Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Kup Radivoja Koraća 2012

Статус
Затворена за писање одговора.

perko_PFC

Grobar
Учлањен(а)
04.06.2011
Порука
421
Reaction score
23
Локација
grad piva celika i rnr-a
definitivno dobili smo trenera na duze staze!
izdrzao je vlade svakake uvrede,ali kad je prevazisao onu krizu posle ispadanja iz el, sad se vidi od cega je gradjen; i da su igraci bili malo bolje suterski raspolozeniji tek bi doslo do izrazaja briljantno odradjeni poso naseg trenera..

prije svega hvala sasi i tosi sto su mu dali bezuslovnu podrsku i nisu bili brzopleti kao sto bi vjerovatno 99% drugih timova bili (sjetimo se samo cska i nase legende duleta)
jednostavno previse se ocekivalo od Partizana od svih nas posle f4 i odlaska generala, sto je bio preveliki teret za mladog jovanovica,ali kad je ovo sve preteko tek sad ima da izrasta u trenercinu!

LJUDU MOJI,OVOJ DOMINACIJI SE NE VIDI KRAJ!
:D:
 

NuSkNvP-PG

Početnik
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
100
Reaction score
0
Cestitke na 40tom trofeju , bravo Vlado , bravo igraci , bravo Sale i svi u klubu
 

Dramis

Grobar
Учлањен(а)
24.06.2009
Порука
619
Reaction score
7
Cestitke na osvojenom kupu svima u klubu,kao i navijacima.Sve je to i ocekivano,ali da zadovoljstvo bude vece pobrinuli su se svi koji su se udruzili protiv nas,na razne prljave nacine pokusali nesto ne prirodno,a to je prekid dominacije.Hvala ciganima sto postoje jer produzavaju moju strast prema kosarci i Partizanu u nedogled.Utakmicu smo dobili,svirano je tako da nam se komsije ne ljute,svaka iole sumnjiva odluka je na rts-u ponavljana,po cenu da ne vidimo neki Partzanov napad,samim tim pobeda jos draza,cistija ne moze biti.O samoj utakmici nema svrhe,pamticu trofej,kao i par detalja,cestitke stvarno svim igracima.
 

kOLE

Grobarčina
Учлањен(а)
28.10.2008
Порука
1.629
Reaction score
15
Локација
crno-beli svet...
Čestitke na osvojenom kupu, pre svega igračima i stručnom štabu a i nama navijačima Partizana!
Ovo je na kraju bilo rutinski!
Vlada je zaslužio pohvale za način na koji je vodio ekipu tokom ovog takmičenja. Bravo Vlado, samo nastavi!
Anđušić pokazao da zaslužuje veću minutažu, a Čakarević zašto je doveden...sve od reda je pohapisio. Čestitke i ostalim igračima. Sve je bilo na dosta visokom nivou.
 

Zagor

Guest
kk-kup2012.jpg

Хах, коју фацу је сложио Владе! "Један пирке је морао бити убивен!". :D
 

jagodinac

Grobarčina
Учлањен(а)
26.08.2007
Порука
1.433
Reaction score
198
Локација
francuska
ceo turnir odradjen odlicno od VJ, od prveutakmice sa vizurom prvo poluvreme ulazimo polako u stimovanje tima drugo dominacija!
protiv cigana 2 prvo poluvreme lagano drzanje rezultatske neizvesnosti a u drugom jaci gas i dovodjenje mutavog donervnog sloma!
i na kraju finale sa divom lagani grupni sex,svako od nasih igraca je imao po jednu kurvu za lagano karanje!,i na kraju svi zajedno svrsili na divu!!!!
sta reci nego DOMINACIJA se nastavlja!!!!
i sta reci na kraju nego:
http://youtu.be/-RU_KJm4n00
 

brankobg

Grobarčina
Учлањен(а)
02.05.2008
Порука
1.226
Reaction score
1.540
Cestitke svima u klubu na osvojenom kupu. Najvaznije od svega je da igraci poput Raduljice, Macvana, Andjusica, Cakarevica polako dobijaju pobednicki mentalitet za razliku od svih onih godina kada su bili isfrustrirani gubljenjem raznih finala protiv Partizana. U kosarci je to tako. Ili si gubitnik ili pobednik a sticanje navika je vrlo bitno. Ovaj trofej daje jos vece samopouzdanje pomenutim igracima i ovo sada moze biti samo sve bolje i bolje.

