Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

KK Partizan 2011/12

Статус
Затворена за писање одговора.

kecman

Grobarčina
Учлањен(а)
23.01.2008
Порука
3.702
Reaction score
356
Jovane, je li ti znaš koliko koštaju, Džavaj, Raduljica, Mačvan. Kažeš, da ne valjaju. Ko je kriv što su dovedeni i PLAĆENI. Ti , ja, alex 92 ili neko četvrti ?
Znaš li cifru koliko koštaju Džavaj plus Gist plus Džerels plus Lafajet ?
A inače, ne slažem se da Raduljko i Mačvan ne valjaju...
Evo nabrajam samo plejeve iz Vladine dvogodišnje ere- Popović Bojan, Olivejer Lafajet, Kurtis Džerels, Ej Si Lo, Dominik Džejms...Garantuješ li da bi ti i ja izabrali 5 lošijih od ovih?
 

alex92

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
895
Reaction score
23
Ako pljujes Vladu za transfere moras onda i Danilovica i Todorica jer su sva 3 odlucivala zajedno, a ne Vlada sam..Sramota je sto se pise da startujemo od 0 a to uopste nije tacno..
 

kecman

Grobarčina
Учлањен(а)
23.01.2008
Порука
3.702
Reaction score
356
Znaš li u kolikom smo dugu, jer smo prošle sezone ispali u top 16, a ove nismo ni igrali top 16 ? Plus što nemamo koga da prodamo zbog Vladinog ziherašenja i ne forsiranja omladine ...Ali dobro, predajem se i povlačim, tu smo da iznesemo stavove, ne da se svadjamo:partizan_fan:
Da ne uzurpiram temu, neka i drugi kažu šta misle...Moj stav je jasan.

P.S.
A ovo za osvajanje Evrolige, zaista mislim da bi se to ostvarilo da Dule nije otišao u Rusiju i da je novac koji smo skrcali na Gista i Džavaja mogao on da iskoristi. Kakve bi tu igračine doveli, nešto poput Lija i Boa...Plus Duletov rad, zaista mislim da bi Žoc imao jednu titulu prvaka Evrope manje, a mi jednu više...
 
Последња измена:

Јован

Ex-PAOKjovanPFC
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
2.105
Reaction score
43
/\ Igrače kao Li i Bo teško da ćemo skoro da imamo - pogotovo Bo. Oni su uz Keca Marića i Veselog i billi prevaga u toj sezoni. Od kako su oni otišli klub je morao da "padne" jer onakav prelazni rok niko nije mogo da očekuje nakon nedolaska Palasija, ali zato vađenje iz naftalina Boa :respect

Nebitna je cena već rezultat koji je ostvario, shvatam da je dosta novca potrošeno na ove igrače, recimo 1M. Za Mačvana nisam rekao da ne valja već da nije tip igrača koji nama treba posebno kada nismo imali jednog dobrog centra(otišo Peković).
A koliko će da koštaju za koju godinu Anđušić, Bogdanović, Bertans, Lučić, bešović i drugi mladi igrači koje je Vlada doveo ili koje je napravio košarkašima kao Lučića i Bešoviću kome je dao šansu?

Tako možemo do sutra, razumem ja da svi hoćemo bolji Partizan ali budimo realni nije Vlada vrhunski trener niti tvrdim, ali mi smo uvek padali(što je i normalno) nakog nekog većeg uspeha, možda sada i najmanje, i naravno tu smo da razmenimo mišljenja ne da se svađamo kome je veći ili slično nije to cilj.
 
Последња измена:

alex92

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
895
Reaction score
23
Ma Vlada je kriv naravno ssto nismo osvojili Evroligu..Da je Dule bio tu on bi osvojio..kriv za dugovanja kriv za sve..Dule je napravio Lucica, Vlada je osvojio titule zato sto su mu ostali svi igraci posle odlaska Duleta..Sve je on kriv..
jbg ispada da je Dule ostao niko ne bi otisao osvojili bi evroligu i prosle i ove sezone imali A licencu i dobili sponzore,dovodili svetske zvezde..Stvarno se pitam koliko ce nekima raditi masta, ispadaju neki kao deca sanjaju kao da ne zive u Srbiji i kao da susvi posteni pa da ce sve tako lako biti..
 

