Ajde Tomic sto je tako reagovao ,ali pored stoji Ilic i mrtav ladan gleda samaranje.Pa jebo mi mu mater pa makar me dozivotno izbacili.
 

natam navam

Banned
Учлањен(а)
21.12.2008
Порука
1.078
Reaction score
66
@bokile
A sta bi ti prijatelju reko da je tomic nabo lazetica i dobio crveni i na kraju ostalo 1-0? verovatno bi ga izljubio kad se vrati u bg?
 

boksa

Grobarčina
Учлањен(а)
05.10.2006
Порука
3.421
Reaction score
813
samo dva pitanja...mogao bi i cika Voja na sledecem razgovoru sa Stanojem za sajt ovo isto da ga priupita

1. sta trazi Bogunovic na terenu? najveci antitalenat...meni nije jasno da se toliko odustvo svakog poimanja fudbala bavi istim
2. zasto ne igra Savic?

mislim, imam ja pitanja i u vezi Kizita, Stevanovica...zasto niko ne radi sa mozgovima Tomica, Race...zasto se u njemu(Stanoju) nije videla agresija, zelja koju inace prikazuje

ovo nije pljuvanje nego skroz razumna pitanja u vezi sa nasim prvim timom :)
 

БоКиЛе ПФК

Grobarčina
Учлањен(а)
02.11.2008
Порука
1.196
Reaction score
10
Локација
U vozu
Ne bi Ali bi ga postovao kao i veci dio forumasa i grobara uopste, a tebi izgleda postovanje nista ne znaci pa vec nemam neki pozitivan utisak o tebi kao osobi !
i dali bi ga ti izljubio da je dao 3 gola i da smo dobili 2:3 !?
 

Marin

Grobarčina
Учлањен(а)
14.09.2008
Порука
2.463
Reaction score
2.238
Od sjaja do ocaja apsolutno zasluzena pobeda vojvodine i prvi porav posle toliko vremena. Na zadnje 2 utakmice nismo dali gol od mogucih 6 bodova osvojili smo 1, a pritom smo izgubili i drugu utakmicu u ligi sampiona. Nasa igra je ramna nuli ima tu par igraca koji su zalutali da igraju za Partizan pre svega mislim na Bogunovica koj mi nije jasno sta je igrao danas slab je bio i Kizito koj po meni nije trebao da rusi onoga u kazneni prostor jer smatram da ne bi postigao gol los i Medo odbrana je bila kao Svajcarski sir srednji red i napad i odseceni i nikad lose tako ne povezani. Prvenstvo nije zavrseno ima jos puno da se igra ali ocigledno po 2 zadnje utakmice u super ligi mi nismo sposobni mislim na igrace da izdrze pritisak igranje na 3 fronta. Nije strasno da se izgubi ali igra je bila vise nego ocajna nazalost u onake lige na ovim prostorima jer ovde ne presudjuje kvalitet ima tu i neke zadkulisne radnje sudije namestanje utakmica valjanje po terenu nekorektna igra protivnika .... Malo neka se i Stanojnevic zapita kako to igra njegov tim zadnjih utakmica i ja se u potpunosti slazem da se igraci kako su bili lepo nagradjenji za uspehe pre svega na ulazak u ligi sampiona da se kazne za danasnje ponasanje na terenu Dobro je ide pauza uz dobru analizu na ovo posrtanje i dobar rad nadam se ca cemo se vratiti na pobednicki kolosek.
 

Born/Webb

Početnik
Учлањен(а)
08.07.2010
Порука
123
Reaction score
256
Локација
Na šljivi...
Losa igra, bezidejna, nema cak ni uzbudjenja u nadoknadi vremena, nepovezani pasovi.
Na sredini su nas isekli. Pa ne moze Sale da igra i racinu ulogu i svoju. A covek nema snage za 90 min,vidi se. Steta za onu sansu.
Raca i tomic, no comment. :pop
A Kamara je poceo ozbiljno da se igra blizu naseg sesnaesterca.
Covek je par puta ozbiljno kiksirao i protiv spartaka i danas. Mada smatram da izmena nije bila potrebna. Dobra strana mu je sto je pozrtvovan.
Najslabije je odigrao Kizito. Izgubio je bitku na svim poljima. I kriv je za penal.
Najstrasnije je sto smo dobijeni na sredini terena, a tu bi trebalo da smo najjaci.
I da li je moguce da nismo mogli da uputimo NIJEDAN upotrebljiv centarsut u kazneni? Daj da vezbamo to na sledecem treningu.

