Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

139. Večiti Derbi

Статус
Затворена за писање одговора.

NN G012

Grobarčina
Учлањен(а)
25.02.2007
Порука
4.314
Reaction score
74
Локација
ЈТ
Ima li negde da se nadje izvestaj derbija sa sos-a?!
Ili ako je neko voljan da snimi kad bude repriza, pa da postavi, bio bih mu veoma zahvalan...:)
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Gazda, fotku pod hitno na naslovnoj strani i uz nju tekst "Ne bi je jebo ja, kurva je ciganska"... ahhhahhaaha

Pa šta ti misliš... partizan.NET je ozbiljan sajt... ... ali pošto ja nisam, već sam okačio uz prikladan tekst :D

Znajuci njih i domace "novinare",cast izuzecima,posle citanja sutrasnjih novina ,moracu jos jednom da pogledam utakmicu ,cisto da mi bude jasno da li smo dobili ili nismo

Ja sam već pogledao! Veruj mi pobedili smo, a zvezda je ovaj put uspela ono što nije na prethodnom derbiju. Šutnula je JEDNOM u okvir gola. Ako tako nastave, daće nam gol za tri godine!

Ne dirajte mi Stojketa! Šta je sve čovek proživeo u poslednjih mesec i kusur dana... da sam ja bio na njegovom mestu, po završetku utakmice bi skinuo gaće i iskenjao se na gol liniji!

BTW: da li je Lukić priznao poraz ili sprema neko novo saopštenje za javnost?
 

South Crew

Grobar
Учлањен(а)
09.07.2010
Порука
241
Reaction score
0
da li je istina da je Komoran napao Stojketa u tunelu?
nesto su se pokacili pri ispucavanju lopte,i moglo je da se procita sa Komoranovih usta-oke,videces ti posle,a Stojke kao-ma vazi...
 

Zagor

Guest
18486.jpg

А да није наш јунак под столом већ? :D

Одбиј, кучко!

http://www.youtube.com/watch?v=SNcViNwac0I
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
pilecimozak.jpg


Svaki komentar je suvišan.
 

Rebellion

Grobarčina
Учлањен(а)
02.04.2010
Порука
1.433
Reaction score
4.184
Локација
127.0.0.1
e, jebem ti budalu koja odluci da se derbi igra pre zore!!! ceo dan ne mogu da se naspavam zato sto sam tako rano morao na vrat, na nos da se budim! sledeci derbi ima da se igra u 2h posle ponoci, da se tad malo i ja ispostujem!

hajd da i ja kazem koju ali ukratko. znali smo sta hocemo i dobro nam je dosao taj rani gol da na vreme zatvorimo sve i cekamo ih k'o braga nas.

igra zadnje linije gotovo perfektna. lola i raca objasnili neke stvari. mali miljkovic iznenadio. tomicu klupa, iz najboljih namera, da malo dodje sebi. boja ko Bas Celik. strasno je dobio na brzini a zadrzao snagu, sad je impresivan. ako se bude radilo kako treba sa njim do kraja sezone bi mogao da postane zver od napadaca. napokon. steta samo sto na kraju sezone mu istice ugovor. nisam verovao da cu to reci ali steta. Mo i Ilic vezli kad god su hteli, Stojke me kupio i sad se kajem za sva govna koja sam nakenjao a Je-Ne-A me lepo upozoravao da to ne radim... eto, priznajem. kleo mora pod hitno da dobije nekoga u napadu ko ce da skida pratnju sa njega inace nece dati gola do kraja sezone, i reci mu da baci sidro u sesnaestercu, njegova igra van sesnaest nam ne koristi nesto puno sem kad nategne pracku ali mu sad vise ni za to ne ostavljaju prostora.

ja se zaista nisam nista previse cimao pre utakmice, cak ni neku posebnu navijacku majicu ili dres nisam obukao sto je za mene nepojmljivo. stvarno ih vise ne dozivljavam kao neki problem. i posle utakmice sam bio sav ravnodusan, bez neke euforije. toliko smo bolji da sam se osecao kao da smo kresnuli BSK. Ne znam koji mi je trip, valjda razmisljam o bitnijim utakmicama u LS :D a i oni polako sve mirnije i mirnije prihvataju ove poraze, kao neku neminovnost. tacno se vidi da im se gubi onaj zar u ocima. nece sad toliko ni protestvovati. polako se gase. kao u basketu. nekako su mi oni sad postali i nezanimljivi bas kao u basketu. da li se to ostvaruje ono o cemu smo svi pricali? makabizacija? a sta drugo? :confused

odoh pa poz!:BB
 

diego_armando

Grobarčina
Учлањен(а)
30.08.2008
Порука
6.325
Reaction score
3.998
Локација
Kobasicarija "Venac".
Stoko,a sad VD-40 u ruke,zasuchite rukave i prvih 11 na zasarafljivanje stolica...
Zasharafim vam ga majci...