VJ@NS

Grobarčina
Учлањен(а)
06.11.2007
Порука
4.107
Reaction score
1.486
Локација
Topèidera lepša strana
Vlada je sve skrckao i potrošio, Dule ponovo počinje iz nemogućih uslova.
http://www.youtube.com/watch?v=df-oNP3TI1s&feature=related

Твој Дуле је ставио тог Владу са којег не силазиш 3 дана, на чело првог тима. Како њега не опљунеш мало што му зинуло дупе за парама и ''црвеном коњицом'' кад је овде имао све + могућ напад на нови ф4? Како њега не позовеш на одговорност те 'препоруке' и 'суноврата' о којем причаш? Сад испада да нам стиже спасиоц.
 
Последња измена:

alex92

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
895
Reaction score
23
da i zasto je Vlada morao ispocetka da stvara tim?Ako je Dule ostavio dobro stanje?Zasto nije ostao Maric,Roberts..zasto je Vlada kad je dosao imao samo od ekipe sa fajnal fora Bozica i Kecmana?
 

Pekarski

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
9.376
Reaction score
1.445
Локација
Na najvišem nivou
Taj Gan je bio, u proleće 88. godine. Divac je 68. godište, Đani Armani 67. godište, Palja 66. godište. To su tada bili nosioci igre. Plus Žoc, Grba i Pecarski.
To je kao kada bi sada neko kritikovao Vladu što nije osvojio evroligu, a da mu prva petorka budu Bešović, Anđušić i Lučić. Plus Pera, Kecman i Raša Katić. To je taj omer kvaliteta. Znači, ovogodišnji sastav, bez Čakija, Amerikanca, Lučića, Mačvana i Raduljice. I da neko kritikuje što nije osvojena evroliga. Znači Divac 20 godina, Armani 21, Palja 22...Nije to 93-94, to je bila 88...

Odgledao sam ceo kup šampiona u hali sportova i ovo što si ti napisao je neistina. Ekipa iz te sezone je bila najkvalitetnija u istoriji Partizana. Osvojili smo prvo mesto u ligaškom delu pred plej of izuzetno ubedljivo i svi su očekivali da ćemo biti prvaci Evrope.
Divac, Đorđević, Paspalj, Pecarski su već tada bili vrhunski igrači, što se i pokazalo u takmičenju. Jedini kiks u kupu šampiona nam je bio u najbitnijoj utakmici protiv Makabija u polufinalu.

Gubitak titule te sezone je bio isto veliki kiks, iako smo tada bili najbolji u sfrj. To si isto tako zaboravio, ali ne sumnjam da imaš opravdanje za taj veliki propust, gde smo direktno izgubili mogućnost da osvojimo još koju Evro titulu. Terao sam tada u kurac Duleta kao vi sada Vladu, zato i pišem ovo kada krene kenjaža po našem bivšem treneru.

@Jasmina
Moraš da skapiraš da postoje dve stvarnosti. Jedna je igračko košarkaška, a druga navijačka. Pomirljive su onoliko, koliko su navijači realni.
 

kecman

Grobarčina
Учлањен(а)
23.01.2008
Порука
3.702
Reaction score
356
@Pekarski
Najkvalitetnija ? Sa Divcem od dvadeset leta i Saletom Armanijem od dvadeset jedne u prvoj petorci ? To nisu zreli ljudi, to su dečaci...Te sezone smo izgubili u toku grupne faze OD SVIH učesnika f4 na gostovanjima. Titula te sezone? Kukoč, Rađa, Ivanović, Sobin, itd...Teško da smo bili nadmoćni...
VJ@NS
Ne kažem da je Dule Majka Tereza. Kažem da je najbolji evropski trener. Lično ga ne poznajem, ima elemenata na osnovu kojih se mogu kritikovati neki njegovi ljudski postupci, ovako gledano sa strane. Ne garantujem kako bi se mi ponašali da smo na Duletovom mestu, da li bi pokupili tih 5 miliončića ili ostali u Partizanu... Ali kao trener, nema boljeg od Duleta.
Za Vladu svi kažu divan čovek, veliki Partizanovac, vojnik Partizana...Pa dobro, hajde da postavimo isto pitanje, što ne osta Vlada kao Duletov pomoćnik?
Izgleda nije crvena konjica, nego ljubav prema muzici, obožava Vlada Mazurku pa ode zbog toga, Poljska u mome srcu Mazurka, Poljska nije nikad dala kvislinga...
P.S. sad vidim nije Poljska, nego Donjeck...Opčinjen Vlada knjigom Mihaila Šolohova....
 
