Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Jelen Superliga 2010/11

Статус
Затворена за писање одговора.

b-pfc

Grobarčina
Учлањен(а)
20.04.2009
Порука
1.616
Reaction score
91
Локација
БГ
Титула+куп=миран сан.

Огрејаће, обасјаће,
Сунце изнад Хумске улице,
За победе, за миран сан,
За титуле, за Партизан!

Обезбедити титулу и куп, за остало ме боли курац. Тек када створимо апсолутну доминацију у овој клошарској лиги биће пролећа у Европи.
 

Jugo_faca

Banned
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.799
Reaction score
83
Локација
Dorćol
Jadna i bezidejna igra, voša bez obzira na ponašanje i ciganisanje igrača zasluženo odnosi bodove. dobili smo vruću šljagu u pravom momentu, bolje sad nego protiv cigana kojima dolazimo posle brage. Sudiju katastrofa šta je dopustio na terenu da se dešava, treba mu jebati mater za onakvo sudjenje. jadno i bedno i sramotno. na kraju sam prebacio na liverpul blekupul jer je počeo da mi skače pritisak. Zameram stanojeviću što nije probao s moreirom jer nismo pas mogli da vežemo na sredini, saša ilić sam ne može, petrović KRIMINALAN. No dobro, ništa nije izgubljeno. Gore izdanje od ovoga ne može da se ponovi. Idemo dalje
 

Ala-Munja

Del boy
Учлањен(а)
31.01.2007
Порука
8.413
Reaction score
489
Локација
...
Искључиви кривци су играчи. Какав судија сланинари и остало. Шта се вадимо сад играли смо лоше и пукли . Посебно ови млађи нека се погледају у очи чији дрес носе.

Брука лоше смо стајали на терену. Кизито је залутао у Партизан све ми се чини.Који курац је и повлачио ону пичкетину нити је гол шанса ништа .... Пре тога и Медо продаје лопту за зицер .... Цео меч у контра ритму смо били. Нико нам није крив осим нас самих ....
 

Matic

Banned
Учлањен(а)
02.03.2009
Порука
2.883
Reaction score
73
Upravo je to razlog za sve lose danas...pojedinci se prisete da nose crno-beli dres tek kad igraju ligu sampiona jer zele da se pokazu svetu pa da ih svet uzme za lepe parice...MUDA BRE !!? GDE SU VAM MUDA !!!?? cas ih imate cas ih nemate...pa jel ste transeksualci sta ste ???
Samo jedan igrac je kidao protiv Borca,Jagodine,Cuke,samo jedan igrac je davao 110 % na tim utakmicama,samo jedan igrac je trcao preko 10 km u domacem prventstvu,samo jedan jedini koji za sve to nije ni traku dobio. Samo jedan igrac koga mi ne zasluzujemo.
 

Leksa

Grobar
Учлањен(а)
16.10.2008
Порука
229
Reaction score
2
bruka i sramota od nase igre.
igraci treba da se stide sta su prikazali danas.
 

Jugo_faca

Banned
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.799
Reaction score
83
Локација
Dorćol
I nemojte sad kao jao ode titula ode titula. odvalili su nas, igrali smo ko jajare a ne kao partizan i šta sad, nije otišla titula. ono što je najcrnje što ce ova slanina sutra da prsne od nekog čukaričkog na svom terenu i da raširi noge svojoj kurvi sestrici iz rupe, to mene više nervira. A što se poraza tiče, nije ni prvi ni poslednji, nismo izgubili titulu.

Mene samo plaši da nam ne oteraju stanoja zbog ovakvih gluposti:roll:
 

natam navam

Banned
Учлањен(а)
21.12.2008
Порука
1.078
Reaction score
66
Prekinite vise da pominjete sudiju jedina njegova greska je sto nije podelio 15 crvenih, posle onog slajma djurovskog ne znam ko je bio veca sabancina u obe ekipe.
 

jagodinac

Grobarčina
Учлањен(а)
26.08.2007
Порука
1.433
Reaction score
198
Локација
francuska
videcemo danas koliko je stanojevic samokritican posle danasnje utakmice:oops:
i nadamse da ceim odrzati dobru lekciju u svlacionici posle ovakve igre sutra svi u zemunelu na kaznjavanje jednim treningom sa po 1500 sklekova i 1500kruga oko stadiona:D salu na stranu ali trba im odrzati dobru lekciju za ovu danasnju neigru!!!!!
 