Moram dvojicu igraca i jos jednog coveka posebno da istaknem.

Andjusic - Odbrana je bitna ali je stvar htenja, zelje a i ne vidim da je neko u Partizanu sada igra lose. Danilo je savremen bek, onakav kakav je potreban instituciji kao sto je Partizan. Odigrao je odlicno i mora dobijati jos vise minuta.

Rasko Katic - igrac bez kojeg mozda ne bismo ni dosli do finala a mozda ni kup ne bi uzeli jer je Raduljica bio prilicno los na ovom turniru.

Vlade Jovanovic - Tip koji je dokazao da je trener za Partizan. Mutu unistio, igra bez centra i Cakarevic na Pavkovicu su njegove sjajne minijature a u finalu odlicno parirao jednom Pesicu. Vlade Jovanovic raste, ukoliko neki nastave sa dobrim minutazama a neki koji su igrali malo vise presede na klupi, eto nama jos kvalitetnije igre i novih radosti.
 

milance032

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
5.277
Reaction score
18.360
Локација
Kej Republika
Cestitke Tosi na 40+ trofeju !!! Samo tako nastavi ...

Sto se tice finala,manje vise sve je ovde receno. Nasa paklena odbrana donela pobedu.Uz malo bolji sut i manje izgubljenih lopti bilo bi 20+ na kraju.Nije ni ovako lose.
Naravno junaci finala Danilo,Rale i naravno VJ. Svaka cast svim momcima ali ova pomenta trojica su izneli ovo finale.Mada moram i da pomenem ODBRANU Marka Cakarevica.To se retko vidja,takva konstatnost,takav osecaj :clap

Nek' momci i Vlada sad malo slave pa da se spremamo za ponos Izraela.

Jos jednom momci SVAKA CAST !!! Volim PARTIZAN !!!
 

Laki

Grobarčina
Учлањен(а)
09.07.2007
Порука
2.246
Reaction score
49
215175_kosarka-derbi33-a-dimitrijevic_origh.jpg


Čestitke momcima na prikazanoj igri od sinoć, ali i u prethodna dva dana. Delovali smo kao velika ekipa koja puca iz svih oružja. Koncentrisano, agresivno, pametno. Prosto je milina gledati kako u svakom napadu bljesne neko drugi od mlađih igrača, a onda Pera i Kecman smire i dodaje notu iskustva. Stvarno savršeno! Pobeda pred kraj nije dolazila u pitanje, što pokazuje da su se gani bukvalno predali na 2 minuta do kraja i 10 razlike za nas (što nikako nije bilo nedostižno).
 

Maestro

Super Moderator
Учлањен(а)
25.09.2007
Порука
8.070
Reaction score
8.373
Локација
Crno bela Srbija nesloga je ubija
Sve ste vec rekli a ja malo kasnim sa cestitkama pa da se ne ponavljam.
Ko sto juce rekoh jednom kolegi sa foruma: dobijamo na iskustvo, na Kecmana i Peru i na igranje EL. Ubedjen sam bio sinoc u trijumf jer je ogromno iskustvo bilo na nasoj strani. Postali smo tolika institucija da se zna da kad zagusti dodje do izrazaja iskustvo i dugogodisnje igranje sa najjacima u Evropi.
Svaka cast svima od rukovodstva preko igraca pa do trenera koji je odlicno odradio sve sto je bilo do njega (sem 2,3 time outa u polufinalu :D).
Idemo dalje, da odemo na f4 jadrana i nastavimo decenijsku tradiciju uzimanja titula u Srbiji!
 

Packe

Početnik
Учлањен(а)
11.12.2011
Порука
26
Reaction score
0
Локација
Beograd
Jako vazan kup... Taman kada su se veciti gubitnici ponadali da ce konacno moci da nas skinu sa trona, vratili smo ih tamo gde treba... Kada pregrmimo ovu sezonu i opet ostvarimo visoke rezultate, sve ce biti mnogo lakse... Mnogi od ovih igraca ce biti godinu dana iskusniji, ponovo ce se formirati jak kostur, jos ako BB uvedu do kraja sezone u sistem i Miljenovica naredne sezone... Brzo cemo i do 50og trofeja :)
Na ovom kupu uocen je ogroman napredak kod svih u odnosu na pocetak sezone:

Vlada Jovanovic - iako je imao par slabije vodjenih utakmica u pocetku sezone, na ovom kupu je definitivno "polozio ispit". Svaki mec je fenomenalno pripremio (kao uostalom i sve do sada), ali je daleko bolje funkcionisao sa tajm-autovima, izmenama, rotacijama... Sve pohvale i slobodno se moze reci da je ovaj kup njegov... Samo neka nastavi tako i smesi mu se lepa karijera...

