Partizan.net - Forum navijača Partizana

Dobrodošli na najveći i najstariji Forum Navijača Partizana!

Nekoliko desetina hiljada ljudi prati i podržava naš rad. Zaprati nas na socijalnim mrežama za najnovije informacije o Partizanu ili se pridruži hiljadama članova u diskusijama na našem Forumu

Važno: Registracije za nove članove su trenutno zatvorene. Ukoliko svejedno želite da nam se pridružite, pošaljite E-mail Uredništvu koje će Vas uputiti u proceduru. Kontak informacije možete pronaći na partizan.net

Napred Partizan!

Kup Srbije 2012/13

Статус
Затворена за писање одговора.

T.N.T.1970

Grobar
Учлањен(а)
15.07.2008
Порука
977
Reaction score
309
ahhaah ja cim sam video Volkova u timu znao sam da gubimo ...Pogledajte samo statistiku kada igra ovaj igrac sve bitnije utakmice gubimo...JBG...idemo dalje...copi Hrvatska, paste Srbija!
 

Moskri63

Grobar
Учлањен(а)
29.03.2010
Порука
333
Reaction score
778
Pobedite kurvu za 2 nedelje u rupi i ja Vam oprastam ovu namestaljku,prodaju,los dan ili sta god da je ovo bilo.

Управо то и јесте проблем...Многи ће опростити (читај заборавити),а канцер ће и даље остати.Легао би нам један масован протест као будали шамар,само што је то мало немогуће.
 

Veliki Strumf

Grobar
Учлањен(а)
02.06.2011
Порука
325
Reaction score
16
Локација
Strumfograd
Uzivo sam juce posmatrao onu bruku "Bilmeza"...:banghead :pop
Ono je strasno...
Jos nesto, ja znam da je utakmica igrana radnim danom od 16h ali onakva kriminalna poseta pa ja nemam reci...:pop, ok verujem da vecina nije mogla da dodje ali ona manjina koja je mogla a nije dosla..., da je neke pravde pa da ta "manjina" ne moze da udje na tekmu protiv Intera..., ali zapitajte se vi koji ste mogli da dodjete(tu najpre smatram one koji su iz ili blizu Beograda, a i nisu kuburili sa vremenom odnosno mogli su da dodju) a niste da li zaista iskreno voli te PARTIZAN takav kakav je drugi nemamo!!!
SRAM VAS BILO ! ! !
Imao sam utisak da nas sve ukupno u Hramu ima 500... :pop
Znam da ce neko reci "i bolje sto nisam otisao samo bi se iznervirao i popizdeo", i jesam se iznervirao i popizdeo ali i opet bih otisao i da znam da ce ovako da se zavrsi i dok sam ziv kad god mogu otici cu...jer "ZA DRUGE SE NAVIJA, PARTIZAN SE VOLI" ! ! !
P.S. I ovakav Partizan se voli !!!
Verujem da ce biti bolje, MORA ! ! !
:D:
P.S.2. a jos sam pride pukao dva tiketa za isplatu samo Partizan...na oba..., neko ce pomisliti da sam fakir...:D
 

Kiza Srbija

Grobarčina
Учлањен(а)
04.04.2010
Порука
1.913
Reaction score
4.237
Najgore je to sto smo mi nemocni, mi mozemo da pisemo ovde sta hocemo, lepimo plakate, obavestavamo novinare... i sta ti ja znam.Moze da nas laze maze ko hoce svaka lopuza svaka mrtva dusa svaki praznoglavi debeli bumbar koji bi majku prodao samo da novac dobije i mi tu nista ne mozemo bas nista, i ako smo svesni da nas lazu i ako nam je jasno o cemu se radi i sta se dogadja :pop
Nije problem borac ni ovaj kup problem je sto smo mi tuga sto imamo 5 uzastopnih titula eee 5 a nas nema ni 500 na stadionu,a mi ko popisani oni indijanci se tamo bore za jebenu prevlast jer svi zele da uzimaju malo od svetinje i sta sve ne rade unistili su jug onako zajedno kao sto sve ove djavole sluge unistavaju nasu svetinju postepeno lagano ali sigurno:cry:...
Najgore je sto sad nikom nista ispali pa ispali onaj mutavi ce opet pricati neke nebuloze vermez je vec izjavio svoju bisernu misao:puke...Nema izgovora kao u fazonu druga postava sta bre koji k.... oni ne sme ni travu da kosi u PFC a ne da bude na klupi...
Izvinite mozda sam malo otisao sa teme...:banghead
DA NEMA KK OVAKAV KAKAV JE STVARNO BI SE OBESIO:pfc:
 