P.S. Ova utakmica me je podseca sa kosarkaske utakmice sa hemofarmom. Stalno hoce tucu, provociraju i grizu protiv nas. I te stvari se desavaju u kontinuitetu. Danas je malo falilo da situacija izmakne kontroli.
Ali samo se pitam kada ce doci do situacije da se ponovi ,,milenijum" protiv hemosa (3 na 3)

Poruka za slaninu i cigane: U INAT SVIMA, PARTIZAN SAMPION! :napred Partizan
 
Последња измена:

Mijatovic

Banned
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
4.890
Reaction score
248
Локација
Death Valley
svi koji su pljuvali Stojketa sada treba da mu dupe lizu!

koliko god da je neko grobar ali ja danas nisam video ni jednog pravog grobara u ekipi osim eto ilica i stojketa, koji inace brani "profesionalno" i da takav odnos svi imaju prema dresu (uopste je nebitno dali navijas kao igrac za partizan ili ne) onda bi se stvari drugacije zavrsile!
 

el mago

Grobarčina
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
2.170
Reaction score
707
Локација
БИРЗИМИНИЈУМ
Ма нама треба један Лешић,видим ја добро!:D
Можда је овај пораз дошао у право вријеме,пред паузу,а у сред полусезоне,пред дерби.Надам се да ће сад напалит да разбуцају цигане!
и не заборавите да нам је најбољи играч повријеђен,да је он ту никад нам не би онако дали први гол,и иначе не би нас онако контрирали!
 

Makito

Početnik
Учлањен(а)
02.06.2009
Порука
97
Reaction score
0
Brzi Neca i kreativni Raca, MO-a u prvih 11 pod hitno !!
 

djolee

Početnik
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
26
Reaction score
0
-Борац
-ОФК
-Јавор
-курва1
-курва2

Ne pamtim da smo gubili bodove, ili se cak mucili sa OFK-om. Slazem se da je budalasto sada pricati o gubitku titule ili bilo cemu slicnom, no mislim i da ne treba praviti te racunice od koga mozemo, a od koga ne gubiti bodove. Vraca nam se Mo, naravno Boya i Krstajic, i ovaj tim ostaje objektivno najbolji u ligi..
@Bokile Tomic je imao zuti, a ovaj ne, i zato je Tomic istrpeo, i na tome mu svaka cast (ovo jeste iznenadjenje kad znas koliko je temparementan, ali je ipak istrpeo i ponizenje, radi dobrobiti tima) Cekam da vidim sta ce Lazetic posle ovoga da izjavi, bez obzira na sve, ne deluje mi da je idiot koliki i onaj Djurovski.
 

Sony PFC

Grobarčina
Учлањен(а)
02.07.2008
Порука
4.524
Reaction score
1.322
Локација
Tamo visoko, za brda ona...
Danas se desila opet jedna dobra stvar u moru losih.

Tomic je poceo sa klupe, sto znaci da Stanojevoc ima hrabrost da ga ne ubacuje u prvih 11, i da mu niko ne naredjuje. Bar sto se ove utakmice tice.
 

kOLE

Grobarčina
Учлањен(а)
28.10.2008
Порука
1.629
Reaction score
15
Локација
crno-beli svet...
Preteruje se sa komentarima "zbogom titulo", itd...
Ovo jeste bila očajna utakmica sa naše strane i najviše mi je krivo kakav je bio odnos igrača prema igri i svetom dresu, a još više odnost našeg trenera prema igračima i timu...naročito u drugom poluvremenu!!!
Nemam nameru da ga učim njegovom poslu, pre svega jer ga jako cenim i kao trenera i kao čoveka, ali me interesuje čemu onolika indolentnost sa njegove strane na samoj utakmici?!? Ne znam samo od kog je očekivao da pokrene igrače i natera ih da bolje igraju u drugom poluvremenu ako to nije on sam mogao...
Da on ima pravo da zameri igračima na prikazanoj igri, ima, ali vala imam i ja pravo da zamerim njemu na njegovoj indoletnosti i ponašanju kao treneru Partizana!