Miroslav Raduljica - Momak koji je najvise osporavan kod nas... Na pocetku sezone mnogo, mnogo bledo... Ogroman broj glupih poteza na pocetku sezone, slaba odbrana, napad daleko od onoga sto moze... Ali na ovom kupu se definitivno video njegov ogroman napredak... Samo kada vidim kako je branio pik na pocetku i sada, kao da gledam dva razlicita igraca... Bilo bi lepo kada bismo uspeli ipak da ga ukrademo i zadrzimo barem jos 2 sezone. Garantujem da bi postao jedan od najdominantnijih centara u Evropi.

Danilo Andjusic - Jos jednom pokazao da ce biti velika igracina... Poseduje ogromna muda! Osim sjajnog osecaja za sut, u finalu je pogotovo pokazao kakv pregled ima i zna kako da proigrava... Svetla je nama buducnost sa Danilom

Marko Cakarevic - Sve bolji i bolji... Odigrao je pakleno protiv dive. Bez zamerki, i niko nema pravo da mu uputi kritiku za ovaj mec...

Uostalom posle ovakvog izdanja niko ne bi trebao ni jednog igraca da uzme u usta u negativnom kontekstu jer momci su pogidali! Svaka cast!! Idemo dalje po sledece trofeje :)
 

Woodchuck

Grobarčina
Учлањен(а)
25.06.2009
Порука
2.477
Reaction score
647
Odlicna utakmica protiv gargana. Kao i svaki put naloze se k'o mladi majmuncici i onda ih klepimo preko usiju :D Mec viner Andjusic, Cakarevic opet odlican, Dzejms takodje dobar a i Rasko je vrhunski odradio svoj posao, e da da i Lucica ne zaboravim (mada u ovakvoj partiji nezahvalno je bilo koga izostaviti) Takodje treba da zahvalimo i Tomasu jer je igrao kao pravi indijanac i silovao loptu kako je znao i umeo :D Prvi trofej je tu, jos su dva u igri :D VAMOS ! :D
 

ZORO

Grobar
Учлањен(а)
26.01.2010
Порука
400
Reaction score
369
Локација
zvezdara-lion
Zvanično saopštenje:
Zahvaljujemo se svim navijačima KK Crvena Zvezda Beograd Diva iz Železnika što su došli u tolikom broju u Niš da ponovo uveličaju naše slavlje.
KK Partizan
:D
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
Hajde malo da dočaram neke detalje iz Niša "nevidljive" sa daljine, a i preko TV-ekrana...

Svakave predigre su rađene da se ta KOŠARKAŠKA INSTITUCIJA (u zemlji, regionu i zapravo čitavoj Evropi) napokon sruši...pa makar na jedan jedini dan i na jednom takmičenju koje je objektivno manje značajno od svih ostalih takmičenja u kojima mi godinama i decenijama učestvujemo...ta osovina ciganluka koju drži par poluljudi je u Nišu puna 4 dana stvarala po njima pogodnu atmosferu da se gigant sruši...Evo ti kurca osovino ciganluka!!! Još jednom ti evo kurca posred čela, pa pravo u nepca!!!

Porno diva je izabrala "najekskluzivniji jebote" hotel u Nišu...imaju para, nemaju dugova :)puke), može se...hotel se zove "My Place", Nišlije znaju gde je, preko puta "Niške mehane", tik uz Nišavu...Smestiše se u tu kičericu i ljudi iz saveza, valjda da tamo lakše svi zajedno smuljaju pakleni plan...Rekoh gore, pa da ponovim - "eve" vam kurca!!!

Mi se nismo širili po kičerajima - naš hotel "standardica", tamo gde smo odsedali i svih prethodnih godina, gde nas ljudi (osoblje) zna i voli, gde smo svoji na svome...videlo se noćas kad smo se vratili iz hale da proslavimo...ceo hotel je "ustao" oko ponoći da pozdravi šampione...

