Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

JSL 2012/13

Статус
Затворена за писање одговора.

zoran mne

Grobarčina
Учлањен(а)
20.12.2007
Порука
1.147
Reaction score
1.454
Локација
Podgorica cijela, crno-bijela
Polako,
Koliko god da smo loši, nijesu ni cigani bolji. Odbrana im je gora od naše, sigurno. Sve rupa do rupe, zajedno sa golmanom.
Ono sto je dobro jeste da je Lazar svojom brzinom iskoristio poklon i dao već drugi gol.
Takodje je dobro da trener počinje sa dva špica.
Takodje je dobro sto su Miljko, Ivanov, pa i Vova, bez obzira na kiks, standardni.
Stojke nas je spasio u I poluvremenu.
Ostojic kiksira sve češće i češće.
Ali, ljudi, MI SVAKU UTAKMICU IMAMO IGRACA MANJE.
To je Saša Marković, jebala ga precka, zbog koje se klinci pale na njega. To nije igrač ni za Teleoptik.
Sto reče negdje Jasmina i još neko, njega je Dušan Trbojevic istjerao kao netalentovanog, kao i S.Šćepovica, ali jebi ga, Miskovicev igrač, Djurin tal. Mi smo tek počeli sa nekom igrom u ll pol. kad ga je Vermez ostavio u svlačionici. Koliko taj momak ne zna i nekoristan je, to je užas. On ne smije biti u prednosti nad Dzigijem, pa čak ni Lovreom i Lolom. Gori je i od Babovica. Pogledajte svaku utakmicu i vidjecete.
 

Pekarski

Grobarčina
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
9.376
Reaction score
1.445
Локација
Na najvišem nivou
A mnogi su se čudili i bunili što ne igra kod Stanojevića. Lako se napravi mit o nekom igraču koji ne igra, samo zato što ovi koji igraju nisu na zadovoljavajućem nivou.
Da je nama Saša Marković jedini problem u timu, gde bi nam bio kraj. Desna strana nam je sa Miljkovićem i Ostojićem jako loša, da se čovek nada da će Pauljević i Sretenović tu nešto promeniti. Defanzivno smo uopšte u teškom kanalu, osim Ivanova i Mede(koji je opet u ofanzivi katastrofa) mi nemamo igrača koji korektno igra odbranu. Ofka sa 10 igrača ko iz pičke dolazi do našeg 16, a tamo blaga panika. Srećom na klupi imamo mudru glavu pod kačketom, doteraće on igru pod konac.
 

zoran mne

Grobarčina
Учлањен(а)
20.12.2007
Порука
1.147
Reaction score
1.454
Локација
Podgorica cijela, crno-bijela
Neka sto je mudar, nego sto pametno govori!!!!!
Molim te Djuro mutavi, da zabranis Vermezu da daje izjave. Tebe bar niko ne razumije sto pričaš, a Vermez toliko budalastina iznosi, da je to katastrofa.
 

Matic

Banned
Учлањен(а)
02.03.2009
Порука
2.883
Reaction score
73
Sto se tice Sase Markovica nije on los igrac , cak naprotiv ,upravo je i Sale Stanojevic insistirao na njegovom dolasku,doduse kasnije je grejao klupu ,a nekad i tribine ,ali to je ocigledno zbog nedostatka dobre igre u defanzivi ,on je isuvise tanak pozadi da bude zadnji vezni i ne dovoljno kreativan da bude ofanzivni vezista , mislim da on jos nije nasao sebe ,samim tim ni poziciju gde bi igrao , znam da ga je ovaj Jankovic par puta u mladoj probao na krilu, mozda ga tu treba probati ? Ima sut odlican ,samim tim i centarsut,a za tu poziciju mu je defanziva ok ,sigurno bi bio korisniji nego na zadnjem veznom,gde je Lola neuporedivo bolji igrac od njega i potpuno ne zasluzeno sedi na klupi . U svakom slucaju morace da popravi defanzivu pod hitno ako misli da postane ozbiljan igrac ,njegove tehnicke i suterske sposobnosti mu daju nadu da uz rad na defanzivi moze da izraste u vise nego dobrog igraca. :)
 

Woodchuck

Grobarčina
Учлањен(а)
25.06.2009
Порука
2.477
Reaction score
647
U mladoj je veoma cesto znao da bude strelac, doduse i kod nas je sa obzirom na minutazu a pogotovo poziciju koju igra pocesto strelac. Dobar je to igrac, samo sto je vise centralni vezni , a ne zadnji vezni definitivno (iako sasvim posteno i to radi).
 