PS.
Cuh da su nasi imali pratnju prvog stepena(sto god to znacilo).
Dzipovi puni specijalaca ispred i iza busa,sa pancirima i automatskim naoruzanjem,zatvorene ulice kuda su prolazili,pored puta posmatraci u uniformama.
Izgleda da je Dachic odradio stvar vrhunski.

sunce ti zarko,pa makabi ne bi imao takvu zastitu u bejrutu:D
 

grobarstvo

Guest
Tek sad,posle prespavane noci mi je jos teze.Zao mi je sto ih nismo dobili bar sa tri razlike.Zasluzili su to u prvom poluvremenu.Pa oni nisu znali na koji gol treba da napadaju.Ali ,nema veze.Vazno je da smo mi na prvom mestu i da nema silaska do leta.
 

Millosh_024

Grobarčina
Учлањен(а)
28.03.2010
Порука
1.595
Reaction score
35
Čak i mnogi od realnijih Zvezdaša priznaju da smo ih odradili sa pola snage. Lepo. Naravno, ima i onih koji i dalje žive u nekom svom svetu...i to je lepo. :D
 

Alk0

Grobar
Учлањен(а)
28.05.2007
Порука
290
Reaction score
5
Локација
Dark Towerroom
Skandalozno ! Dokle ce Moreira sabotirati FKCZ !
Omaleni Portugalac koristi svaku priliku da klub iz Ljutice Bogdana upropasti tacno u trenutku kada su njihove nade na vrhuncu. Suska se da iza svega stoji sukob sa Vladanom Lukicem i upravom FKCZ. Izgleda da uprava FKCZ ne moze da svari cinjenicu da Moreira vredi vise od celog njihovog tima zajedno i vrlo rado bi videli smanjenje njegove plate.
Povrh toga trener Kristic je Moreiru prethodnih meseci svaki dan pitao "Da li ces naguziti Zvezdu u derbiju" a Moreira mu je odgovarao da hoce. Onda je trener Kristic poceo Moreiru to da pita svaki treci dan, pa petnaesti, pa je na kraju prestao da ga pita jer mu je bilo jasno sta se sprema.
Nadamo se da ce se ovaj nesporazum izmedju Moreire i uprave FKCZ sto kasnije resiti, jer ovako najvise ispastaju navijaci Zvezde, poznatiji kao Gejlije.

:D
 

Sentinel

Grobarčina
Учлањен(а)
07.11.2009
Порука
1.310
Reaction score
28
Локација
Prestonica
Nedelja je svanulaaa,u srce me ganuleaaaaaaaa...

Eh,kako lepo nedeljno jutro Braćo Grobari... Delim zabrinutost ostalih članova gde li je ćelava spodoba iz Sopota i što se još nije oglasio :)
Kad se bude oglasio to će biti ludilo od izjave... :)

Jako mi se dopalo što su svi naši igrači i Stanoje dali krajnje korektne izjave posle derbija.
U dobru se ne ponesi,u zlu se ne ponizi...
Tako to rade gospoda iz velikog Kluba...
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
Stojketova poruka na majici

Nije tom porukom mislio na igranje za ciganiju, nego na neke ranije izjave o Partizanu, pre puno godina...

Jebiga, sad sam malkice razočaran...:D Zajebavam se, neka je tako kako je, ionako je tako i bolje za njega, mene će brzo proći moja sitna razočaranost...:D
 

nimante

Grobarčina
Учлањен(а)
18.05.2010
Порука
2.337
Reaction score
3.302
Локација
Istok O
Da, nasi su imali ludacku zastitu. Ja sam oko 11h prosao pored Zemunela gde je u tom trenutku bilo zilion pandura. Potom sam pokupio karte i krenuo da se ukljucim na autoput iz Zemuna, ali tu nas zaustavila murija. Cekali smo jedno pet minuta i onda je prosao nas autobus sa klupskim obelezjima u pratnji, jebem li ga, jedno tri pandurska dzipa i jos par automobila. Kad su oni prosli, nama nije dozvoljeno da se ukljucimo jos jedno 5-10 minuta, verovatno zbog toga da se izbegne da neko nagazi gas i stigne autobus. Tako je prakticno autoput u potpunosti ociscen samo za nase igrace. I neka je! :) Kao da su u njemu bili Obama i Putin, sunce ti poljubim.