Budite ponosni, imamo SJAJNE MOMKE i u ovoj našoj ekipi 2011/12! Što reče jedan vrlo pametan čovek iz kluba (a i drugi pametan je to ovde nabacio par postova pre ovog mog, pročitao sam): "Kao lebac su dobri, ali mnogo je sportskih gubitnika među njima, treba tu krvariti i iskrvariti da im se usadi pobednički mentalitet!"

Pa jes vala...Mačvan, Anđušić, Raduljica, Čakarević..."naizgubiše" se raznoraznih polufinala i finala protiv nas i to onako "na repete"...I Raško je do prošle sezone bio u ovakvom društvu, ali hajde...on je sad već "izlečen"...No i ovi gore nabrojani su sad na najboljem putu "mentalnog ozdravljenja" :)D), prvu dozu "leka" su juče uspešno "primili"...:wink: Pera i OTAC (Dule Kecman) su tu lekari specijalisti...

Jebemo kevu kako radimo skauting!!! Znači ono što sam ja sa strane "snimio" prethodnih dana to je da mi ovakve utakmice dobijamo i pre početka! Ne toliko na mentalitet pobednika (videli ste gore koliko naših tek treba da "sazri" po tom pitanju) koliko na tu pripremu, na skeniranje rivala...MNOGO SMO JAKI PO OVOM PARAMETRU, MOGU SVI DA NAM GA PODUVAJU!

Nik (Džejms) i Davis (Bertans) su toliko dobro primljeni i toliko im je lepo kod nas da ti kao navijaču baš postane onako toplo oko srca. Naš plej je još uvek u čudu, tačno nije navikao ni mama i tata da ga toliko paze :)D) pa sve nešto očima ne veruje šta mu se dešava i u kakvu je družinu stigao...A tek Letonac...ubedio sam ga juče da za momka takvih predispozicija nema prečeg puta do NBA nego ovaj put kojeg je izabrao :)D)...zajebao me je Davis (vidim da sam i prozivan ovde zbog toga) što nije "sunuo" nikakve serije trojki ni protiv košarkaških cigana 2, ni protiv košarkaških i svakakvih ostalih cigana 1, ali...polako, doći će to...važno je da on dečko izgibe na treningu usavršavajući svoju odbranu...

Ne smejte se ubuduće Vladinim tajm autima i komentarima koje tada čujete...priča u šiframa, verujte mi...krajnje smo sumnjičavi prema tim novim tehnologijama, modernističkim prilazima prenosima utakmica, guranjima mikrofona svugde (još malo pa će i u usta da ga guraju igračima i trenerima na tajm autima!!)...mi na tajm autima mnogo više pričamo nekakvim kombinacijama prsti + oči :)D) koje samo mi možemo da dešifrujemo, barem je u Nišu bilo tako...

Maki (Mačvan) je već neko vreme (čini mi se od Zagreba u Palati sportova) u najvećem ofanzivnom kanalu. Kažem "ofanzivnom" jer on odbranu i dalje odlično odrađuje. Ali što ga je krenuo baksuzluk u napadu, ajoj majko moja...popizdeo je najstrašnije, svi ga smiruju...polako bre Milane, krenućeš ti brzo opet da "sipaš"...valjda si izbacio sad iz sebe sve moguće "cigle i ciglice" koje su ti se motale po džepovima...:D

Čaki ali baš odvalio odbranu...juče pogotovo, ali vala i u polufinalu...Ušao je u mirnu fazu jer i dalje sad gostujemo...i Ciboni i Hemofarmu...još samo da ga ubedimo posle da je i Pionir recimo nekakva Ljubljana ili Tel Aviv...

Raško? Kad je teško - Raško!
Raduljica? Eh kad bi se ta pozajmica produžila za još sezonu...pa da se ne zna ko je više na dobitku - da li on, da li Partizan...

Kad već pričamo o centrima: Na kraju ispade da je mnogo više Pekmen "iskoristio" nas nego mi njega...Ne želim naravno pogrešno da budem shvaćen, svi valjda znaju šta sam hteo da kažem...Pekmen je zaslužio da mu se ovakve divne stvari u NBA dešavaju još puno godina...Ko je i šta je on (LJUDINA!) - to sam pisao dok je bio ovde....Nego je činjenica da su i Raduljica i Raško "kaskali" prethodnih meseci baš zbog Pekmena i njegove dominantne uloge koju je imao u našem timu...Raduljica sa "normalnih" 25-30 minuta igre pade u jesen na 10-15 minuta, Raško sa "normalnih" 10-15 minuta igre pade na 0-5 minuta...To su zajebane stvari, treba se iz toga "vratiti"...Uspeli su obojica...a nije prekasno, još 2 trofeja su u igri, a 1 je već osvojen (odbranjen)...