-Joco-

Grobarčina
Учлањен(а)
13.04.2009
Порука
6.787
Reaction score
164
Локација
Iz Majemija.
A i onaj bilmez Cipiripi sto je dosao mesto Vjetrovica, kezeri se ko budala na brasno. U jebem ti mamicu poltronsku.
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
A zar gazda ne bojkotuje djurgarden,sto ne iskulira i ovu bruku nego objavi na sajtu?ovako ispade kao da jedva cekas da se obrukamo,ako ga bojkotujes bojkotuj ga!

Pa i bojkotujem ga... naslov je jasan "Vermezov Teleoptik ispao iz Kupa Srbije". A to da sam "jedva dočekao", nisam, ali znao sam da će se desiti i da neću morati dugo da čekam.

Da li ste i dalje zadovoljni dolaskom Tumbe i ovog drugog poltrona, ili ćete sačekati da riknemo i u derbiju, jer će idiot probati neku novu formaciju 2-2-1-4-1... ...
 

Двоглави

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
4.102
Reaction score
679
Локација
ovde, nazalost
Nista ne ocekujem od Zabije, Lovrea, Stankovica, Sretenovica, Sase Markovica, Pauljevica. U pitanju su polu-igraci, sticenici mocnih menadzera i sportskog direktora. Nista oni nisu bolji od Borceve decurlije i ciganskog skarta na privremenom radu u Cacku.

Za mene je jedino razocarenje sa jucerasnje utakmice - Jojic.
On je ipak igrac iz prvog plana, morao je da odskoci u odnosu na jebenog Mugosu, paraplegicara iz Podgorice (majko moja, kakvo drvo).

Steta sto je Zocevic povredjen (mali zuti, uveden pred kraj). Kad je usao bilo je jasno da gubimo, skoro da sam pozeleo da se malo poigra sa Miskovicevim i Falijevim vedetama. Treba ozbiljno da uzmemo u obzir tog deckica.
Ah, da, mi imamo nasu skolu, Zocevic nije prosao trijaz u Zemunu...
 

Peksijan

Banned
Учлањен(а)
30.09.2012
Порука
3.391
Reaction score
366
Локација
bora bora
A tek izjava posle tekme.. Dostojna govorancije Miodraga Jesica i Jirgena Rebera. Pisaj po ljudima..


...нема нигде "ја сам крив, преузимам одговорност" већ је најбитније да...

Da li ću ikada dočekati da trener nakon nekog sramotnog poraza kaže glasno i jasno - jeo sam govna, baš tim rečima. Ili kulturnije - kriv sam, preuzimam odgovornost (iako je to čista demagogija), pa se na kraju izvini navijačima i bar za promil olakša ljudima. Neće se poraz i sramota oprati time, ali time što najnormalnije prihvata poraz i govori ove idiotske fraze "idemo dalje" ili "biće bolje", samo još više izaziva gnev ljudi. Đon obraz. Pu, mater vam jebem raspalu.
 

Zagor

Guest
Поред овога о чему је причао Двоглави, тј. да је ова утакмица заправо показала какав играчко-ментални шкарт имамо на ивици првог тима, додао бих и да је најзначајнији утисак са ове утакмице то што је оваквим наступом бахата управа, заједно са својим полтронима у свим нивоима клуба, показала заправо сву своју крвожедност и деструктивност која није нимало случајна.