Последња измена:

kvisko

Grobarčina
Учлањен(а)
31.03.2010
Порука
2.021
Reaction score
172
A da pričamo malo o tome što Dule nije osvojio EL u Ganu, kad je realno imao najjači tim?! Jesmo to zaboravili?! Pa čak je i Želimir na onoj proslavi rekao da je to u stvari najveći neuspeh u klupskoj istoriji... pregledajte ponovo taj snimak iz JDPa...

Pozdravljam vas na ovoj temi, ne mogu više da čitam...

VUjoševiću želim da osvoji bar još 10 titula sa Partizanom i 2 EL... samo zarad Partizana...

Uzimam samo tvoj post kao primer kako bih replicirao.
Kada smo svi to postali moralne gromade pa se kao uvredjene strine durimo na sve sto nam nije po volji? Da smo zaista toliki moralist, jurili bi i tukli cigane sto po pijaci kradu babama papriku i paradajz. Sudeci po informacijama ljudi, koji su uglavnom prilicno dobro upuceni u zbivanja unutar nasih klubova, dolazi se do zakljucka da Vujodsevic nije imao kud kad je, iako sa intelektualnim nivoom obrnuto srazmernim djuricevom trepljarskom moralu, pristupio jednom takvoj bandi. Niko mu ovde nece tako lako oprostiti i zaboraviti na ciju je stranu stao, ali od nas bar nije zasluzio da ga mazemo pticijim govnima i nase protivljenje njemu uvijamo u fioskule tipa "da osvoji bar još 10 titula sa Partizanom i 2 EL... samo zarad Partizana..." i dr.

Sto se tice Vlade Jovanovica, rekao sam posle trece utakmice finala i ponovicu i sada, on prosto, u ovom momentu, nije trener za OVAJ Partizan, koji je evropski gigant! To kako niko nece da ga pljucka je teska provokacije jer je, ako nista drugo, Vlade pokazao kolika je ljudina i Grobarcina i kao takav je zasluzio da ga casno ispratimo i pozelimo mu sve najbolje. Iskreno bih voleo da se vrati jednog dana kod nas jer mislim da moze mnogo toga da nam ponudi, ali prvo neka se iskali u nekom kvazi klubu dok ne sazri za ozbiljnu evropsku instituciju. Sve najbolje mu zelim.

A uporedjivati Vujosevica u Ganu 88. i Jovanovica ove sezone je isto krajnje nezahvalno, da ne kazem degutantno, jer je Vujosevic tada, kao 27-godisnjak, kao autsajder u domacem sampionatu prvo osvojio titulu, gde je bio autsajder, a kamo li u Kupu sampiona. Uostalom, vec tada je protiv Makabija u polufinalu iskazao neke trenerske minijature prikazane u Raspakivanju, sto kod Vlade, mislim, da nismo imali prilike da vidimo.
 
Последња измена:

alex92

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
895
Reaction score
23
Dule kao prvo nije najbolji trener evrope..to je samo jedan jedini Zeljko Obradovic i on je najbolji trener ne samo Evrope nego i sveta..A zasto je Vlada otisao..otisao je zato sto su mu verovatno Danilovic i Todoric rekli da ide i da se obezbedi..covek jee 15 godina u klubu i zasluzio je to..A meni jos nisi odgovorio ako je Dule ostavio klub u dobrom stanju zasto su otisli svi glavni igraci?zasto nisu ostali?zasto je Vlada morao stvarati ispocetka sve..
 

nikola70

Grobarčina
Учлањен(а)
24.01.2010
Порука
2.781
Reaction score
276
Znaš li u kolikom smo dugu, jer smo prošle sezone ispali u top 16, a ove nismo ni igrali top 16 ? Plus što nemamo koga da prodamo zbog Vladinog ziherašenja i ne forsiranja omladine ...Ali dobro, predajem se i povlačim, tu smo da iznesemo stavove, ne da se svadjamo:partizan_fan:


Na stranu sto imam maltene isto misljenje sto se tice Duletovih kvaliteta...

