Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

139. Večiti Derbi

Статус
Затворена за писање одговора.

tootoll

Grobar
Учлањен(а)
18.09.2007
Порука
862
Reaction score
132
Локација
Izmedju atomskih nivoa
18486.jpg

I tajni agent nula nula vinjak bio je na proslavi. Tajna sluzba je morala da ukloni podatke o tome iz sigurnosnih razloga. Ne verujete? Pogledajte ekskluzivnu sliku do koje sam dosao

drugristevski.jpg
 

zive

Grobarčina
Учлањен(а)
20.06.2007
Порука
7.969
Reaction score
10.262
@tootoll
ova fotka dole cini mi se da je uradjena sa photoshop :D
 

Miškec

Grobar
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
452
Reaction score
14
Локација
Voždovac
Kao što sam vam rekao u jednom od postova, a evo i sada se konačno ispostavlja kao tačno, u subotu ćemo gledati SUDIJSKI SPEKTAKL.

Enslaved što ti reče od subote je internacionalac mada iskreno pre će biti da internacionalce neće da žrtvuju! E debela svinjo ciganska jel si se uplašio, satrlo ti se sve...

Neka, neka, samo neka oni mrače. Samo da mi pobedimo a sudija bude OK... lako ćemo posle jesti govna... i to sa uživanjem! :D

Juče nisam stigao od prevelike euforije. Jedem sva svoja govna :D.

Stvarno sam se mnogo čega pribojavao pred ovaj derbi i mislim da je bilo skroz realno da se pribojavamo. Umor i psihiči i fizički, ogroman izvršeni pritisak od kalašture na FSS i na naše igrače, pad forme naših fudbalera, dugo nas nisu dobili pa sam mislio da će biti kao naelektrisani na terenu (jbg doping kontrola čini čuda)...

Od svega ovog jedino što je moglo da se oseti je umor kod naših igrača i ništa više, a opet smo delovali svežije od komšinice. Ispostavilo se da je stvarno ogromna prednost naše konstantno igranje jakih utakmica u Evropi o čemu je naš drugar Ja-Ne-a pisao nadugačko i naširoko:D.

Jučerašnja utakmica je živi dokaz teorije moga burazera da oni da se ne zovu kako se zovu ne bi bili ni četvrti na tabeli.

Sada za sve one stručnjake i novinare koji su nezadovoljni kvalitetom derbija i prikazanom igrom. Partizan je odigrao juče utakmicu koju svaki iole pametniji čovek sa željom da se bavi trenerskim poslom više puta treba da odgleda. Tolko dobro kretanje igrača svih 90 minuta u defanzivi teško može da se vidi i na nekoj Evropskoj utakmici, za otvaranje napada možda može i da se stavi zamerka ali ja je i tu ne bih stavljao jer dobar trener procenjuje i trenutne mogućnosti tima (fizičke, psihičke) i u odnosu na to postavlja taktiku (ko razume shvatiće), a ja vam tvrdim da nam je trebao još jedan gol juče mi bi ga i dali.
Ja svim nezadovoljnim novinarima i stručnjacima poručujem da mi svi vi budete još dugo nezadovoljni kvalitetom derbija i da nam svima nama derbi bude kao onaj jučerašnji.

Hvala ti na svemu Crno Bela ljubavi.:šal
 

Jugo_faca

Banned
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
1.799
Reaction score
83
Локација
Dorćol
izjava našeg omiljenog predsednika fk kurva:

Ja, predsednik fk kurve ulažem oštar protest i apelujem na vlasti da nešto učine povodom terora i zlostvaljanja koga fk partizan sprovodi nekažnjeno već nekoliko godina. Mi u fk kurvi smatramo da kao stub pravoslavne vere, srpske nacije, kao klub u kome su igrali veterani kosovske i maričke bitke, kao klub za koji su igrale legende našeg sporta kao što su Miloš obilić i Draža Mihajlović, da zaslužujemo mnogo bolji tretman. ovo je sramota, naša vlast je ovim činom pobede partizana u derbiju direktno priznala nezavisnost kosova. Zahvalio bih se naravno našim navijačima gejlijama, koji su nam pružali fantastičnu podršku tokom celog meča. zli jezici će reći da naše gejlije ne znaju računaju, al svi znamo da su naši preci računali da je 2010-1970=30, a mi držimo do tradicije i očuvanja srpskog nacionalnog bića pre svega.


A i grobari su mi skinuli gume sa traktora na parkingu, i ja sam zakasnio na utakmicu sopot-sindjelić u mom rodnom gradu.
 