Matic

Banned
Учлањен(а)
02.03.2009
Порука
2.883
Reaction score
73
Naravno ,apsolutno se slazem ,decko se bori uklizava ,ali jednostavno je to nedovoljno ,prvo nema neke fizicke predispozicije ,kao Medo npr ,da moze da juri igraca ,podvuce se pod njega i otme mu loptu ,drugo slabo cita igru i poteze ,tako da se slazemo da nije za zadnjeg veznog i ako se on decko trudi koliko moze. One je nesto u fazonu Gerarda klasican veznjak koji se ubacuje iz drugog plana odlicnog suta ,treba mu dati slobodu u igri i osloboditi ga striktnih defanzivnih zadataka pomeranjem napred,usput takav tip igraca je primoran da se krece svuda ,znaci on i nema neku standardnu poziciju ,to je vrlo cesto pokretac akcija ,koji se izvlaci na krilo ubacuje loptu ,ulazi na centarsut , natrcava na sut i sutira sa distance ,poludistance i vece udaljenosti ,mora se poraditi sa njim na kondiciji i pustiti ga da jurca . :D
 

zoran mne

Grobarčina
Учлањен(а)
20.12.2007
Порука
1.147
Reaction score
1.454
Локација
Podgorica cijela, crno-bijela
Možda ima tehničke karakteristike, to ne sporim, kao ni šut, ali on je ubjedljivo najnekorisniji igrač na terenu. Isto, kao sto i Aksent ima stravicne predispozicije, a ubijao nas je na mjestu beka. Vjerujte, nijesu oni slučajno grijali klupu kod Stanoja. Taj je znao svakog igraca u dušu i kliko može.
 

maximilian72

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2011
Порука
6.100
Reaction score
2.039
Локација
Ispod zenine suknje
Od prvog meca kada sam vidio S.Markovica u akciji napisao sam ovdje da nije za Partizan a kamoli prvi tim. Los u defanzivi cak opasan po nas gol radi netacnih pasova, nama cvrstinu za zadnjeg veznog, Medo je za njega predator. Ni unaprijen njegovi pasovi ne vrijede nista. Ima sut ali jebes samo taj segment igre, krije se po terenu jednostavno ne vidim njegovu funkciju u ovih 11.

Lola nije tehnicki potkovan ali je za Markovica izmislio zadnjeg veznog, ako nista pored njega nema prolaza. Ali 'trener' kaze da on ima svoju vaznu funkciju u ovom timu.

Oj Stanoje sta nam radi gamad sjeme im se zatrlo. Ti si znao cesto da postavis igru sa 2 zadnja vezna ali je Makso mirno spavao i znao da nema prolaza . NO PASARAN.
 

StrikeFront

Statističar
Учлањен(а)
19.06.2008
Порука
5.034
Reaction score
14.652
Nisam gledao utakmicu, nije mi radio net pa sam bio zbog toga sprecen. Video sam izvestaj i golove a i procitao sta ste pisali o samoj utakmici i nasoj igri koje ustvari skoro pa opet nije ni bilo. Dakle i dalje nemamo igru ali nekako smo krenuli bar da imamo rezultate u poslednja tri meca ( Jagodina 1-0, Tromso 1-0 i OFK 3-1 ).

I pored svega toga najbitnija su nam tri boda iz ovog meca jer prava na kiks vise nemamo posle sramotnog poraza od Donjeg Srema. Moramo da drzimo prikljucak medju vodecima na tabeli. Sledi nam pauza zbog reprezentacije i onda sledeci mec igramo kuci protiv Hajduka iz Kule. Moramo nastaviti pobedonosnu seriju kako znamo i umemo a nadam se uz bolju igru. Da li cemo to docekati ove sezone?
 

Feanor

Grobarčina
Учлањен(а)
16.03.2012
Порука
1.141
Reaction score
93
Локација
Vranolujni
tice se teme i i utakmice sa OFK-om...izgleda da ne mogu da se pomire sa porazom... Nisam siguran, ali da je ovo neka vrsta zemlje poput Engleske, svako ko na los nacin komentarise sudjenje bi "popasao jednu disciplinsku"

Sa sajta Super Lige Srbije

Огорчење у ОФК Београду: Све по списку Јованетићу!

ОФК Београд је на адресу ФС Србије упутио писмо протеста због суђења Бошка Јованетића у недељу на Старој Карабурми у мечу плаво–белих са Партизаном.
Романтичари су писмо написано у оштром тону послали на адресу највиших званичника „куће фудбала“, али су одлучили да га не објаве у медијима.

– Оштрије од онога што смо написали не може. Рекли смо све што смо мислимо и догађаје смо назвали онако како им доликује. Нанизали смо списак пропуста који су направљени – потврдио је Зоран Лончар, спортски директор ОФК Београда, да је са Старе Карабурме послато писмо на Теразије 3.
Лончар је остао доследан одлуци клуба да не објављује детаље писма.

– Рецимо само да би радни наслов могао да гласи „крађа“!
Лончар каже да је ОФК Београд пре утакмице имао контакте са званичницима ФСС и Судијске организације по питању избора судије.

– Познато је да је Јованетић наклоњен Партизану и да је више пута помогао црно–белима у тешким моментима. Кад смо у петак сазнали да ће Јованетић да суди, звали смо ФСС и Судијску организацију упозорили да ће доћи до проблема. Одговорили су нам да ће све бити у реду, да ће суђење бити за „десетку“. Нисмо веровали и били смо у праву.
Спортски директор ОФК Београда директно је оптужио Судијску организацију за режију меча на Старој Карабурми.