Дакле, сви потписи играча, функционера, кураца и палаца нису са циљем да се замажу очи навијачима, ни толико да се око нас потруде. Они су терористичка пероновачка фаланга, мотивисана једино пљачком за рачун својих господара и више ни не заташкавају своје прљаве радње. Уместо да је јуче севнула седмица, па да се огласи неки монголоид из управе и дрско упита навијаче шта који курац више од Партизанове деце и брадатог детета на клупи хоће (мамињо стајл), они су 'ладно испали, не марећи за реакције нити гнев, јер их просто и једноставно заболе!

Дакле, господо, више вам се ни не додворавају, не замазују вам очи. Метастаза у пуном замаху!
 
Последња измена од уредника:

Јован

Ex-PAOKjovanPFC
Учлањен(а)
10.04.2010
Порука
2.105
Reaction score
43
Da li ste i dalje zadovoljni dolaskom Tumbe i ovog drugog poltrona, ili ćete sačekati da riknemo i u derbiju, jer će idiot probati neku novu formaciju 2-2-1-4-1... ...

Bolje mi da pazimo na đuriđeve(i onog koji ga drži tu) taktike:
10M+11M+3M+7M=0

Po meni jebeš kup al jebeš i kad ovako sramno ispadbeš tu su trener i sportski direktor možda i najviše krivi zbog izbacivanja drugog tima koji ne može da se sastavi.
Opet zna se ko je glavni krivac za sve, ne tražimo ga u sportskom sektoru.
 

Dr.Greenthumb

Grobar
Учлањен(а)
01.06.2011
Порука
649
Reaction score
18
Локација
Beograd
Sto da ga ne trazimo i u sportskom sektoru?
Ne moze se vecno sportski sektor kriti iza bahate uprave.
Ko igra od pojacanja iz zadnjeg prelaznog roka?
Koji je ucinak?
Sta radi SD uopste?
Trener izjavljuje - idemo dalje, kao da smo igrali prijateljsku...
Ne bih stavljao bas znak jednakosti izmedju sportskog sektora i uprave, ali ne bih ni pravio preveliku razliku.

edit

Da i sto sam jos popizdeo...
Opet vracamo mrtve cigane u zivot, opet mogu da jure titulu u kupu...
 
Последња измена:

Vlayco

Banned
Учлањен(а)
24.01.2010
Порука
1.193
Reaction score
82
Локација
Zemun
Ja bih itekako stavio znak jednakosti izmedju "uprave" i "sportsog sektora". Oni iz sportskog sektora koji su imali rezultate, a nisu se slagali sa kontinuiranim unistavanjem kluba, odstranjeni su u Januaru mesecu ove godine. Ovi iz sadasnjeg "sportskog sektora" koji cute i brukaju nas protiv drugoligasa u kupu,isti su kao i sljam koji vodi klub.
 

Unkrauter

Grobar
Учлањен(а)
06.04.2010
Порука
418
Reaction score
75
Локација
Budva
Ja mislim da je bolje što smo sad ispali. Mi bi Srbski kup predali, kako god okreneš. Zato je zbog navijača malo bolje što smo sad ispali nego od cigana u dve utakmice kao prošle sezone.
A i borba na tri fronta...
 

MV23

Grobar
Учлањен(а)
05.12.2011
Порука
638
Reaction score
272
Локација
Crna Gora
Bruka je što smo ispali od drugoligaša, ali ako za petnaestak dana u rupi dobijemo cigane sve im je oprošteno, ali ako izgubimo ili odigramo jajarski na 0-0 (čega se najviše bojim sa trenerom ovakvog mentaliteta) nek se nose u tri lijepe pičke materine!
 

WebGazda

Solar Warden
Учлањен(а)
30.09.2006
Порука
17.308
Reaction score
1.012
Šansa da se dobiju raspali cigani je bukvalno nula. U najboljem slučaju, remi! Međuljudski odnosi u timu su takođe ravni nuli. Niko nikog ne jebe ni za šta. Vermezović i tumbaković (malim slovima) su sasvim izgubili kontrolu, mada pre će biti da je nikada nisu ni imali.