Mijatovic

Banned
Учлањен(а)
01.10.2006
Порука
4.890
Reaction score
248
Локација
Death Valley
evo ja sam malo preuradio vec jednu lepu sliku :buhaha
 

Прилози

  • gaziii.jpg
    gaziii.jpg
    127,3 KB · Прегледа: 192

Silvija Mizdrak

Grobarčina
Учлањен(а)
18.06.2008
Порука
3.316
Reaction score
10.925
Локација
Beograd
Ko hoće još malo da se podseti, upravo sad na SOS-u počinje reportaža o prelepom jučerašnjem danu :D
 

Pajas

Grobarčina
Учлањен(а)
06.01.2008
Порука
1.351
Reaction score
1.345
Da li neko ima snimak sa SOS-a?
Da li je onaj mali u Krletovom krilu njegov sin?
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
Poslastica za danas sledi sa brifingom Saleta Stanojevića...recimo da je bilo veselo i interesantno...:)...biće na sajtu još malo...
 

tootoll

Grobar
Учлањен(а)
18.09.2007
Порука
862
Reaction score
132
Локација
Izmedju atomskih nivoa
Ali ja moram od srca da cestitam komsijama na fer borbi. Samo su tri puta pali u sesnaestercu trazeci penal. Ne pamtim kada su samo tri puta pali u sesnaestercu
 

Maestro

Super Moderator
Учлањен(а)
25.09.2007
Порука
8.082
Reaction score
8.423
Локација
Crno bela Srbija nesloga je ubija
Stanojević: Pobeda u derbiju je iznad svega


24. oktobar 2010. 13:08 > 13:12
Trener Partizana objasnio da je tim sastavljao na bazi uspešnosti u duelima sa Zvezdom. Brani golmana Stojkovića.
v186890p0.jpg

Partizan nije poražen ni u osmom uzastopnom večitom derbiju. U tom periodu šest puta je pobedio, treći puz uzastopno kao gost Crvene zvezde.

Tri boda osvojena u komšiluku su od velike važnosti za crno-bele. Vratili su se na deobu liderske pozicije u Superligi sa Zvezdom, kojoj nisu dozvolili da se ozbiljno "odlepi", a ujedno su dobili značajnu dozu samopouzdanja posle poraza u Ligi šampiona, dva kiksa u prvenstvu, tri primljena gola od Smedereva...

I sve to preko očiglednog umora, koji se manifestovao kroz brojne zahteve tokom subotnjeg derbija treneru Aleksandru Stanojeviću za izmene.

"Znamo koliko je navijačima Partizana važan derbi. Evo i primera - kada smo putovali u Bragu, pevali su 'Hoćemo pobedu - pobedu u derbiju'. Pobeda u toj utakmici je iznad svega", slikovito je opisao Stanojević.

Trener Partizana se posle utakmice izvinio navijačima zbog načina na koji je njegov tim došao do pobede.

"Krenuli smo ofanzivno, a posle gola smo se opredelili za mirniju varijantu s obzirom na umor. Igrali smo zonu. Nismo mogli da ulazimo u trku sa protivnikom", pojasnio je mladi stručnjak.

"Predvideli smo svaki detalj. Važno nam je bilo da ostvarimo dobar rezultat, jer samo tako možemo da povratimo poverenje kod navijača, uprave i javnosti, poljuljano poslednjim neuspesima. Navijači nam sigurno ne bi oprostili da smo igrali lepršavo, a izgubili. Mislim da smo zaslužili pobedu".

Priznaje da je očekivao nerešen ishod prvog poluvremena.

"Plan je bio da onda u igru uvedemo Boju i Ilieva, tako ubrzamo kontranapade i pokušamo da pobedimo. Međutim, mnogo igrača je tražilo izmene, zbog umora. Saša Ilić me je čak pitao što ga ne menjam iako sam izvršio sve tri izmene".

Jedan od igrača koji je ušao bio je Pjer Boja.

"Ne pamtim da sam video da je ulaskom igrač doneo takvu razliku na terenu kao Boja. Čuvao je loptu, tražio dubinu"...
v186890p1.jpg

Stanojević i dalje očekuje oscilacije u igri svog tima.

"Biće još i uspona i padova... Setite se 1966, još tada je Partizan platio ceh igranju u Kupu šampiona u kome je stigao do finala. Bio je 14. u prvenstvu. Sećamo se i 2003, kako je prolazio posle utakmica u Ligi šampiona, a ja još dobro pamtim i gostovanje u Novom Sadu posle meča sa Arsenalom. Zbog toga smo u derbi morali da uđemo obazrivo".