NajLav

Grobar
Учлањен(а)
06.10.2008
Порука
405
Reaction score
1
Локација
Ispod tribine...
Dovidjenja titulo!!!!!!!

Ocajna igra nasih, sem Ilica koji se borio i Stojkovica. Takodje, spustili smo se na nivo slaninara pa kao najvece naivcine padali na njihove provokacije. E moj Lolo, e moj Tomicu.

Sve je gotovo, nazalost.

Sad bih radije da nismo usli u LS.

Ocajna igra svakako, toga smo se pribojavali i s obzirom na iskustvo nije bas neocekivano. Moreria nam valja za leka!
Jedino sto bi zeleo, da je neko razbio picku onome ciganu djurovskom, a lazeticu jednu nogu da je skratio, i prihvatio bi rezultat oberucke..

nista nije gotovo, tek je pocelo, bolje sad nego posle kad bude zeznuto!
AJMO CRNO BELI!!!!
 
Последња измена:

Zagor

Guest
Partizan: Čemu nervoza? Voša: Presudila želja

http://javascript<b></b>:void(0);
03. oktobar 2010. 18:25 > 18:26


Stanojević priznao da je protivnik bio bolji u svim segmentima, a Milinković ocenio da je presudila želja za dokazivanjem.
v184684p0.jpg

Vojvodina je savladala Partizan 2:0. Opšta je ocena da je domaćin u Novom Sadu slavio zasluženo.

Sa tom ocenom složio se i trener crno-belih Aleksandar Stanojević.

"Čestitam Vojvodini i njenom treneru na potpuno zasluženoj pobedi. Bili su bolji u svakom smislu te reči. Nadigrali su nas u svim segmentima igre. Partizan je napravio samo dve šanse i to ne iz akcija", iskren je bio Stanojević.

Nervoza je sve vreme bila prisutna na terenu, ali i van njega.

Rezervni igrač Partizana Stefan Babović, koji se zagrevao dok su isključeni Nikola Lazetić i Nemanja Tomić napuštali teren, morao je da razdvaja "zaraćene strane" kako ne bi nastavili sukob.

Slična scena je viđena i posle crvenog kartona Milanu Smiljaniću. Vezista Partizana i Georgi Merebašvili, koji je isključen pet minuta ranije, ušli bi u klinč da ih na vreme nije sprečilo obezbeđenje.

"Ne znam zašto je bilo toliko nervoze", dodao je Stanojević.

Šef struke Novosađana, Zoran Milinković, zna kako da namuči šampiona. I prošle sezone je, kao trener Spartaka, osvojio bod protiv Partizana u Subotici.

Milinković je pobedu posvetio Vladimiru Nikoliću Šmeteru, najvernijem navijaču Vojvodine, koji je preminuo.

"Presudila je naša ogromna želja za dokazivanjem. Jesmo ekipa u stvaranju, ali smo u važnim segmentima nadvisili velikog protivnika, vlasnika tri uzastopne titule i učesnika Lige šampiona", poručio je Milinković.

"Možda smo ga uhvatili u raskoraku, možda su igrači Partizana emotivno ispražnjeni", podsetio je Milinković na poraz crno-belih od Arsenala u Ligi šampiona i zahvalio se navijačima.

(MONDO, foto MN Press - arhiva)
 

Jokic

ex jokics
Учлањен(а)
24.08.2007
Порука
7.092
Reaction score
15.822
Локација
Храм фудбала
Ма каква изгубљена титула,људи тек је седмо коло...Вјерујем да ће све ствари доћи на своје,само и поред све оштрине СТАНОЈЕВИЋУ ЈОШ ОШТРИЈЕ са њима.
 

