Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2011/12

Статус
Затворена за писање одговора.

Aristotel

Početnik
Учлањен(а)
04.12.2010
Порука
163
Reaction score
18
Локација
Leskovac

PFC manija

Grobarčina
Учлањен(а)
13.07.2010
Порука
5.074
Reaction score
437
Локација
ИСТОК!
Stojance,tek ces da "balavis" :wink:

siguran sam da ce KKP u narednom periodu doneti toliko lepih stvari da ni oni debili iz FK uprave to raspolozenje nece moci svojim sranjima da upropaste....
TALICNI uvek zna kako da obraduje masu! :šal

Pogotovu posle prča da imamo velikih problema sa kešom. Ipak, sve će to da bude kako treba. :D:
 

Паки

Еx to sam ja
Учлањен(а)
23.06.2009
Порука
4.631
Reaction score
372
Локација
Beograd,hala Pionir sektor A2
Povratak Duleta i velika finansijska kriza me dovode do samo jednog zaključka.Partizan će sledeće sezone igrati sa mnogo jeftinijim i mlađim timom i potreban je neko kome se veruje i ko najbolje radi u tim uslovima,a to je svakako Dule.
Nadam se da će VJ pronaći dobar angažman,mogao bi i on da vodi neki EL tim,što da ne.

Nadam se da ćemo sa Ljetasom napraviti razmenu crnaca :)
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.476
Reaction score
41.282
Локација
Žrnov
siguran sam da ce KKP u narednom periodu doneti toliko lepih stvari da ni oni debili iz FK uprave to raspolozenje nece moci svojim sranjima da upropaste....

jebi ga, Talični, pa to su Duletovi drugari... ili smo već zaboravili? Ili ćemo duple standarde ponovo? Vermez i Tumba su smradovi ako ih mutavi doveo, ali zato je DV car?
 

TALICNI TOM

Dva vrana gavrana
Учлањен(а)
16.12.2008
Порука
2.576
Reaction score
95
Pogotovu posle prča da imamo velikih problema sa kešom

pa to je istina.

evo Paki objasnio dosta toga.

@ Jasmina

mene teren iskljucivo interesuje i da opet stasavaju klinci koji ce biti nosioci KKP,i zbog kojih ce publika dolaziti.

sto se tice tog slucaja,tu nemam nikakve dileme - popizdeo sam kad sam video uz koga je stao,cak mislim da sam to i napisao na DV temi.mnogo me je razocarao tu.medjutim,pored toga sto sam svestan da DV nije covek bez mrlja,ljutnja na njega povodom toga me je donekle prosla jer sam u medjuvremenu saznao sta se tu desilo i zbog cega je to uradio.
bez obzira i na to "opravdanje" po meni mu je to veliki minus.
ali sve dobro sto je uradio za KKP ne moze da izbrise 1 minus.
 
Последња измена:

PFC manija

Grobarčina
Учлањен(а)
13.07.2010
Порука
5.074
Reaction score
437
Локација
ИСТОК!
Šilobad: Partizan nikome neće ostati dužan

Učinićemo sve da napravimo neki dogovor o isplatama zaostalih plata – potvrđuje poslovni direktor finansijske probleme crno-belih

sp-silobad_620x0.jpg


Finansijska kriza je uzdrmala čitavu Evropu, pa nije zaobišla ni Partizan. Crno-beli su uz dosta problema "izgurali" tek završenu sezonu, kada je reč o novcu, što ih nije sputalo da naprave dobre rezultate. Kup Koraća i nacionalno prvenstvo su u vitrinama u Humskoj, dok je trofej Jadranske lige otišao put Tel Aviva. Ali ono što još uvek ne dozvoljava vodećim ljudima najjtrofejnijeg kluba u državi i regionu da se opuste su dugovi prema igračima, stručnom štabu i zaposlenima u Partizanu. To više nije nikakva tajna otvoreno o tome pričaju u Humskoj.

- Kompletna situacija u sportu je teška. Novac predstavlja sve veći problem za većinu klubova. Završili smo i mi sezonu sa dugovanjem igračima, stručnom štabu i zaposlenima. Ipak, učinićemo sve da napravimo neki dogovor o načinu, kako da isplatimo zaostale plate. Sigurno da su to zaslužili svi u klubu svojim igrama, radom, zalaganjem i nećemo nikome ostati dužni - rekao je za „Sport“ poslovni direktor crno-belih Mlađan Šilobad, koji ne želi da kuka na sponzore, iako se nisu proslavile "kompanije" koje vole da se reklamiraju uz šampione.

Da li razmišljate o narednoj sezoni, s obzirom da će trebati mnogo novca, kako za dovođenje novih igrača, tako i za druge obaveze unutar kluba?

- Nismo još razmišljali i razgovarali na temu sledeća sezona. Ima vremena, ovih dana ćemo prvo da vidimo kako da zatvorimo tek završenu sezonu, a onda ćemo sesti i videti šta i kako naredne takmičarske godine. Neće biti lako, ali potrudićemo se da obezbedimo uslove kakve klub renomea Partizana zaslužuje, koliko je u našoj moći.