"Teško je... Liga šampiona je viši nivo, druga dimenzija fudbala. Sve će biti lakše u januaru", nadovezao se Stanojević.

Šef crno-bele struke se ne odriče učešća u Evropi na proleće. Obrazložio je šta je mislio pod tima da će biti lakše u januaru.

"Imamo mnogo igrača koji nisu prošli pripreme i to se sada odražava. Kada svi prođu zimske pripreme, biće nam lakše".

Priznao je da je očekivao agresivniju i konkretniju Zvezdu.

"Zvezda ima odličnu ekipu, igrala je dobro u prethodnom periodu. Nisam očekivao da ćemo ih tako neutralisati. Međutim, iskustvo igranja u Ligi šampiona je značajno, jer daje samopouzdanje i, uz svo poštovanje protivnika, dozvoljava da domaće utakmice igramo rutinski".

Kao važnu stavku u duelu večitih smatra samopouzdanje stečeno pobedama u derbijima. Ne krije da je na bazi toga sastavljao tim.

"Sve igrače sam pitao kakav im je skor sa Zvezdom. Šta ja imam da govorim Raći (Radosav Petrović) kako se igra u derbiju kad ih je sve dobio?! Zato sam rekao Saletu (Saša Ilić) da pita Raću kako je to", pružio je Stanojević priliku mlađem igraču da uzvrati iskusnijem kolegi, koji ga je uoči početka Lige šampiona podsećao da je, za razliku od njih, već bio učesnik elitnog takmičenja.

"Lola (Milan Smiljanić) mi je izmakao. Dao sam mu da igra, jer je rekao da mu nedostaje jedna pobeda da bude 'na nuli", dodao je strateg Partizana.

Uprkos uspesima crno-belih u poslednjim okršajima sa komšijama, Stanojević smatra da kompleksi ne postoje.

"Stoji to negde u podsvesti, ali nema kompleksa, pogotovo što uvek ima dosta novih igrača. Zato smo se mi opredelili za one sa većim stažom u derbijima, jer imaju osećaj šta je to i kako se pobeđuje".

"Pobede u derbijima, tri uzastopne titule, dve duple krune, stalno učešće u Ligi Evrope, sada i u Ligi šampiona potvrđuju Partizanovu dominaciju u Srbiji. Nema razloga da budemo lažno skromni, to je činjenica", jasan je Stanojević.

Pohvalio je zadnju liniju, a poseban osvrt zaslužio je debitant u derbijima, Aleksandar Miljković.

"Verujem u Miljka. Biće još oscilacija u njegovoj igri, mlad je, a kako mu se bude povećavalo samopouzdanje, biće sve bolji u ofanzivi. Spreman sam da ga 'izguramo".

Ne samo što je dao jedini gol, već je Moreira bio među najboljima na terenu.

"Uželeo se fudbala posle duge pauze. Dan pred utakmicu pitao sam ga da li može da odigra ceo meč, jer sam imao dilemu da li da počne ili da ga uvedem sa klupe. Odgovorio je da može da igra za tim i to je meni bila dovoljna garancija. U poluvremenu sam mu rekao da će sigurno ostati do kraja i da mora da štedi snagu, da ne napada štopere".

"U Stojkoviću je tinjao bunt"

v186890p2.jpg

Subotnji, 139. "večiti derbi" protekao je bez incidenata. Nije ih bilo na tribinama, a i na terenu je bilo mirno. Najveću prašinu podigao je golman Partizana, Vladimir Stojković, sa majicom na kojoj je bila poruka upućena Grobarima: "Oprostite mi za moju ružnu prošlost".

"Stojković je profesionalac i nikada ništa ružno nije izjavljivao niti pričao. Ali, ta majica je posledica bunta koji u njemu dugo tinja i ne treba da bude shvaćena kao provokacija. Logično je da se u čoveku javi unutrašnji nemir posle dešavanja kakva je on imao. Nadam se da će priča na ovome biti završena".

Posebnu zahvalnost Stanojević je izrazio svima koji su učestvovali u organizaciji utakmice.

"Hvala klubovima i policiji. Osećao sam se spokojno uprkos svim pričama u uveritiri derbija".