– Како је могуће да онај који је делегирао Јованетића, а то је Зоран Петровић, буде и посматрач суђења на нашој утакмици? Да неће сада да се „уједе за језик“ и каже да је његов изабраник погрешио? Не верујем.
Лончар каже да су Јованетићу потези омогућени погрешним начином избора судија.

– Ред је да се питамо како се делегирају судије. Ко их бира и на који начин? Зашто цех одлука судија не плаћају и они који су их послали на терен? Овакав начин рада омогућава Јованетићу да уради свој део посла, а нама остаје да се запитамо шта ми радимо и каква је сврха мањих клубова у српском фудбалу – рекао је Зоран Лончар, спортски директор ОФК Београда.
 

NN G012

Grobarčina
Учлањен(а)
25.02.2007
Порука
4.314
Reaction score
74
Локација
ЈТ
Сад им за ово треба јебати матер...
Коју је грешку направио јебем ли их у уста све до једног?!
 

PROFESOR

Grobarčina
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
4.627
Reaction score
2.109
Ако је неко и помослио да би могло да буде другачије, сада више нема никакве дилеме.
Када смо се пробудили, дан након последњег кола мучне српске лиге, сазнали смо да у утакмици којом се то коло и завршило није било ничег необичног, чудног, недај-Боже-сумњивог, осим што се показало да је "Мудрински мудар", a Нишлије мало мање, а опет утакмица која је претходила споменутој, донела је како смо то и навикли, јасне сигнале ко је најгори од све деце, једино што је остало нејасно, да ли је актуелни Шампион Србије добио на поклон победу од свог домаћина, како су у први мах разумели медији, или је мимо воље, а на згражавање тог истог домаћина, победу даривао судија Јованетић, доказани и прекаљени делилац сличних дарова.
У недостатку досадашњег Калимера, познатог као понос Војводине, који је ових дана био заузет видањем неочекиваних рана, насталих од исто тако неочекиваних батина, добијених у пријатељском окружењу, које поред истих боја, обично дели и иста убеђења о правди и истини, појавио се хитро, да не буде касно, нови великан српског фудбала, "петоструки првак Краљевине Југославије", и болним али љутитим гласом неког тамо Лончара (колико их само има), ускликнуо : "Па то је неправда".
О да, резултат је потпуно погрешан, а показало се и да је крајње време да се престане са праксом додељивања црвених картона Партизановим противницима, јер то доводи до стицања извесних предности на терену, што је потпуно бесмислено, кад и врапци на грани знају колико је већ тога Првак напабирчио ловећи у мутним водама. Судије, Толе и тако то..
Јесте да је утакмица почела Шампионовим килављењем и тврдим, мушким стартовима домаћина, због који су ови у црно-белом мало, мало падали и хвтали се за болно место, али какве то везе има, када су романтичари играли као да је Тирке био међу њима.
Истини за вољу, увек је Тирке ту негде када се игра са Партизаном и Моша наравно. Тако мора и треба да буде.
Опет, неки злонамерни би приметили, да у ситуацијама када се преко пута нађу васељенски шампиони, онда некако све изгледа као да су уместо Моше и Тиркета, заиграле Валерија и Роса. Тада на терену остане чиста романтика, са све оним што иде после. А то ником не смета, лепо је за видети.
Да не компликујем превише, важно је да се са представом почело на време, постављена је сценографија, нанизан је списак, догађаји су названи онако како им доликује и смишљен је радни наслов. Show must go on.
 
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
1.407
Reaction score
196
Локација
Цен.Балк.Реп
:clap Профо за ово писаније !!!

да видимо сада одговор из ФК Партизан .. ?! ко ли ће одговорити на овакве оптужбе .. грубор или немушти кординатор ?!

да смо неки клуб ( као што нисмо ) па да се ангажују адвокати - вештаци па лепо " господо " са Карабурме .. "доказе на сунце ако нећете да вучете букагије на робији због .. клевете " ...
 

inzenjer

Grobarčina
Учлањен(а)
04.06.2012
Порука
2.518
Reaction score
656
Локација
kragujevac
znao sam da ce da krenu sa napadima na nas, a sto je cergi majo vujovic produzio tekmu dok ne daju gol nikom nista.
more mamicu vam svima cigansku
edit: JACO nislije su cigani, plus kad je dignut ofsajd kad je binic isao sam na golmana na snimku se videlo da ofsajda nije ni bilo. znaci cim nis cuti tu nesto nije u redu
 
Последња измена:

JasminaT

Grobarčina
Учлањен(а)
05.12.2010
Порука
21.464
Reaction score
41.151
Локација
Žrnov
Pa Nišlije se nisu žalile, ali ovi romantični jesu....
 

Feanor

Grobarčina
Учлањен(а)
16.03.2012
Порука
1.141
Reaction score
93
Локација
Vranolujni
Cisto sumnjam da bi im i pomoglo da su se zalili, s obzirom da su se posle 9 godina vratili u super ligu. Treca im je utakmica, ne ide da odmah bacaju drvlje i kamenje, mada im je trener posle utakmice, rekao da su sudije napravile par gresaka! Cisto sumnjam da su im filijala, jer filijala definitivno ne bi mogla da vodi do 70og minuta na marakani...
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top