Ali ajde nam reci koliko smo to u dugu? Posto svi potenciraju dug, dug, gubitak ovo ono...a ja bas i nemam takve informacije da smo mi bas toliko debelo zaglibili...

Razmislite malo, cim dajemo 75000 za Milutinova nije bas sve tako...ima nesto i u spinu, mora malo da se iskuka od ove besramne drzave koja finansira sve sto nije sport i zdrav kolektiv!

Druga stvar, te price da smo mi imali najskuplju ekipu prosle sezone, ne da nije istina...nego je totalna dezinformacija.

Nista nas Dzavai, Dzerels, Gist nisu vise kostali od Novice, Tepica, Pekovica, Drobnjaka, Milojevica, Scepanovica....Nekada su se mnogo veci ugovori vrteli kod nas a da se tome nije pridavala velika paznja, jer trener nije bio Vlada
 

kecman

Grobarčina
Учлањен(а)
23.01.2008
Порука
3.702
Reaction score
356
Pa zašto niko ne kritikuje Vladu što ne osta, a kritikuje se Dule što ode ? Zašto Vlade Jovanović neće biti pomoćni trener u stručnom štabu KK Partizan u sezoni 2012/13 ? Vojnik Partizana...
Sve i da jeste Vlada divan i veliki čovek a Dule dno dna i moralni talog, to je irelevantno. Ovde se govori o kvalitetima dva košarkaška trenera. Vujošević Duško košarkaški trener versus Vlade Jovanović košarkaški trener ? Ko je BOLJI trener...
@Nikola70
Dug nije nerešiv, ali je u toku ove dve sezone ne iskorišćena prilično velika i dobra finansijska prilika...
 

Dominus et dues

Grobarčina
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
2.389
Reaction score
168
Локација
"kod proganog forumaša"
Ne mogu da se otmem utisku da je Vlada neki čudom osvovojio SVE moguće trofeje, da bi ga isto pljuvali, jer Bože moj, nije dobijao utakmice sa većom razlikom, nije bilo 234 zakucavanja iza ledja 360 stepeni hook Wtrt mtr šta znam već kako" neki prosto vole da mrze sada bivšeg nam trenera, kada je ispromovisan u prvog trenera već je imao "neprijatelje" pritisak, a svi mi koji ovde plamudimo da smo samo JEDAN minut bili u koži tog istog Vlade, sklupčali bi se pod klupom i rekli "drž me mamo ne daj me", mislim da bi uredništvo trebalo stati na put nastavku pljuvanja šampionskog trenera, svidelo se to nekom ili ne, on to jeste, i to se ne da osporiti, a o načinu osvajanja izlutorno je govoriti, jer da se ne lažemo, svi , ako ne svi bi pristali da igramo najružniju košarku a da poberemeo sve trojefe moguće u jednoj sezoni.
 

SvetoImeJe

Početnik
Учлањен(а)
22.02.2012
Порука
52
Reaction score
1
@Kecmane, ja brate sve mogu da shvatim, ali pljuvanje po Vladi ne mogu!
Slazem se sa kritikama na racun igre u nekim utakmicama, slazem se da smo sebi tesko smeli da dozvolimo neke poraze i ima tu jos nekih stvari koje su svima smetale.
Ali, covek je nastavio niz trofeja, sto je najvaznije, rasturio je pacovski projekat, ove sezone samo 8-1, nije tacno da nije izbacio nijednog mladog igraca(Lucic, Andjusic i Bertans njegove kreacije), radio od samog pocetka sa neverovatnim pritiskom i balastom konstantnog uporedjivanja sa Duletom, uspeo da se izbori s tim i pokaze da se radi o ljudini i sjajnom coveku! Ubedjen sam da situacija nije onakva kakva jeste i kakva se predvidja da ce biti u narednim sezonama, a za koju nam je potreban trener i covek kao sto je Dule, koji na svoja pleca moze da preuzme vece opterecenje i koji ima vece ingerencije, da bi Vlada ostao trener i da bi za dve godine sazreo totalno( a seti se samo navijackog pljuvanja Duleta kad je poceo ovaj pohod). Zaista smatram da je greh da opljune po onakvoj licnosti! Nije on bas briljirao, ali je dao sve od sebe i uspesno obavio zadatak i na kraju otisao uzdignutog cela! Od mene, duboki naklon za cacanina Vladimira Jovanovic
 

Mister MVP

Urednik - Košarkaški Derviš
Уредник
Учлањен(а)
17.06.2007
Порука
5.375
Reaction score
3.922
Локација
NBG
Zašto Vlade Jovanović neće biti pomoćni trener u stručnom štabu KK Partizan u sezoni 2012/13 ?