Ja bih itekako stavio znak jednakosti izmedju "uprave" i "sportsog sektora". Oni iz sportskog sektora koji su imali rezultate, a nisu se slagali sa kontinuiranim unistavanjem kluba, odstranjeni su u Januaru mesecu ove godine. Ovi iz sadasnjeg "sportskog sektora" koji cute i brukaju nas protiv drugoligasa u kupu,isti su kao i sljam koji vodi klub.

Upravo tako... sportska sekta = Uprava :kur
 

Nightwolf

Grobarčina
Учлањен(а)
09.04.2010
Порука
2.582
Reaction score
21
Локација
Tamo negde...
Ja mislim da je najpametnije da se ova tema zatvori. Sve je vec receno. Covek zadatka ce mozda dobiti novi zadatak, a to je da izvrsi novu sabotazu za najvazniji trofej ove sezone. Ali ljudi koliko je providno ovo pa to nema nigde. Prodas utakmicu protiv Tikve, a sad protiv Borca. To sve uradi najljigaviji stvor koji sebe naziva trenerom Partizana. Kako je on uspeo da prezimi u Evropi 2005 ni dan danas mi nije jasno. Kakve on igre igra sa proslom pa sad i sa ovom upravom pa to nije normalno. Ljiga od coveka! Ljiga! Svaki iskreni navijac Partizana treba da ga pljune u lice kad ga sretne na ulici.
 

Двоглави

Grobarčina
Учлањен(а)
04.12.2011
Порука
4.102
Reaction score
679
Локација
ovde, nazalost
Ako mi se ista svidjalo kod Stanojevica i Vujosevica (ovo pisem u vezi sa pozitivnim stvarima vezanim za njega koje sam spominjao), to je neverovatna kolicina ozbiljnosti u pripremi svake utakmici, uvek i svuda. Nema veze, izgubite, ali se mora videti da ti je trener predocio kako je zvanicni susret svetinja.
To je u slucaju jucerasnje utakmice znacilo da se zaigra punom snagom od prvog minuta, obrati paznja na alvesa i ono govedo maslaca u prekidu i ciganska strela raskovic po potrebi faulira cim uhvati zalet.
Samo izmedju drugog gola borca i naseg pocasnog pogotka igrali smo kako treba.
Maslac se proslavio u prekidu.
rumenko raskovic nam ulete kao duh iz drugog plana pre drugog gola.
pa picka mu materina, rogicu, treba li na forumu da se elaboriraju ove stvari ili u svlacionici? Znali ste sa kim pocinjete utakmicu, jeste li predocili ljudima tih par stvari? Kurac moj bi dobili i Proleter da ih niste nabili u prvih 15 minuta.
 

Peksijan

Banned
Учлањен(а)
30.09.2012
Порука
3.391
Reaction score
366
Локација
bora bora
Pune tribine ružnih navijača...

v265197p0.jpg


v265197p1.jpg


v265197p2.jpg


Preuzeto sa Monda...
 

Brka

Grobarčina
Учлањен(а)
04.08.2007
Порука
1.224
Reaction score
4.032
Локација
Uvek uz Partizan
Da mi je neko pre neku godinu rekao da cu ovako ravnodusno da prihvatim neki sraman poraz naseg tima, poput ovog jucerasnjeg ne bih mu verovao. Neverovatno je koliko su prokletnici uprave uspeli da nas otudje od kluba, zato i nikad praznije tribine ne treba da cude, ne verujem ni da ce protiv Intera napuniti stadion. Mozda su tlacitelji kluba resili da kup predaju ove sezone na drugaciji nacin nego prethodne. Sto se samog ispadanja tice, ako vec ne osvajamo kup bolje je sada zavrsiti takmicenje, nego kao prosle sezone.

Sadasnji sportski sektor (mada je veliko pitanje kakvim se oni to sportom bave) treba sve vise izjednacavati sa upravom, jer ko posle svega sto je uprava ucinila svima koji su predstavljali sportski deo kluba, sedne za isti sto sa upravom i saradjuje sa njom taj ili je poslusnik i poltron koji se prodao za saku dinara (ne dolara) ili je ziveo pre toga na Jupiteru, a kablovska mu je bila u kvaru kao i internet veze pa nije znao sta se desava u nasem klubu.
 
Статус
Затворена за писање одговора.
Top