Nema šta mnogo da se kaže...bili su bolji, zasluženo pobedili a ja podsećam zašto su nam sada ona dva izgubljena boda protiv Spartaka u Humskoj još veća...za tim mnogo više žalim...
Nažalost pokazali smo da nismo kadri da igramo dva takmičenja paralelno i pratimo ritam sreda-vikend...ne znam da li će u nastavku biti bolje što se toga tiče, ali sad nema nazad! Šta bude biće...
 

natam navam

Banned
Учлањен(а)
21.12.2008
Порука
1.078
Reaction score
66
@ bokile
da ne prenosimo na licni nivo, trebalo je samo da padne i ostanemo sa igracem vise i umuljamo neki go do kraja, tako ja gledam na profesionalca u Partizanovom dresu, a ako je tebi postenje(kako si napisao) sibanje sa ciganskim sljamom ,ok svako ima svoj sistem vrednosti!
 

БоКиЛе ПФК

Grobarčina
Учлањен(а)
02.11.2008
Порука
1.196
Reaction score
10
Локација
U vozu
nije tacno i lazetic je imao zuti ! nije istrpio ponizenje nego se usrao od one cigansture lazetica !
 

Martin

Grobar
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
557
Reaction score
1
Danas se desila opet jedna dobra stvar u moru losih.

Tomic je poceo sa klupe, sto znaci da Stanojevoc ima hrabrost da ga ne ubacuje u prvih 11, i da mu niko ne naredjuje. Bar sto se ove utakmice tice.

Jedina dobra stvar je sto je Tomic dobio CRVENI karton i sto ga ceka kazna (nadamo sto veca) i NECE igrati na sledecih nekoliko tekmi.....Nazalost ovo je tragedija napisati ovakvo nesto o igracu koji igra u svoj voljeni klub,ali je veca tragedija i sramota ono sto Tomic radi na terenu...

Nisam pisao ni jednom o njemu,ali sada nemogu vise da cutim...poludeo sam,osecam se ponizeno,muka mi je...Tomic,Bogunovic,Kizito i Raca danas su se za zajebavale sa nasim grbom...strasno...Pa Stojkovic je pokazao 2352345 puta vise MUDA od prethodne 4-ke zajedno...
 

Strelac

ex-alekst88
Учлањен(а)
15.07.2010
Порука
660
Reaction score
21
Локација
Stradija
Uh, sad dodjoh kuci... I stvarno ne verujem cemu sam prisustvovao.

Niti sam losijeg Partizana, nit' prljavije utakmice uzivo video.

Citav dogadjaj je bio uzas, od raznih ljiga u lozi, preko 11 slaninara koji se od 27.min valjaju po terenu (rekao bi covek da je bilo 6-7 slomljenih nogu, kad ono skocise mladjani momci na noge lagana_), onih klinaca sto sakrivaju lopte od nasih igraca, do CIGANSKIH GOVANA (to je prava rec za Lazetica i Djurovskog) pracenih ostatkom seljackog tima. Dodaj na sve to spikera koji kenja po nasim navijacima, sudiju koji blage veze sa sudjenjem nema, par baklji na terenu, plus gomilu nervoze i dobijas UZASAN FUDBAL.

Znaci sve je bila maksimalna provokacija, ali na kraju, Vojvodina jeste zasluzila da pobedi. Prosto je neverovatno da za 90 min ne sutnemo pristojno na gol. Ni I od igre nije bilo. Iako jako cenim Stanoja, zameram mu postavku igre i to sto nije napickao ekipu na poluvremenu.

A nasi igraci... :banghead

Bez kreativnosti, bez smirenosti, bez zelje, bez trcanja, 2-3 pasa nisu povezali citavu utakmicu... Povrh svega toga, jos nasednu na seljacke provokacije.