Zato sto je to dogovor Tose, Vlade, Danila i Duleta.

Iako imamo slicno misljenje o Duletu, ovo sto radis je jeftino i jadno. Da glorifikujes trenera na racun njegovog ucenika, prijatelja i coveka koji ga je doveo na njegovo mesto.

Naravno da je Dule bolji trener od Vlade, posto si postavio besmisleno pitanje kojim ne znam sta si hteo da postignes.
 

kecman

Grobarčina
Учлањен(а)
23.01.2008
Порука
3.702
Reaction score
356
Neću bre ja sam da se objašnjavam sa vas 7-8...Ako ima drugih Vujošologa neka se priključe, gubim dah polako... Ja sam rekao šta sam imao o ovome, saslušao opozitna mišljenja...Još uvek isto mislim, da je moralo mnogo bolje u protekle dve sezone, po raznim nivoima...Dosta je toga zakazalo, rad sa mladim igračima, rezultati, proćerdana dobra finansijska pozicija...
Valjda forum i služi za ovakve diskusije, da kažemo razložno ko šta misli...
P.S. @ Mister MVP
Pitanjem o kvalitetu dva trenera sam hteo da posredno objasnim ljudima, da ne treba da gledaju Duška Vujoševića kroz kontekst previranja u fudbalskom klubu Partizan. Nije ok da se blati legenda Partizana iz čiste osvetoljubivosti zbog nekih još uvek nedobijenih ratova u upravi FK, u kojima je Dule učestvovao na suprotnoj strani. Dule je trener KK Partizan, hajde sa te strane da ga posmatramo.
 
Последња измена:

Pekarski

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
9.376
Reaction score
1.445
Локација
Na najvišem nivou
@Pekarski
Najkvalitetnija ? Sa Divcem od dvadeset leta i Saletom Armanijem od dvadeset jedne u prvoj petorci ? To nisu zreli ljudi, to su dečaci...Te sezone smo izgubili u toku grupne faze OD SVIH učesnika f4 na gostovanjima. Titula te sezone? Kukoč, Rađa, Ivanović, Sobin, itd...Teško da smo bili nadmoćni...

Ako si tada pratio košarku, znao bi da su onda igrači ranije sazrevali i postajali veliki asovi. Najbolji primer Dražen Petrović, koji je sa već sa 18 godina bio već među najboljim igračima Evrope.

Opet pišeš neistinu, te sezone smo znam sigurno pobedili Bareslonu i Nemce u gostima. Pred zadnju utakmicu protiv Nemaca u hali sportova, već smo bili obezbedili prvo mesto. Koliko se sećam imali mo 10-4 sa svim porazima na strani, a još smo izgubili od nemaca tu utakmicu.

Sobin.:buhaha Sećam se kada ga je Divac dva puta za redom zalepio. Maljković ga pitao da li je normalan, stavljajući prst na čelo.
Da li znaš da je Rađa imao ogroman kompleks od Divca? Vlade ga je redovno dobijao u duelima.
Partizan je tada imao najbolji tim u zemlji.

Da li su Kukoč i Rađa bili klinci, kada su dominantno osvajali kup šampiona?
Dali znaš da su nosioci reprezentacije ta generacija (zajedno sa Draženom) 89 u Zagrebu najubedljivije u istoriji Evropskih prvenstava osvojili titulu?
Previše je neozbiljno to što ti pišeš.
 

alex92

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
895
Reaction score
23
Kecman mislim stvarno se glupiras..sad ispada da mi koji branimo Vladu nismo za Vujosevica sto apsolutno nije tacno..Takodje pitanje ko je bolji Dule ili Vlada je glupo.Ucitelj i ucenik pa zna se ko je bolji Dule naravno..Bolje a ko bi bolje mogao reci ime a da nije Dule..jer Dule je otisao po svom izboru niko ga nije oterao..
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top