grobar032

Grobarčina
Учлањен(а)
27.02.2007
Порука
5.110
Reaction score
554
Локација
Humska 1
Људи каква титула, о чему ви причате? Као да каскамо 17 а не 3 бода? Као да је данас пружен максимум, а не најгора игра у задње 3-4 сезоне! Као да са оваквом игром курва неће добити било кога, питање је само да ли ће бити напаљена! Као да све зависи о једној утакмици! Поновићу оно што сам рекао и данас пред овај меч! У нашој лиги ми можемо бодове да изгубимо углавном на гостовањима и то на 4-5 утакмица:
-Борац
-ОФК
-Јавор
-курва1
-курва2
Наравно то је оно реално! Ми од ових 5 имамо већ 3 гостовања и то је то! Конкурентима за титулу тек преостаје Чачак, Ивањица, Нови Сад, Храм фудбала! Значи полако још има пууууно да се игра! Само полако и стрпљиво!
Ок данас смо играли лоше, али немојте о титули! Каква црна титула! Није ни 1/4 првенства прошла!
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
....Doziveli smo najvecu sramotu u poslednjih nekoliko godina da nam Djubrovski proziva golmana i niko ne reaguje,da nam Lazetic samara ej bre SAMARA igraca i opet niko ne reaguje..

Poraz i lošu igru mogi i da im oprostim, ali ovo što se desilo NIKADA im neću oprostiti. Pičke... svi stoje i gledaju šta ta mala gnjida radi ispred Stojkovića a NIKO da pritrči i razbije mu njušku!

Igrali smo kao pičke, ponašali se kao pičke, i prošli kao što pičke uvek prođu!!!!

Hvala Vošo, sada vidimo ko sve igra za Partizan!

U sledećih nekoliko utakmica očekujem reakciju fudbalera da me demantuju... da dokažu da nisu pičke nego GROBARI i igrači Partizana!
 

espinosa

Grobarčina
Учлањен(а)
24.06.2007
Порука
1.697
Reaction score
1.407
Stanoje šta si hteo sa Bogunovićem?

dečko nema blage veze ni sa jednim fudbalskim segmentom!!

Boža maljković: "Tim je onoliko kvalitetan koliko je kvalitetan najslabiji igrač u njemu", perma tome, mi sa njim, a ima tu još Bogunovića u timu ne možemo bolje od ovog!!
 

Matic

Banned
Учлањен(а)
02.03.2009
Порука
2.883
Reaction score
73
Nije naravno titula izgubljena ,ali je dobro uzdrmana ,ne mozemo da se pravimo da je sve isto kao pre meca sa Spartakom izgubili smo 4 boda i moramo sto pre da se vratimo...
 

Drug 022

Grobarčina
Учлањен(а)
10.10.2007
Порука
1.862
Reaction score
362
Локација
Средњи Банат
Poraz i lošu igru mogi i da im oprostim, ali ovo što se desilo NIKADA im neću oprostiti. Pičke... svi stoje i gledaju šta ta mala gnjida radi ispred Stojkovića a NIKO da pritrči i razbije mu njušku!
QUOTE]

Не знам који комплекс има мала смрадина, уосталом ако му нешто није јасно нека пита стрикана зашто је прешо из рупе код нас.....
 

Jugo_faca

Banned
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.799
Reaction score
83
Локација
Dorćol
Bogunović je zajebao i tomića, ovom se ponekad i omakne neki gol da da....:banghead

okrenimo se kupu.
 

grobar032

Grobarčina
Учлањен(а)
27.02.2007
Порука
5.110
Reaction score
554
Локација
Humska 1
@Matic Изгубили смо 5, од могућих 6 бодова! Наравно да није свеједно, али ту је пауза да се неке ствари смире! И да се крене поново у серију победа! Нама је ово други кикс, али узмимо у обзир тежи распоред! Биће овде још свега и свачега!
 

БоКиЛе ПФК

Grobarčina
Учлањен(а)
02.11.2008
Порука
1.196
Reaction score
10
Локација
U vozu
hvala gazda za picke nema poena i bana to sam cekao, mada si ti sve rekao, kad igraci dobiju muda da zaljaste ovavke cigane kao lazetice i djurovske vise cu da ga postujem nego ako da 30 golova u prvenstvo ili isti broj spasi !
alo bre na sred terena onaj ga pljuje i udara i on stoji kao dijete malo i gleda ga ne progovara, aoo ma zamalo televizor nisam slomio!! Tomicu Picko !
 
Последња измена од уредника:
Статус
Затворена за писање одговора.
Top