Ni tradicionalnu proslavu titule prvaka države sa kojom obeležavate kraj sezone, nećete organizovati, šuška se da je novac i tu glavni razlog, a opet jedni tvrde i odlazak igrača iz Beograda?

- Najverovatnije neće biti proslave. Mi u klubu vodimo računa o svakom dinaru i na koji način ćemo da ga potrošimo, ali novac nije glavni razlog što neće biti svečarskog druženja. Najvažnije da smo mi osvojili titulu i nastavili niz u Srbiji, a vremena za slavlje će da bude još mnogo - konstatuje Mlađan Šilobad.

BERTANS U SAN ANTONIJU
Krilo Partizana Davis Bertans ne odmara. Letonac je odmah po završetku sezone otišao kući, a posle dva ili tri dana odmora uputio se u San Antonio. NBA klub, koji je trejdom 2011. godine od Indijane dobio pravo na Bertansa će tokom leta usavršavati letonsko krilo, što znači da bi naredne sezone Davis mogao da budejedan od nosioca igre Partizana.

PARIZ ZOVE CRNO-BELE
Prema pisanju francuskih medija od 28. do 30. septembra Partizan bi trebao da učestvuje na turniru u Parizu. Pored crno-belih i domaćina navodno poziv su dobili Makabi i Šarlroa. Valja napomenuti da je pre nekoliko dana slična informacija stigla iz grčkih medija da je ekipa iz Humske uz Panatinaikos, Barselonu i CSKA dobila poziv za učešće na evroligaškom turniru u Dubaiju. Još uvek ništa nije potvrđeno iz tabora Partizana.
Sreća što imamo velike ljude i velike Grobare u našem KKP! :respect :respect :respect

Kamo lepe sreće da imamo ovakav kadar i u FKP.
 

zorz

Grobarčina
Учлањен(а)
24.06.2008
Порука
2.234
Reaction score
38
Jebem ga...razocarao me je u situaciji oko FK-a...to su mi bili dani kao da mi je neko odsekao ruku... ali spreman sam da progutam ako nastavi da se bavi kosarkom i naravno nastavi tamo gde je stao...ljudski je gresiti i ljudski je prastati...
 
Учлањен(а)
29.06.2008
Порука
14.786
Reaction score
55.628
Локација
Ja sam ceo život s tobom...
jebi ga, Talični, pa to su Duletovi drugari... ili smo već zaboravili? Ili ćemo duple standarde ponovo? Vermez i Tumba su smradovi ako ih mutavi doveo, ali zato je DV car?

За мене нису њих двојица смрадови, поготово Вермез кога ценим, Тумби замерам неке друге ствари, невезане за ђуру.
ДВ, па мање више да, за конкретну титулу нисам сигуран, али је толико учинио за Партизан и толике темеље поставио у овој циганској држави, да ми се равно јебе и да силује незбринуту децу.
За мене није ни на истом нивоу ни са ким из тог усраног сукоба, и кад кажем ни са ким мислим на буквално све од са једне стране раше до Крлета са друге.
Много више волим КК од ФК да бих се нервирао око таквих ствари.
 

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.476
Reaction score
41.282
Локација
Žrnov
Talični, Stojačne...

Ja upravo i pričam o praštanju i nečemu što se zove GREATER GOOD i u slučaju FKa i KKa.
 

Mister MVP

Urednik - Košarkaški Derviš
Уредник
Учлањен(а)
17.06.2007
Порука
5.378
Reaction score
4.000
Локација
NBG
Tema nije Dule i FK Partizan, vec KK Partizan
 

PARTIZAN

Partizan
Учлањен(а)
04.05.2009
Порука
11.900
Reaction score
315
Niko, ili retko ko je svestan ovoga...

Jeste li vi svesni šta se dešava ako danas na bordu Evrolige prođe to oko novog načina plasmana u Evrolgiu (od leta 2013. godine) - to da sad idu "2+1" (2 direktno, 1 kroz kvalifikacije), da će najverovatnije samo ABA da se boduje (a ne više i nacionalna liga i kup), da čak to "2+1" neće možda biti po nacionalnom ključu nego isključivo po plasmanu...plus naravno to što "A" licencu nećemo dobiti mi nego opet neko "iz bunara"?

Pošto očigledno mnogi nisu svesni (jer niko ne komentariše), reći ću vam ja:

Dešava se to da ćemo imati KLANJE kako bi i u jesen 2013. igrali Evroligu!

Znate li vi šta znači biti među prva 2 u toj ABA-ligi?
Šta, kao podrazumeva se da ćemo biti?
Sad kad SAMO ABA-LIGA donosi bodove za plasman u Evroligu?