Aleksandar Stanojević je u nedelju pre podne odradio obaveze prema medijima i otišao za Novi Sad kako bi prisustvovao prvoligaškoj utakmici između Proletera, Partizanovog protivnika u Kupu, i Zemuna.

mondo.rs...
 

el mago

Grobarčina
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
2.171
Reaction score
731
Локација
БИРЗИМИНИЈУМ
Da li je onaj mali u Krletovom krilu njegov sin?
Не знам дал мислимо на исту слику,ал ако мислимо онда
ахахахахахахахахаахха:buhaha:buhaha

мислим де се ипак ради о секретару стручног штаба Љубиши Ранковићу!:wink:
 

Zagor

Guest
Времена су се променила, дефинитивно...

Ми јуче добијамо дерби у септичкој, остављамо их на пола шута у оквир гола, и још нам се наш тренер после утакмице извињава...
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Juče nisam stigao od prevelike euforije. Jedem sva svoja govna :D.

Stvarno sam se mnogo čega pribojavao pred ovaj derbi i mislim da je bilo skroz realno da se pribojavamo. Umor i psihiči i fizički, ogroman izvršeni pritisak od kalašture na FSS i na naše igrače, pad forme naših fudbalera, dugo nas nisu dobili pa sam mislio da će biti kao naelektrisani na terenu (jbg doping kontrola čini čuda)...


Ja sam svoja pojeo jutros, ali pošto sam ih začinio sa tri boda sa derbija, lakše sam podneo :D

Suđenje je bilo odlično. Sitnije greškice tu i tamo, ali nije vukao ni na čiju vodenicu. Dozvolio je da se igra fudbal i nije uticao na ishod, a to je najvažnije. Neka pobedi ko je trenutno bolji. Mora se reći i da su komšije bile prilično fer na terenu. Bez prvokacija, grubih startova i samo jednim padom u kaznenom prostoru.

Pritisak koji je izvršio Partizan na javnost, medije, FSS, Policiju i same komšije je urodio plodom. Najmirniji derbi u poslednjih ko zna koliko godina... a da samo znate šta su sve cigani spremali, ne bi verovali!
 
Учлањен(а)
02.04.2010
Порука
585
Reaction score
122
Честитам нам рекорд!

Покушавао сам синоћ да нађем статистику свих дербија али не нађох. Копкало ме нешто, али ево у Политици извесни И.Ц. ми је отклонио дилему једним малим текстићем који су гурнули у ћоше, скоро па иза рекламе за Агро банку. На сајту Политике тај чланак недостаје у односу на штампано издање.
ИСТОРИЈСКА ПОБЕДА ПАРТИЗАНА
Победнички тим је јуче остварио подвиг какав пре њега нико није постигао у "вечитим дербијима" - четврти пут узастопно је савладао противника у првенственим окршајима. Низ је почео 8. априла прошле године када је било 2:0 за Партизан, затим је 28. новембра 2:1, па 8. маја 1:0, а и сада је један погодак био довољан за победу. По три узастопна успеха у "вечитом дербију" у првенству Црвена звезда је постигла пет пута, а Партизан два пута.
И.Ц.
Овај Сале, тренер да не буде забуне, крупним корацима гази ка легендама нашег клуба! Како одмерене изјаве, а опет врло тачне и духовите... Свака му част, а и родитељима који га васпиташе.:clap:respect
 

Crno-beli

Partizanovac
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
19.482
Reaction score
2.060
Sada za sve one stručnjake i novinare koji su nezadovoljni kvalitetom derbija i prikazanom igrom. Partizan je odigrao juče utakmicu koju svaki iole pametniji čovek sa željom da se bavi trenerskim poslom više puta treba da odgleda. Tolko dobro kretanje igrača svih 90 minuta u defanzivi teško može da se vidi i na nekoj Evropskoj utakmici, za otvaranje napada možda može i da se stavi zamerka ali ja je i tu ne bih stavljao jer dobar trener procenjuje i trenutne mogućnosti tima (fizičke, psihičke) i u odnosu na to postavlja taktiku (ko razume shvatiće), a ja vam tvrdim da nam je trebao još jedan gol juče mi bi ga i dali.
Ja svim nezadovoljnim novinarima i stručnjacima poručujem da mi svi vi budete još dugo nezadovoljni kvalitetom derbija i da nam svima nama derbi bude kao onaj jučerašnji.