Pera i OTAC (Dule Kecman) su naše suvo zlato...znam, uradio sam sad sve, samo nisam Ameriku otkrio, ali ja moram ovo naše SUVO ZLATO još jednom da podvučem...žutim ako treba...kako i koliko taj dvojac znači svima...i saigračima, a vala i celom stručnom štabu...njih dvojica nisu "čisti igrači", oni su i deo stručnog štaba...jednostavno je tako...

Nego znate li šta se dobija kad se mutirana cigančica naloži na foru laganja sebe same, a onda dobije po labrnji a i po onoj stvari? Dobija se neki vid otrežnjenja, tipa ovog:
Поморавац

« Одговор #162 послато: данас у 01:33:38 »
...Верујем у следећу сезону, то ме одржава мој оптимитизам. Што се ове тиче тешко да ћемо моћи и једном да их бијемо.
На крају крајева шта смо и запели толико!? Ово је нулта година за нас...
Predsedniče Košarkaškog saveza istočne Srbije,

Napuši se kurca grobarskog, a onda ga ponudi dalje mutiranoj cigančici...ako si slučajno sinoć zaboravio...pošto si joj poželeo da dobije ono što se deli na kraju takmičenja...eto vam kurca svima, da se siti najedete...

A ti mutavi indijanski stvore from Kragujevac, uhvati se u kolo sa mlađanim Mlađom pa sad na miru razrađujte i dalje "fino" smišljenu taktiku "kako doći do Evrolige odlažući sve utakmice i dobijati samo Partizan u međuvremenu"...jebo vam pas mater džulovsku...odložili Široki da bi se spremali i dobili nas u Kragujevcu u ABA-ligi...pa im slučajno upalilo...pa se primiše na F4, na svrgavaje Partizana, čak i na Evroligu se primiše jebote...pa ih još i Tegi potpalio onako namazano...pa odložiše i Cedevitu pred ovaj kup i Partizan...ali kurac bato...po pičCi dobijaju već u seriji kad je ABA-liga u pitanju, u kupu dobiše kurčinu grobarsku (mada će teško do nje, najpre drugi moraju dobro da se najedu), do kraja ABA-lige će čak i mutirana cigančica da ih prestigne, pa da vidimo ko će "voditi Kragujevac do Evrolige" preko Srpske lige...mutavi indijanac će da "bidne" tad verovatno na jednom dužem odmoru od košarke....

Eto, toliko od mene...i ne zamerite na "čaršafu"...ako ste na nešto navikli od mene, onda baš na "čaršafe"...:)
 
Последња измена:

Jole

Grobarčina
Учлањен(а)
15.03.2007
Порука
1.076
Reaction score
58
Локација
Београд
Нема потребе за великом еуфоријом, нити смо ми синоћ претерано блистали, нити је противник била екипа нашег ранга. Трофеји у Србији су постали нормални за нас, било би много лепше да нас већ за 2 дана чека нека Европска утакмица.
 

Zagor

Guest
Па добро Јоле, мајку му, пре три дана си позивао на опрез јер нас чекају тешке утакмице и напаљени ривали предвођени тренерима старим лисцима, а сада, кад је све успешно окончано, кажеш да и није Бог Зна шта урађено...

Искрено, збуњен сам. Да се радујем јер смо добили напаљене и логистички подржане ривале, или да тугујем што у среду/четвртак не идем у Арену?
 

alex92

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
895
Reaction score
23
Aj Jole kako nismo blistali?Jel se odbrana igrala sama?Nemoj tako..moze se reci nismo blistali u napadu da nismo sve pogadjali..Ali to je i taktika bila trositi sto vise vreme..A odbranu ako nismo blistali onda stvarno ne znam kako ce izgledati to kad pocnemo da igramo najbolje..Toliko ste mracili pre kupa i posle utakmice protiv Mege kako trebamo mnogo bolje..A kad razbijemo Radnicki 20 razlike i ovu porno divu iz zeleznika sa 11 razlike u tome da oni daju samo 50 poena i mi nismo blistali?
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top