Biće braćo i sestre jebeno da jebenije ne može biti...nemamo nikakav kredit u startu, ali apsolutno nikakav...a zaslužili smo ga svih prethodnih godina itekako...i umesto da imamo 3 sezone unapred obezbeđenu Evroligu (kako je prvobitno bilo priče), pa posle 2 sezone (kad smo pristali na neki kompromis), pa posle praktično uvek "sezonu za sezonu" (jer je to bodovanje na više frontova nas uvek favorizovalo u odnosu na košarkašku boraniju iz Srbije) - sad su nam konkurenti SVI IZ REGIONA, IZ CELE ABA-LIGE!

A mesta samo "2+1"...

Jebote, pa ne zna se šta će u sezoni 2012/13 biti bitnije - da li Evroliga i TOP 16 (zbog novog sistema i 14 mečeva u TOP 16), ili ABA-liga (zbog toga što se mora biti među prva 2...da ne kažem 3 (samo nam fali da drhtimo kroz kvalifikacije)...kako bi obezbedili Evroligu).

Jedino domaća liga i kup predstavljaju sranje kroz gusto granje. Majke im ga nabijem svima koji su do toga doveli. A znamo ko nas je do toga doveo. Ma nema šta, ja bih ULTIMATIVNO ZAHTEVAO da naša košarkaška institucija zvana KK Partizan igra u zemlji:

- samo i direktno finale domaćeg kupa!
- samo i direktno finale plej ofa nacionalnog prvenstva
!

PS
I ne znam koji ste kurac "sakrili" nov topik "KK Partizan 2012/13" kojeg sam pre par dana otvorio...ovo što pišem nema veze sa sezonom koja je završena, a gde koji moj da pišem onda sve ovo nego ovde...a mesto je svakako pogrešno...:banghead
 
Последња измена:

Maestro

Super Moderator
Учлањен(а)
25.09.2007
Порука
8.083
Reaction score
8.425
Локација
Crno bela Srbija nesloga je ubija
BIce jos i dodatno teze kad se uzme u obzir cinjenica da je ova nlb liga korumpirana do zla boga, da se odluke bitne donose u hodu, da se zavisno od prohteva navlaci vrlo cesto na neciju stranu. MI smo godinama svima trn u oku i probali su sve nacine da nas sapletu i siguran sam da ce biti toga jos vise u narednoj sezoni...Kako se protiv toga boriti ne znam, nemoguce je ponekad se izboriti sa lopovskim sudjenjem i npr. navlacenja za hrvatske klubove a protiv nasih, kao sto se desavalo i to zbog nacinalnog koeficienta. Ne smem ni da zamislim kakva ce otimacina biti ne bi li se drugi dokopali tih mesta koja ce imati mnogo vecu tezinu nego u proslosti pomenuti nac. koef...
 

Jole

Grobarčina
Учлањен(а)
15.03.2007
Порука
1.076
Reaction score
58
Локација
Београд

zorz

Grobarčina
Учлањен(а)
24.06.2008
Порука
2.234
Reaction score
38
Ovo je jebeno zbog toga sto ce i ostali Hrvati,Slovenci itekako da grizu u ABA ligi sto povlaci da ce sve utakmice Partizan morati da igra maksimalno...do sada je bilo kalkulacija...itekako smo kalkulisali u nekim mecevima...za ovo ce nam biti potrebno i vise igraca u rotaciji a kao po obicaju imacemo protiv sebe 4-5ekipa sa znatno vecim budzetima
 

Mister MVP

Urednik - Košarkaški Derviš
Уредник
Учлањен(а)
17.06.2007
Порука
5.378
Reaction score
4.000
Локација
NBG
Mozemo gledati i sa pozitivne strane, jaca konkurencija, jace utakmice, jaci Partizan.

Pitanje trenera je reseno odavno (15-20 dana), pogotovo zbog toga sto Vlada ima 2 jake ponude sa istoka. 15 godina je u klubu i zasluzio je da zaradi i dobije dodatnu afirmaciju.

Ako se nesto ne desi u 5 do 12. Carobnjak se vratio.
 

PFC manija

Grobarčina
Учлањен(а)
13.07.2010
Порука
5.074
Reaction score
437
Локација
ИСТОК!
Sve se svodi na pare! Mi pare nemamo, pa moramo da se snalazimo na druge načine.

Malopre na b92 objavili da smo mi ostali bez A licence (to se i očekivalo), a cigani dobili direktno učešće za Euro Kup!
Na osnovu čega, mamu li vam jebem?!

Biće dosta jebeno, para nema, a mora se održati nivo koji nam donosi Euroligu.
 

Dusan

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
730
Reaction score
333
Ako 5. jula potvrde ovo sto se dogovaraju o EL, opet ce nas zedne prevesti preko vode. Ne daju nam da se opustimo ni malo, nego svake sezone mora da se radi udarnicki. Zbog toga mi je UEFA uvek bila sto puta bolja od ovih (ne znam vise ni koji su) sto odlucuju o evropskoj kosarci. Ni UEFA nije cvecka, ali ovi su ih prevazisli u sporovima, cepanjima na dve lige, menjanju bodovanja... Nego sta da se radi, radi vredno i cuti kad ne mozemo kao klub nista da promenimo.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top