Uh, kako je lepo probuditi se sa saznanjem da smo naduvali bagru i vratili se na celo tabele. Sad samo da zasmrdimo protiv Jagodine ili BSK-a pa da se lepo roknem. :)
 

grobar032

Grobarčina
Учлањен(а)
27.02.2007
Порука
5.110
Reaction score
554
Локација
Humska 1
Jako mi se dopalo što su svi naši igrači i Stanoje dali krajnje korektne izjave posle derbija.
U dobru se ne ponesi,u zlu se ne ponizi...
Tako to rade gospoda iz velikog Kluba...

Али зато циганија објаснила! Ђорђевић грешник изјавио да нисмо имали шансе, а Тошић се упишао од смеха приликом изјаве. Он сам напљува чергу само тако и притом се лик искида од смеха. Ја сам мислио да се људи зезају када кажу да је он теле... Али брате ово је да пукнеш од смеха:D
Што се наших играча и њихових изјава тиче сви отприлике били реални и фини, наравно Лола је мало предњачио :D
 

Torres

Banned
Учлањен(а)
01.03.2009
Порука
320
Reaction score
3
Razmisljam dal da uz kaficu napisem neki poduzi post u vezi jucerasnje utakmice , al posto je sve moguce vec ispisano , samo da cestitam treneru i ovim momcima na pobedi , BRAVO CRNO BELI !!!!!
 

brankobg

Grobarčina
Учлањен(а)
02.05.2008
Порука
1.232
Reaction score
1.585
Cestitke igracima i strucnom stabu na pobedi. Tri stvari bih posebno izdvojio:

1. Taktika - odavno nisam video bolje postavljenu taktiku u derbiju, umemo mi zadnjih godina itekako dobro da je postavimo, ne zalecemo kao pre dok cigani daju golove iz kontri ali ovo juce je bilo tako dobro, prosto ne moze bolje.

Pogledajte sta je smrdljiva ciganstura imala da nam zameri sto se ti taktike. Zeleo cova ofanzivniji Partizan da bi onda cigani mogli iz kontranapada da nam ga zavuku (od 4-og minuta ide smradov komentar). Nek nam se svima napusi kurca.

http://www.youtube.com/watch?v=5G_tgb1rpAo

2. Smiljanic - pokazao sav svoj kvalitet, nadam se da ce nastaviti ovako a ne toplo - hladno.

3. Fenomenalni Miljkovic - mora da popravi ofanzivu i centarsut. Odbrana odlicna. I u Ligi sampiona je pokazao koliko je napredovao u odnosu na Sampdoriju. Mnogo mi je drago jer ga je vecina kritikovala (medju njima i ja).

Sada samo pametno, da ne gubimo bodove na takozvanim malim utakmicama i bice sve u redu.

Ko zeli da gleda snimak, trebalo bi da krene sada na ciganskoj prvoj velikosrBskoj televiziji.
 

rkeu

Grobarčina
Учлањен(а)
15.10.2006
Порука
1.558
Reaction score
919
NEDELJA JE SVANULA, U SRCE ME GANULA...
Dobro jutro Grobari, ovo divno jutro...
Nisam stigao sinoc ovde da se upisem pa da napisem koju...
Ja bih ako moram da izdvajam nekog sa terena izdvojio doktora i g-dina coveka Krstajica. Kako ih je covek odjebavao gospodski,pa ono je bilo strasno za gledati,pored njega cela odbrana je odlicno delovala.I sredina je ulivala samopouzdanje,jedino CR7 je iskakao po negativnom naravno.Pravovremeno pogodjene izmene,ma sve je extra.
I da zakljucim "neosvojiva tvrdjava" i rupa kaljava je zakljucana do daljnjeg.
ZDRAVO I DOVIDJENJA!!!
UZIVAJMO!!!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top