Stojkovic - solidan, i igra i zalaganje i ponasanje (za razliku od mnogih)
Stevanovic - solidan, bio je medju boljima na terenu
Jovanovic - jedino je on jurio loptu i uklizavao, nije mozda neka klasa od igraca, ali ima srce
Stankovic - ne zna da skoci, ne zna da se postavi, da uzme loptu, sve ukupno uzas
Kizito - na momente sam mislio da ga je Bata potplatio, teski uzas
Medo - nervozno i ispod standarda
Raca - spor, nervozan i na ovoj utakmici potpuno nesposoban
Ilic - nesto je pokusavao ali nista nije islo
Iliev - toliko los da niko pored mene nije verovao, uprospasti svaku loptu
Bogun - trci on, al dzabe kad ne zna, igrac za nize lige
Kleo - nije se video, nije dobijao lopte, ali nije se bas ni trudio
CR7 - ovo je prvi put da sam zeleo da udje u igru (zbog ilieva i boguna), i on udje i odma' dobije crveni
Lola - moram priznati da je makar doneo bolji ritam i vise zalaganja kad je usao, svejedno los kao i ostatak tima
Scepovic - kao neka baba

Sve u svemo uzasno, uzasno, uzasno... I sramotno za grb koji nose na grudima, kao i za onih par hiljada nesrecnika koji su na pocetku utakmice pokusali da pokazu Partizanu da igra na domacem terenu.

Na kraju, samo mi je zao sto nije bilo Krstajica na terenu da pokaze onim kreaturama tipa Lazetic i Djurovski ko je gazda (kao na proslom derbiju). Nadam se da vise nikada necu doziveti da sedim posle utakmice Partizana i gledam onu bedu od "navijaca" vojvodine kako se vesele i pevaju. Moramo da se probudimo, ili ode titula (a onda dzabe ova LS).
 

Ljuba Kovacevic

Početnik
Учлањен(а)
12.07.2010
Порука
83
Reaction score
0
Локација
VA
Sad je vreme da se igraci posete na narednom treningu,pa da pojedincima objasne kako treba da se ponasaju i kako se gine za nas dres!Ako treba sa pojedinim igracima i fizicki da se objasne!
 

GolmanRade

Grobar
Учлањен(а)
24.06.2009
Порука
839
Reaction score
508
Poraz i lošu igru mogi i da im oprostim, ali ovo što se desilo NIKADA im neću oprostiti. Pičke... svi stoje i gledaju šta ta mala gnjida radi ispred Stojkovića a NIKO da pritrči i razbije mu njušku!

Igrali smo kao pičke, ponašali se kao pičke, i prošli kao što pičke uvek prođu!!!!

Hvala Vošo, sada vidimo ko sve igra za Partizan!

U sledećih nekoliko utakmica očekujem reakciju fudbalera da me demantuju... da dokažu da nisu pičke nego GROBARI i igrači Partizana!

Apsolutno se slazem. Ovo je za mene veca sramota od poraza. Igrali smo i ranije lose, i gubili. Gubicemo sigurno i mi i cigani jos utakmica, ali da dozvolimo da nas onako karaju i provociraju bez reakcije ja za svojih 47 godina ne pamtim da sam video. Nema nikoga ko ima muda da ih odnese na kvarno u startu, da uvali lakat kad niko ne vidi i ostale fudbalske nacine revansiranja za kurcenje.
Da smo danas imali Musu Hatunica u timu ili Gajicu Djurovica pola slaninara bi na nosilima napustili teren.
 

Born/Webb

Početnik
Учлањен(а)
08.07.2010
Порука
123
Reaction score
256
Локација
Na šljivi...
Nasi fudbaleri bi mogli stosta da nauce od kosarkasa. A to je pre svega zajednicki timski duh. Kad diraju ili provociraju nekog tvog saigraca, pritekni u pomoc,bre!
Trebalo je izudarati tu bagru posteno. Sad mi je zao sto su tomic i smiljanic podobijali glupe crvene kartone, jer da su ih bar prebili, pa da znamo zasto su iskkljuceni. a mario i lazetic :kur sramotno ponasanje...
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top