Hvala ti na svemu Crno Bela ljubavi.:šal

Говнари најобичнији, на челу са идиотом Сосом Бабићем, иначе бившим играчем секте. А шта очекивати од побачене Прве ТВ, где ведри и облачи смрадина Славиша Веселиновић... Нека их, нека "стручњаци" и даље коментаришу "слаб квалитет дербија". Када су цигани добијали дербије головима са пенала или из једног јединог шута, онда су то вероватно биле фудбалске рапсодије. Нека нам се напуше курца сви ти "експерти".

Најбоља анализа дербија је била на СОС каналу, од стране Милета Томића и Јосипа Скоблара.

Најбитније је следеће:

- Партизан је без пораза у дербију још од марта 2008, читавих 8 утакмица, укључујући и куп
- четврта узастопна победа Партизана у дербију (рекорд!)
- трећа узастопна победа Партизана у Крцун Арени, четврта узастопна ако рачунамо и куп


Ајмо говнари из рупе, чекамо саопштење...
 
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
853
Reaction score
12
Cestitam majstorima!!! :D

Nego, samo bih pitao iole upucenije - da li se Kleo racunao juce kao domaci igrac ili stranac? Jer su u timu bili, koliko znam - Kleo, Boja, Mo, Savic, Lazevski i Kamara. Ne znam za Kizita. Bez njega to je vec 6 a maksimum je 5, pa se tresem otkako sam se setio toga.

:pfc:
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
Покушавао сам синоћ да нађем статистику свих дербија али не нађох. Копкало ме нешто, али ево у Политици извесни И.Ц. ми је отклонио дилему једним малим текстићем који су гурнули у ћоше, скоро па иза рекламе за Агро банку...

Ima grešaka i tu u tom tekstiću "Politike", brkaju datume...

Evo vam tačan prvenstveni bilans do juče:
http://www.partizan.rs/fotoalbum/2010/10_okt/bilans%20c.z.pdf

Od juče, negde od 15h, malo se izmenio, "prolepšao" se taj bilans...:wink:

A evo i tačnih datuma i rezultata u poslednjih 8 derbija (7 prvenstvenih + 1 kup) u kojima ne znamo šta je poraz od ciganije:

23.10.2010: C. zvezda - PARTIZAN 0:1
08.05.2010: PARTIZAN - C. zvezda 1:0
27.11.2009: C. zvezda - PARTIZAN 1:2
08.04.2009: PARTIZAN - C. zvezda 2:0
28.02.2009: Partizan - C. zvezda 1:1
05.10.2008: C. zvezda - PARTIZAN 0:2
16.04.2008: C. zvezda - PARTIZAN 2:3 (kup)
05.04.2008: Partizan - C. zvezda 1:1


Na proleće 2011. će biti već više od pune 3 godine kako nas nisu dobili...zadnju pobedu su ostvarili 01.03.2008...a i tad je trebalo da ih jebemo (bez gledalaca u rupi), samo da je Maletić imao malo mozga...pukla bi tad šta više petarda, u to sam siguran...

Говнари најобичнији, на челу са идиотом Сосом Бабићем, иначе бившим играчем секте. А шта очекивати од побачене Прве ТВ, где ведри и облачи смрадина Славиша Веселиновић... Нека их, нека "стручњаци" и даље коментаришу "слаб квалитет дербија". Када су цигани добијали дербије головима са пенала или из једног јединог шута, онда су то вероватно биле фудбалске рапсодије. Нека нам се напуше курца сви ти "експерти"...

...Ајмо говнари из рупе, чекамо саопштење...

Ali vala baš neka nam se napuše kurca!
Prenose jedino Arena radi kako treba. Svi ostali su kurac živi...

Saopštenje i ja nestrpljivo čekam...Hajde klempavo-ćelavo-grbavi sopoćaninu, hajde, možeš ti to, nađi i ovaj put "prave" reči opravdanja i pojašnjenja "teorije zavere"...hajde, do kraja dana obavezno da nam "objasniš" sve...pizda ti materina usrana...
 
Последња измена:

el mago

Grobarčina
Учлањен(а)
05.07.2010
Порука
2.171
Reaction score
731
Локација
БИРЗИМИНИЈУМ
А што је још занимљиво ако ја не гријешим:
Они су нас на ЈНА последњи пут побиједили,а да им није био свиран пенал прије 10 година! тј. биће 10 година на прољеће 2011 кад се игра следећи дерби!

А у рупи још од 2007,што ће рећи да тај низ траје сигурно до јесени 2011 односно 4 и по године,а можда и 5 све зависи од распореда домаћинстава следеће сезоне!

Морамо да се потрудимо да ова серија што дуже потраје јер имамо све предуслове за то!
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top